hits

november 2015

PEPPERKAKEBAKING

Hei, igr hadde jeg verdens fineste sndag♥ kjresten hadde kjpt inn pepperkakehus, og vi skulle sette det sammen og det skulle pyntes med nonstop og seigemenn. Som selvsagt klarte bli gjennomfrt p andre forsk, men p frste forsk s klarte vi ryklegge nesten hele over etasjen, men det er en annen historie. Vi klarte tilslutt f fikset smeltet sukker til montering og vi mtte faktisk 3 personer til montering av pepperkakehuset, selvflgelig mtte den ene stille som blogg fotograf, he he!

Vi laget ferdig pepperkakehuset og lot sukkeret stivne mens vi dro til sentrum for handle inn seigemenn og bomull til enda mer pynting av pepperkakehuset. Vi hadde det morsomt gjennom hele prosessen avpepperkakehuset, men alt i alt var kjempe gy!





I dag derimot har jeg brukt dagen hos svigerforeldrene mine, hvor jeg har arbeidet med bacheloroppgaven som skal leveres inn 21. desember kl. 14:00 pr. post. Har ikke s alt for mye igjen og gleder meg som et barn til den 22. desember. Har blitt flere tusen ord rikere etter dagen i dag, og jeg ser endelig fremgang og jeg ser for meg resultatet i enden.Ha en fin kveld alle sammen!♥

DAGEN ER DIN, CECILIE!

I dag har min kjre bestevenninne bursdag♥ med tanken p at vi har arbeid s mye med bde skole og bacheloroppgaven har vi ikke hatt s veldig mye tid sammen. Men siden det er din bursdags nsker jeg dedikere dette innlegget til DEG ♥for en s fantastisk jente fortjener det aller aller beste! Jeg hper at dagen blir like perfekt som du er, solstrlen min♥

Vennskapet vrt har ikke vrt s lenge men vi fikk skikkelig god kontakt nr vi frst startet p Hgskolen. Du var en av de frste vennene jeg fikk i klassen. De eneste bildene vi tar sammen er som regel selfies, og som regel havner p instagram - men jeg er bare s stolt av ha en venninne som deg! Jeg hper du fr en fantastisk bursdag!Er veldig glad i deg fine bestevennen min♥

GRATULERE MED DAGEN, CECILIE!♥ ILOVEYOU

LAKS MED TAGLITATELLE

God kveld, dere! Dagens middag er servert og det er ikke for skryte, men jeg syns den smakte utrolig godt selvom jeg gjernensker gjre flere endringer til neste gang jeg skal lage omtrent den samme oppskriften til middag. Det vil ogs vre flere grnnsaker som skal vre med tenker tilfye bde brokkoli og sopp til neste gang - og kanskje dette blir laget sammen med familien min eller bare meg og kjresten. Denne gangen var dette bare for meg og kjresten, selvom jeg faktisk ser at nr jeg lager mat til oss, s lager jeg ekstremt mye mat. Ettersom vi ikke spiser smye, kan en lage til mindre enn 2 personer. He He♥

Jeg blirinspirert av Marthe Borge sine oppskrifter som hun skriver ukentlig p bloggen sin, og det er utrolig spennende prve ut bde hennes og mine egne oppskrifter. Denne gangen prvde jeg ut min egen variant, men samtidig s tok jeg ideen om laks og tagliatelle som en samme meny fra hennes blogg. Jeg kan vel ogs si at dette er noe som jeg og kjresten min gjennomfrer sammen, for det er utrolig koselig gjre noe sammen og vi bruker tid sammen, og det blir et veldig godt resultat av det - og det har blitt en glede lage mat nr maten en lager smaker like godt som den ser ut, og selvflgelig s har jeg brukt mitt kjre kamera i dag ogs til bloggbilder av bde fremgangsmte, resultatet og kokkene for kvelden.

Samtale under matlagingen :

G: Du er denperfekte blogg-kjreste.
K : Da er du vel den perfekte musikk-fruen eller lrerfruen? Ha Ha Ha!
G: Det blir vel det neste, eller hva?♥
K : Ha Ha Ha! Du kan no f sagt det du gulletmitt.
G : Fr hpe det smaker like godt som det ser ut, hva tror du?
K : Du har alt vunnet hjertet mitt - s det trenger ikke bety s mye!

- M si jeg har verdens beste kjreste♥ og en hverdag sammen med han er aldri den samme!

Ingredienser: Tagliatelle, Marinert laksefilet med sitron og pepper (kan bruke naturell), minimais, bambusskudd, paprika og hvit saus fra Toro - jeg vil ogs etter hver til denne oppskriften lage saus fra bunnen (mamma? Lrer du meg den du lager?)

FREMGANGSMTE

  1. Satt stekeovnen p over og under varme - 200grader. Nr den var klar til steking satt vi laksen inn i 22-25 minutter.
  2. Kuttet minimais, paprika og bambusskudd i mindre biter.
  3. Stekte grnnsaker p svak varme s de fikk en gylden og fin farge.
  4. Kokte opp sausen og lot den sm koke i 1 minutt og tilsatt en klatt margarin i sausen.
  5. Kokte opp vannet til tagliatelle og lot de koke i 6 minutter.
  6. KLAR TIL SERVERING!



DET SMAKTEIALLEFALL LIKE GODT SOM DET SG UT OG DET BLE EN STOR PORSJON TIL BEGGE TO!

FORLOVELSE : 13.11.2015

Igr kveld var det en helt fantastisk og spesiell kveld, som jegaldri kommer til glemme♥ Kjresten min gikk ned p knee fridde selvflgelig fikk han et JA♥ Jeg elsker kjresten min over alt det vite at ved senere anledning skal jeggifte megmed verdens mest fantastiske mann - og dele resten av livet mitt sammen med han! Jeg elsker virkelig alt med livet mitt akkurat n♥




HVA GJORDE DERE I GR HVILKE PLANER HAR DERE FOR KVELDEN?

FRSTE NOVEMBER

Tenk nhar vi kommet til november, dere!En ny mned er fint, det betyr jo at vi er enda nrmere jul. Det er sndag i dag og jeg er egentlig helt i avslappningsmodus, men jeg har s mye jeg skal gjre og tiden strekker virkelig ikke til. Dagene gr virkelig alt for fort og det er ikke lenge igjen til jul - heldigvis er vi snart ferdig med alle julegavene til begge familiene vre, og det vil blitid til kos og avslapping nr julen nrmer seg med stormskritt♥Hvordan har deres frste November vrt?Min har vrt BRAA!

Har vrt p jobb tidligere i dag, det var gy og samtidig rart jobbe sndag igjen - det er s lenge siden sist! Nr jeg kom hjem sto julemiddagen p bordet med svineribbe, medisterplse, rabbestappe og kokte poteter. Resten av kvelden skal jeg slappe av i armkroken til kjresten min, mens vi skal se p ndenes Makt med resten av familien.Hper det bliren fin sndagskveld.