FØRSTE SØNDAG I ADVENT

  • 30.11.2014 kl. 21:32

  

God kveld! Har dere hatt en fin søndag? ♥  Det vært en helt normal søndag hvor skolearbeid har vært inkludert. Det er også første søndag i advent, som betyr at det ikke er lenge igjen til selveste julefeiringen ♥ Julepynten har blitt tatt frem og endelig kan en høre på fin julemusikk! Det nærmer seg dessverre eksamen for min del så det blir første prioritet. Ha en fin kveld, kjære lesere!

HVA HAR DU GJORT DENNE HELGEN?  

LIVET SOM STUDENT

  • 28.11.2014 kl. 20:06

Det nærmer seg eksamen! Desember er rett rundt hjørnet og plutselig er det mindre enn én måned igjen til eksamen. Og da er det viktig å finne lysglimtene i de lange dagene på lesesalen! En ting jeg har lært meg gjennom årene som student er at når en har fri så betyr det aldri helt fri. Selvom det ikke er forelesning , så er det alltid en oppgave som skal skrives, pensum som skal leses og læres. Bruker tiden etter skolen så det blir ofte på ettermiddagen eller på kvelden. 

Har stortsett en forelesning pr. dag og noen ganger er det gruppeaktiviteter i matematikk, samt vi har flere arbeid i basisgrupper. All undervisning på høgskolen er obligatorisk og det gjør egentlig at vi bruker alt for mye tid på skolen, og det blir til at det blir mer lesing og oppgaveskriving på ettermiddag eller på kvelden. "Fridager" som vi får servert på en tallerken er gullverdt når det kommer til lesing av pensum til eksamen, og det er bare for at jeg føler det er viktigere enn noe annet! Og som jeg alltid sier til meg selv "jeg er student fordi jeg valgte det selv - fordi jeg vil ha en utdanning som jeg kan være fornøyd og stolt over". 

åååååh, som jeg gleder meg til 15 Desember kl. 15:00

SANGEAN DAB-RADIOER

  • 17.11.2014 kl. 21:47

Jeg er medlem hos LikenShare noe som jeg anbefaler til dere alle sammen. Det er spesielt ypperlig å bli tester av ulike produkter dersom du har blogg.  Denne gangen søker jeg meg inn som ambassadør for Sangean DAB-radioer, og er mest kjent for høy kvalitet, utsøkt lyd, og spesielt for sine unike egenskaper på DAB mottaksfølsomhet. Jeg har også bare hatt positive opplevelser tidligere med DAB-radioer generelt, og jeg har blitt fullstendig avhengig av det selvom jeg hører på radio når jeg er på soverommet eller i bilen, siden det er der jeg har radio. Dere kan lese om mine tidligere erfaringer med DAB-radio fra tidligere finnere dere her

Når jeg hører på Radio, går det for det meste i musikk som spilles på P3! Det er en favoritt kanal som jeg våkner til om morningen, noe som er en flott start på dagen når jeg får høre på favoritt kanalen min og den fortsetter når jeg kjører til skolen i bilen min! 
Det skulle nesten bare mangle at jeg fikk bruke DAB-radio andre plasser hvor det hadde vært mulighet, derfor er DAB-radioer fra Sangean til perfekt bruk, spesielt hos meg. 

// samarbeid og reklame via Likenshare

TYPICAL MONDAY

  • 03.11.2014 kl. 22:13

Har ikke så mye å skrive om nå egentlig. Det er egentlig bare en typisk mandag her hos meg! Barnehagepraksis og pensumlesing. Jeg var skikkelig trøtt idag, noe som resulterte til at jeg kunne sove i 20 minutter ekstra etter å ha spist frokost med familien min. 

  

Det er en ny mandag med flere nye muligheter. Denne uken har jeg mye mer å gjøre enn normalt, noe som blir like bra som alltid. Etter jobben i barnehagen i dag har jeg arbeidet med didaktiske planer, plan for lederdag og spørsmål til veiledning. . . . . trøtt.no 
Da skal jeg snart hoppe til sengs, har en ny dag i vente! Håper at alle dere mine lesere har hatt en fin mandag ♥ snakkes senere! 

TILBAKE

  • 02.11.2014 kl. 22:14

Hei! Jeg tok en liten bloggpause. Det var ikke planlagt, så derfor har jeg ikke sagt ifra og håper dere forstår! Denne uken har jeg brukt på å få orden i hverdagen, startet med barnehagepraksis og lesing til eksamen! Jeg ser frem til å komme tilbake til bloggen. 
Føles godt å være tilbake! Jeg må herved slutte å love ting, og gi forhåpninger. Alle kommentarene dere skriver betyr utrolig mye. ♥ SNAKKES SENERE ♥

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no