BEFORE I DIE #6

 • 30.11.2013 kl. 11:58

  
  
  

BECAUSE I NEED IT!

 • 29.11.2013 kl. 13:02

Jeg blogger ikke så ofte fortiden - har hatt en god del med skolearbeid og innleveringer av arbeidskrav. Men er nå ENDELI FERDIG! De neste ukene skal være full konsentrasjon mot eksamen i BLUBULL I, og jeg skal/må faktisk lese 910 sider fra litteraturlisten iår. Heldigvis er det bare en eksamen nå til jul - men den er helt sikkert veldig stor og krevende, siden den skal holde på i 6 timer!!!!!HÅPER DERE KAN ØNSKE MEG LYKKE TIL! BECAUSE I NEED IT!!

Magic Style Brush

 • 26.11.2013 kl. 11:13

Sist uke fikk jeg hentelapp i postkassen, og hentet den på Mandag og pakken inneholdt denne varmluftsbørsten fra OBH Nordica. Jeg var så heldig å være en av de 150 som ble valgt ut til å være ambassadør for OBH Nordica. I samme pakke følgte også disse Björn Axén hårproduktene = Björn Axén Smoothing Cream & Björn Axén Fixing Hairspray. Med denne børsten kan du lage volum ved røttene, glatte håret, få innover og/eller utover bøyde tupper og krøller. Du bruker Magic Style Brush i tørt hår som er fri for floker. Husk å bruke et godt varmebeskyttende produkt før du bruker denne. Jeg skal teste ut denne her og skal da også bruke produktene som jeg fikk tilsendt sammen med Magic Style Brush. Har du testet produktene før?
Du får Magic Style brush i tre forskjellige størrelser ? 30mm, 38mm og 45mm. Jeg har den i 45mm og syns den har en grei størrelse til min lengde. Den har også 2 innstillinger lav varme og høyvarme med ioniseringsfunksjon som gir glans og fjerner statisk hår. Ledningen er 2,8m og har roterende ledningsfeste slik at det er enklere å snurre børsten. På selve børstehodet er det også noen harde tagger som tar tak i håret slik som en kam ? Det vil også kamme ut floker slik at du får en glattere finish på håret. Rundbørstens overflate har en keramisk Turmaline belegg som sliter mindre på håret og gir ekstra glans.

Jeg syns denne børsten gjør jobben mye raskere, det er mindre styr og mye enklere å bruke denne. Med litt øving kan du også få samme resultat som hos frisøren ved hjelp av Magic Style Brush!

 

// samarbeid med LikenShare

BEFORE I DIE #5

 • 25.11.2013 kl. 15:10

  
  
  

The Hunger Games : Catching Fire

 • 22.11.2013 kl. 19:03

Hei folkens! 

Onsdagen var en dag uten forventninger. Jeg og Anna dro på kino til Ulsteinvik for å se the hunger games : Catching fire ♥ iloveit. Forberedninger til før jeg såg filmen var klare jeg hadde lest alle bøkene + sett første filmen og jeg elsket den første - så at toeren også ville være utrolig bra, og det var den helt klart. Den var spennende fra start til slutt og man levde seg skikkelig inn i filmen. Som kanskje Anna også fikk oppleve så ble det en del handklemming pga såå mye spenning - men filmen er faktisk verdt å se ♥
BEFORE I DIE #4

 • 21.11.2013 kl. 21:10

  
  
  


BEFORE I DIE #3

 • 18.11.2013 kl. 20:14

  
  
  spørsmål og svar #2

 • 17.11.2013 kl. 21:20

MEG

Vil du ha barn? Hvor mange? Ja - 2 barn. 

Når syns du at du bør få ditt første barn? Når jeg er ferdig med utdanningen først og fremst. 

Hvilke parfyme bruker du? Chance Chanel eau de toilett.

Er du en person som er lett å snakke med? Ja, det vil jeg da si. 

Hvor lenge har du å kjæresten din vært sammen? 2 år og snart 2 mnd. 

Har du dyr? Nei.

Hva er yndlingsdyret ditt? Hund

Hva provoserer deg?

5 fun facts om deg?

Får du kjøpt acne skjerf i Fosnavåg? Nei, det tror jeg ikke! Er du glad i å stå på ski? 
Det å måtte fare avsted i ambulanse fordi du ramla på ski , så NEI!

Har du bra selvtillit? Ja.

Shopper du mye? Litt for mye? Men har kjøpestopp!

Har du guttevenner? Ja.

Har du en travel hverdag? Ja. 

Er du fornøyd med rommet ditt? Ja.

Er du bortskjemt? Nei - jeg betaler, kjøper alt selv! Bortsett fra maten da :-)

Hvilke størrelse bruker du i jeans? Bruker M/L i high waist og 38/40 i noen jeans.

Største drøm? Reise til London - få en opplevelse for livet inkludert gifte meg med han jeg elsker og få barn.

Liker du dialekten din? Ja.

FAMILIE

Er broren din ledig? Ja, broren min er fri og frank. intressert? 

Krangler du å søsteren din mye? Det kommer helt ann på situasjonen.

Er du mest lik mammaen eller pappaen din? Det er en stor blanding.

Spørsmål og Svar #1

 • 14.11.2013 kl. 17:17

I Oktober skulle jeg svare på en spørsmålsrunde som jeg la ut på bloggen i September? Jeg har da altså ikke fått gjort dette på video - men det er fremdeles en del som skal gjøres når det gjelder skolearbeid, så jeg tror jeg bare svarer på spørsmålene deres i form av et eller flere innlegg. Jeg satser på at detter greit for dere, dessuten så svarer jeg fremdeles på spørsmålene.

BLOGG 

Hvorfor begynte du å blogge? Begynte først å blogge fordi jeg var "fasinert" av bloggene som låg på topplisten den tiden jeg startet bloggen slik som "Ida Wulff" , "Beaeks", "Julianyland" osv. Jeg valgte selvfølgeli å starte blogg fordi det var en "trend" og bare skulle være gøy og et tidsfordriv, men som ble til at det ble min hobby, og at jeg ble bloggavhengig sier vel sitt? 

Hva er din inspirasjonskilde? Min inspirasjonskilde er vanskelig å si hva er, for jeg vet det virkelig ikke selv heller - jeg skriver det som faller meg inn - men jeg kan ikke nekte for at jeg faktisk får inspirasjon fra folk rundt meg, andre blogger jeg leser og ting jeg hører og ser omkring meg på gata. 

Hvilke blogger leser du? Keths, l0ve, auroramohn, betinabf, sophieelise, matholck, osv. 

Hva mener du om bloggene på topplisten? Bloggene på topplisten mener jeg er som alle andre, selvfølgelig så blir de lest mer og jeg sier heller ikke at de ikke er gode blogger, for det er de! Jeg digger å lese bloggene på topplisten og selvfølgelig skulle kanskje også av og til være litt variasjon slik at andre bloggere kunne prøve å komme seg opp og bli "oppdaget" ? 

Hva mener du må til for å få en god blogg? Det jeg mener for å få en god blogg er at du er flink til å skrive, og få folk til å lese akkurat din blogg. Ha gode bilder, ta bilder med et kamera - bruk helst ikke mobilkamera eller webcamera, det gir dårlig kvalitet. Ikke ha for lange innlegg, og skriv noe som du interesserer deg for. 

Kan du linke til andre blogger oftere? Ja, det kan jeg gjøre! 

Hender det at du blir lei av bloggen? Blir ikke direkte lei, men kan gå tom for ideer og skrive. SKOLE

Har du bil eller tar du buss til høgskolen? Jeg bruker å ta buss - men noen ganger bruker jeg bilen. 

Trives du best på videregående eller høgskolen? Jeg trives best på høgskolen.

Vurderer du å studere i utlandet? Har hatt tanken på det , men jeg vet faktisk ikke!

Er du flink på skolen? Jeg kan ikke akkurat si at jeg ligger på den late siden. 

ukens spørsmål #61

 • 13.11.2013 kl. 09:36

Hva er din naturlige hårfarge? Hårfargen er veldig lik den jeg har nå - men den ekte hårfargen min er var slik før : Hvem tar bildene av deg? Søsteren min, Hanne!

Hvilke butikker handler du mest på? Cubus

Er det en grunn til at du blogger mindre enn før? Ja, grunnen kan dere lese her

Hvordan har du det fortiden? Jeg har det bra, og trives veldig godt med meg selv og livet mitt. 

Beste du vet? Kylling, kyllingsaus og jasminris. 

Har du noen anbefaling til pudder/foundation? Bare Minerals Foundation, jeg bruker selv fairy light.

Hvilke blogger leser du? martheborg, kristinaandersen, keths, l0ve, sophieelise, osv.

Hva er din favorittparfyme og hvilken parfyme bruker du? Chance Chanel - EAU TENDRE - eau de toilette 


Har du OD-dag på høgskolen? Nei, har ikke OD på høgskolen! 

Leser foreldrene dine bloggen din? Ja. 

Bruker du veske eller sekk på skolen? Begge deler, men bruker mest sekk. 

Hvordan gjør du det på skolen fortiden? Føler jeg gjør det bra, og har enda ikke hatt fravær!

Hva heter du på instagram og twitter? gunnnis

Hvordan var den første telefonen din? Den første mobilen jeg hadde, fikk jeg når jeg var 10 år, og den ser slik ut : 


Hvordan skoleveske har du? Når jeg bruker vekse - bruker jeg en stor veske fra Bjorn Borg. 

en students mening

 • 10.11.2013 kl. 21:01

Jeg har vært ei veldig opptatt jente i det siste. Det er også et stress å gå på høyskolen, og jeg merker at det er større utfordringer på skolen og det er en større overgang fra videregående skole, det er det ingen tvil om. Det er selvfølgelig at kravene er høye, jeg kan merke at presset er høyt på mitt kull. Men jeg/vi biter sammen tennene og kommer oss gjennom dette! Disse ukene her har jeg tre arbeidskrav som skal leveres inn i samarbeid med barnehagepraksis, og har også et arbeidskrav som skal jobbes med i grupper og eksamen står snart for tur. Jeg ønsker ikke legge skjul på at det kommer til å være vanskelig, men jeg vil også fortelle at jeg angrer ikke på at jeg startet på høgskolen, og studiet jeg går på! Et av de tre arbeidskravene ble allerede levert på fredag!

Men det kommer kanskje noe godt ut av dette for dere, mine kjære lesere? Eller kanskje bare noen nyttige tips for deg som er student. . . eller er du kanskje ei/en som snart skal begynne å studere, om ikke lenge. Dette innlegge kan også gjelde dere som går på videregående eller annen utdanning. Livet som student går i berg og dalbaner, men for det meste går det bare i oppoverbakke! En ting dere bør være obs på er at noen utdanninger er svindyre . . . mine bøker kostet meg over 12 000 kroner . . . Jeg merker at det svir fremdeles i lommeboken for å si det slik. Det er vel nå jeg merker at vi alltid har vært veldig heldige som har fått låne bøker fra ungdomskolen og videregående? Selvfølgelig måtte jeg kjøpe mine første bøker når jeg startet på videregående! Hehe. Men sånn kan det gå!


Before I die #2

 • 08.11.2013 kl. 22:36

  
  
  

Noen julegavetips

 • 08.11.2013 kl. 17:42


Jeg elsker å handle julegaver når jeg også kan gi bort julegaver folk jeg er glad i ♥


minimalt med tid . . .

 • 07.11.2013 kl. 22:52

Hei fantastiske lesere. Nå er det nøyaktig 4 dager siden jeg blogget! Grunnen til dette er fordi jeg har hatt utrolig mye å gjøre når det gjelder skolen. Har hatt studiedager siden onsdag - hvor jeg har arbeidet hard med mitt aller første arbeidskrav individuelt. . . Og det har derfor vært minimalt med tid til bloggen. Som de fleste av dere har fått med dere så går jeg på høgskolen, å det er alt annet enn dans på røde roser. Ellers vil jeg fortelle dere at det kommer til å bli mer blogging når ting har roet seg ned noen hakk. 

Har også tenkt å skape litt variasjon i blogginnleggene mine fremover . . . men da snakkes vi senere folkens! 

Sunday

 • 03.11.2013 kl. 16:09

Ordtaket som alle hører er "sunday is funday" - men det er helt feil! Når jeg ikke jobber er søndager alltid den dagen jeg sover lengst. Søndager har jeg et helt sykt hat/elsk forhold. Denne er under elsk - jeg virkelig utnytte til å sove lenge og det er så utrolig DEILIG!!! Dagen i dag blir til avslappning og mye lekserrr. Har tidligere i dag hatt besøk av kjæresten min som var her å spist. . .Kan ikke tro klokka allerede er 4!! Tiden flyyr. Håper alle får en stråålende søndag videre, så snakkes vi ( : 

Hva er dine planer for dagen?

a new dress, maybe?

 • 02.11.2013 kl. 13:44
Jeg ramlet over siden til bubbleroom.no og det er utrolig mange fantastiske kjoler - som jeg egentlig bare vil trykke bestill og send , så jeg kan få nydlige kjoler i posten mot feiring sammen med familien og kjæresten min dette året. Men også kjole til julaften og nyttårsfeiring! Det er ingenting bedre enn å ha en fersk ny kjole å bruke til en fin anledning - selvfølgelig er jeg student og har ikke tenkt å bruke alt på nye kjoler og sko. Men jeg er forelsket i flere av disse kjolene, men dette er mine favoritter hos bubbleroom.no

første november

 • 01.11.2013 kl. 17:05

Høsten sniker seg innpå med kalde morgener, rim i hagen og forkjølelse, og jeg kan vel ikke akkurat si at jeg liker det sånn veldig. De siste ukene har gått i ett,  jeg jobbet i barnehagen mandag til fredag og jeg elsker det. Men å være student er ikke bare fryd - og det kommer også med skolearbeid selvom jeg er i praksis i bhg, så har jeg arbeidskrav som skal leveres når jeg er tilbake på skolen igjen. 

På Mandag begynne jeg på skolen igjen - det som gledes mest er å se igjen klassevenner, komme igang med arbeidskrav, ikke minst. Men det beste med å komme tilbake på skolen er vennene jeg har fått på så kort tid, og den beste basisgruppen jeg har havnet i ♥ Jeg er tilbake på bloggen, og flere oppdateringer skal det bli - jeg valgte dessverre å ikke blogge mens jeg hadde praksis = P-A-U-S-E!

Når jeg kommer meg på skolen på mandag, blir det fremdeles fokus på pensum, pedagogiske uttrykk og sidetall ♥ savner det ikke!!!


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no