HJEMMEFRA

 • 28.10.2016 kl. 21:06

Nå har jeg og kjæresten vært samboere i omtrent 4 måneder, etter at det var bo både hos mine foreldre og hans foreldre skal jeg virkelig si at det var deilig å få sin egen leilighet, et sted som bare er vårt og et sted vi kan både lage og skape minner sammen! Det var selvfølgelig rart i begynnelsen og ikke skulle sove hjemme på barnerommet, men jeg merker at etter jeg flyttet er det enda bedre å reise hjem på besøk både til foreldrene og svigerforeldrene. Jeg har fått spørsmål fra flere av dere om jeg kan skrive tips om hva en skal se etter når en kjøper leilighet, hvordan det er å bo sammen med samboere og hvordan styre sin egen økonomi 😊

Jeg er sikkert ikke den eneste som har flyttet hjemmefra, har kjøpt leilighet eller har flyttet på hybel for å studere. Jeg tenker at disse tipsene som dere lesere har spurt om og det blir publisert under egen kategori her på bloggen, som heter "hjemmefra" som dere finner i sidemenyen på bloggen. Det vil også være både komme negative og positive sider på flere av de ulike tipsene, dere! 

Jeg håper at disse innleggene som jeg kommer til å poste fremover, vil passe for dere og at de vil komme til nytte for dere som skal kjøpe deres første leilighet, ha ansvar for egen økonomi og hvis du skal flytte sammen med kjæresten hva som er positivt / negativt med det både for deg og han. Vi snakkes senere, og jeg håper dere får en fin fredagskveld. 

VI SKAL TIL DUBLIN

 • 26.10.2016 kl. 20:22

Gratulere med dagen til verdens beste lillesøster for idag fyller du 20 år! Du kan finn frem den lilla kofferten din, og starte på pakkingen - for du skal få oppleve Dublin med meg! Vi skal bo på et leilighetshotell de dagene vi er i Dublin. Vi skal bo på Staycity Serviced Apartments Millennium Walk som ligger i sentrum av Dublin, og her skal vi kose oss og oppleve Dublin på sitt beste 😉

Denne bursdagsgaven er og blir utenom det normale, og det har vært en fryd å planlegge denne turen for deg som en gave fra hele familien. Jeg håper du får en fantastisk opplevelse av Dublin, og at denne turen blir en evig minne sammen med oss!

GRATULERE MED DAGEN, HANNE! 
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

UKENS FILM: THE INTERN

 • 26.10.2016 kl. 16:27

I filmen The Intern møter vi 70 år gamle Ben som har oppdaget at pensjonisttilværelsen ikke passer for han. Han tar muligheten til å komme tilbake i spillet med å starte som praktikant for nettbutikken "about the fit" som drives av Jules Ostin. Ben får jobben og blir "hjelperen" til Jules, og hun forstår ikke helt hva hun skal bruke han til ettersom hun selv mener at hun egentlig ikke trenger noen hjelper, mens vi kommer lengre inn i filmen viser det seg at erfaringene som Ben har kommer til nytte når selskapet møter ulike utfordringer. Gjennom filmen utvikler Ben og Jules et vennskap og blir tilslutt bestevenner og Ben får en forfremmelse samt han blir hennes nye privat sjåfør, og henter henne hjemme hos henne hver eneste morgen. Filmen byr på flere morsomme scener. 
 

Er du på utkikk etter en film som du ikke har sett før og ønsker humor? Da anbefaler jeg virkelig denne! 
Ha en fin onsdag folkens! Vi snakkes senere. 

 

TACO TIRSDAG

 • 25.10.2016 kl. 20:48

Etter en lang arbeidsdag for begge, var det  godt å komme hjem igjen! Vi hadde egentlig snakket lenge om hva vi skulle spise til middag denne tirsdagen, ettersom vi var ute etter noe godt men enkelt. Vi hadde taco, og det var virkelig ikke feil på en tirsdag 😉 Resten av kvelden skal vi slappe av med film: Twilight! Håper virkelig alle har hatt en fin tirsdag og får en like fin kveld! 

Hvordan har deres tirsdag vært? 
Hva skal dere gjøre i kveld? 
Noen av dere som har spist taco idag? 

HVA JEG ELSKER VED HØSTEN

 • 20.10.2016 kl. 20:04

De siste dagene har bydd nydelige høstdager med temperaturen opp mot 15 varmegrader nå i Oktober! Det er tiden jeg gjerne bruker ute i naturen, men selvfølgelig har sofakroken fristet mer enn det! Jeg har vært litt ute, og vi har blitt flinkere til å gå på turer sammen etter arbeidstid! Jeg elsker høsten, og jeg liker den enda bedre i år, og selvom temperaturen varierer veldig, så er det alltid like deilig å pakke seg inn i varm og deilig ull på både morgen og kveld. Spesielt så elsker jeg late høstkvelder sammen med min kjære, der vi kan ligge i sofakroken å bruke Netflix og kakao som en unnskyldning. Jeg elsker virkelig høsten, dere! 5 PUNKT SOM JEG ELSKER VED HØSTEN 

Lukten av høst er utrolig deilig å kunne gå ute i naturen å bare puste den inn! Akkurat disse luktene har jeg gode minner fra når jeg var liten, og det er en lukten gjør virkelig noe med meg! 

Fargene som en finner på høsten er helt nydelige, og det er virkelig disse fargene jeg ser frem til når jeg vet sommeren går mot slutten for dette året også! Fargene er så inspirerende og jeg elsker virkelig å ta opp til flere bilder av disse fargene! Denne høsten skal jeg bli flinkere på å ta bilder ute, slik at jeg kan forevige de fine fargene for alltid.

Peiskos er alltid like koselig (om en har peis, noe jeg ikke har i leiligheten) og dessuten er det en deilig følelse som gir både varme og hygge! Det er på toppen av det hele romantisk, og er det noe jeg gleder meg til når vi går til anskaffelse av peis så er det å ha sene høstkvelder foran peisen med en kopp kakao, te eller annen god drikke! 

Pysjamas er noe jeg virkelig ser frem til når høsten kommer, og det er at jeg endelig kan bruke de deilige plaggene som jeg ikke bruker om sommeren, ettersom det er alt for varmt til å kunne gå kledd i fleece bukse og andre gode koseplagg både dag og natt. 

Enda nærmere jul og det er for at jeg har så mange gode minner fra julen, og jeg har mening med å skape enda flere enn hva jeg alt har opplevd.  Familie, julemusikk, ønskelister, handlelister, deilige middager, mørke kvelder og julepynt. Jeg gleder meg allerede til advent og juletider!

Hva er det du elsker ved høsten? 

HADDE VETTET I BEHOLD ...

 • 18.10.2016 kl. 09:41

Hei og god morgen! Denne nydelige tirsdagen startet så tidlig som 05:30, men jeg hadde vettet i behold og fant sengen igjen etter å ha sendt kjæresten avgårde på arbeid, slik jeg fikk sove noen ekstra timer til! Uansett jeg klarte ikke sove mer enn til 08:30 ☺️ Jeg har ikke store planer for denne dagen, så det blir nok å være hjemme å bruke tiden på husarbeid, matlaging og bloggarbeid. Kjæresten kommer hjem senere i kveld, og da blir det avslapping på høgt nivå sammen med den kjære mannen min i kveld 😍😍

Her kommer noen få bilder av leiligheten, house tour kommer også denne uken! Jeg gleder meg virkelig til å vise dere hvordan vi bor i vår leiligheten, og ettersom det er mange som har spurt hvordan vi bor - så er det et etterlengtet video som snart kommer ☺️
Håper alle sammen får en fin tirsdag, så snakkes vi senere! 

Hvilke planer har dere for denne dagen? 
Hvordan var kvelden din i går? 


 

MONDAY AGAIN?

 • 17.10.2016 kl. 19:01

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg her på bloggen, og enda dårligere er det når blogglesere kommer til meg og sier "du har blitt dårligere på bloggfronten i det siste, og få rompa i gir med oppdatering av bloggen". Det er vel også da denne leseren burde være superglad at jeg har fått ut et innlegg på bloggen denne mandagen? Hadde det ikke vært for nettopp det, hadde jeg nok ikke fått oppdatert bloggen på en god stund, selvom jeg vet at jeg burde bli bedre på oppdatere bloggen daglig 😉😉Denne mandagen har vært fantastisk, både på jobb og etter jobb! Jeg tok meg selv i sove på sofaen rett etter arbeid, og våknet først når kjæresten sto utenfor døren å kikket inn vinduet! Jeg tok meg en liten handletur på dagligvare butikken i nærheten av leiligheten, ettersom jeg trengte både melk og pålegg. Senere denne kvelden skal jeg lage middag for meg og min kjære. På menyen denne kvelden står Svinefilet med Chips og peppersaus! Smaksløkene tar et salto innvendig bare ved å tenke på det. 
Jeg håper alle sammen får en fantastisk mandagskveld, så snakkes vi senere! 
Bilder fra en fantastisk fjelltur sammen med mannen i mitt liv ♥
 

HELGEHORNET 623 moh

 • 11.10.2016 kl. 21:39

God tirsdagskveld mine venner! Da var alt denne tirsdagen også passert, i hvertfall nesten. Dagen har virkelig gått i ett sett frem til ut på ettermiddagen, og da var det en pause i gjøremålene, for å få på seg ulla + varme klær for en nydelig fjelltur på Helgehornet sammen med kjæresten, svigerinnen og niesen min. Dette er første gangen jeg har vært på fjellet på evigheter, Det var veldig godt å komme seg ut i naturen på denne måten, og det var balsam for sjela. Jeg har aldri vært på akkurat dette fjellet tidligere, så det var ekstra gøy! Fikk oppleve solnedgangen over både Ørsta og Volda, og utsikten var nydelig! Er noe jeg hvertfall har blitt enig med kjæresten om så er det at vi ikke er fjellgeiter, men en ting er sikkert vi skal bygge opp en bedre kondis.   

Hvordan har tirsdagen deres vært? 
Hvilke planer har dere for dagen i morgen? 
Har dere vært på fjellet i det siste? 

 

HAPPY FRIDAY!

 • 07.10.2016 kl. 20:03

Hei og god fredag folkens! Denne fredagen har flydd like fort som alle de andre dagene, og det er kanskje fordi jeg har vært på arbeid idag igjen. Er det noe jeg virkelig liker så er det virkelig yrket jeg har valgt. Hele formiddagen og ettermiddagen har gått til jobbing, og det har vært en glede å ta fatt på de ulike arbeidsoppgavene, og spesielt innenfor en jobb jeg liker svært godt, dere! ♥

Fredagskvelden skal jeg nyte sammen med min kjære, og slappe av jeg skal avgårde senere på kvelden for noen timer på arbeid. Tidligere denne fredagen rakk vi akkurat solnedgangen hjemme i bygda og jeg fikk knipset noen bilder av det også med god hjelp fra kjæresten. Han mener forresten det er på tide med nye bilder på blogg og gjerne bilder vi tar selv som vi kan legge ut for dere. 

Happy Friday! Make it a good one, vi snakkes senere! 
Hvordan har fredagen deres vært i dag? 

HAPPY BIRTHDAY

 • 06.10.2016 kl. 21:50

Hei dere ♥ Tenk at jeg er hele 25 år!?!? Jeg elsker å feire bursdag og være sammen med familien. Selvom jeg er 1 år eldre, og halvveis til 50, føler jeg at jeg lever et utrolig godt liv og jeg får lov til å dele det sammen med min bedre halvdel. Han har gjort denne bursdagen til den beste bursdagen noen sinne, også fordi vi inviterte hele familien til leiligheten for å feire bursdagen min. 

Å bli 25 år .. er faktisk utrolig deilig! Heldigvis har jeg fremdeles 5 år til før jeg må si meg ferdig med 20 årene ♥Før gjestene kunne slippe til, hadde jeg og kjæresten slått på stortrommen, og laget for første hjemmelagde pizza - som gikk forresten overraskende bra til å være den aller første pizzaen jeg noen gang har laget på egen hånd (uten hjelp fra mamma) 🎂 
Da klokken slo fem var det på tide å ta imot de første gjestene, og det er alltid like koselig med besøk av hele familien, dere! Jeg fikk også mye fine gaver fra familien min som jeg sier både her og til dem personlig tusen takk for gavene! Vi hadde selvfølgelig kaker og pastasalat til gjengen også. Fikk også feire den sammen med alle de jeg er tante til ♥ Kakene som ble spist i selskapet må jeg takke mamma og svigermor for ettersom de fikk bestilling før selve feiringen. Feiringen min har vært super og hele familien var med på gjøre den enda mer spesiell enn hva den alt var denne dagen! Ha en fin kveld alle sammen! Vi snakkes. Hvordan har torsdagen deres vært i dag? 
Noen av dere som har bursdag i dag?

BURSDAGSJENTE

 • 06.10.2016 kl. 06:30

I dag har jeg bursdag! Og kanskje best av alt? Jeg får gjøre akkurat det jeg har lyst til - og jeg skal starte denne dagen med å være på jobb i noen timer, før jeg kan dra hjem å være sammen med min kjære og stelle istand til hyggekveld med gjengen! Tenk at nå er jeg hele 25 år? Tiden flyr så fort, og jeg skulle ønske jeg kunne være i 20´årene for alltid, men det er ikke et ønske som kan gå i oppfyllelse dessverre. Dessuten skal jeg nyte denne bursdag slik som alle andre bursdager, og jeg er så heldig at jeg skal få dele den sammen med  familien min! Håper alle sammen får en fantastisk torsdag! Vi snakkes senere idag dere!   🎂 💕Hva skal dere gjøre denne torsdagen? 
Hvilken planer har dere? 

 

MÅL FOR OKTOBER

 • 02.10.2016 kl. 11:48

Høsten skal nytes ... som jeg skrev i et tidligere innlegg så skal jeg nyte denne høsten til det fulleste, og det er selvfølgelig ikke bare fordi jeg blir et år eldre, men jeg elsker spesielt høsten, og jeg kan tilbringe like mye av tiden inne som ute. Jeg skal prøve å drage med meg kamera på turer og dokumentere høsten, også prøve å få tatt noen antrekksbilder denne høsten, noe som virkelig er en evighet siden sist. 

Dra på kino ... i begynnelsen av oktober, har både jeg og kjæresten skaffet oss billetter til Børning 2, og gleder oss veldig til å se akkurat denne filmen, men selvfølgelig en kveld på kino betyr også bacon potetgull og popcorn + brus. 

Dele oppskrifter på bloggen ... skal jeg bli flinkere til, og samtidig som jeg skal dele oppskrifter på bloggen så skal jeg også utfordre meg selv på matoppskrifter, kanskje finne frem gamle kunster, og skrive om flere oppskrifter som jeg skal dele med dere.  

Stresse mindre og slappe av ... er veldig viktig for meg fremover, og det er for at jeg er (bare spør kjæresten) veldig flink til å stresse, og skal gjerne ha det meste gjort på 1-2-3!   

 
 

Romantikk ... er viktig for forholdet vårt, og det er å kunne ha en eller flere kvelder sammen der vi bare fokuserer på hverandre. Enten det er en kveld hjemme i leiligheten hvor vi disker opp med god mat og ser på en film eller drar ut på resturante, uansett hva vi gjør så er det like mye romantikk som skjer. 

Gjør ferdig leiligheten  ... og da mener jeg at bilder skal komme seg opp på veggene av bilder og annet interiør. Planen er å få det meste ferdig til starten av oktober ettersom vi har invitert gjester i starten av oktober. 

Lese en bok ... jeg har flere bøker i bokhylla som enda ikke er åpnet, og for å gjøre lillesøster stolt skal jeg endelig åpne en av de bøkene og lese dem nå i høst. Skal lese bok nr. 2 i serien til Calendar Girl. 

Gå flere turer ... disse høstdagene skal nyttes både innendørs og utendørs, og jeg skal gå flere turer sammen med min kjære! Kanskje vi når målet med å gå rundt Rotevatnet i Volda? 

Spis mer frukt igjen ... vi var veldig flinke til dette i starten når vi hadde kjøpt leiligheten, og jeg føler at vi bør bli flinkere til dette igjen ettersom det er et stort savn i daglig livet. 


Dette er mine mål for oktober! Har dere noen mål for denne fine måneden? 

HALLO OKTOBER!

 • 01.10.2016 kl. 14:57

Hei oktober! En ny måned har banket på døren, og denne måneden er mer en hjertelig velkommen her hjemme hos oss. Jeg gleder meg til å sitte inne på sene høstkvelder, selvom syden-temperaturen i september, vil bli sterkt savnet. Med høsten kommer koselige stunder inne, varme klær og den friske høstluften og bladene som faller fra trærne. Høsten er en av de fineste årstiden 🍂 🍁🎃 
Det er selvfølgelig ikke bare fordi jeg har bursdag og blir et år eldre, mihi! Jeg liker at det blir kaldere og at jeg kan pakke meg inn i gode varme klær, minus med det hele er at jeg egentlig ikke er så glad i kulde, men jeg elsker både høsten og vinteren, dere! 🎃

Denne lørdagen har vært veldig avslappende sammen med kjæresten, og vi har fått unna gjort planlegging av hele neste ukes matbudskjett, og hvilke gjøremål vi skal gjøre i neste dagene! Kanskje det mulig blir en video de nærmeste dagene av leiligheten, ettersom jeg har lovd noen av dere lesere en house tour. Nå skal vi snart reise for å besøke foreldrene mine + jeg skal på jobb! 🍁

 
 
 
Hvilke planer har dere for denne lørdagen? 
Hvordan har lørdagen deres vært så langt? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no