TERIYAKIWOK MED BIFF

 • 31.10.2015 kl. 14:55

Tidligere i dag fant jeg enkelt oppskrift på teriyakiwok med biffstrimler på bloggen til martheborge som vi bare måtte teste ut til lunsj tidligere denne lørdagen. Oppskriftene til marthe har begynt å inspirere meg til å stå på kjøkkene selv å lage litt små retter. Så denne oppskriften var helt perfekt enten det er for 2,4 eller 6 personer. Dette er definitivt en wok som vi skal prøve mer av.

Både jeg å kjæresten laget maten sammen å det er selvfølgelig noe en kan gjøre sammen om en vil tilbringe lkvaltitetstid sammen med den du er glad i ♥ og det er ikke så lenge siden jeg skrev et innlegg på bloggen i september som dere finner her og under matlaging så kunne ikke kjæresten dy seg med å komme med enda et av sine gullkorn eller vitser men det var i sammenheng med dette : 

Meg : Kan du ta ei panne og fylle den med vann?
Han : Ja, skal berre ta den her ...  (når jeg snur meg å ser han står med hode under springen)
Meg : Hahahah! Herregud da! 
Han : Du sa ej skulle ta ei panne og fylle den med vann. Du aldri ka slags panne! 

Produkter vi brukte til woken er eggnudler , minimais, bambusskudd, brokkoli, paprika , teriyakisaus og biffstrimler.  

Slik gjennomførte vi ved tilberedning av woken : 

 1. Kuttet alle grønnsakene i små biter (brokkoli og paprika)
 2. Stekte biffstrimler på svak varme med olje (de som ikke liker olje - kan bruke steke smør)
 3. Satt på en panne med vann som skulle brukes til eggnudlene (om dere ikke liker eggnudler, bruk nudler fra Mr.Lee)
 4. Puttet de ferdige kuttet grønnsakene oppi stekepannen og lot det små steke i 2-3 minutter. 
 5. Puttet bambusskudd og minimais oppi stekepannen å lot det små steke 2-3 minutter. 
 6. Når eggnudlene var ferdig oppkokt, hadde vi det over i stekepannen og lot det små streke i 2-3 minutter 
 7. Tilsatt teriyakisausen på slutten.

♥ HÅPER DET SMAKER! VI SKRIVES OM IKKE LENGE! SNAKKES ♥

MIN SØNDAG

 • 18.10.2015 kl. 19:10

God kveld dere. Denne søndagen har vært utrolig deilig og jeg har fått tid til å samle opp energien til de neste ukene. Jeg har også storkost meg sammen med familien. Disse søndagene for meg er gull verdt og det er virkelig ingen plass jeg slapper av bedre enn hjemme enten det er alene eller sammen med andre. I dag har vi vært på bowling i Ulsteinvik og spilt en runde før vi dro hjem for et bedre måltid som broren min laget og det som sto på menyen var pannestekt entrecote med godt tilbehør og det var så godt☺

  

Resten av denne søndagen skal jeg slappe av sammen med familien min før en ny og travel uke starter i morgen. Planleggeren er allerede fylt opp med ulike gjøremål som skal gjøres denne uken også og ikke minst skal jeg komme meg videre på BA-oppgaven. Jeg kan også avsløre at jeg skal reise bort i slutten av uken sammen med min kjære ♥ Vi skrives senere, dere! Snakkes ♥ Klem ☺

Ellers håper jeg at helgen deres har vært fin, det har i hvert fall min vært. Hvordan har søndagen din vært ? 

 

TRE DAGERS STUDENTSEMINAR

 • 15.10.2015 kl. 08:41

Hallo folkens! I går som i dag har vi noe som heter studentseminar for barnehagelærerstudentene innen for bacheloroppgaven.
Vi er et steg nærmere innlevering 21 Desember, og fremdeles har jeg langt igjen å gå! På dette seminaret skal alle studentene fremføre "så langt vi har kommet" for resten av klassen og andre årsstudenter. Jeg føler meg heldig som fikk fremføre i går og det eneste som står igjen på min agenda er at jeg skal være respons for en annen medstudent, som jeg skal gjennomføre snart ☺☺☺

Jeg vil legge vekt på noe som jeg kanskje ikke trenger å bekymre meg for så mye lengre i fremtiden og det er angst for stå foran å presentere for andre som jeg har hatt siden ungdomsskolen og som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen. Tror jeg endelig har blitt kvitt den og er klar for å nå nye mål. Selvfølgelig er det normalt at alle er nervøse , selv jeg kan være nervøs.  Men jeg vet jeg ikke trenger å være redd lengre for å fremføre - og det takket være all god tilbakemelding på presentasjonen jeg fremførte for medstudentene i går under gårsdagens seminar. Jeg vil også si at jeg trodde at disse dagene med studentseminar var bortkastet og kjedelig, men det viste seg og bli spennende og lærerikt. Det å høre på andre og hva de skal skrive er spennende ☺☺

 

HVA SKAL DERE GJØR I DAG ? 

HA EN GOD MANDAG!

 • 12.10.2015 kl. 08:30

God Mandag! Nå skal jeg på skolen om 45 minutter, og få presse enda flere teorier og ulike modeller om dagens tema. Ville bare ønske dere en riktig god MANDAG!  Det er en ny uke, og jeg har noen planer som skal komme i gang med som både skriving og bloggarbeid. Denne mandagen som alle andre dager flyr vel like fort av gårde som alle andre dager, og det kan være kjedelig!!!! På enkelte dager har jeg flere gjøremål enn andre og denne dagen kan en vel si er intet unntak? Ha en god mandag alle sammen! HVILKE PLANER HAR DERE FOR DENNE MANDAGEN? 

OKTOBERFEST PÅ BRYGGA

 • 11.10.2015 kl. 16:07

God søndag alle sammen! Dagen har vært ganske rolig og avslappende søndag, og det er utrolig deilig å bare kunne slappe av dagen etter endt arbeidshelg og dagen før skolen starter igjen etter en helt fantastisk helg sammen med min kjære og familien. I gårkveld var det oktoberfest på Restaurant Fosnavåg Brygge og jeg hadde det utrolig gøy selv om jeg var på jobb, men brukte kostyme som alle andre. Kvelden gikk over all forventning, og kanskje det blir slik arrangement neste år? Jeg hadde det gøy! 

 

HVORDAN HAR GÅRSDAGEN OG DAGEN I DAG VÆRT FOR DERE? 

DERE FINNER KOSTYMER HOS KOSTYMER.NO

MY BIRTHDAY

 • 06.10.2015 kl. 21:09

I dag har jeg bursdag! Jeg elsker bursdager så det gjør meg vel til en bursdagsjente! Tenk at nå er jeg 24 år? Tiden flyr, og jeg skulle ønske jeg kunne være i 20´årene for alltid. Men jeg har hatt et fantastisk år som 23 åring, og dette året skal bli bedre. Dette året er også det første året hvor jeg også har vært på skolen på bursdagen min, og det var egentlig ingen stor greie - selv hvor gøy jeg hadde det sammen med jentene mine ❤ Det var kjempe koselig og jeg fikk en god start med flere gode klemmer.

  

Jeg har hatt den beste bursdagen på lenge og jeg føler meg som verdens heldigste som får tilbringe den sammen med kjæresten og familien min. Har spist kjempe gode brownies som søsteren min laget og gulrotkake som svigermor laget! Kvelden har også blitt brukt til å bare slappe av og kose meg sammen med mine kjære hvor vi såg på filmen pitch perfekt 2. Bursdagen min har vært helt super, og det er takket være helt fantastiske mennesker som jeg har i livet mitt!  HAPPY BIRTHDAY TO ME ❤ ❤

 

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT ? 

FØRSTE OKTOBER

 • 01.10.2015 kl. 18:31

Da har vi våknet opp til 1. oktober dere! ♥ Jeg er så glad for denne måneden, fordi det skal skje så mye spennende! For det er så mye jeg skal gjøre sammen med familien og kjæresten og alene. Det blir for det meste mest skolearbeid, men jeg skal prøve å bli ferdig med det meste, iallefall ha kommet godt i gang med mye av det jeg holder på med. Med andre ord Oktober blir en veldig fin måned, og det sier jeg ikke bare fordi jeg har BURSDAG denne måneden, men fordi oktober er en av mine favoritt måneder i året. 

Målet mitt for denne måneden er å prøve å glede meg over alt det morsomme som skjer rundt meg.Målene for denne måneden er : 

 • Ha vertfall en kjærestekveld i uken sammen med kjæresten! Bare det å være sammen med kjæresten min gjør en kjærestekveld perfekt for meg. Men å se på film sammen slår heller ikke feil. 

 • Hyggestund sammen med familien. Alle sammen har mye å gjøre til forskjellige tidspunkt, så det er nesten bare med middagsbordet vi ser hverandre, enten er vi på skole eller jobb - så det å prøve å litt mer familiekos, vil ikke slå feil! 

 • Være skoleflink, å komme meg godt i gang med bacheloroppgaven som skal innleveres til juleferien. I dette punktet fører jeg også til å være flink student å være forberedt til alle forelesningene som vi skal ha på skolen denne måneden. 

 • Være en flink blogger! Oppdatere bloggen langs med, og ikke bli borte fra bloggen i lengre perioder. Planlegge ulike blogginnlegg og ha minst 1-2 innlegg hver dag (nå tar jeg meg sikkert vann over hodet?) 

 • Starte på julegavene til familier og venner. 

 • Lese en bok som ikke er skolerelatert (avslapping)

 • Strikke en Skappel jakke (tidsrom oktober - desember) 

 

HAR DU NOEN MÅL FOR DENNE MÅNEDEN? HVIS , FORTELL MEG GJERNE!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no