DEN GAMLE NABO

 • 26.10.2014 kl. 19:44

God kveld til dere ♥ For en deilig søndag dette har vært! Det er som oftest alltid slik, men denne har vært ekstra god. Kan vel nevne at jeg sov litt lengre enn vanlig siden jeg ikke kom hjem før klokken fire i natt! Lillesøster har bursdag idag og har blitt hele 18 år gammel og snart er hun klar til å ta billappen! Så i anledning hennes bursdag var vi ute å spiste god middag på Den gamle nabo i Ulsteinvik, hvor maten var kjempe god og det samme var servicen. Kvelden avsluttes med første episode i sesong 2 av bloggerne sammen med mamma og lillesøster! I morgen starter jeg med praksisperioden min i barnehagen, og jeg gleder meg!

  
BAKEREN OG KOKKEN

 • 22.10.2014 kl. 11:25

Bakeren og kokken er ei nettside som selger kjøkkenutstyr, utemøbler, barneprodukter og annet diverse nødvendig utstyr som du trenger hjemme hos deg! Målet for denne nettsiden er og bli Norges største nettbutikk hvor du kan kjøpe ulikt type kjøkkenustyr i flere tøffe og forskjellige farger, som passer perfekt for den glade husmor både til baking og matlaging til familien. Det som er det beste for flere kjøpere er at de tar både visa, mastergard og du kan til å med bestille ved hjelp av faktura. Det tar også omtrent 3-4 virkerdager før du har varen(e) hjemme hos deg når du bestiller. 

trykk på bildene for å komme til de ulike produktene til Bakeren og kokken

 

UKENS SPØRSMÅL #63

 • 21.10.2014 kl. 10:21

Hva er favorittserien din? 

THE VAMPIRE DIARIES
  

PRETTY LITTLE LIARS
  

Hvor ser du seriene på nett? Jeg ser serier og filmer på nett med netflix, tv2sumo og popcorn-time!

Går du med joggebukse på skolen?
Jeg prøver egentlig å la være å gå med joggebukse på skolen, men noen ganger blir fristelsen alt for stor å det er som regel på fredager når det er nærmer seg helg!  

Hvilken bil har du?

PEUGEOT 107
 

Hva jobber du som? Jeg jobber som servitør for Resturang Fosnavåg Brygge 


NOE MER DERE LURER PÅ TIL NESTE GANG? 

LET´S DO THIS, IT´S MONDAY!

 • 20.10.2014 kl. 09:01

God morgen! Nå starter undervisningen på skolen om 15 minutter! Tenkte å stikke innom bloggen og ønske dere en riktig god MANDAG! ♥ Det er en ny uke, og jeg har allerede planlegger full av gjøremål for denne uken, og et av målene jeg skal prøve å gjennomføre er å være en flink blogger! På skolen blir jeg til klokken 12:00, og da vender jeg nesen hjemover for totalt avslapping før jobb klokken 17:00! For denne uken skal bli ulik alle andre og skal innholde flere treningsøkter, kunnskap og en hektisk hverdag! Som skal medføre at jeg skal være en flink blogger ♥ Nå skal jeg på forelesing - ha en fin dag kjære lesere ♥

HVA SKAL DERE I DAG? 

BACK FOR MORE

 • 19.10.2014 kl. 21:08

God søndagskveld! Håper dere har hatt en strålende helg! Mange synes kanskje det er trist at helgen snart er over, og det er jeg forsåvidt enig i! Jeg er ganske glad i søndager fordi det betyr planlegging av den nye skoleuken med blanke ark som skal fylles ut!
Denne helgen har gått så alt for fort at det er nesten litt trist. Men det er vel bare et tegn på at den har vært bra, ikke sant? haha!Nå sitter jeg hjemme etter en arbeidsdag på Resturanten og tar nå igjen tapt arbeid med bloggen og det er godt å få det ferdig! 
Etterpå skal jeg planlegge uken + trening, og det vil bli fokus på en god blanding av styrke og kondisjon. I can't wait for it! 

Uansett, jeg håper dere får en knall start på den nye uken. Gjør den til den beste ♥ for det skal jeg!

THON HOTEL FOSNAVÅG

 • 12.10.2014 kl. 19:01

Forrige uke åpnet det et splitter nytt hotel i sentrum som heter Thon Hotel Fosnavåg og i dag tok jeg turen innom for å se hvordan det såg ut. Må si at jeg er virkelig imponert over hvor fantastisk stilig det så ut! Jeg fikk det samme inntrykket ved å gå inn inngangspartiet som det var å se på bildene som hotellet har lagt ut på facebooksiden den siste tiden. 

Det å gå gjennom hotellet og bare bli mer og mer fascinert av alle de små og stilige detaljene. I samme området som hotellet har det også kommet både konsertsal og kinosal, og det skal helt klart testes ut med en senere anledning. Jeg og familien skal nok også teste ut resturanten en eller annen gang, er selvsagt nysgjerrig på hvordan maten der! Her har dere en sneakpeak på hotellet.

Utstilling på utsiden av hotellet! 

SØNDAGSMODUS

 • 12.10.2014 kl. 14:15

Åh, kjære søndag! For en deilig følelse det er å våkne frisk og opplagt en søndags morgen. Søndagene jeg ikke arbeider ligger jeg som regel i sengen hele dagen og ser på favoritt tv-serier dagen lang! Søndager er iallefall min favoritt! Etter fredager og lørdager, såklart. Hvordan har søndagen deres vært? 
SOMETHING BLUE

 • 06.10.2014 kl. 20:20

  

- bukse fra pieces - sko fra hennes&maurites - skjorte fra pieces - singlet fra hennes&maurites - 

BIRTHDAY GIRL

 • 06.10.2014 kl. 19:07

Håper alle har fått en fin start på uka! Hver mandag er jeg trøtt, noen ganger mer og noen ganger mindre. I dag var seriøst våken når klokka slo 07:00, og har vært våken siden! Dagen startet fantastisk og dagen har bare blitt bedre og bedre ♥ For idag har jeg bursdag og jeg har blitt hele 23 år - og både familie og venner har gjort dagen perfekt ♥ tidligere i dag har jeg vært på ninas cafe og spist bursdagslunsj sammen med ei av jentene mine! Maten var forresten like god som alltid og jeg favoritten min er pastasalat med kylling & bacon. Dagen har vært helt amazing og dagen er fremdeles ikke ferdig enda - blir enda mer feiring senere ikveld ♥ 
Hvordan har dagen deres vært idag? Det er vel mange av dere som har høstferie? 


Bildene er tatt av søsteren min og bloggen hennes finner dere her

OKTOBERFEST

 • 05.10.2014 kl. 20:20

Denne helgen har det vært oktoberfestival og som normalt er hælene i taket og humøret på TOPP! Denne ene helgen hvor vi som også jobber kan pynte oss med oktoberfest kostyme og ha det like gøy som resten av gjengen selvom vi jobber. Denne gjengen er bare så hærlige, og full av både humor og latterlige øyeblikk. Denne helgen har jeg virkelig kost meg skikkelig med jentene ♥Er ufattelig glad for å jobbe sammen med akkurat disse jentene, vi arbeider så utrolig godt sammen og det utgjør at vi blir et bra team som jobber sammen og har det gøy! Jeg har også nå jobbet her i litt over tre år og jeg stortrives virkelig! Og jeg gleder meg allerede til neste oktoberfestival og den blir enten likebra eller bedre enn denne festivalhelgen! Har dere hatt en fin helg?

Forresten mine kjære venner, dere finner kostymer hos kostymer.no 

#oktoberfestival #oktoberfest #jenter 

KINO: THE MAZE RUNNER!

 • 02.10.2014 kl. 21:44

Hei folkens! Åh, jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne å fortelle om gårsdagen. Helt fantastisk mat og latter gjennom hele kvelden! Var i Ulsteinvik sammen med noen venner for å spise god mat på Indisk, og maten smaker nydelig som alltid! jummy! 
Jeg spiste blant annet noe som var utrolig godt Lam Tikki Masala til hovedrett og sjokolade fontant til dessert! Det var Himmelsk! Etter at vi hadde sittet noen timer og bare skravlet og mimret i vei, og da var tiden der for å se filmen The Maze Runner! 

 

 

#likenshare #themazerunner #movie #popcorn #norgesbiletten #filmweb

// kinobiletten er sponset av Likenshare

OKTOBER !?

 • 01.10.2014 kl. 15:56

God dagen ♥ endelig onsdag! Jeg våknet brått rundt 08:10 å trodde jeg hadde forsovet meg! Men så slo tanken meg om at jeg hadde studiedag, noe som gjorde det enda mere herlig å ligge lenge i senga og daffe. Jeg sto opp rundt kl. 08:30 å gikk ned for å spise frokost sammen med de andre som var hjemme, og mamma slo på stortromma og laget egg og karbonade til frokost! 

Dagens planer er å slappe av, studere og slappe av enda mer .... Yess! Slike studiedager elsker jeg!
Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no