before i die #1

 • 27.10.2013 kl. 18:07

  
   
  HVA VIL DU GJØRE ? 

mandag igjen

 • 21.10.2013 kl. 20:49

Da var det ny uke, som viiirkelig startet med et brak. At alarmen ringer og viser 06.30 på en mandag. For vil egentlig bare sove mer. 
Dagen ellers har jeg vært produktiv og fått unnagjort alle leksene mine og det er såå deilig å få gjort unna ting i starten av uka!! 
Har fremdeles praksis i barnehage i 2 uker til, noe som jeg fryder å gleder meg over hver dag jeg er der - blir trist å dra derfra når disse ukene er over med praksis  - men det er ikke det siste de ser av meg , skal tilbake etter jul (selvfølgelig ikke før i Februar/Mars). 

Bloggingen har vært "død" den siste uken, men det har også gjort godt for en blogger som meg, noen ganger trenger man virkelig en pause - noe som jeg har hatt. Og pausen er ikke pga noe spesielt, hadde ikke flere bloggideer å skrive om - så bedre med null blogging enn dårlig blogging, ikke sant? Vel dere får ha en fantastisk kveld videre, jeg har mer "skole"arbeid som skal gjøres ferdig.

barnehagelivet

 • 16.10.2013 kl. 19:31

Praksisdag 1-2-3 er gjennomført, og jeg stortrives virkelig i barnehagen jeg har som praksis i. Jeg kommer ikke til å nevne noe om barnehagen - det eneste dere som mine lesere får høre er hvordan det går med arbeidskravene og min vei til å bli en bhg-lærer! 
Dere alle skjønner hvorfor jeg ikke kommer til å legge ut informasjon (taushetsplikt). Men jeg kan si at jeg elsker barnehagelivet.

Nå er det tilbake til bøker og notater for en liten stund. . . snakkes senere! 

 

Rettferdighet

 • 14.10.2013 kl. 22:16

Plan Norge arbeider  hard for at flere jenter skal få tilgang til en skole med god kvalitet og at flere jenter skal kunne gjennomføre ungdomsskolen. Det er stort mål å forbedre levevilkårene for utsatte jenter, reduserer diskriminering og oppnå likestilling. Fordi at det er fattigdom blir 1 av 5 jenter i verden tatt ut av skolen, tvunget ut i arbeid eller giftet bort til fremmede, der de risikerer isolasjon og overgrep. Bare fordi de er jenter blir de også sett på som mindre verdt. Flere millioner jenter som kunne hatt en verdifull skolegang - kunne hatt et helt annet liv, med kunnskap og ferdigheter kan jenter selv bryte ut av fattigdomsspiralen - og få bestemme helt selv.

♥ SOM FADDER ER DU VIKTIG ♥

"å gi jenter utdanning er det viktigste og mest effektive virkemiddelet for å bekjempe fattigdom"

BLI JENTEFADDER I DAG, SÅ GIR DU FLERE EN BEDRE FREMTID!
DU STØTTER OGSÅ PLANS ARBEID FOR AT ALLE BARN (OGSÅ JENTER) - SKAL FÅ GÅ PÅ SKOLE!
 

// Samarbeid med Sponset Blogg

arbeid

 • 13.10.2013 kl. 22:58

Hei! Beklager for så dårlige oppdateringer, men det har vært mye å gjøre denne siste skoleuken før jeg skal ut i praksis i barnehagen. Praksisperioden er fra 14. Oktober til 1. November (15 dager). Det er selvfølgelig ikke bare lek - men å mye arbeid som skal gjøres. .

Bloggen vil kommer mer å mer tilbake, og jeg er egentlig klar for å legge meg. Natta!

Observasjon og Intervju i barnehagen

 • 09.10.2013 kl. 20:01

God kveld, fininger! For øyeblikket sitter jeg med boken "observasjon og intervju i barnehagen" og jeg skriver ned viktige notater. . Skal arbeide med denne boken en stund til før jeg skal lese boken "Didaktik i børnehaven". Og vet dere? Akkurat den boka er den eneste boka på pensumlisten som er skrevet på dansk! Og akkurat den boka er en av de bøkene som er knytt til eksamen til jul.

Været ute er helt forferdelig, men jeg har ikke dårlig samvittighet pga været siden jeg må sitte inne å gjøre lekser til langt på natt. Men som søsteren min alltid sier - "Du har valgt dette selv" på samme måte som det er urettferdig at hun har høstferie og ikke jeg. Og ikveld når mamma kommer hjem fra jobb blir det skikkelig koselig med familiekos og kylling til mat, før jeg går tidlig til sengs.
Oh, No!

 • 07.10.2013 kl. 20:48

Uh, mandag igjen - og starten på en ny skoleuke. Er superklar for helg allerede (neida) og gleder meg masse. Uken blir spennende. Det er nytt tema : Didaktikk! Det som også er spesielt med denne uken, er at det er høstferie for grunnskolen og videregående, og ikke for høgskolen! Men denne uken er noe av det viktigeste før praksis! Bussen jeg bruker å ta hjem fra skolen - går ikke pga ferie.

I dag hadde vi noe som het IKT og sosiale medier "senter for IKT i utdanning" og ilag med arbeidet med den flotte basisgruppa mi ♥ vet ikke hvor ofte jeg  skryte av basisgruppa, men alle er helt fantastiske - vi har alle våre "talenter" og vi er et kjempe bra team.
Ble hvertfall veldig glad ..

 • 06.10.2013 kl. 21:02

Heii! Må jo faktisk lage et innlegg før jeg legger meg. Idag som dere vet fylte jeg 22 år ♥ Med en gang klokka slo 00:00 strømmet det inn, meldinger på facebook, blogg, sms og snapchat. Hadde et mål om å svare dere på alle meldingene på facebook, men det klarte jeg faktisk. Ble hvertfall veldig glad av alle dere som la igjen en gratulasjon på profilen min! Varmer hjerte mitt så mye. Hele dagen her har jeg bare gått rundt å smilt. Både kjæreste, familie, venner og dere har gjort dagen min perfekt! Tusen takk for alle gratulasjoner på facebook, bloggen, sms og snapchat sååå langt!

Happy Birthday To Me!

 • 06.10.2013 kl. 12:19

I DAG FYLLER JEG 22 ÅR, OG SKAL FEIRE SAMMEN MED FAMILIE OG KJÆRESTE! HA EN FANTASTISK DAG DERE! 

Lørdagskveld

 • 05.10.2013 kl. 21:34

Tenkte bare å ønske dere en strålende lørdagskveld, det skal ihvertfall jeg ha! Dere får kose dere om dere skal ha kosekveld eller noe. Været er jo helt forferdelig ,men er jo lørdagskveld. . . ♥. . . Jeg derimot skal jobbe sammen med flotte kollegaer, det blir en fin kveld! Dere som bor i Herøy eller omegn, så er det Hotel Neptun i kveld, ta en tur innom om du har lyst. DU er velkommen!!! Vel dere, vi får snakkes senere - så skal jeg slappe av litt før jeg skal på jobb. . . HA EN FIN KVELD!
Endelig Fredag, god helg!

 • 04.10.2013 kl. 18:21

ÅÅÅH ENDELIG HELG GOD HELG ♥ ♥ Er endelig hjemme fra en laang skoledag. Uka her har gått så ekstremt saaakte, men endelig er det helg og den skal nytes! Jeg vet at flere av dere lesere, har høstferie eller har hatt høstferie. Må bare si dere er heldige! På høgskolen i Volda, er det tydeligvis ikke høstferie, iallefall ikke på mitt studie! Er det noen av dere så går høgskole og har høstferie? I kveld blir det familiekos før jeg skal på jobb - kanskje litt kjipt når alle vennene dine vil ha deg med på vors og Karpe Diem konsert. But the life is that way, I'm not complaining! Jeg gleder meg til å jobbe, siden jeg ikke har jobbet siden sist lørdag, glederrrrrrr.
travel hverdag

 • 03.10.2013 kl. 16:35

Woho, torsdag allerede! Er jeg den eneste som synes denne uken hår gått utrolig fort? Håper at neste uke går så fort som denne. For det begynner å nærme seg høstferie! Noe jeg dessverre ikke harSkal virkelig nyte denne helgen, fordi jeg kjenner at jeg stresser litt for mye når det gjelder skolen - fordi jeg ønsker å gjøre det best mulig å da fører det til stress! Men når pensumlisten er like lang som en skolisse, og kravene er ekstreme så blir det ikke så lett å slappe av. Når jeg kan puste i bakken er ikke før 17. Desember!!! 

På skolen i dag framførte vi "gruppearbeidet" for alle de andre på gruppen, laget stillbilder av historien om "Hvem skal trøste Knøttet" Og det var spennende, morsomt og ikke minst lærerikt. Vel, egentlig så gjennomfører vi egentlig bare dette for at vi skal ha ideer til senere når vi er i praksis eller jobb. Ellers har vi også arbeidet mye i grupper, noe som vi alltid gjør, men alltid like koselig er det. 
Nå skal jeg avslutte dette innlegget, for jeg skal nemmelig gjøre lekser. Vi snakkes kanskje senere i kveld ♥
tidlig kveld

 • 02.10.2013 kl. 20:18

God kveld, alle sammen. I går ble det en veldig stressende dag for min del, noe som resulterte i lite blogging. Vi hadde langdag på skolen, og hadde noen kjekke timer i fjøra med klassen - jeg avsluttet dagen med en skikkelig blooper! Så det ble skikkelig festlig for hele basisgruppen min, men så var det faktisk veldig morsomt også! Kunne nok egentlig ha sunket under brygga etterpå . . . Hahaha!

På skolen i dag har vi holdt på med drama og musikk, hvor vi har holdt på med forskjellig. Men vi har viktig ting å huske på fra timen. 
Melodi - Tonehøgd / Klang, Rytme, Dynamikk, Takt, Tempo, Harmoni og Tekstur. Det er tydeligvis veldig viktig. Også som Kognitiv (tankemønster), Emosjonell  (følelser), Sosial og Motorisk (bevegelse) er faktisk like viktig i drama og musikk. . . ♥ Natta ♥

"bloggfri"

 • 01.10.2013 kl. 20:14

heiaa ♥

Tenkte egentlig bare å lavær å blogge å heller ta en "bloggfri".  Siden jeg er så sliten, men jeg orker ikke mer dårlig blogging - så lager et lite skikkelig innlegg. Idag har jeg vært på skolen fra 9:15 til 16:25. Skoledagen har vært lang og det skal bli deilig å sove nåååå!!!!
Dagen har vært lang og har egentlig hatt det veldig gøy - har vært sammen med klassen i hele dag.  Avslutter innlegget!  Natta ♥
Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no