CHILL - OG BAKEDAG

 • 20.09.2016 kl. 20:03

God tirsdagskveld folkens! ♥ Hvordan har dere det? Denne tirsdagen har jeg og kjæresten hatt skikkelig chille og bakedag, dere! Vi har prøvd oss på å lage både skinke -og ostehorn, boller og prøvde oss tilslutt på skoleboller, sist nevnte fikk hevelse på deigen! Jeg er ikke født baker, og det er lov å feile har jeg egentlig sagt til kjæresten hele dagen lang, og han er sikkert lei av å høre det. 

  

Nå kommer snart både svigerforeldre og familien min på besøk, ettersom vi har invitert dem på kveldsmat - alltid kjekt med besøk! Ettersom vi hadde en slags bakedag denne dagen, har vi også laget både pastasalat og eggesalat - så noe godt skal de alle få! ♥ Jeg vet ikke hvilke vending denne kvelden kommer til å ta, men jeg vet det kommer til å bli en koselig og sosial kveld sammen med hele den fine gjengen. Vi snakkes senere, dere! Håper alle får en fin tirsdagskveld.

Hvordan har deres tirsdag vært?

THE LIST, THIS MONDAY!

 • 19.09.2016 kl. 10:11

God morgen, mandag og ny uke! Står det bra til med dere? Denne mandagen skal jeg bruke godt, og jeg håper det blir en fin dag med en liste som er full av gjøremål som skal gjennomføres. Jeg skal gjennomføre flere punkter på min mandags to do-liste, og jeg gleder meg til siste punkt på listen er gjennomført, og jeg kan nyte en fin mandagskveld, sammen med den fantastiske kjæresten min, dere 🙂 Tidlig denne morgenen reiste kjæresten på arbeid, og jeg skal være hjemme hele denne mandagen, og da er jeg så heldig at jeg også får besøk senere idag, en av mine bestevenner kommer på besøk og skal se leiligheten for første gang 😊💕

 1. Handle inn forskjellige ingredienser til middag for hele uken, pålegg og frukt. Vi har bestemt oss for å ha en fast dag i uken, hvor vi skal handle inn det vi trenger til middagene denne uken, så vi ikke handler noe unødvendig. 
   
 2. Vaske leiligheten - her skal leiligheten vaskes, og da mener skikkelig - alt av hybelkaniner skal bort til neste gang vi ses igjen! Leiligheten skal ha en fast dag i uken der vi enten støvsuger, vasker eller gjør begge deler. Støvsuge kan vi nok gjøre litt oftere enn vasking. 
   
 3. Kjøpe nye blomster til vårt nyvaskede hjem, for å gjøre det komplett! Jeg elsker duften av blomster, og det gjør at spisebordet ikke blir sett så kjedelig ut. Derfor elsker jeg at plantasjen ikke ligger så alt for langt unna leiligheten vår. 
   
 4. Skifte på sengen! Jeg elsker å legge meg tidlig på kvelden, vis sengetøyet er kaldt og det er nytt sengetøy på! Det er noe av det jeg gleder meg til når jeg legger meg om kvelden, at det er nytt sengetøy på sengen (selvfølgelig så er dette noe en ikke kan gjøre hver eneste dag). 
Dette blir virkelig en fin mandag <3 håper dere alle får en like fin mandag som meg! 
Hvilke planer har dere for denne mandagen? 

NÅR BLOGGEN BLIR ....

 • 14.09.2016 kl. 15:50

Jeg merker det går so fort når bloggen først blir nedprioritert, og spesielt den siste tiden hos meg. Jeg blir fortvilet når det går flere dager mellom hvert innlegg. Å blogge er noe jeg liker godt og ønsker på ingen måte å slutte med det enda, hehe.  Noen dager er ofte jeg ikke blogger, og det er ikke for at jeg ikke ønsker å blogge - men for jeg ikke finner inspirasjonen til å skrive nok et nytt blogginnlegg. Det er derfor bedre å ikke blogge 5 dårlige innlegg, og heller blogge 2 innlegg som jeg selv er fornøyd med og som virker spennende. Jeg tenker at jeg fremover har god tid til absolutt alt jeg har lyst til å få til, men jeg må begynne å få orden på planleggingen min. Jeg føler jeg på må både planlegge, gjennomføre og vurdere bloggingen min fremover. Jeg ønsker å få et nytt system på bloggingen, og det er akkurat slik et system jeg har på arbeid. Håper på flere updates fremover, vi snakkes dere 💕Hvordan har dere det i dag?
Hva har dere gjort denne onsdagen? 

TUR TIL KALSETHOLA

 • 12.09.2016 kl. 20:10

For en fantastisk ettermiddag jeg har hatt! Det startet vel å merke med det hele at jeg sende en Snapchat til bestevenninnen min i nabohuset, om at jeg var hjemme alene frem til kl. 20:00, og da var hun jammen klar til å dra med meg på fjelltur til Kalsethola. Jeg har iallefall hatt en fin stund sammen med bestevenninne min denne mandagskvelden. Selvom jeg hadde planlagt at mens min kjære var på arbeid, så skulle jeg plante rompa i sofaen å se på The Vampire Diaries! Takk for turen til Kalsethola, Karianne! 

   

Jeg hadde stiller gjerne opp til flere turer, og det å tilbringe kvalitetstid med bestevenninnen er viktig! 
Tusen takk for at du viste meg hvor Kalsethola ligger, ettersom jeg nå kan dra ditt også på egenhånd. 
Dersom du bor i Ørsta/Volda, har du vært oppe på Kalsethola tidligere? 

IM BACK

 • 12.09.2016 kl. 15:19

Da var det endelig mandag igjen, og jeg er klar for nok en ny uke! Jeg er allerede godt i gang med dagens gjøremål! Jeg og min kjære har vært ute å knipset antrekksbilder til dere, har noen oppskrifter på lur til dere, og jeg har endelig tatt frem kameraet og tatt litt bilder til innleggene. Jeg har en liten plan om å ligge gjerne en dag i forveien denne uken, så også bloggen blir oppdatert! 

 

Denne mandagsmorgen har vært helt fantastisk, tross at solen skinner og temperaturen er litt under 20 grader. I min skrivende stund sitter jeg å noterer ned enda flere ideer til blogginnlegg, og jeg har også en spørsmålsrunde som både jeg og min kjære skal svare på denne mandagen! Til tross for at jeg gjerne skulle hatt meg en tur til varmere strøk denne høsten, så må jeg innrømme at den norske høsten er meget koselig, og så fort jeg er ferdig med dagens bloggarbeid skal jeg og min kjære fikse ukens handel hvor vi handler inn matvarer for hele denne uken. Vi skal også diske opp med litt middag, som vi skal kose oss med denne mandagen. 


 
Vi snakkes snart! Nå blir det en tur på butikken og laging av middag som står for tur! 

BUCKET LIST FOR SEPTEMBER

 • 01.09.2016 kl. 22:08

Nå har vi inntatt sofaen hjemme hos foreldrene mine, og gjør oss klar til nok en filmkveld denne torsdagen! Jeg tenkte jeg skulle stikke innom å dele måndens mål for September, før jeg legger fra meg macbooken for kvelden. Denne måneden tenkte jeg å sette meg noen enkle mål, og disse tenkte jeg at jeg skal klare å gjennomføre før måneden er over. Kanskje jeg skulle hatt et slikt innlegg fast i begynnelsen av hver måned? Jeg liker hvertfall og skrive sider opp og sider ned med flere lister hvor hver måned, selv handlelisten for uken er like gøy å skrive hver eneste søndag. Her har dere noen av mine mål for denne måneden: 

 •  Holde godterispisingen til helgen, og heller ha sunn snacks i hus om hverdagen. 
   
 • Holde leiligheten ryddig hele tiden, en vet aldri når svigermor kommer på besøk 😉
   
 • Sette av en hel dag i uken til planlegging av ukens blogginnlegg. September måned er den måneden hvor jeg skal bli flinkere til å blogge og oppdatere bloggen opptil flere ganger i uken, istedenfor et innlegg her og et innlegg der. 
   
 • Spise fisk minst 1 gang i uken. -Og oftere lage meg litt ordentlige middager.
   

  
 

 • Ha minst èn romantisk kveld i uka. Med romantisk kveld mener jeg middag sammen, en hyggelig filmkveld, et kinobesøk eller en kveldstur noe som både jeg og min kjære mestrer på høgt nivå. Vi elsker å bare være sammen med hverandre, og det å kunne ligge i den "berømte" sofakroken sammen med min kjære, er bare helt fantastisk. Jeg nyter hvert sekund av tiden sammen med min kjære. 
   
 • Spare penger ... jeg har et mål om å spare penger, som kan brukes til det mest nødvendige som innebærer : Huslån, billån, BSU, matvarer og regninger som er viktig å få betalt : mobilregning, strømregning og internett-fiber. 
   
 • Se filmen "Bridget Jones Baby" på kino. Dette er en film som både jeg og min kjære har hatt lyst til å se helt siden vi forsto at den skulle komme på kino nær oss. Det blir en spennende film og det beste med hele filmen er stor popcorn og brus. 
   

 
 

 • Opprettholde den gode kommunikasjonen med dere! Dere har blitt så flinke til å legge igjen tilbakemeldinger på blogginnleggene som jeg har skrevet den siste tiden, og det varmer det lille hjerte mitt. 
   
 • Feire bursdager! Det er flere i familien min som har bursdag denne måneden, og den aller viktigste personen i livet mitt fyller år i slutten av denne måneden, og det er selvfølgelig mamma! Hun fortjener det beste denne dagen, og vi skal tilbringe dagen sammen med mamma. Farmor har også bursdag denne måneden, og dagen hennes feires med et besøk. 
   

🍂 HAR DERE NOEN MÅL FOR SEPTEMBER? 🍁

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no