FORSKJELLIG FRA DEN ANDRE

  • 10.08.2017 kl. 08:22

God morgen! SÅ deilig å våkne opp til torsdag, dere! Denne torsdagen blir for vår del helt forskjellig fra den andre - i gårkveld hentet vi svigerforeldrene mine på flyplassen her i Alicante. Vi har litt planer for denne dagen også som alle de andre dagene mens vi har vært her - idag skal vi en liten tur på marked for å handle alt fra frukt til sko. Det kommer til å skje litt mer ting den siste uken, og det gleder jeg meg veldig til. Vi skal oppleve blant annet Alicante by, Elche og litt forskjellig som er litt lengre unna oss. Vel nå skal jeg finne meg noe frokost, så snakkes vi senere! 

// Innlegg er uten bilde pga dårlig signal til internett (blir lastet opp senere).

AVGÅRDE TIL STRANDEN

  • 08.08.2017 kl. 10:01

Tid: 10:00 , Temperatur: 28 i skyggen + sterk sol og skyfri himmel. 

God morgen Tirsdag! Det ble dessverre ingen oppdatering av bloggen igår, men jeg sitter ikke igjen med dårlig samvittighet skal dere vite. Jeg er jo fremdeles på ferie. Jeg konsentrerer meg heller om å nyte det som gir meg noe akkurat nå - FERIE! Akkurat i dag har jeg hele åtte dager igjen i varmen, og disse dagene har jeg planer om å utnytte til det fulle. Når gjengen i huset er stått opp, fått i dagens viktigste måltid og første lag med solkrem har blitt smurt på kroppen bærer det avgårde til stranden for noen timer med soling og bading i middelhavet. Håper dere får en like fin tirsdag som meg! Så snakkes vi senere, mine fine.

 

HAR DERE PLANER DENNE TIRSDAGEN? 

THAT´S LIFE

  • 06.08.2017 kl. 18:37

Lokal tid: 18.35 - Temperatur 43'C i solen og 35'C i skyggen + sterk sol og skyfri himmel. 

Hei dere! Da sitter jeg akkurat nå i skyggen, drikker en kald cola og blogger - that´s life. Dette stedet er helt nydelig og jeg koser meg mye! Selvom jeg må si at det er rart å ikke være på samme feriested som foreldrene mine dette året. Uansett, så tenker jeg at denne ferien blir mer enn bra - og jeg gleder meg virkelig til å utforske plassen mer denne gangen enn sist. Dette her blir bra, og her trives jeg absolutt og jeg gleder meg til flere dager på samme feriested. Jeg skal sjekke ut området i nærheten av der vi bor ettersom denne plassen har flere sider ved seg. Jeg håper dere får en fin dag videre, vi blogges snart mine kjære venner! 

Denne kvelden kommer til å bli brukt til å dra ut å spise sammen med samboeren og niesen min. Denne gangen skal vi prøve en helt ny resturante anbefalt av svigerfar ettersom han er mer kjent i området enn meg. Uansett vi gleder oss veldig til svigers om bare få dager slår følge med oss. Da blir det flere "nye eventyr" å oppdage ettersom de er mer lommekjent i området enn meg. 
Dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi senere. 

HVA HAR DERE GJORT DENNE SØNDAGEN? 

HVA JEG VIL GJØRE I AUGUST ...

  • 05.08.2017 kl. 10:09

x Oppgradere høstgarderoben. Jeg føler jeg nesten ikke eier et vanlig varmt plagg. Dongeribukser, simple jeans og varme langermede gensere. Jeg har virkelig nødt til å gå til innkjøp av noe mer høstvennlig ettersom jeg alltid blir syk på høsten - skal jeg heller være mer forberedt denne høsten. I august/september skal det kjøpes inn litt varmere klær, kanskje til å med strikke meg en genser? Spare får jeg gjøre neste måned. 

Finne en ny avkoblingsserie til sene augustkvelder sammen med min kjære. Noen kvelder har jeg sikkert ikke tid, men andre kvelder har jeg tid til overs og da vil jeg koble helt ut med en eller annen serie som jeg og kjæresten kan se sammen. 

Dra med en sporty felles venn av meg og kjæresten på fjelltur. Har jeg så mye som en ledig dag med fint vær så skal jeg dra med kjæresten på tur. Kanskje vi må få besteget et fjell i Ørsta eller Volda? Håper på litt solskinn i august også. 

Holde godteri spisingen til helgen, og heller ha litt mer sunn og variert snacks i hus fra mandag til fredag. Nå om dagen har jeg vært helt hekta på norske jordbær fra Valldal. Jeg kjøpte i midten av juli en boks på 4kg der halvparten ble laget hjemmelaget syltetøy av (....så himmelsk). 

Gjennomføre en vaskedag fast i gjennom hele uken. Jeg trenger ikke bestemme meg for at det skal være en bestemt dag, men jeg skal ha muligheten til å kunne ha minst en vaskedag i løpet av uken. Jeg skal også minske det ned til å kun vaske skittentøy en gang i uken. Høres kanskje rart ut? Men du sparer faktisk utrolig mye strøm på akkurat dette. 

Drikke minst 3-4 liter vann mens jeg er på ferie i Spania.. Deretter minske det ned til 2-3 liter pr dag når jeg kommer hjem fra ferie. Det er så utrolig viktig å få nok vann i løpet av en dag, og jeg er ikke særlig flink til det selv, så her må jeg kanskje lage "drikke-alarm" på telefonen. 

ER DET NOE DERE HAR LYST TIL Å GJØRE I AUGUST? 

UKEN SOM GIKK ..

  • 04.08.2017 kl. 23:32

UKENS HØYDEPUNKT... Denne onsdagen, dere! Etter flere uker med "reisefeber" var det endelig på tide å sette seg på flyet til Spania. Vi hadde en fantastisk flyvning fra Vigra til Spania, der jeg og kjæresten valgte å snurre en film på vei nedover. Vi såg skjønnheten og udyret ettersom vi aldri fikk tid til å se den når den gikk på kino. Hele denne uken har egentlig vært både deilig og rar på samme tid litt rydding / pakking - slik som hører med når en skal på ferie. 

UKENS INNKJØP... Har ikke vært direkte stort den siste uken, men om det teller har det gått mye i mineralvann, vann, øl og mat. Vi ankom Spania på natt til torsdag - og det har vært innkjøp etter hva vi trenger. Dessuten så blir det kanskje litt shopping av klær etter hvert - og kanskje det blir en innkjøpsvideo? 

UKENS CRAVINGS... Hjemmelaget jordbærsyltetøy! Det har vært det store "må ha" på brødskiva de siste dagene, og jeg elsker virkelig godt og skikkelig hjemmelaget jordbærsyltetøy. I år fikk jeg hjelp av svigermor ettersom jeg selv aldri er hjemme lenge nok til å kunne stille meg på kjøkkenet for å styre litt og når jeg først er hjemme er det andre ting som blir prioritert. 

UKENS SANG... Kilimanjaro - Aleksandra Joner. Dersom dere ikke har hørt den, må dere virkelig bare høre den! 

UKENS NEDTUR... Det må faktisk være ... at jeg ble skikkelig solbrent! Herregud, og jeg som hadde på solkrem hvertfall 1 gang i timen på de 3 timene jeg var på stranden å nøt de solstrålene som vi fikk der disse timene. Uansett, ettersom jeg har startet å si et nytt "motto" mens vi har vært her nede så teller det vel? Vi lærer så lenge vi lever.. 

UKENS FILM... Denne uken ble det en helt ny film for meg, og det heter 2012. Jeg hadde aldri sett den før og var ganske spent på selve filmen. Kjæresten hadde sett den tidligere, og for han var det en stor glede og kunne vise akkurat denne filmen til meg. Det ble til hans store glede og min store redsel - ettersom jeg ikke viste hva jeg hadde gitt meg ut på. Det ble flere ganger at jeg stupte med hodet ned i putene ettersom jeg syns det var ekstremt ekkelt at barn ble innblandet i dette. Dessuten var det hans tur til å velge film - neste gang er det min tur ;-) 

UKENS LATTER... Må være da jeg på det rareste klarte å si feil navn på naboene våre her i Spania. Herregud, som kjæresten min lo når jeg sa navnene på dem. Der jeg blandet mellom navne deres og den ene ble het hele sitt navn med deler av den andres navn. 

AKKURAT NÅ... Kunne jeg vært foruten det å være solbrent, men det som har skjedd har skjedd. Nå skal en nyte late dager her i varme, Spania. Heldigvis har vi enda flere dager igjen her og jeg gleder meg til de neste dagene - vi skal finne på så utrolig mye før ferien vår er over. Det er så utrolig deilig med deilige kvelder og nydelige vær tidlig på morgenen her i Spania. Hvem skulle trodd at jeg skulle forelske meg i et land? 

UKENS MEST LESTE INNLEGG... Vel, det må være det innlegget jeg postet denne fredagen - der jeg hadde som overskrift "hjelp, vi gifter oss". Uansett jeg gleder meg virkelig til det neste året og all bryllupsplanleggingen som skal finnes sted, og det skal dokumenteres + jeg skal ha det skikkelig gøy ved å planlegge akkurat dette. Kjæresten skal være med i prosessen, og det eneste han ikke får delta på er å se meg i brudekjole før selveste dagen. 

 

HVORDAN HAR UKEN DERES VÆRT? 

 

HJELP, VI GIFTER OSS!

  • 04.08.2017 kl. 14:02

Hvem skulle trodd det? At jeg skulle være så heldig at jeg ville finne mannen i mitt liv, og på denne datoen neste år sier vi JA til hverandre i kirken. Jeg skal ikke bare gifte meg med kjæresten min, men også min aller bestevenn. Vi har opplevd allerede så mye sammen på disse årene vi har vært sammen, og noen av de tingene vi har opplevd sammen er blant annet å kjøpe vår første leilighet, reist til utlandet og mye mer. Nå har vi allerede bestemt dato for vielse og bryllupsfest. 

Kjæresten min er den som gjør hjerte mitt helt, og uten han hadde jeg nok ikke vært 120% meg selv. Vi har omtrent et år igjen til den store dagen, men vi har fremdeles mye av bryllupsplanleggingen som enda ikke er i boks. Delvis er det viktigste i boks allerede som fotograf, lokale, kirke, forloverne til brud og brudgom - og vi har fremdeles mye mer som skal gjøres før vi er klare.

Det kommer til å bli et spennende år, og jeg håper dere setter pris på å få følge meg videre steg for steg under planleggingen. 

♥ JEG GLEDER MEG TIL Å LEVE RESTEN AV LIVET SAMMEN MED DEG ♥

HELLO FROM SPAIN!

  • 04.08.2017 kl. 09:26

Hei fra Spania! Vi kom frem tidlig natt til torsdag, og var allerede klar til en og givende dag igår. Da startet vi alt dagen med å dra til en av de lokale matbutikkene i området for å kjøpe inn frokost som vi skulle ha fremover. Det er akkurat slik jeg husker det fra besøket jeg hadde her nede i starten av sommeren i fjor. Resten av dagen går brukte vi til å dra på marked, bade i bassenget på området, dra på stranden å bli ekstremt solbrent etter tre timer og mye smøring og senere på kvelden dro vi ut og spiste en kjempe god pizza. Uansett jeg stortrives her og det er så utrolig deilig med ferie. Jeg skal prøve å oppdatere dere - men for øyeblikket er det ganske dårlig nett her. Vi snakkes! 

HVA SKAL DERE GJØRE DENNE FREDAGEN? 

 

READY FOR TAKEOFF

  • 02.08.2017 kl. 12:23

Hei dere! Da er nedtellingen over og jeg er endelig klar for ferie! Hadde siste arbeidsdag i gårkveld, og flyet vårt drar ikke før senere i kveld. Jeg er egentlig veldig vant med at flyet til syden drar så sent som dette, og at vi lander på flyplassen på natten. Så det blir ikke noe annet enn å legge seg når vi kommer frem, men det er da det er så fint at vi våknet til en helt ny dag, på en helt ny plass. Jeg gleder meg så utrolig mye til å bare ligge langflat på solsengen, lese en bok og drikke enten iskaldt vann eller en iskald cola i varmen. Nå må jeg nesten gjøre meg ferdig med det jeg skal gjøre før vi reiser, blant annet vaske leiligheten og kaste/gi bort mat som ikke kan fryses som går ut på dato mens vi er borte. Jeg håper dere alle får en fin dag videre, og at dere som fikk ferie samtidig med meg får en fin ferie og dere andre får nyte deres ferie like mye som jeg skal. Vi blogges senere ♥

HVOR SKAL DERE PÅ FERIE?
HVOR HAR DERE VÆRT PÅ FERIE?

VI HAR KOMMET TIL AUGUST!

  • 01.08.2017 kl. 09:20

Er jeg den eneste som føler at denne sommeren har fløyet avgårde? Nå er vi allerede i august - og jeg er klar til å starte på ferien min! Heldigvis er det en del igjen av sommerferien og jeg gleder meg allerede til å reise bort på ferie. Heldigvis så har ikke den siste uken hatt så elendig vær, og det har faktisk vært mulig å bruke shorts og t-skjorte. Det har også vært grunnen til at jeg har vært i feriemodus hele sist uke, og det har vært deilig - selvom det har vært hardere å dra på jobb. Er heldigvis ikke lenge igjen! 

Ettersom jeg selv skal på ferie, så blir det også litt "ferie" her inne på bloggen også, og derfor har ikke bloggingen vært 100% - Jeg prøver men det er ikke alltid like enkelt å få det til. Jeg er tilbake fra ferie så sent som 21. august, og da håper jeg på at det blir litt bedre blogging fremover. Dessuten skal jeg prøve å holde målet mitt å oppdatere bloggen minst en gang pr. dag, dere! 

DETTE VIL JEG GJØRE I AUGUST;

1. Jeg føler jeg ikke har har vært veldig flink til denne sommeren til akkurat det å bruke mest mulig ut av dagene ettersom jeg denne sommeren har fokusert veldig mye på jobb, og jeg har virkelig ikke utfordret meg selv. Så denne måneden har jeg et mål om å utfordre meg selv til å bruke dagene mye mer (spesielt på ferie). Jeg har iallefall tenkt å ta dette med meg videre denne høsten og bruke dagene mye mer enn hva jeg har gjort hittil - skal iallefall bli flinkere på å balansere mellom jobb og det sosiale. 

2. Lese enda flere bøker! Dette er noe som jeg sier til meg selv hver eneste måned, og jeg har store planer om å begynne å lese enda mer bøker. Jeg har til å med bestemt meg for å ta med meg to bøker på ferietur. Det blir utrolig fint å ha en lesestund på stranden. Perfekt å lese på flyet, på stranden og ved leggetid. Uansett skal jeg nytte dette mest mulig og lese så mye jeg orker. 

3. Jeg skal gjøre meg ferdig med et vogn-teppe jeg holder på å strikke i flettemønster, og starte på et sett med lue, bukse, jakke og tøfler som svigerinnen min skal få til før babyen kommer. Så jeg har litt forskjellige strikke prosjekter som skal startes og fullføres denne høsten, både til store og små. Jeg skal også sy på enkelte bakstykker (vogn-teppe). Der må jeg ha hjelp!

4. Ha minst en eller to kvelder sammen med venninner! På tide jeg blir mer sosial igjen? Enten det er filmkvelder, bowling kvelder, tacokveld - så er det alltid koselig å henge med venninnene mine. Denne sommeren har det vært ganske mye fokus på jobb og dermed lite med venninne hygge. Noe som skal og bør endres på til høsten.

5. Bruke sosiale medier litt mer som for eksempel: Instagram. Jeg har vært elendig denne sommeren på å bruke Instagram-kontoen min til litt mer oppdatering av feriebilder. Det blir nok til at jeg legger ut mest bilder på Instagram fra ferien - jeg heter forresten gunnnis både Instagram og Snapchat. Så vil dere holde dere oppdatert på livet mitt følge meg på snap og Instagram. 

6. Hold dere fast! Denne er hovedsakelig bare for mine tre første uker i August, men utnytte ferien min til det maksimale. Skal reise på ferie i 2 uker, samt at jeg skal ha ferie i 3 uker. Disse dagene med ferie skal nytes sammen med kjæresten min. Selvfølgelig skal vi ikke reise alene på tur, men det er utrolig koselig når vi kan være flere på tur sammen og samtidig, dere! 

HAR DERE NOE DERE KUNNE TENKE DERE Å GJØRE I AUGUST? 
HAR DERE VÆRT PÅ FERIE / SKAL DERE PÅ FERIE ? 
ER DET NOEN AV DERE SOM STARTER Å STUDERE IGJEN TIL HØSTEN?
HVILKE PLANER HAR DERE FREMOVER? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no