FORBLIR DET VIKTIGSTE FOR MEG!

 • 31.08.2015 kl. 23:06

God mandagskveld! Hvordan har dere det? Jeg har full kalender fra morgen til kveld spesielt mandager og tirsdager hvor jeg også hovedsakelig er på skolen fra 09:15-15:00. Har også for det meste studiedager onsdag til fredag, hvor onsdager og torsdager kan bli brukt til undervisning på skolen om det er nødvendig. Jeg trenger vel egentlig ikke å skrive enda flere ganger om hvor viktig dette skoleåret er for meg og at jeg gjennomfører og leverer.  Det viktigste for meg gjennom dette er at jeg har en fin gjeng som støtter meg gjennom dette og gir meg en dytt i ryggen om jeg skulle miste motivasjon. Og det er og forblir det viktigste for meg.

I morgen venter en ny og spennende skoledag på meg, og den er like innholdsrik som de andre. Det er praksisførebuendemøte og jeg skal få møte den personen som skal være min veileder og praksislærer gjennom dette året i barnehagen. Det blir spennende ❤ Så håper jeg at alle sammen har hatt en fantastisk mandag og at tirsdagen blir enda bedre enn forventet  Vi snakkes senere HVERDAGEN ER TILBAKE

 • 26.08.2015 kl. 15:38

Beklager for dårlig blogging den siste uken. Disse dagene har blitt brukt mye til skolearbeid, kjærestekos og jobbing. Også kan jeg vel si at jeg merker enkelt at hverdagen har startet igjen, spesielt på skolefronten. Er det ikke lekser, så er det lesing - er det ikke lesing så er jaggu meg skriving. Dette året er kanskje mitt siste år på høgskolen og det betyr forsking og bachelor-oppgave. . . Jeg har mye hard jobbing foran meg for at dette skal gå bra, og jeg er dessverre forberedt på både mye svette og tårer for dette. 

Denne uken har akkurat begynt og fremdeles er dagene mine fulle av lesing av pensum, oppgaveskriving og andre gjøremål, hehe! Er det noe jeg har lært så kommer ikke karakterene løpende av seg selv, du må faktisk arbeide for å få best mulig resultat. Det kommer helt ann på ulike uker fremover hvordan timeplanen ser ut , for ukene er ikke like og det er forandringer hele tiden, noen uker har jeg flere studiedager enn andre. Selvom studiedager ikke betyr fri - men å studere! Det kan hende jeg flytter inn på biblioteket etter hvert, vi får se hva som skjer. Jeg er iallefall klar for dette skoleåret og jeg skal gjøre mitt aller beste i år også. 

 

HVORDAN SER DITT SKOLEÅR UT? ER DU MOTIVERT? HVA SKAL TIL FOR Å MOTIVERE DEG? 

FØRSTE SKOLEDAG!

 • 18.08.2015 kl. 22:21

God tirsdag, fine leserne mine! Hvordan går det med dere? Idag var jo første skoledag. Noen av dere begynte forige uke hvis jeg har rett? Hvertfall så har jeg egentlig gledet meg skikkelig til skolestart. Det beste med skolestart fort meg er at jeg får treffe igjen vennegjengen min. Dette er siste året mitt å jeg går inn i et travelt år, mens forventninger og hard arbeid står øverst på listen min 

Det var veldig godt å se igjen både klassen og få møte de nye (gamle) lærerene mine. Så nå ser jeg for meg et super herlig skoleår der jeg skal jobbe hardt og gjøre mitt beste og være med herlige folk på skolen. Er det flere her som starter på skolen i dag? 

 


ANTREKK - 130815

 • 13.08.2015 kl. 20:24

 
 
  SHORTS ONLY ' TOPP NELLY ' JEFFREY CAMPBELL NELLY 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?TIRSDAGSKVELD

 • 12.08.2015 kl. 00:04

God tirsdagskveld kjære dere. Dere har sikkert merket at jeg ikke har oppdatert bloggen tidligere for kreativitet min kom ikke til. Den siste uken har jeg vært flink til å ha minst et innlegg på bloggen, og det er noe jeg ønsker å fortsette med, og det blir braaa! Jeg har dessverre alt for lite på hjerte i dag, og etter min første arbeidsdag etter to uker med ferie var det endelig godt å komme seg tilbake på jobb igjen. Jeg håper at alle sammen har hatt en fantastisk tirsdag. Snakkes , god natt! 

 

HVORDAN HAR DIN TIRSDAG VÆRT? 

BATTERIENE HAR ALDRI VÆRT FULLERE!

 • 10.08.2015 kl. 18:29

Endelig, mandag! Jeg er så klar for denne uka at jeg nesten bobler over av glede. Jeg har hatt en fantastisk sommer og en helt fantastisk ferie i Tyrkia,  så jeg kan trygt si at batteriene aldri har vært mer fulladet. Akkurat den effekten fikk også i fjor da jeg var på ferie sammen med familien, den følelsen av å senke skuldrene helt og bare slappe av. Jeg vil også si at det var så utrolig deilig at jeg helst gjerne kunne vært der i alle fall noen uker til, selv om det sikkert hadde vært like vanskelig å reise fra paradiset da som nå. Men så er det også like deilig å komme tilbake til normale rutiner og hverdagen igjen, også oppdatere bloggen masse. 

 
 


HVORDAN HAR DIN FERIE VÆRT OG HVA HAR DU GJORT PÅ I DAG? 

INNKJØP FRA TYRKIA 2015

 • 09.08.2015 kl. 15:40

Heisann dere! Det er nå det virkelig gått opp for meg at ferien min er offesielt over! Og de normale rutinene starter allerede i morgen og jeg er klar for en ny uke! Selvom jeg har veldig lyst til å reise tilbake til Tyrkia / Side, og gjerne være der enda lengre - men både jobb og skole står snart for tur, så en tur til Tyrkia får bli en annen gang igjen! Håper dere liker filmen! Snakkes 

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?

BØKER DU MÅ LESE

 • 08.08.2015 kl. 14:59

DU ELSKET ALLTID HAVET Av Lucy Clarke
Det er to grunner til at folk reiser. Enten leter de etter noe, eller så rømmer de fra noen. Mia gjør begge deler. Så blir hun funnet død.
Hva gjør du om du blir fortalt at din eneste søster, hun du trodde du kjente alle hemmelighetene til, har hun tatt sitt eget liv? Katie blir knust da lillesøsteren Mia blir funnet omkommet på Bali. Hun hoppet utfor en klippe, sier politiet. Men Katie nekter å tro det og starter sin egen etterforsking. Alt hun har igjen etter Mia, er dagboken fra risen hun var på de siste månedene hun levde. Side for side, land for land, nøster Katie opp i søsterens liv. Det hun oppdager, endrer alt!

SOMMERFUGLØYA Av Corina Bomann
Diana Wagenbachs ekteskap ligger i grus når hun plutselig må ta seg av sine kjære, engelske tantes dødsbo. Som en siste hilsen til Diana har tanten bedt henne kaste lys over en godt bevart familiehemmelighet. Diana følger sporene tanten har etterlatt henne i praktfulle Tremayne House, og oppdager hittil ukjente ting som sine forfedre. Sporene fra fortiden fører henne helt til Sri Lanka, til sommerfuglenes øy, og til et eksotisk landskap fullt av nye erfaringer og følelser. Der finner hun en bittersøt spådom som forandret familiens skjebne for alltid, en forbudt kjærlighet som aldri tok slutt, og sine egne skjebne.... 

  

SECRET Av L. Marie Adeline
Cassie er 35 år gammel og har ikke hatt kjæreste eller sex på fem år. Etter jobben går hun hjem, mater katten, ser en film, spiser, sover, går på jobb ... MEN en dag kommer hun i kontakt med et hemmelig selskap som hjelper kvinner til å virkeliggjøre sine seksuelle fantasier .... og Cassies liv blir aldri det samme igjen. 

SECRET BETROELSER Av L. Marie Adeline
Etter et smertefullt brudd med elskeren gjenopptar Cassie Robichaud arbeidet i det hemmelige selskapet S.E.C.R.E.T. - nå som veileder for selskapet nyeste medlem, Dauphine Mason. Dauphine ser medlemskapet i S.E.C.R.E.T. som en mulighet til å legge en vond fortid bak seg. Men da hennes heteste erotiske fantasier blir virkelige, innser både hun og Cassie at det de egentlig ønsker seg i livet ikke bare er sex, men ekte kjærlighet ... 


 


 

"DEN MEST UTÅLMODIGE JEG KJENNER"

 • 07.08.2015 kl. 16:23

Hva syns du om at hun er blogger?
Jeg er blogger selv, så hva er egentlig mening at jeg skal svare her? Blogging er bra greier, det! 

Hva er hennes tre beste egenskaper?

 1. Hun er veldig flink med barn.

 2. Hun tror godt om alle, også de som ikke fortjener det.

 3. Hun er ryddig (til tider ...)

Hva er hennes tre verste egenskaper?

 1. Hun er sinnsykt UTÅLMODIG, vil faktisk påstå at hun er den mest utålmodige personen jeg kjenner.  Jeg må for eksempel alltid skynde meg på badet hvis jeg er der før henne, men selv tar hun seg veeeeeeeldig god tid uansett om det er "lang kø". 

 2. At hun alltid tar kontroll over situasjonen. Dette kan selvsagt være både positivt og negativt, men i enkelte situasjoner er det negativt. For noen uker siden da jeg hadde problemer med telefonen min og hun liksom skulle hjelpe å finne ut hva som var problemet. I stedet for å fortelle meg hva hun gjorde slik at jeg vet det til neste gan, så gjorde hun det selv og jeg bare ..... 

 3. Hun vil gjerne at ting skal gå fort. Når hun for eksempel tar bilde av meg til min egen blogg så knipser hun bare i vei uten å si et ord. Hvorfor ikke ta seg litt bedre tid, kanskje komme med noen tips til hvordan jeg kan stå og ta litt færre bilder som har større sjanse for å bli brukbare? 

 

Har dere noen felles interesser? 
Blogging , musikk og film. 

Hva er det flaueste med henne? 
At hun til tider kan oppføre seg litt barnslig .... 

Beste minne sammen? 
Hmm.... jeg fikk meg i hver fall en god later da hun måtte helle en bøtte med kaldt vann over hodet fordi hun fikk flest feil i "Sister Tag with a Twist" - videoen. Nei, jeg vet ikke, jeg. Vi har bodd sammen hele livet, så det sier seg kanskje selv at vi har funnet på mye sprøtt uten at jeg kan plukke ut en hendelse som er definitivt "best".

Stoler du 100% på henne?
Yes!

Har hun forandret seg mye siden tenårene? 
Hun har blitt voksnere, som veldig mange naturligvis blir i løpet av tenårene. Også vil jeg si at hun har blitt mer utadvendt enn hun var før. 

Hvor tror du hun er om 10 år, og hvordan ser livet hennes ut? 
Da tror jeg hun er ferdig utdannet barnehagelærer og har fått seg en jobb hun trives i. Kanskje har hun også stiftet familie eller er i ferd med å gjøre det? Uansett så håper jeg at hun er lykkelig. 

 


BARE MINERALS FAVORITTER

 • 06.08.2015 kl. 14:47

Hei og god dag leserne mine ♥ 

BareMinerals er mitt favoritt produkt, og det har det vært siden jeg fikk påvist sminkeallergi. Jeg har testet mange ulike produkter før jeg satt meg fast på favoritt produktene mine fra BareMinerals og jeg blir alltid fornøyd. Jeg bruker ikke sminkekostene fra BareMinerals, men så mener jeg at de jeg bruker er like gode som de fra det merket, her har dere mine favoritt produkter og de produktene jeg bruker daglig, både til hverdag og til fest. Hvilke produkter bruker dere? BareMinerals? GloMinerals? ♥ ♥ 1. FOUNDATION BRUSH er min favoritt når det kommer til å sette foundation fra BareMinerals. Den gir et fantastisk resultat og jeg er fornøyd med dem. Noen ganger kan det hende at hårene som brukes på børsten ramler av og setter seg fast under påføring av foundation, men det er ikke ofte det skjer. 

 2. CONCEALER BRUSH bruker jeg for å legge concealer der jeg ønsker det. Jeg bruker concealer brush til påføring under øynene og andre steder i ansiktet. 

 3. EXPERT FACE BRUSHbruker jeg til å påføre solpudder. Det gir meg perfekt resultat og jeg elsker den. Den gjør at resultatet ser perfekt ut og jeg er fornøyd. 

 4. PRIME TIME jeg bruker denne før jeg påfører både concealer og foundation. Den hjelper meg veldig ettersom jeg har litt problemer med tørr hud.

 5. STROKE OF LIGHT EYE BRIGHTENER den lyser opp områdene rundt øynene. Dette er concealer jeg bruker og den hjelper meg med å fjerne mørke ringer, slik at jeg på dager står opp tidlig så kan jeg bruke den for å se enda mer våknere ut. 

 6. FOUNDATION ORGINAL den forbedrer hudens utseende og gir en feilfri, silkemyk look. Opplev den rene følelsen av silkemyke mineraler på huden din. Den kommer også med solfaktor 15. Den super dekkende foundationen skjuler blant annet : urenheter, kviser og arr. 

 7. FAUX TAN kan brukes i hele ansiktet og gir en vakker, sunn glød som varer hele dagen og ser 100 % naturlig ut. 

100 %  egne meninger om produktene

SOMMERENS BOKTIPS

 • 05.08.2015 kl. 14:17

ET HELT HALVT ÅR Av JoJo Moyes
Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid. 

 
 

DEN ENE PLUSS EN Av JoJo Moyes
Dette er en uventet kjærlighetshistorie. Med to fulle jobber og to barn gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. En dag møter hun Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil ha klare det, når fremtid hans er usikker? 

HVEM ER HUN EGENTLIG?

 • 04.08.2015 kl. 14:22

Hvem er hun egentlig?
Ho er ei glad, positiv og arbeidsom person som er veldig glad i alt og alle rundt seg. Hun er lidenskapelig opptatt av at andre rundt seg skal ha det bra. Hun er veldig glad i familien sin og vennene sine som ho sett stor pris på - der ho også sett de veldig høgt.

Hva syns du om at hun er en blogger?
Jeg syns det er bare er gøy at Gunn er ei av disse bloggerne. Når ho planlegge nye innlegg, går ho ofte rundt og tenker og flirer for seg selv, uten at vi rundt ho skjønna hvorfor hun gjør akkurat det.  

Er hun morsom å ha med seg ut på byen? 
Det er alltid like morsomt å ha med seg Gunn ut på byen. Hun er veldig glad i søte ting, så hun ender ofte opp med å bli hyper ganske fort, som regel er det ei stor underholding for oss andre som er sammen med henne. Hun blir også veldig glad i og gi klemmer til og med til dei som hun ikke kjenner noe særlig. 

 

Hvor lenge har dere kjent hverandre og hvordan ble dere kjent? 
Jeg har kjent henne siden jeg var 9 år gammel og vi gikk i samme korps, Kvalsvik og Nerlandsøy Musikkorps. Der jeg spilte kornett og ho spilte althorn. Huska veldig godt at hun fikk meg til å bytte instrument når dirigenten vår spurte hvem som hadde lyst til det. 

Beste minne sammen? 
Det beste minne vi har sammen  må vere den dagen på korpsøving, da jeg spontant spurte henne om vi skulle vere bestevenner. Vi såg på hverandre og flirte litt begge to, og jeg fikk et raskt JA! Vi gav hverandre en stor klem og fortsette korpsøvingen (dette var da like før pausen var over). 

Hvor gammle var dere da dere ble venninner? 
Jeg var 9 år gammel og hun var 12 år gammel da vi ble venninner. 

 

Hvorfor er akkurat hun din venninne? 
Hun har alltid vært mi venninne fordi at vi alltid har vore like sære. Uansett hva det gjelder klarer vi alltid å bli enige om ting tilslutt. Selv hvor uenige vi kanskje kan virke. Gunn er også snill, ærlig og selvsagt veldig direkte på ting ho mener. Når vi har hatt vore krangler så har det alltid ordna seg tilslutt, enten med ei tekstmelding, telefon eller et besøk. 

Har hun forandret seg mye siden tenårene?
Når hun var tenåring var ho veldig sta. Uansett hva det var snakk om så ville ho som regel alltid ha rett og at det skulle være på hennes måte. Men den dag i dag er også sta, men ikke på den samme måten. Ho har beholdt det lille barnslige som gjør at det er artig å snakke med ho. Men så har jo selvfølgelig valgt bachelorgrad innen for det yrket som en må være litt barnslig og som ordtaket sier en er ikke voksen før en lærer å være barnslig. 

Hva er det rareste hun noen gang har funnet på?
Noe av det rareste hun har funnet på er vanskelig å svare direkte på. Hun har funnet på så mye rare ting om gjennom årene, men det er ikke mye som har blitt gitt blest om, og det har ikke vært særlig merkbart, iallefall i følge meg da. Men noe av det rareste må vel ha våre mange av de berømte "photoshoot" vi hadde flere ganger enten hjemme med meg eller henne. Vi har gjort masse rart sammen som og kysse max mekker bamsen som hun hadde i sengen for flere år siden, tror ikke du har den enda? 

 

FAVORITT TV-SERIER!

 • 03.08.2015 kl. 14:27

Heisann dere ❤ 
Jeg tenkte at jeg skulle vise dere mine topp favorittserier som jeg ser på akkurat nå! Jeg elsker å lese slike innlegg hos andre bloggere, enten for det er spennende eller for at jeg finner noen flere serier å følge med på. Har dere noen favorittserier? ❤

 1. PRETTY LITTLE LIARS
  Her følger vi livene til Spencer Hasting, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montegomery - hvor det starter med at jentene faller fra hverandre når deres "leder" Aliso Dilaurentis forsvinner. Aria Montegomery kommer hjem fra Europa etter å vært der sammen med familien i et år. Et år senere er hun tilbake i Rosewood, Pennsylvania og jentene starter å motta mystiske meldinger fra "A". Denne "A" truer med å forteller alle deres dypeste hemmeligheter. Først tror jentene at det er Alison, men når liket hennes blir funnet innser de at noen andre kjenner til alle hemmelighetene deres, inkludert bare de hemmeligheteen som Alison skulle kjenne til. "A" forfulgte også Alision som jentene finner ut senere, og jentene finner ut mer og mer både om "A2 og Alison's forsvinning, alt mens de risikerersine egne liv og havner alltid i problemer.

   
   

 2. THE VAMPIRE DIARIES
  Handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Tanten Jenna forsørger dem etter at de mistet foreldrene i en bilulykke som Elena også var involvert i for omtrent 1 år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan, men det hun ikke vet er at Stefan er vampyr og det gjør at forholdet deres blir mer og mer komplisert! Det hele blir værre når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce

   
   

 3. VERONICA MARS 
  Serien finnes sted i den fiktive byen Neptune i California, USA og handler om Veronica Mars som er en detektiv læring som løser mysterier. I Neptune er det to typer mennesker, de såkalte "09-erne" som er de rike og mektige, og de som jobber for "09-erne", arbeiderene. Serien starter med at Veronica prøver å finne ut hvem som drepte Bestevenninne Lilly Kane, datteren av den rikeste mannen i Neptune. Veronica går gjennom ulike forvandlinger fra start til slutt, hun startet med at hun var kjæreste med broren til Lilly, Duncan Kane - som har ulike turbulente forhold mellom hverandre i første sesong. Andre sesong starter med at de har funnet tilbake til hverandre og hennes nærmeste bestevenninne Mag, dør i en bussulykke, og hun gjør alt for å finne ut hvorfor dette egentlig skjedde. I siste sesong av Veronica Mars har hun starter på Hearst College sammen med Wallace, Logan, Mac og Dick.  Hun møter Piz på College siden han er romkameraten til Wallace og hun innleder et forhold til Piz etter at det blir slutt mellom henne og Logan som har vært av og på i alle sesongene av serien.  

    

 4. GREYS ANATOMY 
  Serien starter med at vi følger "Meredith Grey" og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved et fiktivt sykehus i Seattle i Washington. Rollefiguren "Meredith Grey" har en fremtredenes rolle i serien, men i det lange løp får de andre vel så stor oppmerksomhet. Serien starter først og fremst med at Meredith møter Derek, og de starter å date og blir kjærester. Samtidig oppstår det problemer langs veien til kjærlighet mellom dem. Det viser seg at Derek er gift og har ikke skilt seg enda, og dette blir værre for Meredith enn en kan tenke seg. Men hun ender tilslutt opp med å få kjærligheten i sitt liv, få 2 barn og en ektemann som elsker henne.

    

HAR DERE NOEN FAVORITT SERIE? SKRIV DEN I KOMMENTARFELTET!

BEFORE I DIE

 • 02.08.2015 kl. 14:43

  
                
  
        

ER DET NOE SPESIELT DU VIL GJØR FØR DU DØR? 


SISTER TAG WITH A TWIST

 • 01.08.2015 kl. 14:18

Tror lørdager er og snart forblir den ene dagen jeg poster videoblogger her på bloggen, ved unntak av pakk med meg til Tyrkia ❤ Vil dere ha flere videoer der både jeg og søsteren min er sammen i videoene, må dere kommentere hva dere ønsker at vi lager av ulike videoer sammen og et JA fra dere om dette er noe dere kunne tenke dere mer av. Håper dere liker videoen. Vi snakkes ❤

LIKTE DERE FILMEN? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no