AMBASSADØR FOR DAB-RADIO

 • 29.08.2014 kl. 20:30

I juni skrev jeg et innlegg du får mer radio med #digitalradio og hvor jeg håpet at jeg skulle være så heldig å bli ambassadør for DAB-RADIO via LikenShare og jeg ble seriøst valgt ut til å være en av de 150 ambassadørene og i dag kom dab-radioen (DAB står for Digital Audi Broadcasting). Jeg viste ikke direkte hvilken dab-radio jeg ville ha når jeg søkte om å bli ambassadør, så det var helt fantastisk og få en som hadde flott design som passet til soveromme mitt. 

Jeg smilte fra øre til øre når jeg så hva som var i esken når jeg åpnet den etter og ha signert med underskriften min på skjermen som jeg ble servert av postmannen. Jeg hadde nemlig ikke noe OK radio fra før unntak fra den som befinner seg i bilen, og DAB hadde jeg ikke i det hele tatt. Det følgte selvfølgelig med bruksanvisning så det var supert enkelt å komme igang og fikse den, fikk også koblet opp bluetooth signalet fra mac'en til DAB-RADIO'EN så jeg kunne høre musikk fra itunes og det er bare perfekt!

FM-båndet stenger en gang i 2017, og dermed tvinger ny teknologi seg fram. Vi radiolyttere, enten det er i hus eller bil, må over til DAB. FM-nettet er som dere vet snart fullt, mens DAB har plass til flere kanaler. Det som er så supert med DAB, er at radioen søker opp kanaler helt automatisk når man slår den på for første gang. Dermed har man altså stilt inn en drøss med kanaler bare ved å trykke på på-knappen. Nå gleder jeg meg veldig til å bruke radioen litt i hverdagen, og så kommer jeg tilbake med en oppdatering om en liten stund på hvordan jeg synes en er. Så er det noen av dere som har tips til hva jeg kan høre på? Jeg hører bare egentlig på NRK P3 og jeg elsker denne kanalen spesielt vis jeg glemmer ipoden hjemme så redder den kanalen kjøreturen min.

HVA SYNS DERE OM DAB-RADIOEN?

// sponset produkt fra LikenShare

BACK TO ROUTINES

 • 28.08.2014 kl. 15:15

Dere skjønner at hverdagen er tilbake når jeg begynner å blogge om rutiner og hvordan skoledagen har vært! Egentlig så hater jeg å stå opp ekstremt tidlig bare for å dra på skolen, men selvfølgelig jeg holder på med det viktigeste og det er å få en utdanning jeg er stolt over og at jeg snart kan si at jeg er en barnehagelærer! Jeg startet på skolen til et ok tidspunkt denne morningen, så jeg fikk ikke bare god tid til å spise god frokost og sminke meg, men jeg slapp også å stresse rundt som en vill apekatt i jungelen! :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og skal snart starte på leksene! Det er greit å starte med gode rutiner for lesingen 👍 og det er bedre å være foran enn langt bak når det gjelder lesingen, for på høgskolen er det opptil deg selvom du faktisk ønsker å lære noe, men de fleste timene er obligatoriske og du kanskje føler at det meste som blir undervist i timene er noe du kunne ha lært deg selv ved å lese i en bok - så er det heller ikke alltid like enkelt, men det kan være enklere om du har en gode rutiner, at du setter av kanskje 2 timer hver dag etter skolen og leser! Vel, håper at alle lesere har hatt en fin skoledag!

 HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT I DAG?

RUTINER

 • 27.08.2014 kl. 22:27

Beklager så mye for forferdelig blogging de siste dagene, men for min del går det i de samme rutinene! De siste dagene har vært veldig turbulent ettersom at her hvor jeg bor ble "skjermet" fra omverden, som folk skriver i media eller avisene på sunnmøre.
Jeg følte dessverre at det var helt forferdelig å måtte stå opp flere timer før jeg egentlig burde, siden det ble en omkjøring på 40 minutter ekstra, og siden jeg bruker som regel 1 time for å komme meg til volda med bil, så ble det dessverre mye lengre for meg.

Og grunnen er for at veien kollapset nemmelig i tjørvåg, slik at vi ble nødt til å kjøre gjennom Moltu og Leikong, egentlig litt greit med så lang pendling vis en skal tenke på hvor våken en egentlig blir, men samtidig så er det ikke fantastisk for et eneste sekund.

Ellers har dagene egentlig bare ramlet forbi og timene har snublet av gårde uten mening. Selvfølgelig er det alltid slik når skolen starter på igjen, men det er deilig med rutiner, og komme skikkelig inn i normale skolerutiner, osv. Gjort på de siste dagene? 

HELGEN ER OVER

 • 24.08.2014 kl. 18:46

Håper alt er bra med dere. Ble ikke så mye blogging i helgen dessverre. Har vært i volda hele denne uken pga fadderuken! Helgen var hvertfall utroolig koselig ♥ Vel etter en kanon bra helg med både gamle og nye venner er det fantastisk å starte på normale rutiner, lesing av pensum og lange skoledager som en helst ønsker at skal ta slutt! Hva har dere brukt helgen deres på? 
FADDERUKE

 • 19.08.2014 kl. 09:53

Denne uken har vi fadderuke som er en slags bli-kjent uke. Jeg deltok som ny student sist skoleår, men dette skoleåret skal jeg delta som fadder for de nye studente på Høgskolen i Volda! Her blir de som er faddere delt opp i ulike faddergrupper, og kanskje innen for det en studerer, og vi blir kjent med de nye studentene og viser dem rundt på skolen. Jeg satt iallefall stor pris på fadderuken for jeg kjente egentlig bare bestevenninnen min, Anne. Og siden vi fikk ha en bli-kjent-uke gjorde underverker på all kontakt med de jeg har kontakt med fra klassen i dag og alle er kjempehyggelige så jeg ser frem til dette året også sammen med klassen på barnehagelærer-utdanningen. Hurra! Håper alle studenter for en fin fadderuke, selv hvordan været ser ut.

  

SER JEG NETTOPP DEG PÅ HØGSKOLEN I VOLDA I DAG SOM NY/GAMMEL STUDENT?

HVA HAR DU I VESKA DI?

 • 17.08.2014 kl. 13:12

Har fått mange spørsmål på bloggen den siste tiden om litt sånne ting som dette, litt utenom det vanlige! Det er alltid gøy for andre å vite hva nettopp du har i veska di! Så idag skal jeg vise hva jeg har i veska mi, herregud! Bruker veske på bilde under, den er en favoritt og jeg bruker den spesielt når jeg skal til sentrum og når jeg vil bruke veske den dagen! For jeg tar som oftes enklest utvei og tar lommeboken under armen, og legger den i første handlepose som jeg har kjøpt om jeg kjøper noe jeg har lyst på! ♥Lommebok må såklart alltid være med overalt, er jo det mest viktigeste! Solbriller er greit å ha på lur dersom solen skulle stikke frem, og jeg hater å få sol i øynene når jeg er ute å kjører for jeg blir litt "blind" og digitalkamera er alltid flott å ha med seg for plutselig ser du noe du bare må ta bilde av og speilreflekskamera er for tungt å ha i veska og mobilen er den aller viktigeste om "mest viktig" med lommeboken, har jeg ikke mobilen min med så er det som at jeg ikke overlever den dagen!Nøkler må jeg alltid ha med enten for å komme meg hjem, inn på jobb og ikke minst for at jeg kan kjøre til å fra jobb og Ipod er viktig for meg dersom jeg skal sitte på skolen og ikke gjøre noe som helst og kan nytte musikk i timen, er alltid ipoden perfekt til å bruke der, men også fordi jeg kan koble den til CD-spilleren i bilen med AUX (im to old for CD) og tyggis er godt å ha der så jeg har noe jeg kan tygge på mens jeg kjører, + det smaker godt og gir dei god munnånde til du får pusset tennene og briller kommer trolig på tredjeplass om å "må ha" i vesken, for jeg har dårlig syn og da må jeg bruke briller! HAR DERE NOE AV DET SAMME I VESKEN? 

SKAL JEG LAGE VIDEO AV HVA JEG HAR I VESKEN?

ANTREKK - 160814

 • 16.08.2014 kl. 13:57

 
 

genser fra motehuset ' bukse fra pieces solbriller fra rayban ' michael kors veske fra tyrkia ' sko fra nelly

THE VAMPIRE DIARIES

 • 12.08.2014 kl. 12:41

The Vampire Diaries
Handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Tanten Jenna forsørger dem etter at de mistet foreldrene i en bilulykke som Elena også var involvert i for omtrent 1 år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan, men det hun ikke vet er at Stefan er vampyr og det gjør at forholdet deres blir mer og mer komplisert! Det hele blir værre når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. 

 
 
 

HAR DU SETT THE VAMPIRE DIARIES ? VIS IKKE HAR DU GÅTT GLIPP AV SKREKK, DRAMA OG FANTASI!

TIPS FOR BEDRE HELSE

 • 11.08.2014 kl. 18:25

De dagene jeg føler meg skikkelig dritt eller skulle ønske jeg ikke måtte gjøre det som hverdagen har å by på. De dagene har jeg en dårlig periode eller dårlig dag! Når tankene og følelsene våre vandrer rundt og setter oss i et spill vi ikke ønsker, det kan være ganske frustrerende og utmattende. Når det føles helt umulig å få det ut, alt er vanskelig og du kjenner at ikke alt er helt bra akkurat denne dagen, her er mine tips mot en bedre helse. Disse tipsene har hjulpet meg en god del den siste tiden, så ønsker jeg å dele disse tipsene med dere i håp om at det kanskje kan hjelpe dere også, enjoy! 

Alenetid kan være greit, for det er ikke alltid det hjelper å snakke med andre om problemene dine. Men det er også viktig å kunne ta vare på seg selv fult og helt. Spesielt helsen din. Lær deg selv å kjenne, følelsen på hva du vil og lytt til kroppen din. Så bruk litt tid på deg selv hver dag, sett deg ned og teng gjennom hvordan du har det o hva du vil.

Snakk med andre er viktig. Det kommer ann på hva det er selvfølgelig, men alle trenger å dele sitt med noen.D et å snakke med noen når du er inne i en dårlig periode eller har en dårlig dag hjelper alltid. Om det er venner, noen på jobb du føler du kan stole på, familien eller kjæresten din. Jeg bruker å snakke med mamma om jeg bare vil snakke og noen ganger gråte noen tårer. Alle vil forstå og det hjelper alle. Det hjelper å være sammen med mennesker som gir deg glede, godt humør og får deg til å le.

Skriv dagbok har jeg alltid gjort. Gjennom årene har jeg opplevt mye forskjellig i hverdagen min .Det å skrive en dagbok og få ned alle følelsene mine var den beste terapien jeg kunne gi meg selv. Det å bare sette seg ned der det passet og skrive ned alle følelsene dine i en bok. Her trenger du ikke tenke på skrivefeil for alt du skriver i denne boken er bare du som skal se,  og det hjelper å koble fra hverdagen og ette alt i spill i din egen lille boble.

Trening er godt både for kropp og helse, og det å kle deg selv opp i fresh treningstøy gir motivasjon i seg selv, Finn frem joggeskoene og noe komfortable klær, og om du er personene som elsker å være i naturen finn frem det du trenger og løp ute, men du kan også løpe inne om du har muligheten til det. Det å trene eller pushe deg selv til trening kan være en god kombinasjon til terapi , når jeg trener er jeg som regel inne på tredemøllen i kjelleren og jeg setter musikken på full guffe og løper det jeg årker selvsagt i takt med musikken.

Musikk det er alltid noe som hjelper, og det har alltid eksistert hos meg siden en venninne brente den første cd'en til meg! Om du setter på fult volum på annlegget eller har det i ørene, betyr det noe. Når jeg har musikk på høyt, føler jeg mer for å kaste armer og hodet i været. Ta helt av og riste skikkelig på alle kroppsdeler, synge for full hals (uansett om jeg ikke har sangstemme) og bare synge! Sitter jeg med det i ørene er det mer tankemusikk, slik musikk som får meg til å være rolig å tenke gjennom forskjellig ting som jeg har opplevd den siste tiden. 

Rutiner er når du begynner å føle livet ditt som ensformet og kjedelig - og da bør du byte ut rutinene som du har, kanskje du kan spise frokost sammen med en venn, istede for å sitte hjemme på kjøkkene ved kjøkkenborde og spise den samme frokosten hver eneste morgen. Du kan også flytte rundt på møbler og endre tidsplanen for trening osv. Det trenger ikke å være det samme som skjer hver eneste dag. Om du endrer på små ting kan det være like greit som å endre på store ting.

Belønning om du føler for å vaske eller rydde rommet ditt, for det får deg i bedre humør - gjør det! Men med en positiv belønning til deg selv, med det som du er veldig glad i! En belønning kan være en weekendtur på hytta med en eller flere venner, koble helt ut og nyte hele helgen sammen. Det mange forslag men jeg kommer ikke på flere og de fleste vet selv hva de ville belønnet seg med dersom det hadde vært tilfelle. 

Håper dere likte tipsene! Del gjerne innlegget! Har du noen tips du vil dele med meg? 

MONDAY AGAIN!

 • 11.08.2014 kl. 13:18

Da var det mandag og ny uke! Jeg har fri fra alt som heter jobb idag og det er så utrolig deilig med et lite avbrekk i starten av uka! Jeg starter ikke på skolen før neste mandag - så jeg  snart starte med å våkne tidligere enn jeg alt gjør - for når hverdagen med skole starter på igjen er det opp ca. 05:45 almost every morning! Kan ikke si at det er noe jeg gleder meg til men jeg kan si at jeg gleder meg til skolen starter igjen! Jeg har alltid vært slik, er både ferieklar og skoleklar, fantastisk - ikke sant?
BLI UKENS BLOGG

 • 08.08.2014 kl. 18:02

Kjære lesere. Vil du bli ukens blogg og få et bilde, samt link og en tekst til bloggen din? Les videre. 

Har hatt dette "konseptet" på bloggen min tidligere. Der ukens blogg får et bilde med navnet/bloggnavnet ditt, en liten tekst og en link til bloggen sin i en hel uke. Det trekkes selvsagt hver uke. Ble inspirert av en av favorittbloggerene til å gjøre dette igjen. Jeg har ikke mange lesere, men de jeg har er så utrolig herlige, at dette vil være deres belønning for alle de fine og omtenksome kommentarene deres. Tusen takk på forhånd, for dere som vil melde dere på, utrolig koselig.

Alt du trenger å gjøre er. . . 

- Skriv ned noe postive sider ved deg selv og dine mål for livet. 

- Lik og del dette innlegget, samt bloggen min HER.
ALLER FØRSTE GANG ...

 • 03.08.2014 kl. 22:41

En liten inpirasjon fra Marthe Borg sin blogg om førstegangsopplevelser, morsomme historier og tilbakeblikk. Ingenting er morsomere som et innlegg fylt med førstegangsopplevelser. Som sagt, blir dette et litt personlig blogginnlegg, men det er også kanskje en måte dere blir kjent med meg bak bloggen, eller hva? Håper dere vil le, smile og syns dette blogginnlegget blir gøy å lese! Kos dere ♥

Mitt første kyss 
Jeg husker svært lite av mitt første kyss, noe som kanskje er like greit? Men det var en gutt jeg hadde vært forelsket i lenge og endelig la han merke til meg på samme måte, vi var bestevenner en god stund og hang mye sammen en spesiell periode. Men det tok slutt når vi begge fikk følelser for andre, og begge fikk seg kjærester. Jeg er derimot veldig lykkelig og glad for å være sammen med han som jeg er sammen med den dag i dag.

Mitt første møte med alkohol
Det er ikke lenge siden jeg hadde mitt første møte med flaska, og det var faktisk på bursdagen min da jeg ble 21 - en venninne av meg ville vi skulle dra ut og kose oss, siden vi begge hadde frikveld fra jobb - og jeg tok det ganske rolig deretter, for jeg hadde aldri drukket alkohol, og det eneste jeg drakk var mest cola og alkoholfrie drinker. Jeg var egentlig fast bestemt på før jeg ble introdusert for alkohol at jeg aldri skulle starte å drikke, men så fikk jeg meg jobb der jeg jobber i dag, og når du helg etter helg jobber og ser alle andre har det gøy sammen med og uten alkohol, er det alltid noe en selv ønsker å teste ut. Jeg drakk vel faktisk bare 4 pære cider den kvelden, og det var egentlig nok for min del den kvelden. 

Mitt første møte med makeup
Jeg er ikke den eneste tenker jeg som har prøvd sminke i løpet av ungdomstiden? Min feil har dessverre vært hard og en lang vei å gå når det kommer til sminke. Jeg prøvde alt for mye som brunkrem, solpudder, pudder, hadde forferdelige bryn, lipgloss som sikkert ikke matchet og hadde mascara og såg ikke forskjell på klumpete og fin mascara. Jeg startet ikke med sminke før jeg var i slutten av 9'ende klasse, og innen jeg hadde startet på videregående hadde jeg fått påvist allergi for sminke, og i samme øyeblikk kom Bare Minerals frem og jeg kunne bruke sminke uten å være redd for hoven hud. 

Min flaueste dag som ungdom
Det må ha vært den dagen, hvor vi hadde åpen dag på skolen (barn og ungdom) og ingen hadde lyst å bli malt i ansiktet - jeg meldte meg frivillig og såg ut som en marihøne fra topp til tå! Det flaueste med hele denne dagen var at når jeg skulle vaske av meg malingen, så var det et hovent ansikt som kom frem fra under all malingen, og det ble en tur til legen - hvor legen også bare flirte av meg fordi jeg kom der mer eller mindre rød som en tomat og måtte få allergimedisin for utseende, han syns jeg såg total latterlig ut - men selvfølgelig når du er doktor så skal du iallefall ikke le av dem. 

Min første jobb
Min første jobb var som postbud (Nordpost AS) når jeg var rundt 10-12 år gammel, og dette holdt jeg på med i ca. 1-2 år, ved hjelp fra pappa siden jeg ikke hadde lappen. Det var grei jobb til å være min første jobb, og jeg syns det var gøy, og til å med noen av vennene mine hjalp til den gangen! Jeg kjørte rundt å ga reklame  til de som ikke hadde lappen "nei, takk til reklame". 

Mitt første kjæledyr
Jeg husker egentlig ikke så veldig mye av mitt første kjæledyr, men vi har hatt katt (to ganger) og det første kjæledyret vårt var en svart katt med hvite ben. Verdens koseligeste katt om jeg husker rett av det jeg har blitt fortalt, men jeg bare vesle babyen selv, og problemet var desto større jeg ble desto mer sjalu ble katten. Og det som er så spesielt med den er at når jeg fikk ny bleie - ville den også ha stell så den gjorde fra seg innendørs på gulvet og istedefor å ros for dårlig oppførsel, fikk den kjeft noe som ikke gjorde det spesielt bedre på forholdet til meg og pus. Men den katten jeg husker best er pusi, og det er ikke så lenge siden hun døde, og det var vel min bestevenn på slutten, og på begynnelsen av det vennskapet mellom meg og pusi var ikke vakkert, men det hadde sine årsaker blant annet at jeg ikke kunne la den være i fred og la den bli kjent med området når den var mindre - og det måtte jeg dessverre betale for når jeg ble eldre. 

Dette innlegget er forhåndsskrevet

FESTIVALHELG

 • 01.08.2014 kl. 17:52

Denne helgen går Fosnavåg Rock av staben og det er vår første rockefestival som blir arrangert - og det er selvfølgelig 18 års aldersgrense (på festival området) og dette blir nok en fantastisk helg så håper vi at værgudene er med oss og lar oss beholde det fine været som har havnet her denne helgen! Det er også mange fine tilbud som befinner seg rundt i butikkene i fosnavåg og dere må virkerlig bare ta en titt på alt som selges her, og alle butikkene har utvidet åpningstidene sine idag er det også åpent til 21:00! 

ALLE ER VEL KLARE FOR Å ROCKE, PÅ FOSNAVÅG ROCK I KVELD?

Jeg blir selvfølgelig å jobbe på Resturante Fosnavåg Brygge denne helgen og her skal vår kjære Idar Godø være trubadur både fredag og lørdag! Det blir også selvfølgelig inngangsbilett å få kjøpt i døren. Jeg håper at alle får en fantastisk helg og kommer til å rocke føtene av dere nå i helgen! Det blir å komme noen oppdateringer i løpet av helgen! En rockehilsen fra gunnnis ♥

Du vil finne meir info om Fosnavåg Rock her

FØRSTE AUGUST

 • 01.08.2014 kl. 12:01

Idag har det virkelig gått opp for meg at sommerferien snart er over. . . . Etter en fantastisk sommerferie, som jeg aldri glemmer, er jeg egentlig litt glad for at jeg for at skolen starter igjen! Den første uken av skolen dette året er det selvfølgelig fadderuke, wii! Vel, jeg vet at denne måneden blir like fantastisk som juli ble, selvom det samme ikke kommer til å skje! It's memories for life 

  

HÅPER ALLE FÅR EN FIN FØRSTE AUGUST!Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no