Skoleuke

 • 29.08.2013 kl. 16:48

HERREGUD GODT MED HELG ♥ Det er superdeilig å ta helg, komme hjem og legge meg på sofaen. I morgen er det studiedag, og jeg skal bruke dagen til å studere. Denne uken + neste uke har vi fagkoden BLUNHS = Natur, Helse og Rørsle, og det er veldig lærerikt. . Denne uken har vi hatt en god del teori innenfor flere ulike temaer.  Har vært på tur, lært om tred og planter og har hatt matlaging, hvor vi laget supper (Brenneslesuppe, tomatsuppe, grønnsakssuppe og potetsuppe) + Natronbrød og potetlefse. Har du smakt før? 

På skolen i dag hadde vi kurs om hvordan å bruke fronter og hvordan vi skal gå frem på biblioteket, og det er såå mye nytt å lære. . 
Ukens spørsmål #60

 • 27.08.2013 kl. 09:40

Kan du legge ut bilder fra "fjortis perioden" din? Ja.

Har du mange guttevenner? Nei. 

Hvilke serie vil du anbefale mest? Greys Anatomy 

Leser du alle kommentarer? Ja.

Hvor mange skoler har du gått på? Totalt 7 skoler.

Hva heter skolen du skal gå på i høst? Høgskolen i Volda.

Hva hadde du i valgfag på ungdomskolen? Data, Drama, Kunst & Handverk, Mopedopplæring.

Hvilke årstid liker du best? Sommer & Høst.

Har du mac? Air eller Pro? Macbook Pro "13"

Kan du lage et innlegg om hva man kan bruke til en blazer? Ja.

Hvilke apple produkter har du? Macbook Pro, Ipod Touch og Iphone 4S.

Hva kostet iphonen din? 4.290kr 

Betaler du skatt? Ja.

Har du et bra forhold til søsteren din? Jepp, er som bestevenner.Hvor mye penger bruker du i måneden? 5000-6000kr. 

Går du og Frida i samme klasse? Nei. 

 


Noe du lurer på til neste gang? 

I love sundays

 • 25.08.2013 kl. 18:45

Heiii ♥ Idag er det søndag, jeg elsker søndag. Helt til det blir sent på kvelden og jeg begynner å tenke på all den dritten jeg egentlig må gjøre til imorgen og alt det jeg skulle gjort idag men så er jeg trøtt og vil bare sove men så sørger jeg mere over at det er skole imorgen så trøster jeg meg med musikk og sitter å blar gjennom ulike blogger og tenker livet suger igjen siden det er skole imorgen. (HAHAHA, just kidding - im love school!). Jeg vet ikke med dere men jeg har alltid likt meg på skolen. Det er bare slik jeg er, dere!!!


Erik & Kriss

 • 25.08.2013 kl. 09:38

Hei og god søndag, etter en fantastisk helg sammen med en hærlig gjeng fra klassen, er jeg veldig glad det er søndag og slappe av litt. Lørdagen var helt fantastisk mer enn forventet, ble konsert med Erik og Kriss i Fosnavåg på formiddagen med søsteren og mamma ♥ Hadde ikke plan om å dra på den konserten i sentrum, men det ble fort snudd om når Kriss gjekk rett foran oss når vi sto og snakket. Hvem ble ikke starstruck av det? De kunne bevege seg så mye de ville rundt omkring der - uten at noen la dem til merkes, heheheh. Konsert var helt utrolig - og jeg fikk mange gode blinkskudd av dem.  Jeg skulle jo også på konsert senere på kvelden (på rokken).

Senere på kvelden var jeg på vors sammen med barnehagelærerkullet borte på Heltnemarka. Ble kjent med mange flere, veldig kos!! Og kvelden ble avsluttet med enda en Erik og Kriss konsert. Hadde en fantastisk kveld med gode venner. Hadde du det? 

 
Fadderuka

 • 22.08.2013 kl. 22:28

Skolen startet på Tirsdag, og jeg var en av flere første års studenter, som sikkert hadde sommerfugler i magen - jeg var spent på klassen og miljøet. Jeg viste før jeg møtte første dagen om noen jeg skulle gå i klasse sammen med, og jeg er også så heldig at jeg får gå i klasse sammen med bestevenninen min, Anne. Disse årene fremover kommer til å være krevende og her må vi virkelig studere. Klassen min er et antall på ca. 65 elever (stor gruppe) og jeg er heldig som har blitt kjent med en gjeng hærlige jenter, thumps up! ♥

Den første uken på Høgskolen i Volda, er det FADDERUKA som er det som er mest populær, det er bli kjent uke og du skal få venner. Det er også et must å være sosial med alle rundt deg for å bygge vennskap med nye ansikt. Vi skal også bli kjent med alle i klassen. . Tirsdag til Lørdag er det konsert eller stand-up på utestedet i Volda, som heter Rokken. På lørdag skal jeg på Rokken and have fun!! På lørdag skal Erik og Kriss være og synge på Rokken og jeg gleder meg vilt, og skal virkelig kose meg sammen med klassevennene.

Og som flere av dere kanskje ikke har fått med dere, så bor jeg hjemme hos mor og far - og pendler fra Fosnavåg til Volda.Det har vært en fantastisk start på studietiden, og den har så vitt begynt .. 

dagen før dagen ..

 • 19.08.2013 kl. 18:01

I morgen setter mine føtter i gangene på en ny skole, og følelsene er blandet. Det er rart og skulle starte helt på nytt og helt grusomt å tenke på at den herlige gjengen med koslige folk jeg hang sammen med hver eneste dag i 1 helt år, og nå er vi spredd utover ♥
Men innerst inne vet jeg at vi alle sammen vil møtes igjen, tilslutt ♥ men disse følelsene har vi alle hver gang vi starter på nytt igjen.

Jeg gleder meg til å starte på studiet. Bli kjent med nye mennesker og komme tilbake til normale hverdagsrutiner. Dette blir såå BRA! I morgen braker det løs med fadderuke, og bli kjent-uke. Dette blir ei uke med festligheter, som ikke vil bli glemt! JUST HAVE FUN! 

ukens spørsmål #59

 • 19.08.2013 kl. 11:54

Tips til sunne og gode mellommåltider? Frukt.

Har du spilt fotball? Nei.

Har du gått på svømming? Ja.

Hvor redigerer du bildene dine? Picasa og Photoshop Editor 10.

Har du noen gang tatt sol? Ja.

Hva skal du gjøre til høsten? Studere ved Høgskolen i Volda , Barnehagelærer.

Hvor ofte handler du klær? Litt for mye. 

Er det lett å bli venn med deg? Det vil jeg si. 

Liker du hester? Har du ridd før? Elsker hester, har ridd 1 gang når jeg var i Kristiansand.

Er du og Frida gode venner? Er Frida venn med dine venner også? Ja, og vi har noen felles venner.Hvem av vennene dine bor du nærmest? Frida.

Hvilket kamera ha du? Canon EOS 550D.

Hvilke bunad har du? Sunnmørsbunaden.Brukte du sminke på eksamen (videregående) ? Nei.

Hvor gammel er søsteren din? 16 snart 17.

Hvilke studierettning skal du gå til høsten? Barnehagelærerutdanning.

Hvilke størrelse har du i BOY LONDON genseren din? Størrelse L. 

Går du og Frida på samme skole? Ja


Lurer du på noe til neste gang? 

 

I´m alive ..

 • 17.08.2013 kl. 21:19

Hey! Jeg lever. Har hatt det så bra de siste dagene. Kjærestekos, familiehygge og bryllupsfeiring. Har rett og slett hatt en fantastisk uke, så bloggen har blitt nedprioritert. I går kveld feiret en hel gjeng, Helene og Jørn. Det var utrolig koselig og ikke minst festlig ♥ Det var åpen bar og vi hadde det utrolig koselig og minglet som bare det, hele kvelden. En helt uforglemmelig kveld med venner.
Jeg overnattet også med kjæresten når vi kom tilbake til fosnavågen. Og har ellers hatt en flott lørdag sammen med  mine kjære.

SØTESTE LINN OG MEG! ♥

antrekk - 130813

 • 13.08.2013 kl. 19:52

  

topp modeca jakke exit bukse pieces sko hm 

 hva syns dere?

lunsj

 • 13.08.2013 kl. 19:49

Tjoheeii alle sammen! I dag har jeg spist lunsj på Fosnavåg Brygge med søskene og søskenbarne mitt. Var jammen skikkelig koselig. Etter vi hadde spist kom tante og slo seg ned sammen med oss og det ble en "liten" shoppingrunde sammen med dem, det var gøøy! Forresten så var jeg også i Ålesund i går på shopping med hele familien. Da møtte jeg bestevenninnen min, Kornelija. Hyggelig stund. Jeg har derimot også drukket svart kaffe for første gang, og det smakte faktisk ikke så verst. Kjæresten min har også vært på besøk. 
antrekk - 090813

 • 09.08.2013 kl. 18:45


   

skjorte hm topp hm bukse pieces smykke kjæresten sko nelly

hva syns dere? 

samvittighet for dårlig blogging

 • 08.08.2013 kl. 12:00

Hei folkens! Har veldig dårlig samvittighet for dårlig blogging de siste dagene, skal prøve å skjerpe meg selv om bloggen blir satt litt til side nå pga jobbing, kjærestekos og familiemoro med å nyte de siste dagene av sommerferien. Bare 12 dager til jeg starter igjen. 
Sommerferien har gått utrolig fort, men det har vært deilig med skolefri. Men hos meg så gribler det i magen, ny skole - say no more!

Denne helgen er helt lik alle andre - skal vel og merke ikke være hjemme (nesten) fordi jeg skal jobbe. Men det blir også veldig BRA! Ha en fin dag videre folkens!

ukens spørsmål #58

 • 05.08.2013 kl. 14:46

Når begynte du å nappe brynene dine? År 2009 ( gikk mitt andre år på vgs).

Hvor ofte vasker du håret? 2-3 ganger i uka om ikke mer.

Hvem tar outfitbildene dine? Søsteren min, Hanne.Leser du alle kommentarene dine? Ja.

Har du kjæreste? Ja.

Har du et godt forhold til familien til kjæresten din? Ja.

Har du et godt forhold til din egen familie? Ja.

Bruker du lang tid når du skal fikse deg før skolen? Rundt 15-20 minutter.

Spiller du sims 3? Ja, noen ganger!

Kan du ha "i sminkepungen min" videoblogg? Ja.

Driver du med noen aktiviteter? Nei.

Kan du lage romtour video? Ja.

Favoritt klessmerke? Pieces.

Hvordan har du fått så fine tenner? Brukte regulering hele ungdomskolen + 1. vgs.

Hvor klipper du deg? Trendy Frisørsalong As.


Lurer dere på noe til neste gang? 

Kan det bli bedre?

 • 03.08.2013 kl. 20:14

Oj, nå er det alt for lenge siden sist! Jeg har hastet meg igjennom den siste uken med jobb, familie, kjæreste og kost meg i finværet som har ankommet sunnmøre de siste dagene. Sååå utrolig deilig! Denne dagen har vært intet unntak, har vært på jobb fra 12:00 til 18:00, og skal tilbake på jobb igjen senere i kveld. Sommerlig temperatur, perfekt for en kveld på jobb. Sommerferie er d-e-i-l-i-g!!!!!!

I morgen er det en ny dag på jobb, og kan det bli bedre? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no