PÅ BÆRTUR

 • 31.07.2017 kl. 21:54

Hei kjære venner! Et lite avbrekk i hverdagen måtte til, og vi dro på en liten skogstur for å plukke blåbær. Dette vart noe helt annet enn hva jeg selv er vant til, tror ikke jeg har vært på blåbærtur siden jeg var liten.  Så det å gjøre dette sammen med min kjære - gjorde virkelig at det skapte frem helt nye og gode minner om det å være på bærtur. Vi fant ikke så altfor mye blåbær på turen, men det vi fant plukket vi med oss hjem. Nå har vi kommet hjem og vi har plantet oss godt ned i sofakroken for nå skal vi snurre en film før det blir å finne sengen - filmen for kvelden heter 2012! Jeg håper dere alle har hatt en fin mandag, snakkes! 

HVA HAR DERE GJORT DENNE MANDAGEN? 

JEG ER ...

 • 31.07.2017 kl. 10:14

På shopping er jeg... Hun som vet hva hun ser etter, og om det blir kjøpt - handler jeg det lenge før det havner på salg! Jeg går sjeldent på shopping og når jeg først gjør det så går jeg med venninner. Jeg liker å være i min egen lille boble, men hadde det ikke vært for vennene mine hadde jeg nok tatt med klær litt for ofte hjem istedenfor å prøve dem i prøverom. 

På byen er jeg... ALDRI ettersom jeg som regel jobber til disse tider i døgnet. 

På skolen er jeg... Hun som stortsett kunne sitte å skrive sider opp og sider ned, til læreren begynte å gå fort gjennom pensum. Jeg var alltid den som prøvde på best mulig måte å komme meg unna fremføring alene, ettersom jeg hater det over alt og samtidig har slitt med presentasjonsangst. 


Hjemme er jeg... Den som alltid har noe å sette fingrene i, enten det er avslapping eller rydding. 

På jobb er jeg... Hele tiden! Jeg gjør ingenting halvveis, og bruker all min energi på å gjøre det best mulig enn hva som kanskje er beregnet og nødvendig. Jeg liker ikke at en jobb er halv gjort, og sitter da heller igjen med dårlig samvittighet om jeg ikke har fått tatt all oppvasken ved vaktskifte. 

På matbutikken er jeg... Sjeldent alene! Handler som regel alltid inn ukes handelen sammen med kjæresten. Følger gjerne handlelisten til punkt og prikke. 

På facebook er jeg... Hele tiden, sjekker ofte, oppdaterer sjeldent - om det da ikke er et blogginnlegg jeg legger ut på facebooksiden til bloggen. 

På Mc. Donalds er jeg... En sjeldent gang, men som alltid bestiller en Big Mac, og deler den med kjæresten. Han spiser chipsen som jeg ikke er særlig glad i og jeg spiser burgeren som han ikke er så glad i. På flyet er jeg... Hun som kryper seg opp i stolen, og sovner i fosterstilling med hodet mot skulderen til kjæresten. Hun alltid vil ha vindusplass for å kunne knipse bloggbilder under både letting, flying og landing. 

I diskusjoner er jeg... Hun som alltid har lyst til å ha rett, og blir gjerne ofte sur om jeg tar feil (spesielt i diskusjon med søskene mine). Der igjen så taper jeg alltid i diskusjoner med spesielt søsteren min. 

På biltur er jeg... Hun som elsker å dra på bilturer. Kan kjøre i flere timer uten å bli lei av å bare kjøre rundt. Jeg er også den som sjeldent sover utenfor Møre og Romsdal fylke, men med en gang vi tar ferga hjem fra enten Sulesund-Hareid eller Festøy-Solvevågen da sovner jeg som et skudd og våkner ikke før vi parkerer bilen hjemme på tunet. 

I telefonen er jeg... Bare hvis noen ringer meg og jeg ikke får svar fort nok fra familiemedlemmene. 

På meldinger er jeg... Er jeg verdensmester i å skrive flere 100 meldinger pr. dag, og kan hende flere går lei av meg uten at jeg blir fortalt det. Heheh, men jeg elsker å bruke emoji - jeg får ikke nok av å bruke dem. 

På ferie er jeg... Den som har det helt fantastisk, og jeg er ekstremt lykkelig! ELSKER FERIE! 


Ønsker dere en fin start denne mandagen, så snakkes vi! 

 

MIN FORM FOR SØNDAG!

 • 30.07.2017 kl. 22:48

God kveld alle sammen, og har dere hatt en fin søndag? Jeg har nettopp plantet stumpen i sofaen hjemme i leiligheten etter endt arbeidshelg. Jeg føler jeg har gått på autopilot hele denne søndagen. Det er først nå jeg føler jeg er laddet opp med så mye energi at jeg kunne ha startet på neste ukens gjøremål. Jeg skal derimot la være resten av kvelden og heller bare bruke resten til avslapping. Jeg skal starte på dagens gjøremål etter endt arbeidsdag i morgen. Nå skal resten av kvelden nytes sammen med min kjære før vi tar kvelden og gjør oss klare til en ny dag. Håper dere har hatt en fin søndag, alle sammen!HVORDAN HAR DERES SØNDAG VÆRT? 

- SPØRSMÅLSRUNDE -

 • 30.07.2017 kl. 15:40

God morgen både store og små! Nå tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde her. Jeg merker både på statistikken og kommentarfeltet at det har begynt å titte innom en del nye lesere her på bloggen, og det er jo ingenting som gleder mer enn akkurat det! Da syns jeg det er på sin plass med en ny spørrerunde. Kanskje noen av dere har fulgt meg fra starten av og kanskje noen av dere er helt nye? Kanskje det er en eller to ting dere lurer på? Håper på at kommentarene tikker inn - så skal jeg gå løs på dem når jeg kommer hjem fra ferie. Noen som er interessert i Videoblogg? ER DET NOE DU ER LURER PÅ ELLER NOE DU IKKE HAR FÅTT SVAR PÅ? 

TIL LESERNE MINE!

 • 30.07.2017 kl. 11:54

Hei mine fine ♥ Jeg har lyst til å innrømme noe. Jeg føler meg utrolig takknemlig for at akkurat du bruker tiden din på å trykke deg inn på min blogg å faktisk lese den! Og spesielt koselig er det når dere igjen jeg en liten kommentar til meg - det betyr faktisk mye mer enn dere tror! Bloggingen min har vært ekstremt ustabil de siste månedene, men det gjenspeiler seg bare på hvor mye jeg jobber på siden - som dere sikkert har skjønt?  På grunn av dette forventer jeg faktisk ingenting fra dere - egentlig fortjener jeg vel ikke noen av leserne mine. Uansett, vil jeg takke dere for at dere fremdeles klikker innom bloggen for å se om jeg har kommet med en oppdatering eller to. Jeg setter utrolig pris på dere, og jeg har aldri satt mer på pris på dere som jeg som jeg gjør nå. Tusen takk for at dere er akkurat slik som dere er.  Jeg er evig takknemlig for at dere besøker bloggen, selv til lite oppdatering - og jeg skal prøve å bli bedre på oppdateringen fremover (usikker på hvor mange ganger jeg har sagt det). 
 

NÅR DU SKAL REISE ...

 • 27.07.2017 kl. 20:48

Dere vet når det er noe dere må gjøre, som for eksempel rydde og vaske leiligheten, vaske flere maskiner med klær eller pakke - og det blir det kjedeligste og du får plutselig lyst til å gjøre alt annet istedenfor. Jeg merker det er veldig slik med og det slo dessverre ikke feil denne gangen heller. Jeg har egentlig helt siden vi startet på juli måned sagt til samboeren min at vi må snart starte å pakke, men når jeg begynner så smått å ta frem klær jeg kunne tenke å ta med meg - får jeg skikkelig lyst til å rydde og sortere noe helt annet. I dag skulle jeg starte å pakke klær og det som jeg trenger når jeg reiser på ferie. 

Når jeg pakker så ser det ikke alltid like bra ut, klærne mine ligger overalt på hele soverommet. Jeg føler også det at ingen av klærne passer, enten er det for sterke farger, eller så passer ikke den toppen med den shortsen. Noen ganger pakker jeg også gjerne alt for mye, selvom det burde ikke være et problem denne gangen, ettersom jeg bare skal reise med handbagasje, dere! Det har heller ikke noe å si for meg lengre, det er bare stilig og skille seg ut i mengden. Så her ser dere mitt lille pakke hjørne. Skal dere ut å reise? 
Har dere noen pakketips å dele med meg? 

IKKE LENGE IGJEN ...

 • 25.07.2017 kl. 20:48

God kveld og god tirsdag! Først vil jeg fortelle dere at jeg vet jeg har vært elendig til å blogge den siste tiden med tanke på at jeg har vært mye på arbeid. Så var det godt å kunne endelig "klikke" seg innom bloggen og oppdatere dere litt etter denne lille, men hektiske perioden.  Nå er uken så godt som i gang, og det er en utrolig deilig følelse er at det ikke er lenge til jeg har ferie. 

Det blir utrolig deilig å kjenne feriefølelsen på kroppen etter flere hektiske uker med arbeid. Det er også nettopp dette at jeg syns det er ekstra godt å ta ferie når jeg har jobbet så mye som jeg har gjort - tidligere år har jeg egentlig ikke trengt mer enn en uke med ferie - men i år er det noe helt annet. Da gjør det virkelig ikke feil med tre hele uker med ferie, og disse ukene skal nytes! 

  

Hva har dere gjort i dag? 
Er det noen andre som er på ferie / skal ha ferie? 

KOBLER AV ...

 • 11.07.2017 kl. 20:39

God tirsdag, mine kjære venner ♥ Hvordan har dagen deres vært så langt? Her har det gått i jobb fra 07:45 til 13:45, og ellers har det vært familiehygge med hele familien idag. Det har vært noen fantastiske timer både på arbeid og frikvelden min, dere! Niesen min ble med hjem til oss etter at vi hadde vært å hygget oss i godt lag på campingplassen som svigers har hytten sin. Her såg vi på 2 forskjellige filmer etter Niesen min sitt valg: En natt på museet og Nancy Drew. Begge filmene passer både for store og små - og vi har hatt en hyggelig stund sammen. Nevøen min er også på besøk, og han skal være her helt til i morgen. 

Uansett ... nå tar jeg kvelden og skal se film sammen med samboeren og nevøen min. Da blir det til at jeg kobler av fra sosiale medier resten av kvelden. Så da snakkes vi senere mine kjære venner. Jeg håper at alle sammen har hatt en fantastisk tirsdag og at dere får en fantastisk onsdag også - ettersom jeg skal være på jobb store deler av dagen i morgen blir det ikke like mye oppdatering som idag, men jeg skal likevel prøve å oppdatere dere så mye som mulig.  Ha en fin kveld mine kjære venner! 

Hva har dere gjort denne tirsdagen? 

Hvilke planer har dere for dagen i morgen? 

 

KONKURRANSE: AVSLUTTET

 • 11.07.2017 kl. 14:28

Er dere klar for en sommer-konkurranse? Jeg tenkte jeg skulle vise hvor mye jeg setter pris på dere mine kjære lesere! Jeg deler ut 2 stk strandvesker, med mye forskjellig som dessverre passer bare for jenter/kvinner denne gangen. Dere har selvfølgelig lov å delta selvom dere er menn også, kanskje kjæresten din kunne ha tenkt seg en slik strandveske fra meg. Det dere må gjøre er:  Skriv "jeg er med" i kommentarfeltet. Deler også samme konkurranse på Instagram-kontoen: @gunnnis


Jeg ønsker dere alle sammen LYKKE TIL! Jeg kårer to vinnere den 16 Juli kl. 12:00. Vinnerne blir først og fremst kontaktet på Facebook / mailadresse. Så det er viktig å legge igjen en navn, og der jeg har mulighet til å kontakte dere om dere skulle være heldig å vinne en av disse to flotte strandveskene. Vi snakkes senere mine kjære venner! 

GODT Å VÆRE HER IGJEN

 • 10.07.2017 kl. 18:42

Da var det mandag og ny uke dere! Jeg er allerede godt i gang med denne mandagen. For min del har denne mandagen vært ganske så effektiv, og jeg har akkurat plantet stumpen i sofakroken hjemme i leiligheten. Jeg var på arbeid fra 08:00 - 15:00, og det resulterte i at arbeidsdagen gikk raskere enn forventet. Jeg har lite planer denne uken annet enn at jobb står øverst på listen helt frem til søndagsmorgen. Så det jeg har av fritid blir hovedsakelig brukt til avslapping mellom all jobbingen og pendlingen. 

Det blir forresten utrolig godt å se kjæresten min igjen ettersom jeg har bodd hos mamma og pappa helt siden fredag. Ettersom som arbeidsplassen min ligger i Fosnavåg er det greit å noen ganger være hjemme hos foreldrene mine, og da gjør det ekstra godt å savne kjæresten sin ekstra mye og det blir enda bedre å se han igjen når jeg drar tilbake til Volda igjen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Opplading til ferietur om ikke lenge ... Feriebilde fra sommeren 2016! 

Vi skrives snart igjen! Nå skal jeg rydde litt mens jeg venter på at kjæresten skal komme hjem. 

RESTEN SKAL GÅ TIL ...

 • 05.07.2017 kl. 13:48

Denne dagen har vært superfin! Da er selvfølgelig ingen tvil om hva resten av denne onsdagen skal gå til - avslapping! Nevøen vår har vært en liten tur på besøk denne dagen. Resten av dagen skal gå til jobb, og jeg liker å jobbe med andre mennesker 💉 Det å jobbe innen for Helse og Omsorg er så givende .. kanskje det til å med blir enda mer utdanning på meg? *tenkeboksen* 
Uansett .. tenkte jeg skulle stikke innom dere før jeg stikker avgårde på jobb. Har forresten flere godbiter å vise dere ved en senere anledning. Om kort tid blir det også en giveaway på bloggen. Håper dere får en fantastisk onsdag videre. Kisses! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hva skal dere gjøre denne onsdagen? 
Har dere lyst at jeg skal kjøre en Instagram / blogg-konkurranse snart? 

 

"DIE ANOTHER DAY"

 • 05.07.2017 kl. 10:04

Hei og god morgen mine kjære venner! Det ble en litt sen kveld på oss i går også ettersom vi måtte se ferdig  enda en James Bond film. Det var utrolig gøy å kunne se enda en Bond-film med min kjære og jeg må selv si jeg har fått skikkelig smaken på disse filmene. Vi skal vel snart bevege oss over til de andre Bond-filmene, så får satse på at jeg får en like god opplevelse av dem som jeg har fått av disse filmene med Pierce Brosnan

I åpningen av filmen blir en nordkoreansk oberst involvert som angivelig skal ha blitt drept i begynnelsen av filmen. Tittelen til filmen refererer til oberst Moon som overlever hans første møte med 007. Når sistnevnte igjen møter Moon senere i filmen, uttaler Bond: "So you liv to die another day". Gustav Graves som er en mangemillarder og foretningsmann har en plan som involverer et gigantisk speil ute i verdensrommet laget av diamanter som skal fokusere all solenergien på et lite området for å gi lys til Nordpolområdet. Men sannheten er at speilet faktisk er et supervåpen utviklet for å separerer Nord-Korea og Sør-Korea. 


Har dere sett "Die Another Day"? 
Hva skal dere gjøre denne onsdagen? 

EN FELLES FRIDAG MED VENNER

 • 04.07.2017 kl. 21:14

Hei kjære venner! Jeg hadde det utrolig koselig sammen med Karianne og Ann-Kristin, og jeg håper det ikke blir lenge igjen til neste gang vi gjør noe slikt som dette - vi var en tur innom Floyd for en liten handel av sommertøy, og jeg fant meg selv noen små godbiter som jeg kan vise her på bloggen om det er av interesse? Uansett så er det ikke ofte jeg henger med venner, men når jeg først har en felles fridag utnytter vi den. Vi spiste oss en bedre middag på den gode nabo og avsluttet med bowling 🎳

 

Jeg og Karianne avsluttet resten av ettermiddagen med at hun kjørte meg tilbake til leiligheten i Volda. Jeg håper det ikke blir lenge til før neste gang vi finner på noe sammen oss 3 jentene - for dette har vært hyggelig og jeg gleder meg til neste gang.
Nå venter enda litt mer mat og filmtitting av en ny James Bond film sammen med kjæresten min. Vi snakkes senere mine kjære. 
Håper alle har hatt en fantastisk tirsdag, og så snakkes vi igjen i morgen. Ha en fin kveld videre mine kjære venner. 

Hvordan har tirsdagen deres vært? 
Hva skal dere gjøre i kveld? 
Skal jeg legge ut om innkjøpene jeg har gjort idag? 

DET BLIR IKKE SISTE GANGEN ...

 • 04.07.2017 kl. 12:34

En så perfekt start på dagen som dette skal jeg virkelig lete lenge etter. Det er i hvertfall helt sikkert! Dagen startet med dagens viktigste måltid før vi dro av gårde på dagens og ukens lengste gåtur. Vi gikk rundt Rotevatnet vi brukte omlag 1t og 49 minutter samt at det var en hel 7,31km lang tur. Det gjorde derimot både godt for kropp og sjel, og det blir ikke siste gangen vi gjør dette. 

 

Jeg har bodd i Volda omtrent 1år snart og det er første gangen jeg har gått rundt det her og tenk at jeg har denne fantastiske utemiljøet rett utenfor min egen stuedør - vel hvertfall nesten. Det er ca. 15 minutters gange fra leiligheten, så i dag bestemte vi oss rett og slett bare for å gjøre det - bruke føttene våre. Det ble en liten økt og jeg er glad for at vi tok med oss vann på turen. 

 

Håper dere har hatt en like fin start på deres tirsdag, som jeg hadde på min! Måtte hver eneste fridag jeg har i sommer bli akkurat som denne! Vi snakkes senere mine kjære venner. 

Hva skal dere gjøre i dag? 
Hvordan ser tirsdagen deres ut? 
Er det fint vær hos dere idag? 

 

THE WORLD IS NOT ENOUGH

 • 04.07.2017 kl. 08:33

Hei på dere og god morgen! Jeg satt vel egentlig alarmen på 09:00 idag, men klarte jammen meg det å stå opp en time tidligere. Heh! Og det enda ti lat jeg meg etter midnatt. Jaja, dette er den siste fridagen min denne uken så den skal nytes på best mulig vis. Tenkte jeg skulle dele et tips om denne filmen med dere, så håper jeg at dere liker den like godt som jeg gjorde. Dette er den tredje James Bond-filmen med Pierce Brosnan i hovedrollen som den britiske agenten. Filmen handler om Den Onde Skurken Renard - som er følelsesmessig amputert på grunn av en kule som sitter fast inne i hjernen hans og han er på jakt etter oljearvingen Elektra King. Hun har vært kidnappet av han en gang tidligere, men da klarte hun å rømme. James Bond har fått jobben med å beskytte henne, og havner deretter i oljefeltene i Azerbadjan, der Frk. King bygger en oljeledning til Tyrkia. Jeg hadde aldri sett en eneste James Bond film om det ikke hadde vært for samboeren min, som elsker slike type filmer. Etter at vi har sett flere og flere med samme type sjanger, forstår jeg virkelig ikke hvordan jeg ikke kan ha oppdaget disse på egen hånd. Pierce Brosnan er en av mine favoritt mannlige skuespillere, og det har han vært helt siden jeg oppdaget han i Mamma Mia (selvom den kom ut etter alle James Bond filmene han har vært skuespiller). Om dere ikke har sett James Bond anbefaler jeg hvertfall de fire filmene med Pierce Brosnan, og det er også fordi jeg ikke har sett de andre enda. Filmen har faktisk ALT!Har dere sett "The World Is Not Enough"? 
Dersom dere har sett den: Hva syns dere? 

THE TIME IS NOW ..

 • 03.07.2017 kl. 21:29

Hei og god kveld fra sofakroken! Noe så enkelt som spagetti og kjøttdeig står på menyen vår i kveld, og til maten skal vi snurre en James Bond film. Hvordan har deres mandagskveld vært? Jeg skal om ikke alt for lenge hente kjæresten på arbeid og så blir det en fantastisk mandagskveld sammen med han. Jeg har disket opp med roser, mat og sjokolade. Ser det ikke koselig ut? ☺️ De siste timene før mandag går over til tirsdag skal tilbringes på best mulig vis og jeg elsker å ha kvalitetstid med kjæresten ❤️   

Vi er vel ikke alene som sitter klistrer foran tven i kveld? 
Hva gjør dere denne mandagskvelden? 

ER DET LOV?

 • 03.07.2017 kl. 17:18

Endelig mandag! Er det egentlig lov å si? Jeg er altfor fokusert på jobb disse dagene og mye av min tid går nemlig til akkurat dette. Det er egentlig alt for sjeldent at jeg enten har fri på dagtid eller kveldstid. Denne mandagen derimot ble det litt annerledes og jeg fikk fri hele denne mandagen. Jeg sov så lenge jeg ønsket uten å stille en eneste alarm igår kveld.
Vi våknet ikke før kl. 10:30, og det var godt å kunne ligge veldig lenge ☺️ selv for denne morgenfuglen, som står opp tidlig.

Denne mandagen har derimot gått i ett helt siden vi bestemte oss for å starte denne dagen. Jeg har derimot fått unnagjort dagens gjøremål som å handle mat til denne og neste uke, samt fått hentet noen pakker på posten. Handlet vaskemiddel til leiligheten og fått vasket hele leiligheten + vasket  flere maskiner med klær. Er vel nå skal kalle meg en skikkelig husmor? Jeg må ha det rent og ryddig rundt meg og det gjør hverdagen så mye enklere, spesielt når jeg jobber så mye som jeg gjør, men jeg liker det veldig godt å jobbe. 

Samboeren min er på arbeid denne mandagskvelden, så jeg har planlagt når han kommer hjem at vi skal spise god mat, se James Bond og slappe av i sofakroken sammen. Dette er noe kjæresten min elsker at vi gjør når vi først har veldig god tid til å være sammen. Uansett nå skal jeg tilbake til ryddingen - så jeg håper dere alle har hatt en fin mandag og mandagskvelden blir like fin som min, dere! HVA HAR DERE GJORT DENNE MANDAGEN? 
 

8 TING JEG VIL GJØRE I JULI

 • 01.07.2017 kl. 16:56

Opprettholde disse gode, kontinuerlige treningsøkter sammen med min kjære. Målet er 2 styrkeøkter og 2 løpeøkt i løpet av en uke. Det er så moro å være i full gang igjen, kjenne svetteperlene renne og våkne opp med såre muskler til enhver tid. Det å ha en treningspartner i min kjære samboer var nok akkurat det vi begge trengte - for når den ikke eier motivasjon kan ta med seg den andre dersom den mister motivasjonen. 

Drikke et kaldt glass vann med lime hver morgen. Det gjør det enklere å kvikne til på morgenkvisten.

Jeg prøver igjen... Holde godterispisingen til helgene. Det er bare helt utrolig at jeg ikke klarer å forholde meg til denne regelen en eneste uke. Ikke én uke har jeg klart dette, og dette er for ille - her er det skjerping i hjemmet. Jeg merker at det kanskje er det som gjør at en blir fort vondt i magen, men det er dessverre alt for godt selv om det bare er mandag, tirsdag eller onsdag. 

Bli flinkere med videoblogging. Dette er noe jeg vet har vært høyt ønsket hos dere lesere i lang tid.

 
 

Finne tilbake til bloggmotivasjonen. Det er leit å si det, men den har faktisk ikke vært tilstedet de siste månedene. Jeg kan ta meg selv i å sitte å strikke på ett eller annet strikke-prosjekt istedenfor å oppdatere bloggen. Altså, hva har skjedd? Jeg elsker jo oppdatere å bruke bloggen min.  Noe må gjøres, for jeg kan så mye bedre og jeg vil så gjerne levere for dere gode, trofaste lesere.

Se mindre på tvserier og lese flere bøker. Jeg vil så gjerne lese to bøker i løpet av juli måned. Som jeg nevnte tidligere har jeg kjøpt mange nye bøker som fremdeles er uåpnet og det er på tide at jeg kan tørke støv av de og lese dem. Jeg kjøpte dem av en grunn og det var for at de var spennendes! 

Skifte header. Nå er det på tide med ny header og bloggen trenger å starte et nytt kapittel. 

Nyte det fine været, spise norske jordbær. være MYE utendørs og gjerne til sent på kveld når været spiller på lag. Jeg vil virkelig NYTE de lyse og varme sommerkveldene! Før jeg vet ordet av det så banker høsten på døren igjen. 

HVA SKAL DERE GJØRE I JULI?
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no