HVORDAN BLE DERE KJENT?

 • 31.07.2015 kl. 15:20

Henger dere mye sammen? 
Vi henger veldig mye sammen, spesielt på skolen. Er vi ikke sammen over helgen eller etter skolen, så snakker vi ofte på telefonen mellom 1-10 ganger i løpet av en dag. 

Hvordan ble dere kjent? 
Jeg ble kjent med henne ettersom vi begge startet å studere barnehagelærer utdanningen samme året. Men vi ble ikke skikkelig kjent før andre semester, da vi havnet på gruppe sammen og har vært mye sammen siden da. Og det er så kjekt at både hun og jeg går i samme klasse og har klart å bli ferdig med andre året også. 

Er hun ferdig med utdanningen sin?
Nei, det er hun ikke. Vi skal gå tredje året som er det siste året på denne utdanningen. Vi skal skrive blant annet bacheloroppgaven på 10 000 ord, som skal leveres inn til jul, samtidig som vi skal ha faget BLULSU, og vi skal til og med over jul gå samme valgfag.

  

Stoler du 100% på henne? 
Ja, det gjør jeg! Jeg kan prate med henne om alt som mellom A og Å. Det merker dere kanskje over hvor mye vi faktisk snakker med hverandre i løpet av dag enten det er på skolen, skype, facebook eller telefonen. 

Hva syns du om at hun er en blogger / og tar bloggen for lang tid?
Jeg syns ærlig at det er kjekt at hun er en blogger, og sett meg selv ned for å lese det hun legger ut av innlegg og videoer. Hun er alltid flink til å kunne prioritere både bloggen og vennene sine. Når jeg spør om vi skal finne på noe, så er det ALDRI et nei fra henne eller en unnskyldning som inneholder : I dag kan jeg ikke fordi jeg må blogge!

Hvem er hun?
Hun er ei jente med MASSE glede, sprudlendes og er aldri sur! Hun er veldig hjelpsom, står vennene hennes fast med noe på skolen eller som handler om skolen er hun veldig flink til å hjelpe til og vi er veldig flinke med å hjelpe hverandre også. Hun er rett og slett ei glad jente som en nesten  bli kjent med for å oppleve den sprudlende gladheten hennes. Jeg har ALDRI sett henne skikkelig sur. 

  

Har hun forandret seg mye siden tenårene? 
De årene som jeg har kjent henne så har hun ikke gjort det nei. Men jeg har sett bilder fra de tidene før jeg ble kjent med henne og hun har hatt sine endringer. Men det at en forandrer seg mye på utseende er ikke viktig. Det viktigste for meg er at GUNN er GUNN og at hun er seg selv! 

Deres beste minne sammen? 
Det må være alt det som har funnet på som ikke har noe med skole og gjøre, for det er mye av der tiden vår blir tilbragt. Men det må bli den ene gangen da jeg var på besøk hos henne en helg og vi var på fest ute på den øde plassen der hun bor (seriøst, hun bor virkelig øde - skjønner ikke hvorfor hun ikke bare flytter til Volda). Men det var veldig kjekt og oppleve fest på en liten plass som der hun bor. Men neste gang skal jeg vise henne hvordan vi fester på Nordfjordeid, for da skal hun komme hit på besøk. 

FAKTA OM MEG!

 • 30.07.2015 kl. 12:29

Jeg skriver alltid en pakkeliste! Men det er sjeldent jeg følger den, enten så bytter jeg ofte, legger til ekstra eller fjerner ting jeg tror jeg ikke trenger (men som tilslutt vises til at jeg faktisk trengte det) Hadde det ikke vært for mamma hadde jeg sikkert glemt det mest viktigste som solkrem, pass og flybillett. 

Jeg elsker å reise med fly og vindusplassen er den perfekte for meg, så jeg gjør alt for å kunne sitte ved vinduet (i år har jeg tapt kampen mot søsteren min). Jeg elsker å sitte å kunne se ut vinduet for å se hvordan det ser ut og ta flere skybilder med kamera.

Jeg er livredd for insekter, enten det er edderkopper, fluer, veps eller humler.  Edderkopper er greit på avstand, men kommer de opp i sengen min er det hyl og skrik og du må ikke tro jeg ligger i sengen den natten! Fluer er greie når de er små for da er de litt søte, men de siste årene har de vært så enorme at jeg får frysninger av å se dem. 

Jeg er den mest utålmodige person i denne familien, men jeg slekter vel på pappa så det er kanskje ikke så rart? Hahah! Neida. 

 

Jeg er et JA-menneske! En ting jeg er veldig dårlig på er å si nei. Spesielt når det kommer til ting vis venner vil ha meg med ut på byen og jeg egentlig har planer om å være hjemme og slappe av til en ny skoleuke starter. For er alltid gøy med venner på byen. 

Jeg har alltid ville bli barnehagelærer eller arbeide med barn når jeg ble voksen. Det var iallefall målet mitt når jeg var liten og står fremdeles på målet og drømmen min om det! Starter siste året på bachelorgrad på barnehagelærer til høsten. 

Jeg har verdens beste kjæreste ❤ og han gjør meg så lykkelig, gjør meg til verdens heldigste jente ❤ han betyr så utrolig mye ❤

Jeg er den type person er dårlig på å legge meg om kvelden, men som angrer dagen etterpå - selvom jeg bare virkelig måtte se en episode til av Pretty Little Liars. Samvittigheten min slår kraftig inn om morgningen når jeg merker hvor trøtt jeg er. 

VAR DET NOE AV DETTE DU IKKE VISTE OM MEG?

FAVORITT SANGER

 • 29.07.2015 kl. 13:52

 

 

 

 

 

 

 

HVA ER DINE FAVORITT SANGER? 

PAKK MED MEG , TYRKIA 2015

 • 27.07.2015 kl. 19:49

HVA SYNS DERE OM FILMEN?

UTFLUKT!

 • 25.07.2015 kl. 19:36

De siste dagene har vært mer enn fantastiske, og jeg har kunne vise kjæresten min de fine plassene som er på hjemplassen min. De plassene jeg viste han denne gangen var Mulevika og Golleneset! Og det beste med det hele er at vi har tatt flere bilder fra de ulike plassene, slik vi har å se tilbake på ved en senere anledning. Jeg gleder meg allerede til neste utflukt sammen med han. Disse dagene sammen med han har vært helt fantastisk og jeg føler meg så utrolig heldig som har han som kjæresten min ❤

HVORDAN HAR DERE DET? 

YOU TURN MY LIFE UPSIDE DOWN!

 • 23.07.2015 kl. 00:39

Hvor skal jeg starte? Har hatt en fantastisk start på uken sammen med min kjære ❤ og har tilbringet tid sammen med bestis, K. Så på tirsdag ble det både flytting, omvisning og kino sammen med bestis. De siste kveldene denne uken har jeg tilbringet mest mulig tid med kjæresten ❤ Jeg føler han har klart å snu opp ned på livet mitt til noe enda bedre! Noe en ikke finner så alt ofte ❤

 

❤ I HAVE IT SO WONDERFUL WHEN IM WITH YOU ❤ 

HVA HAR DERE GJORT DEN SISTE UKEN?

WHATS ON MY IPHONE?

 • 18.07.2015 kl. 11:09

Vel her er en av de videoene som jeg har fått spørsmål at jeg kunne legge ut "whats on my iphone?" på bloggen, og jeg har valgt å gjennomføre den. Håper dere liker videoen, og kom gjerne med flere tips til videoblogger. Vi snakkes senere, dere! 

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?

CRAZY CHOICE OF JUMPSUIT

 • 17.07.2015 kl. 11:56

  

JUMPSUIT H&M , SKO H&M , SMYKKE ZENDESIGN SOLBRILLER MICHAEL KORS

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

OVNSBAKT ØRRET

 • 12.07.2015 kl. 17:15

Dette har til nå vært den perfekte søndag. Denne søndagen har jeg vel egentlig brukt til noe fornuftig, istedefor å bare ligge foran tv-skjermen og se på repriser av forskjellige serier på TV2 Bliss, selvom det heller ikke er feil i mine øyne. Men jeg har vel å merke gjort en stor forandring på denne søndagen og den blir værende som et stort minne, for jeg har faktisk laget middag til familien!

 

Dagens middag besto av ovnsbakt ørret, med brokkoli, gulerøtter, poteter og hjemmelaget hvit saus. Jeg har selvfølgelig fått litt hjelp av mamma under prosessen. Hun lærte meg forresten å lage den hvite sausen fra starten av, og om jeg ikke tar helt feil så lærte mamma den fra bestemor - så her går matoppskrifter i arv. Det gikk faktisk greit å lage middag til familien, og selv om jeg selvfølgelig syns det er bedre å lage noe jeg kan enn å lage noe jeg ikke kan. Akkurat nå sitter jeg å arbeider med bloggen.
Når selv broren min som er kokk syns maten var perfekt og jeg fikk tommel opp!  Ha en super søndag så lenge, vi snakkes dere

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? 

SØNDAGSMORGEN

 • 12.07.2015 kl. 10:06

God søndagsmorgen! Den beste følelsen må være når jeg kan våkne opplagt på en søndagsmorgen, og for meg er det så sjeldent. Det er deilig å være uthvilt etter en god natt søvn. Jeg har egentlig ikke så veldig mye på timeplanen og jeg sitter for øyeblikket å høre på favorittmusikken min og starter søndagsmorgen min veldig rolig, og det er utrolig deilig. I går var jeg forresten i Ulsteinvik og var for å se på NRK sommerbåten. Tok også litt bilder fra kvelden. Håper at alle får en fin søndag ❤ vi snakkes senere!

  

HVA GJORDE DU I GÅR KVELD? HAR DERE NOEN PLANER FOR I DAG?

MINE SISTE INNKJØP

 • 11.07.2015 kl. 10:20

Det er en stund siden jeg hadde en innkjøpsvideo , tror sist gang var da jeg kom hjem fra Tyrkia. Jeg har handlet litt forskjellig både hos Nelly, H&M og Represent. Vis dere slike typer videoer, så skriv det i kommentarfeltet. Så kanskje det komme flere om ikke lenge. Dere kan også komme med forskjellig tips til andre videoblogger dere kunne tenke dere å se her inne på bloggen. 

HVA SYNS DERE OM DEN?

SPØRSMÅLSRUNDEN ER I GANG!

 • 10.07.2015 kl. 14:35

Har du et eller flere spørsmål som du ønsker å vite svar på? Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting. Er det også noen som ønsker flere videoblogger enten jeg er alene eller meg og søsteren min. Jeg lar spørsmålsrunden være åpen i noen dager så jeg er sikker på at alle får spør om ALT!!!

 

Er det noe du lurer på så skriv en kommentar i kommentarfeltet! 

BORTE BRA - HJEMME BEST!

 • 08.07.2015 kl. 22:47

Hei! Har virkelig hatt noen fantastiske dager på Gloppen Camping, og jeg skal selvfølgelig tilbake uten tvil. Men jeg kan bare virkelig ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem til egen seng! Men dager på campingen har vært helt uforglemmelige og har hatt både fine og late dager der. Leiligheten vi bodde på var liten og søt. Var egentlig mer perfekt som leilighet for en student. 

  

Vi hadde leid leiligheten fra Mandag til Onsdag, og det var bare helt idyllisk, selv hvor mye jeg nå gleder meg til å reise på ferie sammen med familien også! Det å være borte fra hjemme på tur, er virkelig ikke noe problem! Jeg virkelig elsker å reise på tur. 

 

Her er litt bilder fra en av turen vi tok rundt omkring i Gloppen. Vi dro blant annet til Nordfjord folkemuseum for å se og høre om hvordan det var her på 1700-1900 tallet. Siste kvelden i Gloppen dro vi på Pizzeria Mona Lisa, for å spise mat og desserten tok vi på Hotell Gloppen. Jeg spiste blant annet sjokoladeostekake med peanøtter, karamell og ripssaus. Den smakte helt himmelsk!

 

Jeg har hatt det så utrolig deilig på tur, så det å dele turen min for dere, er virkelig ikke noe problem! Jeg gleder meg allerede til neste tur, som ikke er lenge til. Innen den tiden har jeg en god del med blogging. Nå skal jeg finne sengen! GodNatt, dere! 

MAGIC MIKE XXL

 • 03.07.2015 kl. 21:27

Hvordan har dere hatt det de siste dagene? I går var en av de herligste dagene jeg kan huske, og det var bare fantastisk deilig! 
Dagen generelt var en av de beste dagene, tidlig på morgen dro jeg og søsteren min til Ålesund for jeg skulle på reperasjon med bilen min, så  har den endelig fått nye bremser og bremseklosser! Var også innom HM for å handle inn litt nytt til garderoben. Senere på kvelden var jeg på kino sammen med Karianne og Marte for å se Magic Mike XXL! Filmen var fantastisk og humoristisk. Jeg anbefaler filmen på det sterkeste for dem som ikke har sett den enda! Dette har vært en av de verdens beste dagen ut tvil.HAR DERE SETT FILMEN? VIS IKKE - SKAL DU SE DEN?

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no