Barnehagelærer til høsten

 • 30.07.2013 kl. 23:05

Hallo dere!  Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har blogget den siste tiden, tankene mine har vært helt andre steder. Men rundt seks tiden i går kveld fikk jeg en GLADMELDING fra SO, at jeg hadde kommet inn på Barnehagelærer på Høgskolen i Volda. Gleder meg!!!! Det eneste jeg kan fortelle er at nå gleder jeg meg virkelig til å starte på skolen, og bare starte og studere hardt de neste årene ♥♥

Når jeg fikk vite det 18:15 i går, og for å være ærlig så sprang jeg nesten på broren min for at jeg var såå utrolig glad for å kommet inn på drømmestudiet, et studie jeg har ville gått helt siden jeg gikk i 5kl. Jeg sprang både til søsteren og pappa som var utendørs. Mamma derimot som hadde forlat en nervøs datter før hun gikk på jobb - fikke ikke vite noe før hun kom hjem fra jobb senere. . .Idag derimot har jeg vært på jobb, vært med familien og hos kjæresten. I morgen venter en ny og spennende dag, med planer, dere. Skal møte venninna mi som jeg ikke har sett på over en måned. Så dette skal bli gøy, vi skal hygge oss med en kaffe, prating og kos.

SNAKKES BLOGGEN! 

 

 

En lat blogger ..

 • 25.07.2013 kl. 18:54

Heei, hehe ♥ Jeg må innrømme... jeg er en lat blogger. Beklager til alle som håper og vil lese mere blogginnlegg  på bloggen! Men de to siste dagene har rett og slett bestått av soling, soving, greys, familie og kjæresten. NÅ er jeg endelig innendørs en tur og det er så deilig! Hehehe. . I går var gradestokken mellom 25-30 grader. Og nå ligger gradestokken rundt 25 grader, og det er så utrolig deilig! 
Jeg velger heller å være ute å kose meg mens vi har det nydelige være enn å sitte inne å blogge, hvem andre gjør vil vel ikke det ?? Ligger godt til rette med en god bok - lukter dere et innlegg om bøker? Været snakker for seg selv. Og solbrent har jeg også blitt.

 

Fifty Shades trilogien

 • 23.07.2013 kl. 14:35

Fifty Shades trilogien - jeg har ikke ord! Fy søren denne forfatteren er flink til å gå rett på sak. Det du leser på baksiden av boken skjer allerede på første side, og når du tror boken ikke kan nå flere spenningspunkter så skjer det umulige som du kunne tenke deg. 
Hele hverdagen min har denne uken dreid seg om Christian Grey og hans elskerinne Anastasia. Jeg har vært nyforelsket, fnist som en tulling, skreket ut i gledeshyl og vært forvirret på en gang. Alt sammen med Fifty Shades boken trykket oppi ansiktet. Elsker serien!!

Fifty shades trilogien handler ikke om blomster og fred. Fifty shades er noen ekstreme bøker. Det er veldig mye erotikk og ikke bare på den romantiske måten. Man får hver eneste vanvittige scene beskrevet i detalj, men det var på ingen måte det som gjorde bøkene så fantastiske. Ved siden av all galskapen så er dette de mest romantiske bøkene jeg noen sinne har lest. Her snakker vi romantikk på et nytt nivå. Verdens mest uskyldige jente møter verdens mest sexye, rike, og erfarne mann tilsynelatende uten følelser og muligheten til å kunne elske noen. Det dristige forholdet deres basert på en kontrakt og en underskrift for taushetsplikt, beveger seg sakte men sikkert i den mest romantiske retningen du bare kunne drømme om. Sannheten er at du vil bli HEKTA og FORELSKET!

Jeg derimot er helt forelsket i serien, når jeg først starter å lese - såå klarer jeg ikke stoppe og må bare lese ferdig alle bøkene. Og jeg gleder meg virkelig til BOK NR. 1 kommer på film. Har flere hørt at den kommer på film? Gleder meg som et barn! Hva med deg???? 

Sommervær til Herøy

 • 22.07.2013 kl. 15:38

Herregud for noen deilige dager det er fortiden. Å sove er jo det beste tidsfordrivet for å få tiden til å gå, så om dagene ligger jeg og sover så leeenge jeg klarer. I går kveld var en gjeng samlet hos en kollega for grilling og kos, en utrolig hyggelig stund hadde vi, dere! Men i dag dere kom endelig sommerværet til Herøy - etter flere uker med bare høstvær. Denne dagen skal nytes til så ekstremt. . . 

Hadde det utrolig koselig sammen, og dette rekner jeg med kommer til å gjentas? 

God fredag

 • 19.07.2013 kl. 10:01

Heii og god fredag til dere, skjønnheter ♥ Herregud for noen deilige dager det er fortiden. Å sove er jo det beste tidsfordrivet for å få tiden til å gå, så om dagene ligger jeg og sover så leeenge jeg klarer. Vel i dag skal jeg på jobb og dette kommer til å bli en BRA dag.♥ HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN ♥

En slik dag altså ..

 • 18.07.2013 kl. 22:06

♥ heeeiaaa

Idag har jeg sovet, spist, snapchattet, greys og ryddet rommet mitt. Yes, slik går no dagene! Haha det blir for dårlig. Jeg er så flink - sier ofte setningen "nei, jeg tar det heller i morgen" (flink til å utsette ting). Så er jo klokka plutselig sent og jeg rekker ikke å gjøre det jeg skulle gjøre. Må bli litt flinkere med å bestemme meg for å gjøre ting men det er sååå godt å ikke gjøre ingenting i hele ferien. Jeg er 100% sikker på at jeg er ikke den eneste som synes det? Håper alle har hatt en fin dag ♥Hvordan har dagen din vært?

Nye converse

 • 16.07.2013 kl. 14:58Nye converse! Jeg synes jo det er smartere å bestille converse på nettet i tanke på at de nesten aldri har riktig størrelse i butikken. Denne gangen ble det vinrøde, liker fargen så godt! Kjøp de helt trygt HER (De har i det fleste størrelser) Fine ikke sant? 

Viste du at ?

 • 13.07.2013 kl. 10:14

→ Jeg har gått i 3 forskjellige kor (Herøy Tensing, I´sing og Herøy Gospel. 

→ Jeg fikk min første mobil når jeg var 10 år gammel. 

→ Jeg har blogget i over 4 år. 

→ Jeg fikk min første jobb når jeg var 10 år ( reklamebud hos Nordpost AS)

→ Jeg har jobbet hos Herøy Fritidsbad i kiosken og som badevakt. 

→ Jeg har jobbet hos Statoil Fosnavåg 

→ Jeg er et A Menneske

→ Jeg har hatt regulering fra 8 klasse til 1. vgs

→ Jeg har verdens beste kjæreste ♥

→ Jeg har verdens beste foreldre ♥

→ Jeg har fagbrev i barn og ungdomsarbeiderfaget

→ Jeg har verdens beste søsken ♥

→ Favoritt tv-serien er Grey´s Anatomy

→ Favoritt bok-serie er fifty shades of grey

→ Er livredd insekt (edderkopper, veps og humler)

→ Har generell studiekompetanse. 

→ Samler på coca cola korker

→ Har aldri vært i Syden. 

MIRABLING KONKURRANSE

 • 11.07.2013 kl. 15:01

Hva du må gjøre ... for å delta i konkurransen  : 

→ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

→ DU må velge deg et produkt i prisklassen mellom 100-300kr.

→ DU må legge linken til produktet du vil ha i kommentarfeltet.

→ DU må skrive din epostadresse, bloggadresse og navn - slik jeg kan kontakte DEG! 

→ DU må oppgi hvilke farge på produktet du ønkser DEG

→ DU må si om det er til Iphone 3 , 4 eller 5. 

→ DU finner linken til siden HER

Dagens Antrekk

 • 10.07.2013 kl. 14:35

skjorte fra hm bukse fra pieces klokke fra cmyk jeffrey campbell fra nelly

Ukens SPM.

 • 09.07.2013 kl. 15:02

Hva gjør du og dine venner på fest? Vi holder oss på Resturang Fosnavåg Brygge. 

Hvor mange ganger om dagen sminker du deg? Bare når jeg fikser meg om morningen. 

Vil du ha tattovering? Kanskje, men ikke akkurat nå! 

Skal du på HOVE i år? Nei. 

Når begynte du med sminke? 9 klassen. 

Bruker du mye sminke på skolen? Bruker likemye sminke på skolen som jeg gjør når jeg ikke er på skolen. 

Har du vært i New York? Nei, men har veldig lyst! 

Hva er favoritt serien din? Greys Anatomy. 

Hva er din favoritt brus? Bringebær brus fra Oskar Sylte. 

Hvor ser du serier på nett? Netflix. 

Har du noen gang gått på en sport? Svømming

Hvilke bunad har du? Det er sunnmørsbunad (bilde er tatt i 2010). Er macbook verdt pengene? Verdt pengene? Ikke akkurat! Altså det er mye på en mac som ikke kan brukes på en vanlig pc, men når alt kommer til alt så er macbook og pc akkurat det samme, selvfølgelig du har flere programmer som ikke kan installers på pc som imovie, iphoto, osv. Jeg betalte 10.000 for min macbook pro, og jeg er svært fornøyd med den. Har hatt den i ca. 1 år nå, og jeg er fornøyd. Batteriet på macbook er egentlig det beste, for du kan gå flere timer uten og lade den, om du ikke spiller sims 3. Hehe

Hvilket kamera og objekt har du? Canon EOS 550D / 55-250 mm / 18-55mm linser.

Hva skal du gjøre til høsten? Høgskole! 

hvilke størrelse har du i BOY genseren? Str. L

Hvordan redigerer du bildene dine? Picasa og Photoshop Editor 10. 

Hvor er den blå genseren din fra? Cubus


Har du extensions? Jeg hadde for en periode, microringer fra locksandbonds.

Liker du hester? Ja, elsker dem! 

Har du noe kallenavn? De fleste som kjenner meg bruker GUNN eller så blir jo GUNNNIS brukt ofte! 

Sommer, hvor er du?

 • 09.07.2013 kl. 14:01

I dag har ikke været vært noe å skryte av så jeg bestemte meg for at i dag skulle jeg ikke gjøre noe som helst. Så i hele dagen har jeg bare ligget på rommet under dynen og sett på greys anatomy og det har faktisk vært utrolig deilig å bare ikke gjøre ingenting. . Selvfølgelig når høsten melder sin ankomst i begynnelsen av juli så blir det slik at du heller velger å spise mat å drikke god varm te! Jeg håper virkelig været endrer seg og håper været blir bedre fremover. Er sommer jeg vil ha, og det som er bra - sommer og skolefri. 
So let´s get started

 • 08.07.2013 kl. 12:00

Hei, og god morgen folkens ♥ Den siste tiden har dere ikke hørt mye fra meg, og det beklager jeg virkelig, men det blir bedre, dere! 
Jeg vet at jeg må finne en mellomting så jeg får tid til det jeg vil gjøre og bloggen. Jeg skal virkelig skjerpe meg, men jeg sier jo vel dette hver gang jeg blir borte fra bloggverden over en lengre periode, men om jeg fortsetter slik kommer det til å ende opp med at jeg slutter å blogge. Men nå er det tid for forandring og blogginspirasjonen har endelig funnet veien tilbake. So let´s get started.

Jeg føler også at hverdagsinnlegg er noe av det kjedeligeste som finnes, men bloggen min er en hverdagsblogg og jeg forteller dere om hverdagen min med en twist av mote. Så akkurat nå spør jeg dere lesere om HJELP, trenger masse forslag fra dere. Vil dere se mer antrekk, klær, sminke, hverdagen min eller hva vil dere egentlig lese? Jeg har mange ideer, men å få de frem er ikke så enkelt!LET´S GET STARTED! 

Ukens SPM.

 • 02.07.2013 kl. 23:25

Legger du mye arbeid i skolen? 
Skolen er viktig, så ja, jeg legger mye arbeid for å åpne gode karakter og være fornøyd med mitt eget arbeid.

Hvilken shampo bruker du? Glow Shampoo, den som lukter ROSE.

Snakker du nynorsk? Ja, eller snakker dialekt. 

Er du født i 90 eller 91?
1991.

Leser du alle kommentarene du får på bloggen? Ja.

Hvor lenge har du spart håret ditt? Har ikke spart, det jeg brukte var microring extensions. Bruker du mye sminke? Syns ikke det selv. 

Er du fornøyd med kroppen din? Ja. 

Føler du at du må "presse deg" for å være sunn? Nei. 

Hvor høy er du? 156.5

Beskriv klesstilen din med èt ord? Variert.

Hvilken skostørrelse bruker du? 40/41.

Vet foreldrene dine om bloggen din? Hvis ja, hva syns de om det? De syns det er greit.

Bruker du varmebeskyttelse når du retter håret ditt? Ja. Bruker en varmebeskyttelse spray fra KMS. 

Hvor mye høyere blir man med Jeffrey Campbell? 12-13 cm. 

Hvor langt er håret ditt? Skulderlangt (uten extensions).Tar du negative kommentarer innover deg? Nei, det gjør jeg ikke. 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no