TIL DET MAKSIMALE ...

  • 12.06.2017 kl. 15:24

Hei og god mandag alle sammen! Alltid like rart å våkne klokken halv syv på en mandag etter å ha ikke fått sovet så godt de siste nettene med tanke på den ekstreme varmen som oppstår midt på natten. Jeg er alltid våken så lenge som mulig - spesielt i helgene for å utnytte fritiden min til det maksimale, men for å være ærlig med dere så er det ikke alltid at det lønner - for det slår som oftest tilbake på meg. Denne uken starter jeg allerede med jobb - så jeg kjenner at den ene fridagen jeg har skal bli god å ha. Uansett jeg stakk innom for å ønske dere en god mandag og håper dere har hatt en fin start på uken dere også. Snakkes, dere 

  

HVA HAR DERE GJORT DENNE MANDAGEN? 
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

DET ROMANTISKE HJØRNET

  • 08.06.2017 kl. 21:20

Heii, dere  Jeg har vært på arbeid i hele dag, og planen om å jobbe med bloggen og planlegge nye innlegg må flyttes til en senere anledning. Det var utrolig deilig å komme hjem til kjæresten i kveld, og ettersom han var i det romantiske hjørnet disket han opp med god mat. Til tross for at jeg har hatt en fantastisk dag på jobb kjenner jeg at det var godt å sette seg ned hjemme i sofakroken. Nå venter en rolig kveld sammen med min kjære før det blir å finne sengen om noen timer ettersom det venter en ny arbeidsdag på oss begge i morgen. Jeg håper dere mine venner, har hatt en fin torsdag. Så snakkes vi senere dere! 

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT? 
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

 

FILMTIPS: POLTERGEIST (2015)

  • 08.06.2017 kl. 09:08

Hei og god torsdag mine venner! Jeg våknet allerede kl. 06:30 idag, ettersom jeg reiste på jobb allerede kl. 07:30! Uansett timene denne torsdagen kommer nok bare til å fly avgårde som de alltid gjør når jeg er på jobb med godt folk. Jeg tenkte bare å stikke innom før jeg starter på arbeidsdagen min og ønske dere en fantastisk torsdag og håper den blir like fin som min, samtidig så ønsker jeg å tipse dere om en film, dere kanskje kan se i kveld? Den ligger forresten på Netflix. Vi snakkes senere, venner! ♥️

For en stund siden såg jeg Poltergeist såg jeg en nyere versjon av de gamle poltergeist fra 80-tallet. Jeg kan huske at jeg har sett denne filmen tidligere sammen med mamma. Kan si at dette har vært en av de filmene som inneholder overnaturlig fenomener og skremmende scener med klovner som jeg faktisk har likt å se. Jeg har aldri hatt noe imot klovner, men denne klovnen i filmen var ganske skummel. Selv var den spennende og en skremmende film som er til å anbefale, selv om det etter min mening er flere scene filmen som ikke var nødvendig. Historien var god, gode karakter og jeg kan ikke si at jeg har sett disse skuespillerne.

Favoritten min i denne filmen må faktisk være de to yngste Maddie og Griffen Bowen. Det er ingen tvil om det. Jeg anbefaler det hvis du virkelig liker skrekkfilmer. Jeg er ikke den som elsker skrekkfilmer, ettersom jeg er mer en komedie / romantikk / serie person, men denne filmen er noe for seg selv. 

 
  
// ALLE BILDER ER HENTET FRA GOOGLE 
📽 HAR DERE SETT DENNE FILMEN ? 📽


 

SPØRSMÅLSRUNDE / Q&A JUNI 2017

  • 07.06.2017 kl. 10:06

Hei, siden det nå er virkelig år og dag siden jeg har hatt en god gammeldags videoblogg her på bloggen! Vanligvis pleier jeg og svare på disse spørsmålene i skriftlig innlegg, men ettersom det var flere av dere lesere som ønsket videoblogg. Så da bestemte jeg meg for å lage en videoblogg til dere, og her har dere muligheten til å kunne gi beskjed om det er noen videoer dere vil se ♥️

HUSK Å SETTE PÅ HD KVALITET 

WELCOME JUNE

  • 01.06.2017 kl. 22:51

Sommermåneden har offisielt banket på døren, og jeg vi har hatt en flott kickstart på sommeren allerede. Vi forlater en fantastisk måned med sommervarme og tar fatt på den offisielle sommermåneden og det lover enda godt. Det er noe med juni - så får meg til å finne frem gløden, smilet plasseres i ansiktet, en blir mer sosial og finner på mye mer utendørs. Har jeg fortalte dere hvor godt jeg liker denne måneden? Jeg gleder meg til å skrive et eget kapittel om akkurat denne måneden og jeg har juni, juli og august foran meg ettersom alle disse tre månedene blir mye fokus på jobb, mann og hjem. Det er dette jeg storkoser meg med og jeg gleder meg til å ta komme i gang med akkurat dette - men sant skal sies gleder jeg meg til ferie sammen med min kjære i august. 

    
  

10 THING I WANT TO DO IN JUNE

1. Jeg vil male veggene i leiligheten. Farge er under vurdering og jeg tror vi snart har funnet den perfekte fargen til vårt hjem. 

2.  Grillkveld med venner. Om solen kommer frem fra bak skyene. Så er jeg klar for utallige kvelder med grillmat og kos sammen med venner. Jeg har allerede et håp om at det kanskje blir noen kvelder denne sommeren sammen med bestie, K. 

3. Jeg elsker å utfordre meg selv på kjøkkenet, og holder meg som regel til de rettene som går igjen som en favoritt. Jeg er veldig glad i mat og elsker å prøve ut nye oppskrifter - jeg bare unnskylder det med at jeg ikke har tid lengre.  Vel.. tid må lages! Nå skal jeg prøve meg på nye matretter. Faller det i smak deler jeg selvfølgelig oppskriften med dere.

4. Denne måneden skal jeg gjøre ferdig flere strikke-prosjekter som jeg skal ha som gaver til høsten. Garnet er i boks! 💎

5. Sommeren er til for å slappe av og for at jeg skal slappe av må jeg enten bruke strikkepinner eller lese en bok jeg liker 📚

6. Bli flinkere med videoblogging. Dette er noe jeg vet har vært høyt ønskes hos dere lesere i lang tid, og jeg trenger inspirasjon.

7. Dra på fisketur sammen med min kjære 🎣 fylle opp fryseren vår hjemme i leiligheten.

8. Ha minst 8 timer på hodeputen hver eneste natt uansett søren. Jeg skal være i seng innen 23.30 hver kveld i hvertfall i ukedagene, siden jeg ikke skal ha rutine på leggetid i helgene - det må da være måte på.

9. Som en utfordring fra kjæresten, så mener han det er på tide at denne pysa bør prøve seg på bading i elv i nærområdet. Så kanskje jeg må tøye mine grenser for å prøve den kalde temperaturen i elven som vi har på Sunnmøre.. *dette blir nok kaldt* 

10. Sist men ikke minst, i juni skal jeg sette helsen foran alt. Jeg skal opprette en fast rutine på trening som jeg vil teste ut denne måneden. Spise sunt men godt .. Det blir kanskje hardt, men jeg tenker det er verdt det. 

HVA ER DERES PLANER DENNE MÅNEDEN? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no