VI HAR KJØPT LEILIGHET

 • 29.06.2016 kl. 16:36

Heisann dere! På tirsdag siste uke var vi på visning på en leilighet, og vi la inn et bud samme kveld. Dette hadde vært mange på visning mens vi var der og etter at vi dro, og vi trodde kanskje det ville bli en tøff kamp om å få drømmeboligen. Dagen etterpå fikk kjæresten telefon fra megler, og sa at vis vi gikk opp til takst pris kunne leiligheten bli vår! Vi fikk vite at 12.30 var det slutt, og vi ville få resultatet - 5 minutter senere tikket det inn en melding på kjærestens telefon hvor det sto Gratulere med kjøpet! 😉

Leiligheten ble vår, og vi har endelig kjøpt vår første leilighet sammen og begge to er i lykkerus! Idag var vi innom meglerkontoret og skrev under kjøpskontrakten, og omtrent om 3 uker er vi klare til å starte et nytt kapittel som samboere, som vi gleder oss! Jeg skal være ærlig med dere, og fortelle at jeg allerede er forelsket i området, og jeg kommer til å elske å bo her med min kjære. 

Her har dere noen bilder som var med i prospektet - jeg kommer ikke til å publisere finn-linken, men når vi har innredet hjemmet vårt kommer det flere bilder her på bloggen ved en senere anledning! Håper alle får en fin onsdag videre! Vi snakkes, dere! HÅPER ALLE FÅR EN FIN ONSDAG
 

OK! IT´S MONDAY

 • 20.06.2016 kl. 19:03

Heisann! Har dere hatt en fin helg? I dag startet jeg denne uken med et smell! Hele uken er stappfull med gjøremål, og jeg må nok lage meg en oversikt over hele uken, men jeg orker ikke ramse opp alt som skal gjøres - men heller trøste meg med det at jeg ikke skal gjøre dette alene, men sammen med den fantastiske kjæresten min! Derfor må en oversikt lages, for at alt skal huskes, dere!

Denne mandagen har flydd avgårde, slik som alle de andre dagene har gjort den siste tiden! Denne helgen gikk også dessverre alt for fort igjen, men tiden sammen med familien min har vært helt fantastisk! Jeg er klar til å starte denne uken med nye muligheter og ønsker å bli flere erfaringer rikere, og jeg har bestemt meg for å prøve å være en god blogger denne uken! Så denne uken skal være fylt med meningsfulle mål som gjennomføres, og for å gjennomføre disse målene velger jeg å være flink og sporty på samme tid. Jeg vil ønske dere alle sammen en fin mandag videre! Bruk mandagen slik akkurat du ønsker den 💕


HVA HAR DERE GJORT DENNE HELGEN? 

FIN TIRSDAG

 • 14.06.2016 kl. 19:39

God kveld! Nok en fantastisk sommerdag er snart over, og kvelden nærmer seg med stormskritt. Jeg har hatt skikkelig avslapping med lesing av en ny bok som jeg har blitt betatt av, og jeg ble dessverre ferdig med å lese den idag. Mellom 16:00-16:30 fikk jeg besøk av svigerinnen og tantebarnet, ettersom vi hadde avtalt så sent som i gårkveld at vi skulle spise grillmat med bestemor 🙂

Denne tirsdagen har vært en av mange flotte sommerdager, og jeg gleder meg til å tilbringe ferien med de jeg bryr meg om, dere! Forresten jeg og kjæresten var på søndagskvelden å kjørte på motorsykkel, og med den anledningen - tok jeg noen fine bilder! Ikke alle bildene er av kjæresten min, men denne føreren var så flink at jeg måtte knipse noen blinkskudd av kjæresten min 💕


HVA HAR DERE GJORT I DAG?
 

MY BUCKET LIST FOR THE SUMMER 0F 2016

 • 14.06.2016 kl. 10:00

 
 

 • Dra på overnattingstur i form av enten hyttetur eller telttur. Jeg og kjæresten snakket om dette tidligere i uken, og bruke tiden bare på oss og få skikkelig kvalitetstid sammen med min kjære. Overnatte en natt på hytte eller telt vil bli utrolig koselig. Destinasjon er ikke bestemt, men en overnattingstur blir det selvfølgelig i løpet av sommeren 2016. 
   
 • Sommerferien 2016 er allerede klar og planlagt sammen med familien. Vi har booket oss inn på leilighets hotell i Side, Tyrkia! Det blir deilig å kunne slappe av sammen med hele familien, og endelig vise ferieparadiset mitt til kjæresten + vi får mye kvalitetstid sammen med familien, og det blir utrolig herlig, å være mye sammen med dem igjen! 
   
 • Denne sommeren har jeg allerede spist så mye grillmat som en kan tenke seg, og dessverre er det alt for godt! Det er også den første sommeren på lenge der jeg har spist grillmat så mye som jeg har gjort denne sommeren - så er denne sommeren helt perfekt, og det er for at jeg elsker grillmat.  
   
 • Være flink til å være ute i det fantastiske varmen og det nydelige været som vi har fått på Sunnmøre. Jeg har lyst til å prøve å tilbringe mer tid utendørs, er noe jeg gjerne vil gjøre i sommer når jeg har fri fra arbeid. 
   
 • Prøve å holde meg til å spise godteri bare i helgen. Det er bare helt utrolig at jeg ikke klarer å forholde meg til denne regelen en eneste uke. Ikke én uke har jeg klart dette, og med "helg" så mener jeg både fredag, lørdag og søndag.
   

 
 
 

 • Se mindre på tvserier og lese flere bøker. Jeg vil så gjerne lese to bøker i løpet av mars måned. Jeg har kjøpt så mange den siste tiden at jeg snart har et bibliotek av uleste romaner i bokhyllen min. 
   
 • Jeg skal bruke minimalt med penger på shopping, og skal spare masse. Som belønning til meg selv blir både sparekonto, konto for lønning og BSU fylt opp, samtidig som jeg at jeg ikke sitte igjen med dårlig samvittighet for å ha brukt for mye! 
   
 • Prøver igjen .... med trening! Jeg har oppdatert garderoben med treningsklær i freshe farger og mønster, og jeg er klar til å ta mer enn et skippertak en gang i blant. Mitt mål er å komme i form, og gjøre mitt beste! Samtidig som jeg trener skal jeg ha det gøy, og sammen med treningspartner min som også er forloveden min. 
   
 • Være mye sammen med både min og kjæresten sin familie, finne på mye slik vi alle blir et minne rikere. Tid med familien er utrolig viktig og jeg verdsetter tiden jeg har sammen med hele familien. Jeg ser på begge familiene som en stor familie, og jeg storkoser meg sammen med alle. Jeg er også så utrolig heldig at jeg er tante til 6 snart 7 både store og små tantebarn. 
   
 • Sist men ikke minst .... bli flinkere med bloggen! Jeg verdsetter leserne mine, og jeg skal legge meg i hardt arbeid for å bli bedre til å oppdatere bloggen med gode innlegg og bilder. Selvfølgelig er det enkelte dager det ikke blir blogging i det hele, men det er bedre å blogge et ekstremt bra innlegg, istedenfor 4 dårlige innlegg. 
   

 

DET ER ENDELIG SOMMER! HER ER MIN BUCKET LIST FOR SOMMEREN 2016!
ØNSKER DERE ALLE EN FANTASTISK TIRSDAG VIDERE! 

 

IT´S MONDAY!

 • 06.06.2016 kl. 18:37

God mandag, kjære venner! Etter en helg med avslapping sammen med familien min, er jeg endelig klar til å starte denne uken. Det er mandag som betyr ny uke med nye muligheter. Jeg ser meg klar til å starte denne uken med positive innstillinger, dere 😊 Denne uken skal brukes til mye og jeg skal få flere erfaringer rikere og flere muligheter til å utnytte uken til det jeg har lyst til. 

Idag har jeg virkelig ikke gjort stort, har vært en tur på jobb - og ellers nytt dagen sammen med gode kollegaer. Når jeg var ferdig for dagen var det en tur om den lokale matbutikken i området for handling av mat frem til Onsdag! Siden det viste 24 grader i solen her i Ørsta, var ikke valget vanskelig på hva vi skulle ha til middag idag, og det ble selvfølgelig grillmat! Elsker sommeren 😍

 

HVA HAR DERE GJORT IDAG? 
HVA SKAL DERE GJØRE RESTEN AV DAGEN? 
HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT? 


 

ET HELT HALVT ÅR

 • 05.06.2016 kl. 10:18Fredag var en dag jeg hadde ventet lenge på, og det var for at jeg i begynnelsen av Mai hadde kjøpt 4 billetter til kinopremiere på filmen av et helt halvt år hvor jeg gikk sammen med en vennegjeng. Jeg var veldig spent på denne filmen ettersom jeg er fan av bøkene til JoJo Moyes, så var det spennende om filmatiseringen var lik innholdet i boken, og det er flere som sier at bøkene alltid er best - men her mener jeg at både filmen og boken får delt første plass. Kinosalen var helt full, og det var rød løper denne dagen 😍
De som jobbet for Fosnavåg Kino, var kledd opp som Lou i filmen, mens de sto ved inngangsdøren å leverte ut Kleenex, for vi viste at dette ville være en tårevåt film fra start til slutt, samtidig som det ble mye latter også gjennom filmen. 


Takk til Eivind M. Sævik som tok bilder under kinoen, dere finner han her 

Jeg elsket denne filmen, hvor valg av filming, valg av skuespillere og valget av musikken de brukte gjennom filmen! Dette er en film jeg anbefaler på det sterkeste, og gjerne ha Kleenex tilgjengelig under filmen, for dette blir en tårevåt og romantisk film! 😍

TAKK FOR EN FANTASTISK KVELD

BLOGGFRI

 • 01.06.2016 kl. 21:30

Det gjorde seg med bloggfri i går, og jeg satt å vurderte om jeg faktisk skulle beklage meg for det med å komme med en ganske god unnskyldning om at jeg har hatt eksamen de siste dagen og har ikke fokusert på noe annet enn forberedelser til eksamen 🙄
Jeg kunne alltid ha oppdatert bloggen med å skrive innleggene på forhand, men i det siste har jeg ikke tenkt annet enn eksamen. Nå er jeg endelig ferdig med alt som heter både skriftlig og muntlig eksamener. Føler jeg har hatt godt av å ikke tenke på bloggen de siste dagene hvor det har vært fult kjør med pugging av pensum, og nå kan jeg endelig la både Vygotsky, Bruner og Woods få ligge langt bak i tankene (hvertfall en liten stund). Så nå har jeg endelig SOMMERFERIE, og den skal jeg nyte med mine kjære ❤️

Denne dagen avsluttet jeg derimot med en tur på go-kart banen i regi av Fagforbundet. Vi var bare 5 jenter som var vågale å stille opp, og ettersom jeg aldri hadde kjørt go-kart før, så var det spennende å begi seg ut på noe slik, og det er ikke siste gangen 🙂🙂 Om det blir et slikt opplegg igjen, så håper jeg på at enda flere ungdommer blir med på dette. JEG HADDE DET GØY HVERTFALL GØY!

HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG? 
 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no