WEEKEND!

 • 29.06.2014 kl. 12:52

Da var jammen meg søndagen kommet allerede! Utrolig hvor fort helgen går. Jeg har storkost meg og det håper jeg dere også har! Har jobbet hele helgen og skal på jobb om ikke lenge, og jeg har fått unnagjort veldig mye den siste uken. Jeg har vært veldig mye borte fra bloggen den siste uken, selvom det faktisk har vært litt deilig - så har jeg virkelig savnet den! But i'm back again ofc. . Nå stikker jeg snart avgårde på jobb og det blir like bra som alltid! Håper alle sammen får en fin søndag, så snakkes vi! ♥

   

PROGRAM : POPCORN-TIME

 • 25.06.2014 kl. 13:46

Har dere hørt om Popcorn-Time? Det er ikke lenge siden jeg oppdaget det, og jeg må si meg overrasket over det programmet! Jeg kan ikke så veldig mye om det enda, men det jeg vet er at det er gratis og du kan se de filmene og tv-seriene du ønsker! Jeg føler det passer meg og mitt forbruk perfekt, samt at jeg er daglig bruker av netflix fordi jeg har Apple TV! Men nok om apple og mer om popcorn-time! Har du lyst til å se dine favorittserier og mye mer? Da anbefaler jeg popcorn-time! Bli overrasket over hvor bra dette programmet faktisk er, og det positve med det hele er at jeg kan se det på storskjerm pga muligheten fra Apple TV!! ♥Eneste du må gjøre er å laste det ned enten du har mac eller pc! Lurer dere på hvordan, så spør meg!

BLOGGFRI

 • 24.06.2014 kl. 15:27

Tenkte bare jeg skulle gi et lite pip fra meg, jeg! Idag blir det ikke noe særlig blogging. Det blir heller mer planlegging for hva som skal bli postet på bloggen de neste ukene, og jeg håper dere vil like det som kommer på bloggen, har brukt disse dagene med lite blogging og bloggfri til planlegging av innlegg som kommer fremover. Jeg håper dere får en fin tirsdag videre! Snakkes ♥
Vi blogges imorgen!  

OPPSUMMERING

 • 22.06.2014 kl. 12:45

De siste dagene har bloggen blitt nedprioritert pga maritim sommerfestival her. Jeg har vært jobb hele den helgen fra torsdag til lørdag, og det har vært en fornøyelse å jobbe og spesielt sammen med en slik fantastisk gjeng som jeg jobber sammen med her. Slike dager hvor vi alle jobber samtidig, og samarbeider er slike dager som viser at vi er flinke og sterke, som er et flott team! ♥

FREDAG
Var i sentrum sammen med søsteren og broren min for å se i butikker mens det fremdeles var stille i sentrum og ledig parkering. Før jeg senere var på cafébesøk sammen med Linn og Anna, og deretter gikk vi rundt i sentrum å såg på utvalg som var i butikken. Jeg begynte på jobb fra kl. 19:30-03.30 siden vi serverte havets festbord (buffet) og hadde åpent til sent siden vi hadde trubadur..

  

LØRDAG
Dagen har ikke blitt brukt til stort, har vært hjemme på morningen og senere var det jobb fra 16:00-04:00! Men jeg klager ikke ♥ Dagen var helt grei og møtte både kjente og ukjente, og det var utrolig koselig å møte venner som stakk innom for en drink osv. Vi hadde havets festbord (buffet) på jobb i dag også, og hadde selvfølgelig trubadur som sang og spilte for gjestene. For de som såg meg, viste at jeg var dørvakt deler av kvelden sammen med kjekke kollegaer. Håper iallefall at alle har hatt en fin kveld, jeg hadde.

HVA HAR DERE GJORT DENNE HELGEN?

TRAVEL TORSDAG

 • 19.06.2014 kl. 15:42

I dag har det vært en hektisk arbeidsdag og derfor har bloggen blitt nedprioritert! Jeg har vært på jobb fra 10:00-14:00 og jeg skal tilbake senere i kveld. Mellom all jobbing i dag blir det avslappning og soving på høyt nivå, jeg ønsker å minne dere om at det er stor sjans for å delta i konkurransen som jeg postet i går. Konkurransen avsluttes imorgen på formiddagen. Snakkes senere ♥

Konkurransen finner dere her
UKENS SPØRSMÅL

 • 19.06.2014 kl. 09:25

Kan du ha sminkevideo? Ja, har hatt det tidligere - men det kommer om ikke lenge en videoblogg ut på bloggen - vent å se! 

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? 2,6 år 

Kunne du tenkt deg å være modell? . . . Det var kanskje en drøm som liten - men har ikke lyst det nå! 

Når begynte du med sminke? 10 klasse - men begynte ikke for fult før på første året på videregående!  

Krangler du mye med foreldrene dine? Kan ikke si vi krangler - men vi kan diskutere ofte og veldig lenge!   

Hva syns du om ungdommer under 18 som drikker?
. . . . Dette er et vanskelig tema! Jeg ønsker ikke å si noe feil - eller at dere skal tolke meg feil. Det er egentlig greit - så lenge det ikke går over styr, jeg vet at når jeg var 15-18 år så drakk de fleste i klassen min, jeg rørte vel å merke ikke alkohol før den dagen jeg ble 21 år og var ute på "byen" med venninnen min Yuliya for første gang! Det er heller ingen hemmelighet at ungdommer under 18 år drikker når de er på fest, det er alt for mange gjør dette - og foreldrene vet, politiet vet og det er bare slik det har blitt? Det er selvfølgelig ikke positivt å starter så tidlig som 13-15 år med drikking av alkohol. Men det er slik folk tenker tilbake på at de skjønner selv ikke hvorfor de gjorde det når de gjorde det - og at flere av dem har blitt mer fornuftig nå når de blir eldre - for de vet mer og gjør kanskje andre valg, og de gjør det som passer dem best. Et tips : TA DET MED RO! Husk : Du kan fremdeles dra ut på fest uten å ha alkohol i systemet. Ungdommer liker å møte kjentfolk, drikke å kose seg sammen med venner. Men som det er her ute hvor jeg bor - så er det ikke et alternativ for utested for de unde 18 år (eller vi har fredagstreffet og fritidsklubben som er utrolig bra arrangement). Men selv nå når jeg drikker - så har jeg et åpent og ærlig forhold til mamma og pappa, og de både kjører og henter meg fra utesteder. Har også en kjæreste som stiller opp som sjåfør! Skjønner dere hva jeg mener?  

Renser du huden din hver dag? Jeg renser huden min hver dag , 2 ganger daglig (må snart ha påfyll av produkter)! 

Er du fornøyd med rommet ditt? Ja.

Hender det at du er lei av å blogge? Noen ganger - når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om!

Hva syns du om dårlig selvtillit hos andre, osv? Hva jeg skal si? Jeg hadde dårlig selvtillit i flere år før jeg begynte å blogge!

Er du flink på skolen? Ja, må være flink for å se resultater.

Bruker du speilrefleksen til å filme videoblogger? Nei - bruker et videocamera fra sony som heter handyman! 

Hvem er høyest av deg å søsteren din (hanneliiiisabeth.blogg.no)? Jeg, ofc! 


Er det noe du lurer på?  

THE FAULT IN OUR STARS

 • 18.06.2014 kl. 22:13

Ettermiddagen har jeg brukt sammen med min bestevenninne og dette var egentlig noe vi tok på sparket for vi var usikkre helt frem til i gårkveld. Men vi valgte å spise et bedre måltid på bowling resturangen i Ulsteinvik før vi skulle på kino. Og siden det var så veldig lenge siden vi hadde gjort noe kjekt sammen, var dette en grei ting å gjøre og vi fikk snakket om venner og kjærester - slik bestevenniner alltid gjør. Vi hadde spesielt god tid, så vi spiste dessert også og denne gangen måtte jeg ha sjokoladefondant. Den smakte himmelsk og jeg er likefornøyd med hovedretten som het Lamb tikki mansala! Det var utrolig godt og det anbefales.

  

Etter et bedre måltid dro på kino og filmen vi skulle se var the fault in our stars og det var en fantastisk film, og vi begge måtte selvfølgelig gråte. Jeg ønsker ikke å røpe noe av filmen for dere, vis dere tenker å se den selv, men Shailene Woodley som spiller Hazel er en fantastisk skuespiller, og alle kjenner henne kanskje igjen fra filmen Divergent? Det eneste jeg kan røpe er at det er en fantastisk kjærlighetshistorie og den passer egentlig å se den sammen med kjæresten. Jeg anbefaler dere alle å se filmen! 

  

HVA HAR DERE LESERE GJORT PÅ I DAG? GIVEAWAY (AVSLUTTET)

 • 18.06.2014 kl. 13:23

Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥ Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere!

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at "du er med" - så vil jeg trekke en heldig vinner i løpet av uken! Og det er hemmelig hva premien er, men prisen ligger på omlag 800kr. 

 

VINNEREN ER KONTAKTET, OG DET ER KATRINE DRABLØS! 
brukte random.org til å trekke vinneren - det kommer flere giveaways senere i sommerferien 

GOD MORGEN

 • 18.06.2014 kl. 11:29

Hei! Alle har vell stått opp, så litt domt å si god morgen. Jeg våknet rundt 08:00, og ble liggende å surfe inne på instagram, snapchat og facebook. Jeg spiste en rask og lett frokost sammen med mamma og søsteren, og såg på opptak av fav. programmer. Jeg sovnet egentlig ikke før sent i natt for jeg ble liggende å snakke med kjæresten min på telefon, etter jeg kom hjem fra jobb. 

Vel . . . . om ikke så lenge kommer det en konkurranse her på bloggen, siden det er lenge siden og jeg har lyst å gi noe til dere ♥
HVILKE PLANER HAR DERE FOR DAGEN? 

Du får mer radio med #digitalradio

 • 17.06.2014 kl. 14:22

Etter at jeg fikk min første bil har jeg begynt å høre mer på radio, og det er spesielt når jeg kjører rundt i bilen for å komme meg avgårde til arbeid. Og radioen kommer til å bli flittig brukt i bilen når jeg skal begynne å kjøre til skolen innimellom også. Snart eksisterer ikke vanlig FM-radio, og det er bare DAB-radio! Hvorfor DAB-radio? DAB-radio vil si at norsk radio skal bli digitalisert. Du vil få tilgang til alle de kjente radiokanalene, sammen med flere helt nye kanaler, og Digital radio gir deg en spesiell opplevelse med klar lyd. Personlig kunne jeg tenke meg å gå til innkjøp av radioen du ser under, GENEVA for jeg syns den er kjempe fin, stilig og passer meg spesielt med tanke på stilen jeg har hjemme. Men den fra PURE virker til å være enkel å stille inn og lett å vite hvilken kanal man befinner seg på. 

 

GOD TIRSDAGSMORGEN

 • 17.06.2014 kl. 10:07

God morgen alle sammen! Mamma vekket meg som normalt kl. 08:30, og i dag hadde jeg null problem med å stå opp, siden 
mandager alltid er værst, selvom det er sommerferie. Jeg starter på arbeid klokken 11:00, og det blir bra ♥ Nå skal jeg snart stikke avgårde, så håper jeg at alle sammen får en fantastisk dag på skole, jobb eller drømmeland! så blogges vi senere ♥ 

  Sminkefri ♥

 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? HAR DERE FÅTT SOMMERFERIE?

FJELLTUR

 • 16.06.2014 kl. 21:30

I dag jobbet jeg nemlig fra 11:00 - 17:00 på Resturante Fosnavåg Brygge og da jeg kom hjem sprang jeg rett på fjellet sammen med lillebror. Vi gikk på Muletua, sammen med en kompis av lillebror, selvom jeg skrev på treningsuken at jeg egentlig skulle trene cardio + legger og lår! Men siden nydelig vær ute, valgte jeg å springe på fjellet istedet for må virkelig utnytte været vi har.

  

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? HVA HAR DU GJORT PÅ I DAG?

DET VAR MANDAG IGJEN

 • 16.06.2014 kl. 10:19

Da var det ny uke, som viiirkelig startet med et brak, og at mamma vekker meg klokken 09:00 på en mandag er på grensa til ufint, men når jeg skal på arbeid klokken 11 - er det visse unntak som må gjennomføres! Igår kveld sov jeg søtt allerede klokken 01:00, med boken fifty shades of grey på hodet, og på kapittelet hvor Ana møter igjen Christian på Clayton's! Herregud, så deilig det var med 8 timer søvn, men nå er det like før jeg dra avgårde for et par timer på jobb. Vi snakkes senere! ♥

 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?EN TIDLIG MORGEN!

 • 15.06.2014 kl. 11:37

God morgen morgenfugler! Klokka har akkurat bikket 11, og jeg har faktisk vært våken en god stund. Jeg klarte å prestere å våkne før alarmen på mobilen min gikk av - noe som er veldig rart med at jeg ikke fikk lagt meg før 4-halv 5 i natt. Men sånn er jeg noen ganger, siden jeg er ekstrem morgenfugl når jeg har vært på jobb den natta, mens når jeg har vært hjemme i flere dager så er jeg stuptrøtt å kan sove til evt alarmen går av eller at mamma vekker meg. Vel er heller ikke lenge til jeg skal på jobb igjen snart ♥♥

   

HA EN FIN SØNDAG FOLKENS!

PIZZAKOS

 • 14.06.2014 kl. 20:58

Som jeg nevnte tidligere i dag, så skulle vi i kveld ha familiehygge med den "berømte lia-pizza'en" som er den mamma alltid lager. Jeg elsker hjemmelaget pizza, og i kveld valgte broren min å slå på stor trommen og lage en helt ny pizza som var kjempe god ♥ 
Nå skal bare maten få synke litt før jeg skal tilbake på jobb. Håper dere får en fantastisk lørdagskveld, så snakkes vi!

  
  

HVA SKAL DU/DERE I KVELD?GOD MORGEN

 • 14.06.2014 kl. 10:52

God morgen! Sto opp for en stund siden, men inatt vet jeg ikke hvor mye jeg sov, bare at det var sinnsykt lite. Da jeg sto opp idag kjente jeg at det å være å raave rundt i sentrum sammen med Linn til klokken 03:00, men jeg hadde det verfall veldig gøy og det gikk i mye jentesnakk. Jeg brukte også flere minutter av morgenkvisten til å våkne, dusje og spise frokost før jeg skal på jobb. . 

Nå skal jeg snart fyke avgårde på jobb for noen timer - før det bærer hjem igjen for kos og familiehygge der vi inntar Lia'pizzaen. Jeg ønsker å si TUSEN takk for alle kommentarer jeg har fått i det siste, er ikke alltid jeg klarer å svare på alle, men jeg prøver ♥


arkivfoto

Hvilke planer har du/dere for en fin dag som denne?

 

MORGENFUGL

 • 13.06.2014 kl. 09:57

Har dere sovet godt? I dag våknet jeg utrolig nok av meg selv klokken 08:30! Det er så deilig å kjenne at kroppen er heelt uthvilt. Deretter lagde jeg meg en god men enkel frokost og tok livet med ro på sofaen en liten stund sammen med søsteren min, og snart skal jeg på jobb på fosnavåg brygge fra 11:00-19:30! Det blir også en sen treningsøkt når jeg kommer hjem, bedre enn ingenting. 
Håper dere får en super start på helgen, så skrives vi senere dere vidunderlige lesere ♥ snakkes senere! xoxo

 

MY NEW CAR

 • 09.06.2014 kl. 21:52

Hei lesere ♥ sist uke var jeg i Ålesund for å se på min første bil - og det som kom ut av besøket hos Bertel O Steen Ålesund var at jeg skrev under kontrakt på bilen jeg ville ha! Og nå ca. en uke senere står den her hjemme klar til bruk! Blir en glede å kjøre den! Merket på bilen er Peugeot 107, den er rød,liten og søt - og akkurat passelig til mitt forbruk! Har du din egen bil?

 

HVA SYNS DERE OM BILEN?

FESTKJOLER (SOLGT)

 • 08.06.2014 kl. 15:52

Hei dere ♥ selger noen fantastiske kjoler, som jeg og søsteren min har kjøpt men vi ikke kommer til å bruke - så derfor tenkte vi at vi skulle legge de ut her på bloggen for salg. Er du intressert? Ta kontakt på min mail : gunnnis.blogg@live.no og skriv som emne i mailen navn på kjolen.

 

Yasmina Dress fra Jeane Blush selges for 200kr (ordinærpris: 400kr) Størrelse : Medium SOLGT

 

Bandeaukjole fra Elise Ryan selges for 250kr (ordinærpris : 499kr) Størrelse: Medium SOLGT

 

Bandeau Beauty Dress selges for 200kr (ordinærpris : 299kr) Størrelse: Medium SOLGT

 

Thyra Dress - Little Mistress selges til 200kr (ordinærpris : 300kr) Størrelse : Medium SOLGT

 

Lace Skater Dress selves for 150kr (ordinærpris: 279kr) Størrelse: Medium SOLGT

SOMMERFERIE

 • 06.06.2014 kl. 13:26

Idag ble jeg ferdig med eksamen, noe som gikk helt OK. Vanskelig å si, men deilig å være ferdig! ENDELIG er det sommerferie. Herregud, det har ikke gått opp for meg helt enda! Fy søren, tiden har gått ekstremt fort. Vel, nå kan jeg vel si det offesielt; GOODBYE FIRST YEAR OF COLLEGE! Akkurat nå er jeg sammen med Karianne, siden det er avslutning med klassen kl. 17:00, så valgte jeg å være igjen i Volda, noe som Karianne spesielt mente var et utrolig godt valg. Har tatt med meg kamera mitt, men vet ikke hvor mye jeg får bruk for det - men det blir kanskje noen bilder? snakkes i morgen - skal rett på jobb senere! xoxo

   

HVILKE PLANER HAR DERE? HAR DERE FÅTT SOMMERFERIE?

NESEN I BOKEN

 • 02.06.2014 kl. 14:15

Heei! Idag er nok en forbredelsesdag, til nok en eksamen på onsdag. . .Kjenner at idag er det sykt vanskelig å sitte å konsentrere meg med tanke på det nydelige været som er utenfor! Men å ha to eksamener på en uke gjør motivasjonen veldig liten!! ♥ 
Hadde egentlig ikke tenkt å blogge idag, men nå er jeg jo her og skulle egentlig bare si hei! Håper dere alle får en fin dag!
Hello june - goodbye may

 • 01.06.2014 kl. 18:13

Jeg bruker altfor lang tid til å skrive blogginnlegg, haha. Det er første juni idag - og det er seriøst offesielt sommer (nesten). 
Om en uke så kan jeg våkne opp å smile mens jeg tenker på at jeg har nærmere tre måneder med sommerferie, what a feeling!
Og når jeg går ut i ferie etter eksamen på fredag - har jeg haugevis av tid med overs til blogging - innlegg, videoblogger og slikt.

Håper dere alle har hatt en fantastisk søndag (ute i solen)! Håper dere får en fin søndagskveld videre! Snakkes xoxo

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no