morgenfugl

  • 30.06.2013 kl. 10:14

God morgen morgenfugler! Jeg har vært våken en god stund nå og spist god søndagsfrokost med familien ♥ Sunday is funday, right? Kjæresten min kommer senere på middag, og da skal vi virkelig kose oss. Jeg kom hjem fra ferie på fredag, men har vært slappfisk ♥ Formen min er ikke helt på topp enda, men det er for den jævlige hosten som tar flere hundre salto rundt i kroppen, det er ikke gøy!

 

frognerparken

  • 24.06.2013 kl. 21:41

Heii!! Åh kveldsola skinner inn vinduet på hytta og jeg koser meg med en flaske vann og norske sommersanger på spotify. Er herlig!!! I dag ankom vi Oslo , og har vært i Frognerparken tidligere, masse folk og flott temperatur. Fikk så tok jeg noen flotte bilder der inne. 
bedringens vei

  • 22.06.2013 kl. 15:05

Idag er en fin morgen dere!! Jeg er nesten helt frisk nå, er bare denne teite men nå er det helt vanlig forkjølelsen som er igjen, blææ. Det er nok bare nok en mild influensa som har gått gjennom kroppen min. Jeg er på bedringens vei, og det er det som betyr noe her. Skal jeg være ærlig så har det vært helt jævli og jeg hater å være syk. Dessuten influensan kom etter en ekstrem kraftig arbeidshelg. Så den første uken min ute i ferie, har jeg gjort alt for å bli frisk, og jeg har tatt alt fra parasett til den værste hostesaften, ekkel saft.

Så siden formen min er på vei opp igjen på 100% så vil jeg fortsette å blogge som normalt igjen. Har også vært sløv i den siste tiden. 
tommelen opp

  • 18.06.2013 kl. 23:18

Heei! Herregud det føles ut som en evighet siden jeg har blogget?? Men uansett, jeg er syk og ligger hjemme i senga mi.Tommelen opp for at jeg blir frisk!

S.O.M.M.E.R.F.E.R.I.E

  • 14.06.2013 kl. 14:26

SOMMERFERIE HERREGUUUUD! Har gått og ventet på denne dagen i nesten et år, og plutselig er den her. Det er uvirkelig. Helt utrolig å tenke på at jeg er ferdig med videregående. Har vært så sykt slitsomt på mange måter, men da er det bare ekstra deilig med fri syns jeg! Ble veldig fornøyd med karakterene. Jeg kommer ikke til å savne skolen noe spesielt, men jeg vet jeg kommer til å savne mest er den herlige gjengen av en klasse jeg gikk i. Kommer ALDRI til å glemme de morsomme fritimene vi har hatt gjennom året ♥ 

Denne helgen blir det dessverre lite blogging, siden vi har "maritime sommerfestival" i Fosnavåg og jeg skal jobbe store deler av tiden, når jeg er hjemme blir tiden brukt til soving og avslapping. Idag sto jeg opp tidlig og ble med mamma og søster til "våje" for å handle.

Vi snakkes senere! xoxo
NORSK EKSAMEN!

  • 11.06.2013 kl. 16:44

Hei folkens! Jeg håper dere skjønner hvorfor jeg ikke blogger som normalt akkurat nå, og for de som ikke skjønner det så er det på grunn av muntlig eksamen.  Vi ble trukket opp i faget i dag, så har vi to dager på å forberede oss. Jeg kom HELDIGVIS oppi Norsk!!! 

Bloggen kommer dessverre ikke til å bli prioritert før fredag igjen, og det er for at jeg trenger alle timene til lesing til eksamensdagen. 

WISH ME LUCK!!! 

dagens antrekk

  • 10.06.2013 kl. 17:29CUBUS genser PIECES bukse NELLY jeffrey campbell RUSS.NO pilotbriller KJÆRESTEN smykke

 

HVA SYNS DU?

back on track!

  • 10.06.2013 kl. 16:49

Heihei, lenge siden sist nå! Jeg har helt glemt min plikt som blogger - å faktisk oppdatere bloggen. Jeg setter jo pris på alle som leser bloggen min, og er kjempe glad for at jeg fortsatt har dere selv om jeg trenger flere dager pause fra bloggen.  Men selvfølgelig, og jeg burde satt mer pris på dere som lesere og blogge mer, det vet jeg. Det har dessverre vært stressende og liten tid til bloggen og dere.

Vel, i dag derimot har jeg vært i "våjen" med Yuliya. Har spist middag (Champinjong biff med fløtepoteter) og bringebær iste. Namm! Vi tok vi en kaffe og brus, sammen med Karen og Lena. Utrolig koselig hygge stund med kjekke jenter. Deilig å slappe skikkelig av ♥hvordan har dagen din vært ?

Vellykket kveld

  • 01.06.2013 kl. 10:39

Hei herlige dere! Igår ble faktisk en veldig vellykket kveld,  alltid spontane kvelder som blir best! Fri fra jobb å ut på byen om kvelden. Hadde en koselig kveld sammen med mange herlige mennesker, og storkoste meg hele tiden, danset og hadde det gøøøy. Likerrrr. . . Har verdens kjekkeste kollegaer som passer på at alt går bra. Frida kjørte meg hjem igjen i natt, og jeg er takknemmelig for det ♥♥ Det å vite at jeg faktisk har noen gode venner som passer på er suupert! Vel kvelden sluttet ikke like bra som den faktisk startet.Hvordan var din kveld ? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no