VISSTE DU DETTE OM MEG?

  • 31.05.2017 kl. 11:04

  ​

OVERNATTING BORTE SOM BARN. Jeg likte aldri å overnatte borte fra mamma når jeg var mindre, men å overnatte hos farmor og farfar var ikke noe problem! Jeg var alltid livredd ved tanken på å overnatte borte hos venninner, og spesielt for at jeg ikke følte meg trygg. Husket jeg skulle overnatte hos en venninne en gang, men mamma måtte komme å hente meg ettersom ikke klarte det og tårene trillet. 

Å BLI SATT PÅ PLASS. Dersom jeg har gjort noe galt så vet jeg det som regel selv, men det er bare irriterende å bli minnet på det igjen - kan en ikke bare la det ligge? Jeg gjør faktisk ikke disse feilene med vilje, og jeg kunne gjerne vært foruten at jeg en sjeldent gang blir kjeftet på eller satt på plass uansett hvem tilsnakket kommer fra. 

BILTURER. Jeg elsker lange bilturer, minuttene det tar å kjøre til jobben bruker jeg på å sitte å synge til musikken som jeg spiller fra listen på Spotify. Når jeg var mindre så husket jeg at vi i 2009 reiste til Nordkapp / Honningsvåg for å se hvor mamma vokste opp. Hele den bilturen elsket jeg - og jeg fikk unnagjort alt annet enn å sove - men så kom vi hjem til Sunnmøre igjen og med gang vi kom innenfor Møre og Romsdal fylke, sovnet jeg med en gang - kanskje jeg var lei av å se Møre og Romsdal? 

KONSENTRASJON. Jeg har alltid hatt problemer når det kommer til lekser og spesielt lesing gjennom både barneskolen - ungdomsskolen - videregående - høgskolen, om at der vanskelig å huske hva jeg leser, men samtidig når jeg kan ta meg selv å sitte i filmen å høre på musikk å synge med for full hals lærer jeg teksten fortere og jeg kan den på rams etter bare noe få ganger med den samme sangen. Kunne det bare ikke være like enkelt med det viktigste av pensum den tiden jeg fremdeles gikk på skolen. Jeg hadde virkelig ikke hatt noe imot om å klister-hjerne. 

ALARM. Jeg har alltid på alarm, uansett om det er mandag eller lørdag. Noe av det verste jeg vet er å sove bort hele dagen, spesielt ettersom jeg er morgenfugl og om jeg står opp etter kl. 10.00. Dersom jeg står opp senere enn 10.00 føler jeg at hele dagen er ødelagt ettersom jeg liker å få gjort mest mulig før kl. 12.00! 

JEG ER MEG. Etter at jeg ble sammen med samboeren min for et par siden, så har jeg merket at jeg har blitt mer meg selv og den jeg ønsker å være. Jeg har tidligere prøvd å være noe jeg ikke ønsket å være, men sammen med samboeren kan jeg være 120% meg selv og den jeg er bare den jeg selv kan være og jeg er 120% Original. 

  

 NOE MER DERE VIL VITE OM MEG?

HAPPY BIRTHDAY, MY LOVE!

  • 21.05.2017 kl. 21:33God søndagskveld alle sammen! Det har ikke hendt all verden siden sist blogginnlegg - iallefall ikke noe annet enn at jeg har vært på jobb hele helgen. Denne søndagen har jeg fått slått av noen timer på jobb samt hatt bursdagsfeiring for den kjære mannen min som fyller hele 27 år i dag, og vi har virkelig kost oss i godt lag sammen med både familie og vennene fra klokken 17:00 - 21:00!! Så resten av kvelden nå tenker jeg bare å slappe av og rydde opp etter bursdagsfeiringen vi har hatt her hjemme i leiligheten ☺️☺️

Vi hadde bursdagsfeiring hjemme og vi kunne ha feiringen både ute og inne sammen med hele den store fantastiske gjengen som kom til oss for å feire kjæresten min. De som ikke hadde anledning til å komme denne gangen får alltids en ny sjanse ettersom det kommer flere sammenkomster. Uansett bursdagsbarnet er vel så fornøyd med hvordan dagen og spesielt kvelden ble avsluttet sammen med familie og venner. Nå skal vi slappe av og kose oss med de to aller siste episodene av The Lost Sesong 6

 

HVORDAN HAR SØNDAGEN DERES VÆRT ? 

 

MIN 17MAI FEIRING 🇳🇴

  • 19.05.2017 kl. 22:13

Vi hadde en helt fantastisk 17mai feiring med svigerfamilien min i Ørsta dette året. Jeg har faktisk ikke hatt det så gøy som dette på lenge, og for dere som har meg på Snapchat fikk se hvordan dagen min var i både film og bilder. Jeg koste meg store deler av dagen sammen med min kjære, familie og venner.  Svigerinnen hadde stelt til hjemme hos dem så det ble en aldri så liten hyggestund med både familie og venner. Uansett det å samle hele gjengen på 17mai feiring er utrolig koselig og jeg håper det er noe en kan fortsette med. Fikk både innblikk i hvordan feiringen i Ørsta. Ettersom jeg ikke har opplevd slik type feiring av 17mai. Ettersom jeg kommer fra bygda er jeg vant med at det er feiring i de ulike bygdene - så dette var en litt annerledes feiring for meg

  

Senere ut på kvelden avsluttet vi dagen med sjappe mat fra et gatekjøkken i Volda. Her holder vi på tradisjonene, dere! Vi skulle egentlig avslutte hele dagen med soft-is men der vi får kjøpt verdens beste soft-is hadde uheldigvis stengt for dagen da vi ankom kiosken bare 15 minutter for sent. Så da får vi heller kjøpe oss en soft-is ved en senere anledning. Jeg hadde en fantastisk dag fra start til slutt. Håper det ikke er lenge til vi snakkes igjen - skrives snart mine kjære venner! 

🇳🇴 HVORDAN VAR DERES 17MAI FEIRING? 🇳🇴

FARGER PÅ UTSIDEN

  • 04.05.2017 kl. 21:15

Helt siden jeg flyttet sammen med kjæresten, har jeg virkelig fått opp øynene mine for de minste gledene her i livet. Tidligere i vinter hadde de SALG på arbeidsplassen til mamma, så jeg fikk kjøpt meg blomsterpotter til å ha på utsiden på terrassen vår - og igår fikk vi tatt dem i bruk etter at vi hadde vært på plantasjen å handlet inn litt blomster som vi skulle bruke i blomsterpottene 🌷

Uansett dette er noe jeg ikke har vært opptatt av tidligere, men det var vel kanskje det at det såg litt trist ut på utsiden at jeg ønsket å få litt farger på utsiden. Fikk også disse lys-lyktene i posten igår og de måtte selvfølgelig også testes ut. Jeg er fornøyd! 

 
  

HVA HAR DERE GJORT IDAG? 
 

DETTE VIL JEG GJØE I MAI ♥

  • 02.05.2017 kl. 01:15

Hver eneste måned lager jeg denne faste spalten på bloggen. Jeg lager en liste over hva jeg kunne tenke meg å gjøre gjennom de forskjellige månedene og denne måneden er selvfølgelig intet unntak. Den siste måneden har det vært både kaos og stress om hverandre, og det har oppstått alt for mye den siste måneden og bloggen har blitt nedprioritert - men dere får med tiden vite hva jeg har holdt på med ettersom det vil komme på bloggen ved en senere anledning. Håper dere liker det! Vi skrives ♥ 

  

GRILLING! Jeg har alltid vært ei som elsker både å grille og spise grillmat. Med årene som har gått har jeg prøvd flere varianter på grillen, men det beste jeg kan spise til grillmat er faktisk Grill-Ribbe med Ris - det er utrolig godt. Hehe! Men det skal bli andre boller til sommeren, får nå som jeg har egen terrasse med skikkelig fin uteplass skal jeg gjerne invitere både venner og familie over på koselige kvelder der grillmat blir servert. Hvor koselig er ikke det? Dessuten jeg elsker å lage mat og prøve ut nye ting - men å tenne på en grill er kjæresten jobb, så vi vet at det ikke går galt. 

UTESESONG! Denne måneden blir perfekt til å starte å ta frem utemøblene, dersom været er på vår side. En tur innom plantasjen og andre forretninger blir det også - kjøpte meg noen store blomsterpotter på arbeidsplassen til moren min og det passet skikkelig godt inn til hagemøblene. Så da blir det å kjøpe inn planter og blomster som skal plantes så terrassen blir fin, og da blir det enda koseligere å sitte ute om sommeren. 

TURER! Her skal vi bli flinkere til å dra ut og nye den fine vår varmen som er like rundt hjørnet? Den har iallefall vært her noen dager der gradestokken har gått helt opp til 15 varmegrader her i Volda. Kjæresten og jeg har bestemt at vi skal komme oss mer ut på turer, enten det er fjellturer eller tur til fjøra - men ut skal vi iallefall. Når det blir vær til det blir det ut for å fiske! Jeg liker egentlig å fiske, men jeg er også den som går fort lei når det går lenge mellom hver gang du får noe på kroken - men spenningen kommer tilbake med en gang det napper i stangen. Denne tiden skal ikke jeg gå glipp av ved å bare tilbringe tid innendørs. 

BUNAD! Jeg må hjem til mamma og hente den fine fine bunaden min til selveste 17 mai, se til at alle søljene mine er det og gjøre det hele klar til årets feiring. Iår blir feiring i Ørsta ettersom kjæresten skal spille i korpset som bruker å være i Ørsta. Vi kommer nok til å spise god mat, innta alt for mye is og bare kose oss gjennom hele dagen - jeg begynner faktisk å glede meg allerede. 

GODTERISPISING! Jeg prøver igjen ... etter som påsken var veldig sen i år, har det gått litt utover all spising av godteri. Det er helt utrolig hvor sugen jeg har hatt på godteri om dagen og det har ikke vært bare i helgene, men i ukedagene også. Så nå skal det strammes inn og når jeg mener helg mener jeg både fredag, lørdag og søndag. Det er bare 3 dager av uka så hvor vanskelig skal det være å ikke opprettholde dette? Likevel er det lenge siden jeg klarte det - gikk fint i hele Januar, men etter det gikk ikke. 

BURSDAG! Drømmemannen min blir et år eldre denne måneden, og det skal feires sammen med han og hele familien. Har enda ikke funnet ut hva jeg skal gjøre om vi skal ha det hjemme eller dra ut å spise med venner og familie? Vel uansett så håper jeg at jeg finner på noe fort - ettersom det er faktisk ikke mange dagene igjen til han har bursdag. 

HAR DERE NOEN MÅL FOR MAI ?
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no