BÅTTUR

 • 30.05.2014 kl. 22:12

Jeg valgte å ta en velfortjent pause fra bøker, pensum og notater i kveld. Og dro heller på tur med båten med foreldrene + bror! ♥ Tankene mine var helt andre steder idag når jeg trodde det var torsdag, og ikke fredag. . . og slik er det når vi får "langhelg" og dagene går i surr og en ikke klarer å holde følge - et lite øyeblikk! Hva har dere gjort på i dag?  

HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN FREDAGSKVELD!

FØRSTE EKSAMEN

 • 30.05.2014 kl. 18:46

Hei lesere ♥ tirsdag fikk vi utlevert hjemmeeksamen på fronter, og fikk skrevet ned 638 ord første dagen, som var en bra start. Onsdagen samlet jeg og Karianne oss på høgskolen for å skrive enda flere ord, og hadde det ikke vært for at jeg valgte å reise til Volda for å skrive, hadde jeg ikke kommet såå langt at jeg avsluttet den dagen med 1832 ord, og det var kanskje for at vi ikke hadde TV eller annet som forstyrrelse og det eneste som forstyrret var bøker som falt i gulvet, snakking og latter. Igår ble det å avslutte oppgaven med små justeringer og få nok ord til å kunne levere den på høgskolen.

I dag var jeg og broren min i Volda for å levere oppgaven + han skulle få fikset speilet på bilen sin = to fluer i en smekk! Og jeg gjorde også noe annet, som jeg vil avsløre senere på bloggen! Så dere får bare vente, kommer på bloggen senere! snakkes xoxo!

HVORDAN HAR DE SISTE DAGENE VÆRT?

ROSE No.1

 • 29.05.2014 kl. 11:04

tskjorte cubus snikkerbukse veromoda jeffreycampbell nelly klokke cmyk armeband ebay

  

Hva syns dere om antrekket?

IT HAVE STARTED!

 • 27.05.2014 kl. 22:36

Hallo 😘 Springer bare innom for å si HEI - har startet med hjemmeeksamen idag - så vet ikke hvor mye mer dere får høre fra meg før jeg har levert oppgaven på fredag! Men bilder under viser hvordan jeg føler det akkurat nå før jeg legger meg. Love xox

 

 

 

 


Mange av dere vet hvordan det er å ha eksamen, så jeg er veldig utslitt! Vel kvelden er kanskje enda ung men jeg legger meg NÅ!

EKSAMENSLESING

 • 26.05.2014 kl. 10:46

Hei lesere ♥ siden sist jeg var innom bloggen har dagene vært fylt med "spennende" gjøremål som det å lese til to eksamener 
I helgen har jeg hatt et avbrekk fra eksamenslesing siden jeg jobbet på lørdagen. Og vi hadde hyggestund sammen med min og kjærestens familie, så jeg ble ekstremt mett på søndag og dagen avsluttet med filmkveld med Anna og Linn, vi såg Veronica mars. 


I dag blir det lesedag enten til SRLE eller NHR. Føler for å konsentrere meg mer om Natur, Helse og Rørsle enn Samfunn, Religion, Livssyn og Etikk siden det er hjemmeeksamen som starter imorgen og den skal leveres allerede på fredag, flotters. Resten av dagen skal jeg bruke på eksamenslesing uansett fag, selvom jeg vet jeg kommer til å konsentrere meg mest om NHR.

OFFSIELT!

 • 22.05.2014 kl. 22:35

Hei dere ❤ idag hadde jeg min siste offiisielle undervisningsdag og det eneste som gjenstår er eksamen i SRLE og NHR. Shiiiit! 👎 Eneste positive med eksamen er at det snart er sommerferie og jeg føler jeg trenger det mer enn noe annet! Hva med dere??? Denne uken har klassen virkelig fått merket det skikkelig, rekner med at jeg våkner opp med gangsperre i hele kroppen i morgen. Har hatt svømming 3 ganger denne uken og 2 ganger med uteaktiviteter på 4 dager. Jeg valgte også å ta livbergingsprøven idag, og det gikk supert for jeg trodde egentlig aldri at jeg kom til å klare å gjennomføre den. Bestemte meg i siste minutt for å ta den.

 SCHEDULE

 • 19.05.2014 kl. 17:54

Tjooo'heiii og god kveld til dere, søte ❤ Håper dere har hatt en fin start på uken så langt! Det har i hvert fall jeg 👍 har vært deilig! Hadde svømming med klassen, så det er jo en ren treningsøkt for seg selv. Resten av kvelden skal jeg slappe av og lese eksamen.Det er en uke igjen til hjemmeeksamen i Samfunn, Religion, Livssyn og Etikk (SRLE) og uken etter er det praktisk og skriftlig eksamen i Natur, Helse og Røsle (NHR) så da kreves det også god musikk som jeg kan høre på som gir meg motivasjon til å lese mer til eksamen. Og dere? Håper dere har hatt en fantastisk mandag videre, folkens ❤

17.MAI

 • 17.05.2014 kl. 20:11

GRATULERE MED DAGEN, KJÆRE LESERE ♥ Reiste til Skjåk/Lom igår for å delta på feiringen med familien, overnattet i skjåk. Feiringen har vært koselig og har vært å sett på toget både i Skjåk & Lom, møtte noen venner av mamma i Skjåk, og når vi var å såg på toget i Lom - hang jeg sammen med Anne, besteveninnen min! Det er egentlig helt annet å se på toget der enn hjemme ♥

  

♥ GRATULERE MED DAGEN, NORGE ♥

FRIDAG

 • 14.05.2014 kl. 22:15

I dag har jeg hatt studiedag, og har brukt den til å forberede meg til eksamen i NHR! Prøver å få en slags oversikt på leselisten. Jeg liker virkelig fagene i Natur, Helse og Rørsle - det inngår teori og ekstremt mye trening som er knytt til barns utvikling ♥ ♥ ♥ Skal ha både skriftlig og praktisk eksamen, og selv om det er greit å få oppgaven, skal det bli bedre å bli ferdig med eksamen. . . Det kommer helt sikkert til å bli mye eksamensnakk fremover på bloggen, men jeg er student under eksamensforberedelser. . . !Hvordan har dagen din vært?


EARLY MONDAY

 • 12.05.2014 kl. 22:00

Goood mandag, fine. I dag startet jeg dagen tidlig frokost sammen med familien, før alle måtte dra avgårde på jobb eller skole. Startet 8:15 på skolen som er altfor tidlig på en mandag. . . Skoledagen har vært grei og vi hadde en skikkelig utrolig treningsøkt, noe som var forfriskende - selvom de fleste aktivitetene var tilrette lagt for barn i barnehagealder. Livet som bhg-lærerstudent ♥

   

Det blir nok en tidlig kveld på meg . . . jeg er ganske utslitt! Det er spesielt nå på slutten av året det er hard å være student!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

RETT RUNDT HJØRNET!

 • 11.05.2014 kl. 20:37

God søndagskveld, skjønne! Håper dere har hatt en fantastisk fin helg! Jeg har ikke gjort annet enn å jobbet på Fosnavåg Brygge! 
Mandag er rett rundt hjørnet og her kribler det i magen for det er mye spennende som skjer fremover de siste ukene mot slutten. PMO skal skrives og gjennomføres + sluttrapport! Uker med eksamenslesning starter og jeg føler meg mer klar for sommerferie!

   

Nå er det ikke lenge før jeg velger å gå tidlig til sengs - siden jeg starter på skolen kl. 08:15 i morgen!

Hva har dere gjort på i dag?

MOST LIKELY TO

 • 11.05.2014 kl. 11:54

HVA SYNS DU OM FILMEN?

ENDELIG FREDAG

 • 09.05.2014 kl. 20:12

Endelig er det fredag, denne uken har vært ganske slitsom ettersom denne uken har vært veldig laaaang, har hatt fremføring i NHR Mat og Helse, sammen med den fantastiske gruppen som har gjort en utrolig god jobb sammen, og det er positivt at vi har klart det så bra - siden det ikke var alle som kjente arbeidsmåtene til hverandre, og jeg ønsker å gi alle en stor klapp på skulderen!

  

. . . . Senere blir det jobbing med hærlige kolleger, men først blir det å besøke kjæresten ♥ som jeg ikke har sett for hele uken! Tenk at det endelig er helg, kan virkelig si at jeg har gledet meg veldig, siden denne uken har vært så laaang! Im have to relax! Vel folkens - vi blogges senere! Håper dere alle får en fin fredagskveld!

Hva har dere gjort i dag og hvilke planer har dere for resten av dagen?

TORSDAG

 • 09.05.2014 kl. 00:04

Hei!

Oi, torsdag allerede! Denne uken har som alle andre sust fordi uten at jeg egentlig får med meg så mye føler jeg! Hva med dere? 
Jeg må nemlig sette av tid fremover til eksamenførebuing i SRLE og NHR, hvor all pensumet skal læres, pugges og kunnes, grøss!! Jeg er virkelig klar for sommerferie og jeg holder det ikke inne at jeg føler jeg virkelig trenger en studiepause, og det hadde jeg idag var på Resturant Bowling - smak av india, hvor vi spiste middag + dessert og senere ble det kino, The Other Women! 

   

Hvordan har dagen din vært ? Snakkes senere, dere! 

KREFTFORENINGA

 • 07.05.2014 kl. 19:22

HVA SYNS DERE OM FILMEN?

GOD BEDRING

 • 05.05.2014 kl. 19:18

Gårsdagen var en fantastisk og minnerik dag - spesielt for konfirmanten! Det ble servert veldig god mat og masse kaker, naaaaam! Konfirmanten virket fornøyd med dagen og spesielt for at både venner og familie var samlet for å feire henne på dagen hennes ♥ Så tok selve konfirmanten og avsluttet dagen sin med å ta utfordringen "hopp i havet" og det ble mulevika sammen med hel gjeng. Snakk om å avslutte sin egen konfirmasjonsdag slik - og selvfølgelig utfordret hun meg også, og da gjorde jeg utfordringen også.

   

Idag har jeg brukt flere timer skolen og busskjøring, slik er en helt normal skoldag for min del, hvor det inkluderer busskjøring. Har ellers bare spart på kreftene og gjort lekser. Favoritt serien har blitt tett frem og jeg ser på se på grey´s anatomy igjen ♥ Senere i kveld blir det enda mer avslapping før det går til flere timer med ubrutt søvn, for jeg er ikke like heldig som Karianne!!! Jeg  på skolen i morgen, so da kan det være greit å være utkvilt, men ønsker å si god bedring til Karianne (jeg smittet henne).

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT I DAG?

KONFIRMASJON

 • 04.05.2014 kl. 10:30

Hei ♥ 

Bunaden, strømpene og pynten som tilhører har kommet på! Om ikke lenge skal jeg være i kirken, konfirmanten skal konfirmeres fra kl. 12:00, og dette blir en fin dag - det føler jeg på meg! Alle sammen som er invitert er der for å feire Anna på dagens hennes. Jeg håper du får en fantastisk dag sammen med familie og venner, du kan spise så mye mat du orker - for denne dagen er din! ♥ Jeg føler meg heldig som får være med å delta på dagen din som familie/venninne, håper det blir en uforglemmelig dag for deg.

  

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN LIKE FANTASTISK SØNDAG

HVA SKJER?

 • 03.05.2014 kl. 16:51

Hallo bloggen og god lørdag! Idag våknet jeg ikke før 11:30 og jeg bruker å være som morgenfugler å våkne før 09:00, hva skjer? Idag skal jeg bare slappe av, være sammen med familien, spise taco og senere skal jeg på jobb. Må også finne frem bunaden min og annet stæsj som skal brukes siden jeg skal i konfirmasjon til Anna imorgen, og vet det kommer til å bli en veldig koselig dag ♥

   


HVA SKAL DERE I DAG?

MORNING ROUTINE

 • 02.05.2014 kl. 12:44

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?

SLØV TORSDAG

 • 01.05.2014 kl. 18:28

Hallo ♥ føles virkelig ut som søndag idag, og jeg får egentlig dårlig samvittighet av at jeg har kastet bort hele dagen i sengen! Men det er dessverre veldig deilig å bare slappe av, og jeg er ganske utslitt og trøtt, så det er ingenting annet som har fristet mer idag!!

  

Ikveld blir det mer avslapping. Jeg våknet forresten opp med synet av snø idag.... Det er jo seriøst første mai, men snøen forsvant senere på dagen. Egentlig ikke så veldig rart at været er en blanding av sommer og vinter når vi bor på .... sunnmøre !?! 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT ?

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no