KONFIRMASJON

 • 30.04.2016 kl. 21:48

I dag har det vært en helt fantastisk dag, hvor værgudene har vært med oss! Jeg har også fått brukt denne fine dagen til å være i konfirmasjon der vi har feiret den eldste tanteungen min! Dagen var såå fin med masse god mat, fint vær, familie og kaker, dere ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå har vi kommet hjem og skal ta kvelden med ro, før det er full kjør igjen imorgen sammen med hele familien! Dette har til nå vært en flott helg og den blir endra bedre! Jeg håper alle sammen har hatt en fantastisk helg! Så snakkes vi snart, dere ♥

HVORDAN HAR DERE LØRDAG VÆRT ? 

KYLLING MED MANGO

 • 26.04.2016 kl. 08:51

Hei dere! I gårkveld laget jeg og kjæresten enda en spennende oppskrift! Vi liker både kylling og frukt, så hvorfor ikke slå de to ingrediensene sammen? Jeg fant en oppskrift på matprat.no og tenkte at den skulle vi prøve ut, og når kjæresten kom hjem så var det på butikken for innkjøp av de ulike ingrediensene til oppskriften. Vi fikk tommel opp fra svigerforeldrene mine, og oppskriften skal prøves hjemme med mamma og pappa, også! 

- Kylling og frukt passer godt sammen, spesielt på varme sommerdager - 

SLIK FORBEREDER DERE OPPSKRIFTEN: 

 1. Pensler kyllingen med sursøt saus, og krydre med salt og pepper! Jeg hadde stekte kyllingen i stekeovnen, på 200 grader i ca. 20 minutter! Smaken ble også mer saftig.
   
 2. Kutt opp de ulike ingrediensene til salaten: mango, melon, jordbær og tilsett isbergsalat tilslutt før du blander hele salaten før den er klar til servering. Du kan også ha melon yoghurten i salaten, men jeg valgte å ha den på siden av, slik at vi skulle få et alternativ. Yoghurten bør helst være kaldt før servering.
   
 3. Kok ris til (dersom det er ønskelig) til retten, og det er noe som vi gjorde - det var et godt og sunt lite måltid! Pynt med mynte og lime før servering.Ingredienser til oppskriften: Mango, jordbær, isbergsalat, melon, mynte, lime, 4 pk kyllingfilet, melonyoghurt og sursøt saus! 


- KLAR FOR SERVERING - HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN? 

POSITIV INNSTILLING PÅ EN MANDAG!

 • 25.04.2016 kl. 13:15

Da var det mandag igjen, dere! Den er mer enn hjertelig velkommen hos meg, og jeg våknet opp en positiv innstilling for denne dagen! Jeg er klar for å starte den nye uken med et kickstart på eksamenslesingen denne mandagen, så dette blir nok denne ukens utfordring! Mine mandager liker jeg å bruke på det som bør gjennomføres i løpet av en uke, og denne uken står lesing av relevant faglitteratur, blogging og trening. En skikkelig strukturert hverdag, er spesielt det jeg liker best! Vel dere, det er snart helg! He he. 

HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN MANDAG! 


BILDER HENTET FRA WEHEARTIT
 

HEI FRE ... VENT DET ER TORSDAG!

 • 21.04.2016 kl. 10:12

Heei, har dere hatt en fin torsdag? Idag våknet jeg av at alarmen ringte allerede halv syv, og det var deilig å våkne opp å være uthvilt etter gårsdagen! Jeg er allerede på skolen denne torsdagen, og fra klokken halv 2 har jeg langhelg og det blir BRA, dere! Etter skolen idag skal jeg hjem til mamma og pappa - hvor jeg har vært de siste dagene med tanke på arbeid i nærområdet, heh! Dessuten blir denne torsdagen litt mer spesiell enn andre torsdager, siden verdens beste pappa har bursdag (har lyst å si fredag). Vel ... kjære dere ♥ Jeg håper alle får en torsdag - så snakkes vi senere venner ♥ HVA SKAL DERE GJØRE I DAG, KJÆRE LESERE? 

LAKS MED LIME

 • 18.04.2016 kl. 19:23

Hei mine kjære venner! Denne gangen kombinerte jeg laks og lime! Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. Jeg valgte å ha krydder istedenfor kokos og gresk yoghurt, siden jeg selv er ganske kresen på mat, så er det noe som kan være sette siste hånd på verket og det gir en enda bedre og saftig smak på middagen! Det var så saftig og godt! 

Hvordan skal du lage denne oppskriften? Først varmer du opp stekeovnen til 200 grader, og du tilsetter olivenolje før du så krydrer laksen med ønsket mengd av fiskekrydder, å danderer lime båter som du har kuttet opp i sammen med laksen i ildfast form. Jeg lot laksen steke i ca 10 til 12 minutter. Koste ris ved siden av og siden vi laget middag for 2 personer, var det nok med en pose ris på deling. Kutt nederst del av asparges, og skrell av skallet nederst på aspargesen og la den koke i lettsaltet vann i 3 min. 

Ingredienser til denne oppskriften: 300 g laksefilet, 1 pk fiskekrydder, 2 lime, 8 stk asparges, jasminris og bearnaisesaus. 

ER DETTE NOE DERE KUNNE TENKE DERE Å PRØVE? 
 

MANDAG IGJEN!

 • 18.04.2016 kl. 10:36

Endelig mandag! Er det egentlig lov å si? Det er en ny uke, og jeg har planer om å gjøre mye ut av denne uken! Jeg startet også dessuten denne morningen med en tur til tannlegekontoret igjen, og det ble selvfølgelig brukt bedøvelse hos tannlegen, dere 😷 Denne mandagen kommer dessuten til å fly avgårde, og jeg har mye som er skolerelatert som må gjennomføres denne dagen!
Et arbeidskrav etter praksis, skal skrives og forhåpentligvis klarer jeg å heldigvis ferdigstille oppgaven i løpet av mandagen her! 

Søndagen igår brukte vi til skikkelig avslapping sammen med mine kjære! Jeg og kjæresten tok oss en gåtur litt ut på kvelden! ☺

HVA SKAL DERE GJØRE DENNE MANDAGEN? 

 

BLOGGFRI

 • 11.04.2016 kl. 21:19

Det gjorde seg med bloggfri igår, og jeg har sittet å tenkt om jeg skulle komme med en begrunnelse om hvorfor jeg lot være å oppdatere bloggen igår. Jeg tenker  at jeg skal være ærlig med dere og fortelle at jeg valgte å bruke søndagen med kjæresten ♥ Vi ble liggende å se på flere episoder av The Vampire Diaries, og det var helt greit! Vi brukte morgentimene på å sove så lenge som overhodet mulig, spiste en god frokost og dro for å vaske bil og spiste is ute i den varme vårsola. Det var en veldig flott søndag!

Idag har jeg startet på min siste uke i barnehagepraksis på denne barnehagelærerutdanningen, så det blir dessverre litt annerledes blogging fra idag t.o.m fredag. Det klør selvfølgelig i både fingrer og tær etter å oppdatere dere, men jeg skal fokusere på arbeid med didaktiske planer, teori og praksis i denne uken. Jeg er klar for denne uken, og jeg skal ta i mot utfordringer med et smil 😃


// bilder fra søndagen sammen med min kjære 😍

HVORDAN HAR DERE HATT DET I DAG? 

EN DEILIG LØRDAG

 • 09.04.2016 kl. 17:34

Hallo og god lørdag mine lesere ♥ idag sov vi oss frempå noen timer før vi reiste mot Ulsteinvik for linsekontroll hos Brilleland 😁 Jeg må virkelig få sagt at det er en deilig lørdag, og vi har brukt denne lørdagen på å skifte til sommerdekk på begge bilene våre. Vi har derimot brukt flere timer ute i den nydelige vårsolen som har startet så smått å varme. Jeg har kost meg i hele dag, dere!

♥ HA EN FIN LØRDAG ALLE SAMMEN ♥

FIN FREDAG

 • 08.04.2016 kl. 10:55

OH HAPPY DAY! Endelig fredag, favorittdagen min ? uten tvil! Det som gjør det ekstra deilig med fredager at skolen er ferdig for denne uken og at det er endelig helg, dere! Jeg våknet opp ved kjæresten med min side, før vi gikk opp for å spise litt frokost 😊 Kjæresten skulle være på jobb til klokken åtte, og jeg dro hjemover til mamma og pappa siden vi skal være hele denne helgen.  

Nå skal jeg starte på dagens gjøremål som alt fra å skifte sengetøy, støvsuge soverommet mitt og forberedelser til eksamen, dere! Kjæresten kommer senere og da skal jeg ha blitt ferdig med alt dette - jeg trodde egentlig at fredagen skulle brukes til Brilleland, men den kontrollen er vist ikke før i morgen, hadde vært litt morsomt om jeg hadde møtt på kontroll en dag før jeg skulle, hehe!

BILDER TIL DETTE INNLEGG ER HENTET FRA WEHEARTIT 

♥ HA EN FIN FREDAG ALLE SAMMEN ♥
HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM?

 • 07.04.2016 kl. 15:13

Daglig oppdaterer og sjekker jeg Instagram, spesielt når jeg ser etter inspirasjon til å skrive bedre blogg innlegg på bloggen! Jeg har flere faste kontoer på Instagram som jeg liker godt, men jeg ønsker å følge enda flere! Derfor kan jeg tenke meg å følge flere! Derfor vil jeg at dere skal skrive opp hva dere heter på instagram, så jeg kan finne enda flere av dere som jeg kan følge, bli bedre kjent med dere og kanskje lage en anbefaling av deres kontoer? Hva synes dere? Jeg gleder meg til å følge dere!

    
  
  

JEG HETER FORRESTEN @GUNNNIS PÅ INSTAGRAM 

GOD TORSDAG

 • 07.04.2016 kl. 09:04

God morgen, dere! ♥ Jeg må virkelig si at jeg har hatt en fantastisk morgen! Kjæresten kom uventet på besøk i gårkveld mens jeg var på arbeid og overnattet til idag, etter mitt ønske! Jeg har brukt morgentimene på å pendling til skolen - jeg er klar for læring!!! Skolen er fra 09:30 - 13:30, og etter denne skoledagen har jeg endelig helg, selvom helgen er full i gjøremål, det blir bra, dere 😁♥ HÅPER ALLE FÅR EN FIN START PÅ TORSDAGEN ♥

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 

MIN ONSDAG

 • 06.04.2016 kl. 08:40

God morgen, mine kjære! Det ble en altfor sen kveld på meg i går, ettersom jeg var på jobb til 22:00! Så premien til den som er trøttest på skolen, er nok dessverre meg 😁Planen min for dagen er å bli sittende på stolen i klasserommet fra 09:15 til 13:30, hvor vi skal fortsette der vi slapp i går om taushetsplikt og meldeplikt til barnevernet og samtidig som vi skal gjennomføre case! Fra kl. 11:45 blir det praksis forberedelser ettersom vi skal tilbake i praksis igjen, så da trenger vi litt informasjon om den uken. 
Håper at alle dere mine lesere får en fantastisk onsdag, også snakkes vi senere! 


Hva skal dere gjøre denne onsdagen?
Hvordan har dere det i dag? 

GOD TIRSDAG

 • 05.04.2016 kl. 08:31

Hei og god morgen kjære lesere! Er dere klare for en ny, god dag? Vel, det er jeg. Jeg skal være på skolen fra 09:15 til 12:00 idag, hvor vi skal ha om temaet taushetsplikt og min meldeplikt til barnevernet som er et viktig og spennende tema, spesielt når du arbeider innenfor dette yrket! Jeg har tidligere hatt litt om taushetsplikt og meldeplikt, men det er alltid viktig med repetisjon selvom det noen ganger er unødvendig med alt for mye. Jeg ville bare innom og ønske dere en god og fantastisk tirsdag! 

HVA SKAL DERE GJØRE PÅ DENNE TIRSDAGEN? 

HVORDAN HAR DERES TIRSDAGSMORGEN VÆRT? 

UKEN SOM GIKK ...

 • 04.04.2016 kl. 14:34

Ukens behind the scenes...

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings... Jeg har ikke hatt spesielt med cravings denne uken, men jeg har spist mitt første måltid med sesongen beste grillmat! Siste dagen i påskeferien ble det servert grillmat hjemme hos kjærestens familie på camp myra. 

Ukens sang(er)... Si Ja - Innertier, Min Kabin - Morgan Sulele feat. Mood Melodies og Typisk Norsk - Katastrofe feat. Alexander Rybak. Jeg oppdaget først disse sangene når jeg skulle oppdatere spillelisten min etter at jeg hadde hørt på de få sangene jeg har på repeat i over en uke. Disse sangene har nå gått på repeat den siste uken, og jeg er enda ikke lei! 

 

Ukens oppskrift... kjøttbollewok som dere finner her 

 

Ukens film... Denne uken har jeg og kjæresten sett en gammel norsk klassiker som jeg liker å kalle det! Vi såg på Hodejegerne. 

Ukens høydepunkt... må være det at jeg har fått tilbringe tid sammen med hele familien, kjæresten og kjærestens familie. Jeg har spesielt to ting jeg vil fortelle. 1. tilbringe kvalitetstid med kjæresten min og 2. tilbringe tid sammen med tantebarnet mitt 😍

Ukens nedtur... var på tirsdag, når vekkerklokken ringte 07:30 for da var det på tide å komme seg opp av sengen og tilbake til normale hverdagsrutiner. Skolen startet igjen med et smell, og jeg må være klar for siste to månedene med studier på Høgskolen. 
Jeg følte egentlig at en ekstra dag eller uke med ferie, ikke hadde vært feil det heller. Det er greit å starte på de siste studier igjen.

Ukens mest leste innlegg... er innlegg om "en deilig søndag" som jeg publiserte igår formiddag, som dere finner her 

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 
 

EN HELT NORMAL MANDAG

 • 04.04.2016 kl. 09:01

God morgen alle sammen! Jeg satte alarmen på 06:45 denne mandagen, ettersom at kjæresten skulle være på jobb til kl. 08:00! Jeg ble liggende i den gode varme dynen minst 15 minutter etter at alarmen hadde gjort sin jobb! Etter jeg kom meg opp av sengen, laget til mat som kjæresten skulle ha med seg på jobb og vi spiste en god frokost sammen før han skulle dra avgårde på jobb 😁 Jeg har som regel fri hver eneste mandag fra skolen, og denne mandagen skal jeg bruke på forberedelser til eksamen, skal å kjøre bestemoren til min kjære på butikken og senere på kvelden skal jeg sitte barnevakt for tantebarnet = helt vanlig mandag!

 
BILDENE JEG HAR BRUKT I INNLEGGET, ER HENTET FRA WEHEARTIT 

 

HA EN FIN MANDAG ALLE SAMMEN
HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 
😍
HVORDAN HAR DERES MANDAGSMORGEN VÆRT? 

SØNDAGSKOS

 • 03.04.2016 kl. 21:09

Søndagskvelden er her, og jeg og kjæresten har kommet oss på plass i Ørsta! Kvelden er enda lang, og vi skal se på en film på TV2 Livsstil i kveld kl. 21:00! Det er en av mine favoritt filmer, og som jeg har likt siden jeg var vel omtrent 14 år gammel. Piper Perabo er en av mine favoritt skuespillere når det kommer til filmer, og det skal bli gøy å introdusere denne filmen for kjæresten min ♥ ♥

 

Mens filmen nå snurrer skal vi spise oss mette på loffskiver med reker og fiskepudding .... det er så lenge siden og det er godt! ♥ 
Vi snakkes senere mine kjære lesere, og dere får han en fin søndag videre! Nå skal vi kose med filmen Coyota ugly! 

 

DAGENS ANTREKK

 • 03.04.2016 kl. 13:25

Siden det har vært helt fantastisk vårvær her på Sunnmøre, så syns jeg det va på tide med noen antrekksbilder, før det gode lyset forsvant. Jeg har da både en kjæreste og en søster som stiller opp som fotografer, selv om sistnevnte får beskjed om at hun må! ♥ Antrekksbilder er noe jeg ønsker å ta mer av når det nærmer seg sommeren, og varmere tider! For meg har det vært et savn, og det har vært spesielt vanskelig å ta gode bilder når det allerede er mørkt når jeg har vært ferdig på skolen. Vi snakkes, dere ♥

  

Michael Kors veske Nelly genser Pieces bukse Zalando converse Glitter solbriller
 


Hva syns dere om antrekket? 
Skal jeg publisere flere antrekksbilder på bloggen? 
Hvordan har dere det i dag? 

 

EN DEILIG SØNDAG!

 • 03.04.2016 kl. 11:40

Å du deilige søndag.. Velkommen skal du være! Jeg tok meg fri fra bloggingen i går, ettersom jeg ønsket å bruke tid på min kjære! Det er noen ganger svært greit  å bruke ordet "bloggfri", og for meg var det viktig at jeg brukt tiden på han som er viktigere, dere! Han holder ut meg både dag og natt, og jeg føler at han fortjener litt mer i hverdagen fra meg, han liker å være blogg-kjæreste ♥ 
Denne morgenen har vært fantastisk, og vi er hjemme hos mamma og pappa, siden jeg har vært på jobb hele denne helgen, dere! Søndagen vår har akkurat kommet i gang siden vi valgte å ligge frempå helt til kl. 09:30! Det var utrolig deilig, å sove ekstra lenge ettersom jeg var ferdig på jobb i natt, kl. 03:30! Nå har vi også inntatt dagens viktigste måltid, og vi er klare til å starte dagen nå.


Hva skal dere i dag? 
Hvordan har deres søndagsmorgen vært? 

KJØTTBOLLEWOK

 • 02.04.2016 kl. 11:53

Hei dere! På torsdagskveld laget jeg og kjæresten no spennende og mektig til middag, noe som jeg egentlig bare hadde plukket opp på matprat, og jeg syns det så spennende og interessant ut å teste ut! Det å ha kjøttboller sammen med grønnsaker, var faktisk ikke så ille! Porsjonen vi laget innhold mat nok til 2 personer, men det ble til at det var 4 personer som gikk fra spisebordet.

Slik gjør du det: 

 1. Kok ris etter anvisning på pakken
 2. Stek kjøttbollene i en wok eller stekepanne med olje (ikke smør)
 3. Ha grønnsaker i og wok det raskt. Heller over woksaus og la det små steke i 2 minutter.

 
 

Ingredienser jeg brukte til denne oppskriften (dere kan bruke andre grønnsaker):

300 g kjøttboller, 1 pose boil-in-bag ris, Olje som passer til steking , gulerøtter, brokkoli, vannkastanjer, minimais og woksaus

  

Hva syns dere om denne oppskriften? 
Noe dere kan tenke dere å lage selv? 
Hva skal dere i dag, kjære lesere ? 

MINE MÅL FOR APRIL

 • 01.04.2016 kl. 12:56

Den siste måneden har gått som et skudd, og hver eneste uke har hatt flere forskjellige og spennende gjøremål. Mars måned for meg er en måned som kommer til å bli værende som et minne for livet. Jeg håper at jeg vil komme til å få en lik fin måned i April. Jeg regner med at denne nye måneden byr på nye utfordringer innenfor både skole, jobb og bloggen, og det vil bli en bra måned! 

Jeg startet også den nye måneden med null hull, ettersom at jeg hadde tannlegetimen i dag kl. 11:15! Fin start på måneden 😁😁 Jeg elsker å sette meg mål for de ulike månedene, selvom jeg kanskje ikke er den flinkeste til å holde målene jeg setter meg, så er det enda viktigere at jeg prøver å gjennomføre dem! Så nå tenkte jeg dere skulle få se mine hverdags mål i April. Vi snakkes ❤ ❤Sette av en dag i uken til å planlegge av ukens blogginnlegg, og gjerne skrive innlegg som kan publiseres med tiden. Skrive flest blogginnlegg, når motivasjonen er på sitt beste, og prøve å ha denne motivasjonen gjennom hele måneden og enda lengre. 

Lese til eksamen som er i slutten av Mai! Det føles aldri feil å være skikkelig forberedt til den eksamen du skal gjennomføre, selvom det for min del bare er en hjemmeeksamen. Jeg mener for min egen del at det er viktig å vite hva du skal skrive om før du selv får oppgaven eller at du har kjennskap til de ulike teoretikerne som er temaet til mangfold og mestring

Prøve å drikke 2-3 liter pr. dag med vann, og det er noe jeg er dårlig på! Jeg drikker vann, men svært lite - og det er noe jeg skal bli flinkere til. Under dette målet skal jeg også prøve å bli flinkere til å drikke mindre energidrikker. 

Ha minst èn romantisk kveld i uka. Med romantisk kveld mener jeg middag sammen, en hyggelig filmkveld, et kinobesøk eller en kveldstur i nærområdet. Det meste med meg og Kai Are er at begge liker romantiske kvelder, og gjerne med et måltid vi har laget sammen og en god film - gjerne en film vi ikke har sett tidligere eller en film det er lenge siden vi har sett. 

Få rikelig med søvn er noe jeg er veldig dårlig på! Det er noe jeg selv mener jeg bør bli bedre på, og det er viktig for både kropp og sjel, og spesielt i helgene er jeg på mitt værste på dette området, og det kommer gjerne i forhold med tanke på jobben jeg har og ikke sovner før nærmere 04:00-05:00! Nei, dette må jeg bli enda flinkere med, spesielt nå i April! 

Publisere matoppskrifter på bloggen er noe som jeg synes er inspirerende for andre, og jeg liker det godt selv når jeg selv startet å poste ulike oppskrifter, og gjerne oppskrifter som jeg selv aldri har testet ut før. Så jeg kommer til å prøve å lage minst 4-6 nye middagsretter denne måneden, og dokumentere det på bloggen. Har dere noen mål for denne måneden dere kunne tenke dere å dele med meg? 
Håper alle får en fantastisk fredag, og vi snakkes senere ♥

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no