FRI FRA STUDIENE!

  • 29.04.2014 kl. 21:44

Kunnskapsprøven i SRLE er gjennomført og godkjent!!! Nå skal jeg ta fri fra studiene og bare slappe av før eksamenslesing starter. I dag har jeg vært sammen med Karianne og vi tok prøven sammen, utrolig motiverende! Jeg er såååå heldig som har henne ♥ ♥ Jeg tok turen til Volda for å ta prøven dersom fronter skulle finne på å bryte sammen, siden det skjer altfor ofte her på høgskolen. 

   

Jeg har også vært på besøk hos Helene og Daniella - utrolig koselig og se begge igjen - og håper det ikke blir lenge til neste gang! Daniella er såå søt, og hun er bare så god - er så lett å bli glad i henne! Fikk også levert en forsinket bursdagsgave til henne som hun likte veldig godt. Og Helene ble også fornøyd for hadde det vært i rett størrelse hadde hun brukt det selv! Hyggestund ♥ ♥

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT ?

BOOM!!!

  • 28.04.2014 kl. 12:16

BOOM! Fikk litt panikk da jeg plutselig innså at jeg har kunnskapsprøve i SRLE i morgen!?! Så har ikke annet valg enn å sitte med nesen ned i boken og plutselig eksploderte det i skolearbeid. Jeg for henge i for her er det ingen tid å miste = lese hele dagen lang!

Tenkte bare å stikke innom for å si Hallo! og vise at jeg fremdeles er seriøs ang. bloggingen min! Har jobbet hele helgen og hatt tilbakefall pga. sykdom - så har ikke hatt mye søvn denne helgen og er veldig utslitt! Det gjør det ikke bedre med at jeg er fulltids student og jobber mye, men jeg liker det slik det er - og jeg må bare få tid til å slappe av. Men den dagen kommer nok snart også. 

For flere bilder - sjekk instagram @gunnnis

HVILKE PLANER HAR DERE FOR DAGEN?

I´M BACK ..

  • 25.04.2014 kl. 20:42

Da er jeg tilbake, full av motivasjon etter flere dager uten blogging. Selvom jeg syns det har vært deilig å være borte fra bloggen, har ikke hverdagen vært en dans på røde roser. Må innrømme at denne uken har vært helt forferdelig med prøve og innlevering av arbeidskrav, men endelig er jeg ferdig med denne uken - men det starter igjen neste uke, dessverre! Bare 5 uker igjen, fantastisk!

Jeg skal uansett bli flinkere med bloggen! Det er mye spennende som skjer fremover på bloggen, så jeg ser virkelig fremover. .♥. .
Nå har jeg nettopp spist middag sammen med familien, og skal om ikke alt for lenge dra til kjæresten min for kvalitetstid og kos ♥
Før det blir en skikkelig kickstart på jobbhelgen imorgen.  Håper dere får en fredagskveld - så snakkes vi snart igjen :-)HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE, KJÆRE LESERE? ♥ 

FØRSTE PÅSKEDAG

  • 21.04.2014 kl. 17:05

Hei dere ♥ her kommer en liten oppdatering for gårsdagen - det har ikke skjedd så mye, men det har skjedd litt. Bloggingen blir som normalt om noen dager, har en del prøver og innleveringen som skal inn på fronter før denne uken er omme - men skal prøve å få forhåndskrevet noen innlegg som faller i smak til dere, men jeg lover ingenting. 

Familien våknet tidlig, spiste frokost og gjorde oss klare til 3 timer og 30 minutter i bilen for vår destinasjon var Skjåk for hygge ♥
Vi ankom Skjåk ca. 12:30 og dro direkte til gravene for å legge på blomster hos bestemor,bestefar, onkel å tantes grav. Etter en stund dro vil tilbake til Skjåk Skeid Kro for dagens middag til 179 kr (i prisen var det inkludert dessert + kaffi) Naaaam Naaam!

Etter en stund dro vi mot Lom for besøk av flere gravsteiner, besøke slekt også møtte vi på tante og onkel som testet ut bobilen. Onkelen min (mammas svoger) bor i området og vi besøkte han og fikk møte på den nye "samboeren" hunden hans = nydelig!!! (... psst pappa? jeg vil også ha hund...) Etter et lite besøk hos han dro vil tilbake til sentrum for kjøp av brus og slush - måtte faktisk spise slush med skei for de hadde ikke sugerør, men det smakte god til at jeg fikk hjernefrys!!

Stoppet også i Stryn - da kjøpte vi mer slush men denne gangen var det med sugerør.  Avsluttet "roadtrip" med å bestille pizza på Elmirs i Fosnavåg. Verdens beste pizza, ikke sant folkens? Gikk "tidlig" til sengs etter all kjøringen. 

  
  

 

 

SNAPCHAT PRANK!

  • 19.04.2014 kl. 08:54

Hei ♥ igår kveld valgte jeg å "snapchat pranke" de få leserne som jeg har på snapchat - og til dere som fikk en snapchat fra meg - JEG SKAL IKKE SLUTTE Å BLOGGE! Jeg er her for å bli ♥ Håper alle like video, gi meg beskjed i kommentarfeltet! 

HVA SYNS DU OM FILMEN?

FREDAG

  • 18.04.2014 kl. 11:36

Heii og god fredag til dere ♥ uken har vært litt sløv, men det er påskeferie - så da er det lov å sløve! Idag skal jeg jobbe og senere ikveld har jeg tenkt å bare slappet av, se på tv og spise god mat med familien. Fredagskveldene er virkelig noe av det kosligste. . . Nå får jeg komme meg avgårde på jobben, så vi snakkes senere xx 
SKJÆRTORSDAG

  • 17.04.2014 kl. 21:07

Hei! Åh, dagen startet rolig med påskefrokost med familien min ♥ og jeg har brukt flere timer på skolearbeid og prøvelesing. .  ♥ Var også en tur innom min tante og onkel igjen og fikk se på campingbilen deres - vel det jeg likte best var sengen = himmelsk!!! Var også på gravene til farfar og oldeforeldrene mine ♥ bruker å gjøre dette ved vær høytid for å legge på blomster på gravene!! Så har egentlig bare ravet rundt hjemme - spist alt for masse godteri (det er jo påske, hallo?) Kjæresten min har også vært her. Familien har slått på stor trommen og servert skikkelig god påskekveldsmat, med både egg og reker - namm! Det er jo påskeferie.

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT I DAG?

SIDEN SIST @GUNNNIS

  • 16.04.2014 kl. 18:18

Siden forrige instagram innlegg har jeg vært ganske så aktiv med bildeoppdateringene. Med andre ord : litt flere bilder, og det er vel kanskje ikke en teit ting? Instagram er vel der jeg poster mer bilder enn på bloggen - true/false? Har 160 followers og det er stort for meg! Såå kjekt, det gjør meg glad ♥

   
   
HVA SYNS DERE?

RELAX

  • 16.04.2014 kl. 13:19

♥ HELLO! Etter noen dager hvor jeg har slappet av, sammen med familien - begynner jeg sakte med sikkert å bli frisk! Fantastisk. Når jeg nå først blogger tenker jeg aldri på lengre at "idag må jeg blogge" eller "det er ikke så ille?", men blogging er gøy og det er ikke noe jeg ønsker å slutte med. Jeg har blitt så utrolig dårlig til å ta bilder, og jeg må ha bilder til ett innlegg. Problemet ligger vel egentlig at når jeg ikke bruke sminke en dag, så kan det gå nesten 1-2 uker før jeg bruker det igjen = dårlig blogger? Neeeiiiida!!!

Jeg elsker å blogge! Men det er ikke alltid like enkelt å finne ut hvordan det skal skrives, hva skal skrives. Kanskje, dette er teit? 
Livet er ganske bra fortiden forresten, rommet mitt er ikke ryddig, jeg har ikke masse lekser og jeg er hvertfall ikke sims 3 hekta!
Håper at alt er bra med dere mine kjære lesere ♥ så skal jeg krysse fingrene for at det skal bli bedre blogging frem - over, men hvor ofte har jeg ikke sakt det? Jeg lager ingen forhåpninger! Snakkes senere xx

 DÅRLIG IMMUNFORSVAR

  • 13.04.2014 kl. 10:32

God søndag, dere! Beklager så mye for lite oppdatering den siste tiden - men har dessverre vært alt for mye syk - og det drar ikke! I dag skal jeg på jobb for første gang siden Onsdag? Det kommer til å bli deilig. Starter ikke før 12:30 - så har goooo tid på meg ♥ Er det noe jeg har veldig lyst til så er det å bli frisk NÅ! Jeg er dritt lei av alt som er forkjølelse og influensa = dårlig immunforsvar. Håper dere får en utrolig fin søndag videre!  Vi snakkes senere dere xx 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no