ÅRETS FØRSTE VÅRTEGN

  • 29.03.2017 kl. 20:27

Tidligere denne dagen var det tid for årets første grilling ute på plattingen vår utenfor leiligheten dette året. Dette var egentlig noe vi bare kom på i forbi farten ettersom jeg har sett på ulike værmeldinger at det skal være regn fra imorgen og til slutten av neste uke. Så da tenkte jeg det var greit å bare nyte det mens vi hadde sjansen til det - og så utrolig deilig det var med skikkelig grillmat selvom det for vår del bare besto av grillpølser, pølsebrød og ketchup. Dette var en utrolig fin start på våren dette året. Jeg elsker grillmat, og det blir nok ikke siste gangen vi steller istand grilling her hjemme hos oss - så dette skal jeg derimot leve apå til neste gang solen titter frem og vi har muligheten til å kunne grille grillmat. Hvordan har deres onsdag vært så langt, mine venner? 

  

Nå skal vi se på flere episoder av LOST resten av kvelden før vi finner sengen tidlig denne Onsdagen! Vi skrives snart igjen 

HVA HAR DERE GJORT DENNE ONSDAGEN? 
HVA SKAL DERE GJØRE I KVELD?

IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

DET VAR PÅ TIDE ...

  • 28.03.2017 kl. 20:28

De siste dagene har jeg vært ikke eksisterende på bloggen som dere kanskje har merket? Hver gang jeg prøver å sette meg ned for å oppdatere bloggen ... så har jeg sittet igjen med et tomt ark med ingen ord. Kanskje bare et "hei" eller "god morgen" ... men en  får ikke mye ut av en oppdatering dersom jeg bare hadde lagt ut max 2 ord på bloggen. Uansett over til dagens blogginnlegg - 

  

Hvordan har dagen din vært så langt? Jeg føler jeg har hatt en aller tiders tirsdag, ettersom jeg sto opp tidlig, spiste en meget god frokost, dro på jobb og følte skikkelig for en kveld sammen med kjæresten. Ettersom vi la planer igår at når jeg kom hjem fra arbeid, skulle vi lage hjemmelaget pizza til kvelden i kveld og deretter se noen episoder av LOST siden jeg aldri har sett det før, var det på tide å se. Gleder meg iallefall til flere timer med tv-kos sammen med kjæresten der vi spiser hjemmelaget pizza, og ikke minst har det gøy sammen med hverandres en helt vanlig tirsdagskveld. Håper dere har hatt en fin tirsdag, vi skrives snart 

HVA HAR DERE GJORT DENNE TIRSDAGEN? 

 

EN EKSTRA DAG!

  • 21.03.2017 kl. 09:52

God morgen og god tirsdag, mine venner! Uken er allerede godt i gang her hos meg, og etter gårsdagens rareste dag våknet jeg meget uthvilt, men kanskje ikke så rart når jeg sov mer eller mindre halve dagen igår - for en deilig følelse, å faktisk bruke hele dagen i sengen - ikke minst deilig å bare kunne virkelig bruke hele dagen til avslapping mer enn hva jeg er vandt med. Men det var derimot nettopp dette jeg trengte for det kjenner jeg på hele kroppen akkurat i dag hvor uthvilt den faktisk er denne tirsdagen 💎

  

Jeg kan vel heller konkludere det med at jeg utvidet helgen med en ekstra dag ettersom jeg har vært på arbeid hele denne helgen. Så innerst inne later hodet mitt som om det fremdeles er mandag og jeg kaster meg ut i de gode rutinene ettersom alt ble lagt på hylla igår. I dag derimot skal jeg fokusere på å komme i mål med alt jeg skal gjøre, men først skal jeg spise dagen viktigste måltid før jeg kjører avgårde på jobb. Håper alle får fantastisk tirsdag videre. Så skrives vi senere igjen. 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 

 

NOK EN NY UKE

  • 20.03.2017 kl. 16:51

God morgen dere! Jeg er tilbake med nok en ny uke - vi klarer da denne mandagen også, ikke sant? Denne dagen har da vært litt annerledes for meg ettersom jeg egentlig nettopp har startet dagen, ettersom jeg har hatt nattevakt på jobb i natt. Også denne mandagen kommer da antagelig til å fly avgårde slik som alle andre dager. Denne uken derimot består av mye jobb, så dette blir en flott uke. Jeg skal derimot til tannlegen i slutten av uken, og jeg vet faktisk ikke om jeg skal gru meg eller glede meg - men jeg håper da på null hull hvertfall. Hva har dere gjort på denne mandagen og hva skal dere gjøre senere? Vi snakkes snart 💎

 
  

 

KALD FORNØYELSE

  • 19.03.2017 kl. 13:09

God søndag fra meg til dere! Det ble en sen natt på meg i går, men likevel var jeg oppe allerede klokken åtte i dag tidlig. Vel, jeg kan vel skylle på solen som traff meg mitt i ansiktet fra gjennom soveromsvinduet på pikerommet - beskjed til meg selv: drag for gardinene. Denne søndagen har vært litt utenom det vanlige, hvertfall forhold til hva som er normalt i min hverdag og det er at jeg har vært på koselig tur i fjøra tidlig en søndagsmorgen sammen med hele gjengen her hjemme hos mamma og pappa ☺️Denne søndagsturen gikk til Golleneset og det var helt topp å være på tur - og det beste med hele turen var at jeg følte jeg fikk skikkelig motivasjon til å fortsette med å dra på flere turer etter hvert. Tviler ikke på at det vil bli flere turer hitt etter hvert, men minuset i dag var vel at det var skikkelig kaldt og jeg var glad jeg hadde pakket på både meg og kjæresten en vindtett jakke 💨

   

<3 Ha en fantastisk søndag! Vi skrives senere. 
 

SPØRSMÅLSRUNDE

  • 17.03.2017 kl. 11:46

Nå er det egentlig alt for lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde, så tenker mange av dere kanskje sitter med noen spørsmål dere ønsker å stille! Jeg vet enda ikke om jeg svarer på videoblogg eller i innlegg, men dere vil uansett får svar. Som alltid så vil det ikke komme svar på alle spørsmålene, men jeg skal gjøre mitt beste på å svare på dert som går igjen. Da er det bare å sette i gang å spør og grave om det dere lurer på, kjære venner! spørsmålene blir besvart når jeg ser at det har kommet inn nok spm. 

HVA ØNSKER DERE Å SPØR OM OG ER DET NOE DU LURER VELDIG PÅ? 
ER DU FOR SJENERT SEND MEG EN MELDING PÅ FACEBOOK-SIDEN!

IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

10 TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE?

  • 16.03.2017 kl. 11:02

Hei venner ♥ har sett flere slike innlegg på andre blogger, og jeg tenkte jeg kunne prøve å gjøre akkurat det samme. Her kommer 10 ting dere kanskje ikke visste om meg, som kanskje noen av dere alt vet og andre ikke. Tror egentlig de fleste mye av det her fra før ettersom det kan hende jeg har postet noe lignende gjennom alle de årene jeg har drevet med blogg. Men uansett så er dette innlegg jeg selv syns er kjekt å lese på andre bloggere. Håper dere liker dette! Vi skrives snart igjen. 

JEG HØRTE IKKE HJEMME PÅ KJØKKENET. Helt til i fjor mente jeg selv at jeg ikke hørte til på kjøkkenet, og følte at jeg ikke hadde noe der å gjøre ettersom jeg hatet å lese oppskrifter på forskjellige matoppskrifter. Jeg mestrer fremdeles ikke bolledeiger og slik men det kommer seg etter hvert. Jeg mestrer flere forskjellige middagsoppskrifter, men jeg trenger mer trening på matlaging mener jeg selv da. 

JEG HATER Å SNAKKE FORAN FOLK. Jeg har aldri hatt de gode egenskapene ved å snakke foran folk, spesielt i skolesammenheng. Jeg var den av den typen som var svært stille på skolen, og jeg hatet å snakke foran de andre i klassen på både ungdomsskolen, videregående og høgskolen om jeg måtte stå foran forsamling helt alene. Det å ha foredrag på skolen var det værste jeg viste, med mindre det var gruppepresentasjon. 

JEG ELSKER Å VÆRE SOSIAL. Jeg arbeider innenfor et yrke som jeg har arbeidet med i 6 år, og stortrives med det. Jeg møter mange nye mennesker hele tiden i denne jobben, og jeg elsker virkelig å snakke med folk, som snakker tilbake til meg. Selvfølgelig om det ikke hadde vært på for jobben min som servitør, hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å elske å være så sosial og snakke med andre mennesker, og for de som kanskje ikke viste det før var jeg veldig sjenert. 

JEG ELSKER Å PLANLEGGE OG ORGANISERE. Jeg elsker å ha system på alt (da mener jeg virkelig alt). Jeg har selvfølgelig en planlegger fra personlig almanakk hvor jeg skriver ned planene for uka. Når jeg først begynner å organisere så elsker jeg virkelig å ha kontroll over det meste, og jeg føler at dersom det blir rot i systemet så begynner jeg heller fint på nytt å lager et nytt system. JEG EIER IKKE TÅLMODIGHET. Jeg er rett og slett verdens mest utålmodige person, hvertfall hvis dere spør søsteren min. Jeg blir stressa om ting ikke skjer når de SKAL! Det kan da faktisk gå både samboeren, foreldrene mine, broren min og søsteren min på nervene. Heldigvis holder de ut med meg fremdeles. 

JEG ER MØRKEREDD. Jeg er husredd og mørkeredd på samme tid, og når jeg er hjemme slår jeg gjerne på et ekstra lys eller to. Når jeg var liten brukte alltid broren min å skremme både meg og søsteren min, og det sitter fremdeles den dag i dag. Så når jeg er hjemme alene må TV´en stå på og mye lys rundt meg. 

JEG ELSKER MUSIKK. Når jeg finner en sang jeg liker hører jeg alltid på den 1000 ganger på rad, og blir lei noen dager senere. Likevel er det en sang jeg aldri blir lei av, og som har alltid vært min favorittsang: Everytime We Touch - Cascada. 

JEG HAR ALARM. Det er uansett om det er mandag, fredag, lørdag eller søndag. Noe av det verste jeg vet er å sove bort hele dagen, og jeg er redd for at jeg vil forsove meg. Jeg liker å komme meg opp tidlig å få så mye som mulig ut av dagen, selvom jeg egentlig ikke har så mange planer akkurat den dagen. 

JEG ER PUNKTLIG. Jeg er veldig punktlig, og noe av det verste jeg vet er andre personer som kommer for sent om de ikke gir beskjed om dette på forhånd. Jeg selv møter gjerne 15 minutter tidligere både hos venner, familie og på arbeid. 

JEG SIER ALLTID JA. En ting jeg er veldig dårlig på er å si nei. Selv om jeg har planlagt å ta en rolig helg hjemme, og jeg får spørsmål fra venner om å bli med ut på byen klarer jeg ikke takke nei. Heldigvis har jeg en som hjelper meg gjennom hverdagene med dette. Det samme gjelder både jobb og andre tjenester. Hvis folk spør meg om jeg kan jobbe ekstra eller steppe inn i siste sekund sier jeg stortsett JA hver eneste gang. Dette er kanskje ikke så gunstig? 

 

 ER DET NOE DERE IKKE VISSTE? 

 

JEG ER TILBAKE

  • 15.03.2017 kl. 12:08

Det å kjenne på følelsen der jeg kan kjenne tastaturet under fingrene min viser bare hvor mye jeg har savnet min egen blogg. Jeg har dessverre vært veldig fraværende på bloggen den siste tiden, og det er ikke alltid like positivt for både meg og de leserne jeg fremdeles har igjen her om det fremdeles finnes noen lesere igjen etter min uvanlige pauser den siste måneden. Men her sitter jeg igjen da og skriver nettopp dette innlegget fordi jeg elsker å skrive og for at der er en del av meg. Så hva har skjedd siden sist dere? Jeg har jobber mye som har gjort meg opptatt og ikke hatt tid i mitt eget hode til å oppdatere å drive blogg. Jeg har som kanskje noen av leserne mine vet, fått meg ny jobb som miljøarbeider i Fosnavåg, og det er en jobb jeg trives ekstremt godt med. 

Jeg har prøvd de siste ukene å finne ut hva jeg ønsker å skrive om på bloggen, og det er virkelig ikke enkelt. Jeg tenker at jeg vil prøve å gjøre klar flere innlegg som vil komme regelmessig, også når jeg er på jobb - og jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg føler en sterk glede ved det å være tilbake, og jeg skal virkelig gjøre mitt beste og prøve å oppdatere bloggen hvertfall over en lengre periode. Håper dere har lyst til å følge meg videre! Vi snakkes snart igjen, dere! Ha en fin dag, dere! 

  

HVA ER DET DERE ØNSKER Å SE MER AV PÅ BLOGGEN? 

 

ANTREKK - 050317

  • 05.03.2017 kl. 14:24

Hei og god søndag mine venner!  Nå har jeg og kjæresten vært ute å knipset litt antrekksbilder til dere, og det er lenge siden jeg har vist et antrekk her på bloggen for dere. Tenkte at siden jeg våknet opp til et så fin søndagsmorgen der solen kom inn gjennom soveromsvinduet at jeg virkelig bare måtte utnytte det når det er slik vær en søndag som denne. Dere får ha en super søndag videre, og prøve å lade opp til en ny og spennende og forhåpentligvis innholdsrik uke. Det skal jeg og denne søndagen blir det familiekos på høgt nivå. Vi snakkes om ikke lenge mine kjære venner! 

 
 

BUKSE FRA ONLY, GENSER FRA NELLY, DONGRIJAKKE FRA EXIT, SKO FRA SHPOCK, VESKE  OG BRILLER FRA MICHAEL KORS 
 
HVA SKAL DERE DENNE SØNDAGEN? HAR DERE NOEN PLANER FOR NESTE UKE? 
HVA SYNS DERE OM ANTREKKET? ØNSKER DERE FLERE SLIKE INNLEGG?

DETTE VIL JEG GJØRE I MARS:

  • 04.03.2017 kl. 11:33

Da var på denne tiden av måneden med å fortelle dere hva jeg kan tenke meg å gjøre i mars, og jeg kjenner jeg gleder meg litt ekstra til å fortelle dere. De mørke månedene er herved over, og det betyr at vi går lysere dager i møte, og det merkes veldig på at det ikke blir mørkt allerede kl. 15:00 som utgjør mye og større hverdagsgleder hjemme i leiligheten. Det er også skikkelig glede for en blogger når det gjelder å ta perfekte blogg-bilder. Jeg håper forresten og tror at mars måned har mye spennende å by på fremover, og jeg gleder meg til å fullføre denne måneden også med glans og kanskje med litt mer blogging enn i februar. Denne måneden som alle andre, har jeg laget meg en liste over små ting jeg gjern vil få gjort i løpet av Mars måned. Jeg føler at jeg får gjort så mye mer om man bare planlegger litt i forkant. Jeg håper dere får en fantastisk måned. Vi snakkes senere venner. 

  

1. Jeg og kjæresten har gått et mål inn ved årets start om at vi skulle bli flinkere til å trene, og nå har vi endelig funnet rutinen på dette - og ettersom vi har fått tredemølle i hus, er det virkelig greit å starte med treningen. Vi går hvertfall max 30 minutter hver eneste dag, dersom vi ikke trener mer ved siden av. Vi mangler et mål og det er å komme oss mer uti naturen. 

2. Jeg har lovet meg selv at jeg skal bli flinkere til å invitere bestevenninnen over på besøk i ukedagene eller finne på noe litt oftere sammen med henne, og denne måneden skal jeg gå all inn.  Det er jo skikkelig koselig med venninne-kos, og det er noe som er viktig så er det å opprett holde vennskapet. Så hvorfor ikke dele enten et bedre måltid sammen med en som betyr mye for meg? 

3. Jeg elsker å prøve ut nye oppskrifter, og blir riktig avslappet og glad av å styre på kjøkkenet. Nye oppskrifter er alltid like spennende å teste ut, og jeg har endelig fått gleden igjen til å kunne teste ut forskjellige oppskrifter på kjøkkenbenken. Jeg skal definitivt dele oppskrifter med dere, og jeg tror at den første oppskriften jeg skal dele med dere blir hjemmelagde fløtegratinerte poteter som bestevenninnen min skal få æren for. 

4. Nå i mars har jeg tenkt å prøve å "være mer tilstede" og stresse ned flere hakk, ved små tiltak som kan gjøre store forskjeller. Jeg har blant annet bestemt meg  for at jeg må prøve å koble bort data og telefonen i løpet av dagen - for dette gjør så utrolig god for både kropp og sjel. Det skader ikke å legge bort telefonen og datamaskinen noen timer i løpet av dagen når jeg er sammen med familie, venner eller kjæreste. 

5. Denne måneden skal jeg starte på strikke prosjektet Marius Ski Strømper og jeg ønsker å bruke denne måneden på disse - både jeg og kjæresten skal ha vært sitt par. Garnet jeg skal bruke er i boks og har kom i hus allerede sist uke. 

6. Jeg har lyst til å ha fokus på egen velvære som alltid med gode treningsøkter, sunne og mettende måltider, samt fast rutine av en god dose selvpleie hver søndag. Dette målet er for meg alltid like viktig!

HAR DERE NOEN PLANER / MÅL FOR DENNE MÅNEDEN?   

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no