FAVORITTER FRA NIKE

  • 31.03.2015 kl. 21:20

Snakk om freshe og fine farger som er motivasjon i seg selv. Let's do thiiiis ♥ Ingenting er gøyere enn nytt treningstøy, spesielt ikke når det er helt nytt sett fra topp til tå! Om du føler du trenger å fornye garderoben din med litt nytt og fresh treningstøy - har nelly noen rabattkoder du kan bruke frem til i morgen kl. 10:00, og om du handler for 600 kr får du 100 kr i rabatt (EASTER1) og om du handler for 1000 kr får du 250 kr i rabatt (EASTER2)! Her har dere noen av treningsklærne jeg klikket hjem i postkassen min ♥ ♥

 

1. Nike Pro Tank 2. Victory Compression BH 3. Nike Flow Watherbottle 

4. Nike Pro 3 Shorts 5. Nike Legend Leggings 6. Nike Bag Nike 7. Shoes Running

 

#trening #nike #nelly

KONKURRANSE : M.A.S.T (AVSLUTTET)

  • 15.03.2015 kl. 15:11


Heisann mine kjære lesere ♥

Da er det på tide med enda en konkurranse her på bloggen. Jeg syns det er så koselig og glede dere med å gi dere sjansen til å kunne være med på vinne de ulike premiene jeg gir ut her på bloggen. Jeg ønsker å vise dere hvor takknemmelig jeg er for at dere fremdeles følger bloggen min, selv hvor dårlig jeg er til å blogge over lengre tid. Og bloggen blir dessverre glemt vel mye er fordi skolen er svært viktig og det er mye hardt arbeid som står for å faktisk klare de ulike fagene på BLUBV.

 

Det eneste jeg vil dere skal gjennomføre på denne konkurransen er at jeg vil dere skal skrive en enkel kommentar "jeg er med" og jeg vil om noen dager trekke en vinner som får denne MAST Vol 2 krølltangen fra Makestyle. HUSK å skrive både fult navn, mail adresse og dere må DELE innlegget på facebook! Jeg sjekker det opp.

DRAMA

  • 13.03.2015 kl. 23:29

Denne skoleuken har vært fantastisk og en utrolig lærerik uke sammen med hærlige barnehagestudentene på fordypning i drama. Jeg kom på gruppe med tre andre studenter som jeg aldri har samarbeidet med før, men seriøst så artig vi har hatt det sammen. Det har ikke vært en eneste dag uten at vi har holdt på å dø av latterbomber og kleine episoder, der en kunne gått gjennom gulvet.

 

Men siden jeg valgte å fordype meg i drama. Jeg har lært mye, fått nye vennskap og jeg har kanskje kommet over sceneskrekken. Vi avsluttet hele uken med å vise frem skuespllet om Hvitebjørn kong valemon til de gruppene som hadde hatt forming og musikk.

Jeg håper at alle har hatt en fantastisk og koselig uke ♥ vi snakkes snart igjen, mine kjære! 

 

DAGENS ANTREKK 7/3-15

  • 08.03.2015 kl. 07:18

// dette innlegget skulle egentlig bli postet i går! Men det ble aldri postet ... Håper alle får en fantastisk søndag! Kos dere ♥ONLY jakke CUBUS bukse CUBUS singlet NELLY cardigan NELLY sko

 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?


LUNCH DATE

  • 07.03.2015 kl. 18:07

Nå har det seg slik at jeg tok en lang bloggpause og mye har skjedd siden sist - men jeg har ikke vært flink til å dokumentere det! De siste ukene har vel egentlig vært turbulent både på godt og vondt. Har dessverre vært mye syk den siste tiden, jeg har lest til eksamen og vært på resturangen å jobbet. Nå smiler verdenen til meg mer enn den har gjort på en stund, og jeg koser meg mye.

I dag har jeg vært på Thon Hotel Fosnavåg å spist kjempe god lunch sammen med en veldig god venninne av meg. Vi hadde det koselig og snakket mye sammen om alt og ingenting. Er det noe mer jeg kan fortelle om så er det den fantastiske servicen vi fikk.

 

Håper alle sammen får en fantastisk lørdagskveld! Vi snakkes senere, dere ♥

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no