NEW WEEK

  • 20.02.2017 kl. 13:21

God mandag!  Helgen er offisielt over, og jeg kunne ikke fått en bedre avslutning. Nå er jeg klar for nok en ny uke, og jeg må innrømme at det føles deilig med en frisk start da sist uke var så veldig avslappende, selv om det førte til litt jobbing i starten av uken. Da jeg våknet i morges følte jeg det på meg at dette ville bli en bra dag, om ikke så skal jeg sørge for at det blir det. Uken min startet med å faktisk kunne ligge frempå i sengen sammen med kjæresten før vi spiste en skikkelig god frokost sammen. Jeg håper dere alle sammen får en fin start på uken deres! Vi skrives snart igjen, mine kjære venner 

  

HVA GJØR DERE DENNE MANDAGEN? 

FIFTY SHADES OF GREY: DARKER!

  • 11.02.2017 kl. 09:56

Igår kveld var jeg på kino sammen med gjengen som besto av kjæreste, familie og bestevenninne. Vi var på premiere av Fifty Shades of Grey: Darker! Jeg syns filmen var like bra som den første, om ikke bedre! Billettene hadde jeg allerede skaffet allerede i desember, etter at jeg hadde tatt en spørsmålsrunde til hele gjengen. Bestevenninnen derimot hadde ikke noe spesielt valg når det gjaldt valg av kino-lokale. Selvfølgelig reiser vi til det beste kino-lokalet i fylke: Fosnavåg Kino. Det var en sååå fantastisk kveld! ☺️

Jeg og jeg gleder meg allerede til de neste filmene som kommer i 2018! Vi hadde iallefall verdens beste kveld med gjengen, dere! 

  

HAR DERE SETT FILMEN? SKAL DERE PÅ KINO?  
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

HVORFOR IKKE

  • 07.02.2017 kl. 13:27

God morgen, haha, selv om det absolutt ikke er morgen lenger! Jeg våknet opp i dag og var helt sikker på at dette ville bli en helt fantastisk tirsdag og jeg hadde en rolig morgen med samboeren, før han reiste avgårde på arbeid. Det jeg kunne gjort istedenfor å gjøre det jeg gjorde idag var å kunne ligge på å slaske på sofaen hele dagen, men det har jeg faktisk ikke gjort ettersom jeg har skiftet til rent sengetøy både på soverommet og gjesterommet. 

I går kveld inviterte jeg bestevenninnen min hjem på middag ettersom hun jobbet til sent på kvelden, og jeg tenkte hvorfor ikke - vi hadde en koselig stund der vi såg repriser av Farmen Kjendis. Alltid gøy å følge litt med, selv om jeg ikke alltid får med dagens episode og kan finne på å henge etter på flere episoder tar jeg det igjen på go-tjenesten for Canal Digital. 

Uansett! Vi skrives senere, venner  Nå skal jeg gjøre unna en treningsøkt - håper dere får en fin tirsdag 

THREE ON INSTAGRAM

  • 03.02.2017 kl. 11:43

God morgen og god fredag! I dag vil jeg starte dagen med å dele tre tips til mine favoritt Instagram-kontoer. Det er vel ikke bare jeg som er på utkikk etter inspirasjon i hverdagen, vel? Selv følger jeg en rekke flere kontoer under både natur og reiseliv, foto, trening, fashion og sunn og usunne oppskrifter. Tre av favorittene mine ønsker jeg å vise dere her, og selvfølgelig kommer det flere "tips" om andre Instagram-kontoer ved en senere anledning. Jeg har overnattet hjemme hos foreldrene mine i natt, siden jeg dro på jobb tidlig denne fredagen her. Så jeg hadde familiestund igår kveld sammen med mamma, pappa og søsteren <3 koseliiig ??

  
 
  

@bethanynoelm

Denne jenta her har 5,8M følgere på Instagram, og jeg tror jeg oppdaget Bethany Noel Mota gjennom søsteren min når hun kjøpe et t-skjorte som var designet av henne, og siden den gang har jeg følgt Instagram kontoen hennes daglig. Hun har egen youtube kanal som jeg bruker å titte innom noen ganger, men jeg elsker alle bildene hun legger ut på Instagram og jeg blir rett og slett inspirert av henne. Dersom du ikke har sjekket ut profilen hennes er det på tide. 

  
 
  

@Jannid
Hun her har 1M følgere på Instagram. Jeg vet ikke så mye om denne jenta selvom dette er en av min desidert favoritt Instagram konto, men altså jeg mener he-rre-gud så mange flott bilder denne jenta her tar. Skulle ønske jeg var like flink som henne, og her er det selvfølgelig en drøss med inspirasjon å hente fra hvordan hun kombinerer det perfekte antrekket, trening og bruker naturen som motiv. Jeg kan stirre på bildene hennes i det uendelige.

  
 
  

@mittlillehjerte 

Denne dama her har 96,3t følgere på sin Instagram konto og her blir jeg skikkelig inspirert til når den tid kommer at jeg skal bygge eget hus. 
Janne Iversen kjenner jeg ikke, men de bildene hun tar er mer enn bare inspirerende. Hun har også eget nettside som dere finner her

 

Kanskje dere har noen oppfriskende kontoer å tipse meg om også?
 

BUCKETLIST FOR FEBRUAR

  • 02.02.2017 kl. 10:49

Da har vi kommet inn i en ny vintermåned. Jeg liker Februar ettersom det er en måned med kjærlighet, iallefall den måneden som valentinsdagen hører til. Det  er også denne måneden de fleste venter på at våren skal komme. Jeg tenkte at ettersom jeg har startet å skrive lister over hva jeg kunne tenke å gjøre gjennom de forskjellige månedene, så setter skriver jeg noen enkelte små mål som gjør denne måneden mer rik på erfaringer og opplevelser. Denne måneden kommer til å bli spennende, det vet jeg!

♥ Lære meg flere bakeoppskrifter, og faktisk klare å gjennomføre det uten å drepe deigen. Jeg har til å bli flinkere på gjærbakst, og den enkleste måten å bli det på er vel å prøve helt til du klarer det og ikke gir opp? Jeg tenkte jeg skulle prøve å få til å lage boller med krem til fastelaven, skoleboller og hveteboller med sjokoladebiter. 

♥ Feire Valentinsdagen sammen med kjæresten. Vi bruker å ha en romantisk kveld i uken sammen, men det er viktig at vi kan feire valentinsdagen også. Selvom jeg er på arbeid tidligere på dagen, er jeg hjemme igjen senere på kvelden og da skal vi ha to-dagers kjæreste-kveld. 14 februar kommer på en tirsdag i år, så uansett blir det enten frokost på sengen sammen, men iallefall så blir det en bedre middag for oss to. 


♥ Tvinge både meg selv og kjæresten mer ut i naturen. Oppleve mer av den vakre naturen vi har her på Sunnmøre. Jeg har iallefall et mål å det er å gå mer på fjellet om det mulig når jeg har fri fra jobb. 

♥ Fokusere på å spare penger, istedenfor å bruke penger på ting jeg faktisk ikke trenger. Holde målet om å spare max. 5000 kr i mnd, om ikke mer. 

♥ Bli flinkere på kjøkkenet. Utfordre meg selv, lage mer ny og spennende mat, ettersom både jeg og kjæresten skal prøve oss på det vi kaller en måned med sunn mat og bare drikke brus og spise godteri på lørdagene eller iallefall en dag i uken. 

Dette var min lille liste for februar måned. Ble dere inspirert til å lage deres egen? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no