TIDLIG MANDAGSMORGEN

 • 29.02.2016 kl. 08:14

Goood morgen mine venner- Hvem andre enn meg er oppe så tidlig på morgenkvisten?! Kjæresten dro på jobb igjen denne morgen, etter helt fantastisk uke med vinterferie for han og studieuke for meg. Helga er over og jeg kickstarter uken tidliger denne mandagen. Planene for dagen er å lese til pensum til eksamen - for en plass må jeg faktisk starte, har alltid studiedag på mandag.

 

♥ ØNSKER DERE ALLE EN FIN MANDAG ♥

LAKS MED BÅTPOTETER

 • 23.02.2016 kl. 21:06

I går kveld laget jeg og kjæresten nok en fantastisk oppskrift med flere av de basis produktene vi bruker i våre oppskrifter. Denne gangen kombinerte vi laks med båtpoteter og forskjellige typer grønnsaker som champinjong, paprika og bambusskudd. Båtpoteter med skikkelig godt krydder har blitt en del av våres faste ingredienser itilegg til ris. Denne gangen valgte vi båtpoteter for å prøve å gjøre en ny vri på matfronten. Spesielt vis vi bruker rett type krydder til fisken også, og vi bruker kryddermix for all type fisk, samme som at kryddere til båtpotetene er fra samme type kryddermaker. Vi valgte å bruke orginale Béarnaise-saus til maten. 

 
 
Ingredienser for denne oppskriften er: laks, båtpoteter, champinjong, paprika,bambusskudd og Béarnaise-saus.

Dette gjør du: 

 1. Sett stekeovnen på 250 grader (gjøres klar til steking av både fisk og båtpoteter. 
 2. Kryddre fisken med ovnsbakt fisk kryddermix (til alle typer fisk)
 3. Kryddre båtpotetene med båtpoteter kryddermix (brukes også gjerne til chips)
 4. Kutt ulike grønnsaker som skal stekes i stekepanne som paprika og champinjong tilsett bambussskudd. 
 5. Sett båtpoteter og fisk til steking i ca. 20 minutter. 
 6. Lag sausen til maten - jeg brukte béarnaise-saus (dere kan bruke annen type saus)
 7. Servere maten. 
 8. Bon Appetit dere!

   

ER DET NOEN OPPSKRIFTER DERE KUNNE TENKE DERE FRA MEG? 

JEG HAR HOLDT SYKESENGEN

 • 22.02.2016 kl. 17:36

..... da prøver vi igjen dere! Jeg har holdt meg borte over en lengre periode, og det har seg med at jeg har vært sykemeldt fra både jobb og skole, og har verken hatt krefter eller energi til å gjøre annet enn å ligge i sengen eller på sofaen, så slik ble det! Valentines dagen med min kjære ble ikke feiret på annen måte at vi ble liggende i sofaen å spille nintendo 64, er gode minner. Jeg har holdt sykesengen siden 12 februar, så dere kan tro hvor lei jeg var av å være syk når mandagen kom - dessverre såg det ikke til å gi seg så et legebesøk i Ørsta var på sin plass, hvor det ble tatt både tester og blodprøver for å finne ut hvor syk jeg faktisk var, og det var noe kraftig som herjet i kroppen som gjorde at feberen gikk i taket og energien hadde vært på bunn i flere dager.

Jeg merker at jeg fremdeles ikke er helt frisk og er ikke helt klar til å gi 100% helt enda, men jeg har fått mye hvile og flere late dager på sofaen. Så jeg føler det er på tide jeg kommer meg på beina igjen. Har dere noen gang kjent på den følelsen av at når du er syk, og du egentlig har mer lyst til å gjøre noe du sjeldent gjør ellers? ...Vel jeg hadde den følelsen de dagene jeg var altfor syk. Under denne perioden klarte jeg også å smitte kjæresten min, som til en hver tid for beskymret for meg gjennom dette og tok vare på meg enten han måtte opp klokka 3 eller 5 på natten fordi jeg var dårlig. Det å være syk, er ikke gøy - og spesielt ikke når jeg smitter de som står meg nærmest, og kjæresten får høre det ofte. Dessuten gleder jeg meg til vi begge er friske nok til å stå på egne bein, og da selvfølgelig uten alle de forskjellige typer medisiner som hostesaft, tabletter for bronkitt, nesedråper, paracetduo og pamol. Jeg regner kanskje med det her er litt for mye oppdatering for dere mine lesere. Det har vært en alt for sterk influensa for meg i starten, og det var så ille at ingen fikk kontakt med meg når jeg ikke ikke hadde paracetduo i systemet. Så det har vært hardt for meg, eller for kroppen min. Jeg føler jeg endelig er på bedringen vei og kan starte å gjøre mer flere ting igjen både alene, med kjæresten og de som står meg nærmest. Vel, nå avslutter jeg dette innlegget før det blir mer babling utenfor gjeldende tema. 

HVORDAN HAR DERE DET? HAR DERE OPPLEVD DENNE INFLUENSAEN?

STILL SPØRSMÅL, VI SVARER!

 • 21.02.2016 kl. 20:13

Har tidligere fått spørsmål fra noen av mine lesere, om vi ikke kjøre en spørsmålrunde der enten kjæresten min svarer på spørsmål eller vi begge svarer på spørsmål om hverandre. Denne gangen kjører vi i gang en spørsmålsrunde der spørsmålene kan være både rettet mot meg og kjæresten, der vi tilslutt plukker ut noen spørsmål som vi begge kan tenke oss å gi dere et svar på om oss, heh!

 

Det å få kjæresten med på en spørsmålsrunde var ikke så vanskelig som jeg trodde det ville bli, og det var bare et spørsmål unna. Vi håper på at vi får mange spørsmål inn fra dere. Kanskje det blir sopass mange spørsmål, slik at vi kanskje kan lage en video? ☺ Når det gjelder videoblogg er det noen som er intressert i å se flere filmer av meg og kjæresten, som i en BOYFRIENDTAG, dere?

SPØRSMÅLSRUNDEN AVSLUTTES NÅR VI FØLER VI HAR FÅTT NOK SPØRSMÅL FRA DERE!

☺ VI SNAKKES ☺

TIL MIN KJÆRE

 • 14.02.2016 kl. 09:25

Jeg vet ikke hvilke ord jeg skal bruke for å formulere meg riktig, men kjærligheten min til deg er så stor at det finnes ikke nok ord i universet. Kjærligheten vår er ubeskrivelig og jeg trodde aldri jeg skulle være så heldig, og at vi to skulle møtes er nesten for godt til å være sant. Den dagen jeg møtte deg, så forandret hele livet mitt seg.  At jeg skulle ha slik flaks, og at vi skulle være på samme sted til samme tid er noe en kan få sagt er helt utrolig. Kjærligheten jeg har til deg er helt ubeskrivelig. Jeg elsker deg ♥

 
 

Jeg kan med hånden på hjerte fortelle at jeg føler meg heldig. Jeg har funnet verdens snilleste og er evig takknemlig for at du er bare min! Jeg kan slippe alt jeg har i hendene for å få være med deg. For det beste jeg vet er å ligge i din armkrok. Og hver gang våre lepper møtes får jeg sommerfugler i magen. Du får frem følelser i meg som jeg ikke en gang viste at jeg hadde, og når du kommer med dine fantastiske kommentarer, og du får meg til å le. Jeg elsker deg så utrolig høgt, kjæresten min ♥

Jeg vet ikke hvem jeg er uten deg. Du er den som gjør dagene mine enda mer levende. Du er det beste som noen gang har hendt meg. Vi har vært sammen en god stund nå, og jeg har visste det bare noen måneder etter vi ble sammen at du er den rette for meg og du er den jeg skal tilbringe resten av livet mitt med. Jeg er ikke redd for å vise andre hvor høgt jeg elsker deg og ikke minst at jeg er din sin, og samtidig som du er forloveden min! Jeg håper at jeg klarer å vise hvor høgt jeg elsker deg! 

 

♥ JEG ELSKER DEG ♥

FUNFACTS, DU IKKE VISTE OM MEG?

 • 11.02.2016 kl. 15:46

På stranden er jeg... er den som ikke ligger på stranda. Liker heller å ligge ved bassengkanten å slikke sol, og gjerne med både musikk eller en bok for hånden. Jeg er også den som er hekta på å bli brun, når jeg først skal ligge ved bassengkanten. Så meg finner du ikke på stranden (hvertfall ikke alene).

Hos tannlegen er jeg...
 som oftest en gang i året, spesielt etter at jeg byttet til samme tannlegekontor som resten av familien min her på. Jeg har en kjempe kjekk kvinnelig tannlege, så jeg er ikke redd i det hele tatt. Jeg gikk faktisk aldri til tannlegen alene før jeg ble 20 år.

På Snapchat er jeg... 
sender jeg ofte flere snapper om dagen til venner og familie, for å oppdatere dem om dagen min, legger jeg ut på mystory på snap så handler det ofte om at jeg har oppdatert bloggen. Bruker både snapchaten min til bloggen og privat. Snapchat: gunnnis

På kjøkkenet er jeg...
 den som egentlig ikke lager mat, eller var iallefall ikke den som gjorde det før, jeg forventet ofte at søsteren eller broren min skulle lage maten og jeg skulle gjøre ting som å dekke på borde eller lignende. Nå er det litt annerledes, 

På badet er jeg... er den som er tregest her i familien (ifølge søsteren min) og det er spesielt når jeg skal sminke meg og gjøre mitt om morningene, så det er ofte jeg har stått opp gjerne 30 minutter før alle andre som skal bruke badet for å fikse meg. 

Bak rattet er jeg... Jeg skrur opp volumet på cd-spilleren i bilen på fult og synger gjerne med (mest når jeg er alene i bilen eller sammen med kjæresten). Jeg er flittig bruker av Spotify med AUX! Er også den venninna mi mener som sitter helt inni rattet og kunne lett ha vært med i en rånefilm.  I klesskapet har jeg... alt for mye klær, og jeg er vel kanskje «dronningen» av pyjamaser, for er det noe jeg kjøper meg så er det nemlig akkurat det. Klarer bare virkelig ikke å gå fra en pysjamas jeg såg på Cubus her om dagen og da blir den heller med hjem.

På høgskolen er jeg... skoleflink! Jeg prøver å gjøre mitt beste og følger ofte med i timene, men kan være enig med flere at det kan bli litt for kjedelig. Det tar foresten ikke et sekund før jeg plutselig er ufokusert og lei, kunne heller sittet hjemme å lese pensum isteden for selvom jeg vet at det er nyttig det jeg hører om på undervisningen. 

På tivoli er jeg... som elsker  ta alle ulike attraksjoner så lenge det har noe med fart og spenning, og skal gjerne drage med meg både den ene og den andre opp i det ulike fasilitetene. Den eneste fornøyelsesparken jeg har vært i til nå er tusenfryd. Kanskje jeg får oppleve Disney Land en gang? Fornøyelsesparker med mange forskjellige typer karuseller og aktiviteter - er noe jeg elsker! 

På fly er jeg... er jeg den som helst kunne tenke seg å sitte ved vinduet, og følge med det som jeg tror skjer ut av vinduet. Jeg er også den som sitter med opp hovna føtter når vi er ferdig på flyturen.

På treningsstudio er jeg... IKKE! Jeg er for dette med trening hjemme både innendørs og utendørs. Jeg elsker å trene alene, og gjerne sammen med andre (kjæresten min er en god partner). Jeg burde forresten bli flinkere enn jeg er til å trene. 

I taxien er jeg... nesten aldri! Det er en sjelden gang at jeg er i en taxi, for jeg har alltid privat sjåfør (mamma, pappa og kjæresten) for er det noe jeg ønsker så er det å komme trygt frem og gjerne helt til døren. Pluss taxi er så dyrt i lengden.

 

På fest er jeg... hun som er overnaturlig glad, smiler og gir alle en klem, selv dem jeg ikke kjenner. Det er kjedelig å sitte i ro en kveld og jeg er også den som er meget glad og kan flire meg gjennom hele kvelden, og være den som tar selfie med alle hun finner på sin vei. Mobilen min er en vandrende kamera.

Når jeg er forkjølet er jeg... har jeg ofte både feber og hodeverk. For jeg får som regel alt på en gang når jeg først blir syk.

I bladhyllene er jeg... aldri. Jeg har abonnerer på blader via nettet, så jeg trenger ikke stå i en bladhyllen for å kjøpe blader. Det hender seg at jeg kjøper Se&Hør eller Her&Nå for mamma en sjelden gang. 

Akkurat nå er jeg... fornøyd og glad. Jeg har verdens beste familie som passer på meg og en kjæreste/forlovede som elsker meg for akkurat den jeg er. Jeg er snart ferdig med utdanningen min og er snart klar til å gå ut i arbeidslivet. Livet mitt er så fint akkurat NÅ!

  

HAR DERE NOEN FUNFACTS Å DELE MED MEG? 

 

HELSE OG VELVÆRE HOS DERMASPA

 • 09.02.2016 kl. 15:44

// inneholder adlinks

DermaSpa sin egen nettbutikk ble startet opp høsten 2015, og selger ulike produkter som kan bruke til gjør-det-selv SPA hjemme en kveld du føler for å ha en spabehandling. Du får en SPA-opplevelsen i sitt eget hjem når det passer akkurat deg, og ikke minst til en mye rimeligere penge enn å gå til hudpleier flere ganger i uken eller måneden. Gjør det selv trenden kommer fra USA 😊😍

DermaSpa har produkter til både Dermaroller, kopping, hjemmespa og ulike behandlinger. Disse produktene får du kjøpt på nettsiden som du finner HER og for deg som kunne tenke deg å undersøke litt selv på de ulike kategoriene som DermaSpa selger / anbefaler fra siden sin - og det er like greit å kunne gjøre det selv og det er også billigere (noe jeg som student har erfart, så kan det være greit å gjør det selv). Du finner Dermaroller HER, kopping HER og Hjemmespa HER

 

♥ HAR DU HØRT OM DERMASPA TIDLIGERE?

FILMTIPS TIL VALENTINE

 • 09.02.2016 kl. 10:58

På søndag er det både Valentine og morsdag, men jeg tenkte at flere av dere har kanskje lyst til å feire Valentine med sin kjære. I går postet jeg tips for Valentine for både gutter og jenter. I dag tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om noen filmer som kan være verdt å se på Valentine sammen med den du elsker, eller om du så sitter hjemme alene på Valentine kan du alltids se film alene eller sammen med venner som er i samme situasjon som deg. Jeg kan være ærlig å si at jeg har aldri vært den jenta som har feiret Valentine tidligere, og det er ikke for at jeg ikke hadde lyst - men jeg hadde ingen å feire den med inntil i år, med min kjære!

HER ER NOEN FILMTIPS TIL DERE 

    

  

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 HAR DERE NOEN FILMER DERE VIL ANBEFALE TIL VALENTINE? 

VALENTINETIPS TIL JENTER & GUTTER

 • 08.02.2016 kl. 13:46

1. Overrask han med frokost på sengen: ikke fordi du mener at han bør få det, men fordi du mener at han fortjener det. STÅ opp tidligere enn han. Gjør frokosten mer spennende enn det dere vanligvis spiser. Lag f.eks.: pannekaker, vafler, disk opp med frukt og hjemmelaget juice.

2. En date med kjæresten slår ikke feil. Enten det er hjemme i sofakroken eller ute på favoritt restaurant, kino, osv. Har dere en date hjemme er det greit med litt ekstra stemning i rommet med masse lys, og favoritt matretten hans - det slår aldri feil. 

3. Se på film eller filmer. Bruk store delen av dagen ved å daffe i hverandres selskap. Plukk ut favoritt filmene hans, en serie dere liker eller bare filmer dere ikke har sett på lenge eller sett i det hele tatt. Det trenger ikke være en romantisk komedie, uansett om det er Valentines´s day.  Dersom dere vil kose dere litt ekstra, kjøp inn frukt eller smågodt - hver sin smak! 

4. Planlegg ting du og kjæresten kan gjøre sammen resten av året, selvom det kanskje ikke er permanent, er det alltid gøy å planlegge, kanskje det blir en tur til utlandet eller på en campingplass? Planlegg turer i helgene, gjør det som passer dere best.

5. En liten gave er alltid fint å få fra kjæresten. Du kan lage et hjemmelaget gavekort for dem som mener kjæresten har alt, eller du kan kjøpe et gavekort til favoritt utestedet/restauranten 

  

6. Lag små lapper til han/henne hvor du skriver fine ting ? som du plasserer litt overalt gjennom hele dagen, feks på speilet på badet, i kjøleskapet, der hvor han/hun har tannbørsten sin, under fjernkontrollen (der du vet han/hun bruker å være om dagen).

7. Fortell henne gjennom dagen hvor mye han/hun betyr for deg, og hvor glad du er i han/henne.

8. Skriv et brev til han/henne, eller skriv til hverandre. Det er kanskje litt for gammelt? (Jeg spesielt elsker det når kjæresten gjør det til meg)

9. Tilbring tid sammen med hverandre ,der dere bare fokuserer på hverandre og deres forhold. Enten dere går på restaurant eller bare slapper av hjemme i sofakroken spiller ingen rolle så lenge dere er sammen og bruker tiden på hverandre. 

10. Mimre! Kjærlighet handler gjerne om minner, kanskje dere kan ta frem noen bilder dere har tatt siden sist Valentine? Eller hva med bilder fra tiden dere datet, deres første sydentur sammen eller andre, gode minner.

 


♥ HAR DU NOEN TIPS SOM DU VIL GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN? 

UKEN SOM GIKK

 • 08.02.2016 kl. 11:26

Ukens Høydepunkt... det var på torsdag når jeg og kjæresten var på standup: Ørjan Burøe og Ole Soo. Så om latteren kan forlenge livet, så gjorde denne kvelden med disse to komikerne at livet mitt ble nok en gang forlenget. Når standup-showet var over for denne gangen dro jeg og kjæresten til Ørsta på date på Rosabella Ørsta, og spiste biffsnadder og chips, var en fin kveld!

Ukens nedtur har ikke hatt noe spesielt med nedturer denne uken her, og det er like greit for min egen del. Jeg har kost meg kjempe mye sammen med familien og kjæresten denne uken, og jeg ser ikke på det meste som negativt denne uken. Kanskje neste uke

Ukens opptur var på søndag, vi var hjemme hos mamma og pappa denne helgen og fikk servert biff med fløtegratinerte poteter og ris av broren min, og fikk smake vannbakkels som mamma laget tidlig på morgen før jeg sto opp. Senere på kvelden forflyttet vi oss til Ørsta og spiste hjemmelaget pizza med familien til kjæresten, både jeg og kai serverte Cream Brulee til dessert og vi fikk hjelp av tantebarnet / onkelbarnet vårt til servering av dessert. 

Ukens sang DUST av CLMD feat Astrid S. Den har gått på repeat hele uken både når jeg har trent, kjørt bil og sminket meg. 

Ukens bilde kommer av når vi laget mat i begynnelsen av uken, så skulle sausen smakes til og kjæresten tok bilder av dette. Ukens cravings har vært frukt og grønnsaker, spesielt når vi lager det til hjemmelaget juice med juiceren som svigerforeldrene har stående hjemme hos seg. Frukt smaker like godt om det er nypresset juice eller om det er vanlig, men det er spennende og blande ulike fruktsorter til juice og det smaker utrolig godt. Kanskje juice oppskrifter bør komme på bloggen denne uken? 

Ukens mest leste innlegg ... ble det som jeg postet natt til mandag sist uke som dere finner her

 

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

BLOGGEN FYLLER 7 ÅR

 • 07.02.2016 kl. 10:48

Det er ganske utrolig å tenke på at jeg har oppdatert bloggen med 2300 innlegg på syv år, og tanker på hvor mange ord og setninger jeg har delt med dere. Den følelsen jeg sitter med nå er helt fantastisk, det er også en dokumentasjon på livet mitt disse syv årene, der jeg har delt mine tanker og meninger med dere, og der selvfølgelig de fleste tankene har vært positive og jeg har fremstilt meg selv som en person med negative holdninger. I dag fyller bloggen syv år og det er rart å tenke at jeg er her enda ♥

Jeg må få takke dere får syv fantastiske årene med blogging, der jeg har vært der både gamle og nye lesere. Dere har vært flinke med å kommentere med deres meninger og støtte. Dere er en motivasjon i dere selv når det gjelder denne bloggen. Jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen, og på hver gang dere som klikker dere inn og leser det jeg har på hjertet. Jeg håper og tror at vi har flere fine og spennende år foran oss! ♥ Bloggingen stopper ikke her, og det viser seg år på år at jeg vokser med bloggen.

 EN KVELD MED KJÆRESTEN

 • 05.02.2016 kl. 12:28

Åh, så godt det er med slike kjærestekvelder en gang i blant. Jeg og kjæresten var på komikershow med Ørjan Burøe og Ole Soo.  
Latteren sto i veggen den 1,5 timen de var på scenen til sammen, og som ordtaket sier: latter for lenger livet, og showet var flott! Når showet var ferdig dro jeg og kjæresten ut på en liten date med middag på Rosabella i Ørsta, og maten skuffet heller ikke, heh!

 

Det å tilbringe tid sammen med kjæresten min, er det beste jeg vet! Spesielt når vi kan ta en skikkelig pause i hverdagen å finne på noe gøy som akkurat dette. Vi har selv bestemt oss for nå finne på noe mer enn bare sitte hjemme å se på film etter film ♥ ♥ 

♥ VI SNAKKES SENERE ♥ 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 03.02.2016 kl. 13:59

Hei mine kjære lesere ♥ her kommer endelig svarene fra spørsmålsrunden som jeg hadde i Januar. Lurer dere på noe som dere ikke har fått svar på, skriv en kommentar i kommentarfeltet. Vi snakke senere ♥

DEL GJERNE INNLEGGET

GOD MORGEN

 • 03.02.2016 kl. 11:36

God morgen, dere ♥ 
Siden jeg gikk nokså tidlig til sengs i gårkveld, så var det ekstremt deilig å få nok timer søvn denne natten. Kroppen er fullstendig uthvilt, og det er ekstremt deilig. Jeg har fremdeles litt hodeverk, men det er ingenting en paracet ikke kan kurere, eller hva? Heh. Jeg tenkte forresten å stikke innom for å ønske alle sammen en fin onsdag, og håper alle får en fin dag enten på jobb eller skole ♥VI SNAKKES SENERE 

TAKK FOR I DAG, TIRSDAG!

 • 02.02.2016 kl. 22:10

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og jeg ligger i sengen å gjør det beste jeg vet; å slappe av etter jobb. Kjenner det er like før jeg sovner, og da er det vel snart på tide å finne sengen. Det nærmer seg midnatt og jeg tenker å starte dagen så tidlig som overhode mulig, for å få mest ut av dagen, og det er for at jeg har så mye jeg skal få gjort i morgen. Håper alle har hatt en flott tirsdag :-) 

 

♥ GODNATT ♥

 

50 SPØRSMÅL

 • 02.02.2016 kl. 10:21

1. Hvor gammel er du om fem år? Det er det året jeg fyller 30, men jeg er 29,5, er vel da en skal begynne å føle meg gammel ?

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten min og Karianne.

3. Hvor høy er du? Jeg er bare 156,5 små centimeter over bakken! 

4. Hvilken film så du sist? Cloud9 

5. Hvem ringte du sist? Mamma

6. Hvem ringte deg sist? Linda

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Linda: Hallooo? Kar dåkke e hen? 8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer veldig ann på hvem jeg skal ha kontakt med. Om det er Karianne så er jeg veldig flink til å ringe, men er det mamma så kan det være både tekstmelding og telefon. 

9. Hva er ditt favorittsted? Tyrkia ♥ Side

10. Hvilket av stedene du har vært på var det du likte minst? Det må ha vært den campingplassen i Årdal, den var mer øde enn hjembygda.

11. Når så du moren din sist? Søndag, men skal hjem til mamma og pappa idag. 

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Under treet - Morgan Sulele

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Lykkelig gift ♥

15. Når våknet du i dag? kl. 07:00

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Bor i leilighet eller hus sammen med kjæresten / mannen i mitt liv. Har kanskje 2-3 barn, og har drømmejobben! 17. Hva skremte deg om natten som barn? At hufsa skulle komme å ta meg 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Ser ikke på youtube film. 

19. Hva er din beste egenskap? omtenksom og snill 

20. Hva er din verste egenskap? Det må være at jeg er og kan være veldig sta til tider. 21. Sover du med eller uten klær om natten? sover med pysjamas

22. Hvor mange puter har du i sengen? jeg har 4 puter som tilhører sengen, men har 10-15 puter i fotenden. 

24. Hva er det rareste du har spist? Blodpølse

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har bærbar, Macbook Pro Retina "13"

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Når jeg er ute foretrekker jeg sko, men liker best å gå med sokker innendørs - bortsett fra når jeg kommer fra syden. 26. Hva hører du på akkurat nå? Pillowtalk - Zayn

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Henning Olsen, Krokan is. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Cream Brulee

29. Den største premien du har vunnet? 100 kr i lotto / joker. 30. Liker du kaffe? Har nettopp startet å like det - men er mer selskapsdrikker (svart kaffe) 

31. Hva drikker du helst til frokost? Melk eller Juice

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Faglæreren min på barn og ungdomsarbeiderfaget. 

33. Kan du spille poker? Nei. Vet ikke om jeg kunne tenke meg å lære det heller. 

34.  Hva har du spist i dag? Brødskive med leverpostei. 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Knud Knudsen og Bjørnstjerne Bjørnson

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? P437. Vil du ha barn? Ja.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan best engelsk, men har forståelse på enkelte ord på både filippinsk og tyrkisk. 

39. Sover du på en spesiell side? Sover på høgre side, og med ansiktet inn mot veggen. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Bassenget

41. Hva bruker du helst penger på? Klær, billån, mobilregning og bensin. 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, forlovelsesringen min og smykkene som jeg fikk til konfirmasjon. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Pretty Little Liars, Sinnanekkern og Åndenes makt. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal jobbe og tilbringe tid med kjæresten og familien min. 

45. Kan du stå på slalåm? Jeg har ikke stått på slalåm tidligere (selvom foreldrene mine kjøpte meg helt nye når jeg var 10-12 år). 

46. Hvordan imponerer man deg? Bare ved å være deg selv. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den ringelyden som er mest vanlig på iphone? 

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? At jeg gikk i korps i 7 år? og fikk både 5 og 7 års medalje. 

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? De røde hanskene mine som ligger ved siden av macbooken min. 

50. Er du sosial? Ja, det er jeg - elsker å snakke og bli kjent med nye mennesker (selvom jeg kan framstå som sjenert)

 

NOE MER DERE VIL VITE OM MEG? 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN KOMMER I LØPET AV UKEN!

OVNSBAKT LAKS MED GRØNNSAKER

 • 01.02.2016 kl. 19:33

Denne ettermiddagen laget jeg og kjæresten ny og spennende rett, vi har vært innom laks i en av de tidligere oppskriftene her på bloggen. Det gjorde seg virkelig når vi tilsatt krydderet opp på laksen, skulle egentlig bare kjøre med sitronpepper og salt, men denne kryddermixen som passer til all type fisk er enda bedre. Svigermor skal gå til innkjøp av dette til eget bruk også, blir BRA!

 

Jeg laget også skattekiste med ovnsbakte grønnsaker, kunne kanskje stått litt lengre i ovnen, men det var utrolig godt etter at det hadde stått i ovnen i ca. 12 minutter. Ved siden av kokte vi både ris og stekte sopp og løk til. For dere som kanskje har oppdaget det så elsker jeg champinjong, og bruker det veldig mye til både fisk og kylling. Andre grønnsaker som ble brukt var: brokkoli, charlotløk, minimais, gulrøtter og champinjong var inne i skattekisten med grønnsaker. Tilsatt også Creme Fraiche på toppen. 

  

Slik du gjør: 

1. Start med risen. Her følger du bare bruksanvisningen på pakken. 

2. Når risen er satt på koking, legger du filetene i en ovnsbakt form og setter ovnen på 200 grader.

3. Krydre filetene godt med pepper og hell over litt matolje før dem midt i ovnen i 20-25 minutt.

4. Kutt opp det du ønsker å ha av grønnsaker til. 

5. Bland de opphakkede grønnsakene sammen og riv aluminiumsfolie opp i fire firkantene biter. 

6. Legg litt grønnsaker oppå aluminiumsfolie, krydre godt med salt og pepper og olivenolje. 

7. Du kan også legge over en skje Creme Fraiche om du ønsker det. 

8. Legg de innpakkede grønnsakene inn i ovnen sammen med fisken når det er ca 10 minutt igjen av steketiden. Du kan velge selv hvor lenge du ønsker å ha grønnsakene i ovnen. Det er valgfritt hvor lenge du ønsker å ha grønnsakene i ovnen. 

9. Sil vannet av risen etter 20 min og ta ut laksen med grønnsakene etter 20-25 minutt. 

  

HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN? 

MÅL FOR FEBRUAR 2016

 • 01.02.2016 kl. 17:01

Denne mandagskvelden er rolig og avslappende som de fleste andre kvelder. Jeg har sittet å fundert på hva jeg skal skrive ned av hvilke mål jeg skal prøve å fullføre denne måneden. De målene jeg setter meg for denne måneden, skal jeg gjennomføre om ikke skal jeg ha klart å vært innom alle målene jeg setter meg. Jeg er klar til å sette i gang denne måneden og første mål er startet ?

   

MÅL FOR FEBRUAR

 • Sette av en hel dag i uken til planlegging av ukens blogginnlegg.

 • Få nok søvn i løpet av en måned. Det går som regel i underskudd på søvn spesielt i helgene.

 • Spare penger til studieturen til Danmark og turen til Spania. Skal også fortsette med det å ikke bruke penger på unødvendige ting som jeg ikke trenger å kjøpe = penger spart er smart. 

 • Ha minst èn romantisk kveld i uka som kan være filmkveld, lage middag, dra på kino/show og kveldsturer. Favoritten til meg og kjæresten er spesielt å lage middag sammen og som etterfølger med en film eller to.

 • Oppskrifter: Skal prøve å se om jeg klarer å poste mellom 4-6 nye oppskrifter på bloggen. 

 • Jeg skal være flink student og studere mye, samtidig som jeg skal lese til eksamen som er i mai-juni. 

 

HAR DU NOEN MÅL FÅR FEBRUAR? 

DEL GJERNE INNLEGGET!

BILDER BRUKT I INNLEGGET @KAIAREKRIZ PÅ INSTAGRAM

THROWBACK MONDAY

 • 01.02.2016 kl. 12:09

Har dere det bra? Jeg føler jeg har vært litt fraværende i det siste. Merker jeg gleder meg til å komme tilbake til bloggingen for nå kribler det i fingrene etter å skrive flere innlegg her på bloggen! Velkommen tilbake, kjære inspirasjon! Går det ann å faktisk savne sin egen blogg så mye? Jeg kan være ærlig å fortelle at jeg har savnet det like mye som det har vært deilig å ikke skulle hatt flere innlegg klare for publisering på bloggen.  Jeg innser det nå at selvom jeg ikke har vært helt fraværende på bloggen, så er bloggen  en del av meg og mine tanker. Tanker og meninger jeg har lyst å dele med dere, og kanskje få svar på innlegget jeg publiserer ♥ 

 

Disse bildene over her ble tatt for 3 år siden på akkurat denne datoen, søsteren min er fotograf på disse bildene og om jeg ikke husker feil var dette en skoleoppgave, hun skulle levere inn og jeg var som oftest modell for hennes oppgaver. Noe som i senere tid har vist seg å være flott, og jeg kan vel si jeg har utnyttet henne til bloggfotograf siden jeg startet å skrive på denne bloggen ♥ ♥

VIL DERE HA FLERE TROWBACK INNLEGG HER PÅ BLOGGEN? 

DEN UKEN SOM GIKK

 • 01.02.2016 kl. 10:10

Ukens sang: Pillowtalk - Zayn! Denne sangen har gått på repeat hele siste uken ettersom søsteren min introduserte den til meg. Dette er vel noe jeg sjeldent hører på men denne sangen likte jeg godt, så denne har kommet inn på 2016 listen min på Spotify! Har dere noe musikktips?

Ukens nedtur var vel da jeg var "stuck" i bilen i ca. 7 timer pga orkanen som kom og gikk på fredag. Den gjorde slik at alle de bru overgangene jeg bruker stengte pga orkan vindstyrke, og jeg var da selvfølgelig akkurat på den tid på vei hjem fra svigers. Det var vel å merke den lengste turen hjem til mamma og pappa, og det var den lengste turen - håper jeg slipper å gjenta det neste helg!

Ukens opptur var vel mens vi ventet på å kunne få dra hjem til mamma og pappa, så fikk vi komme i hus hos en venninne og kollega. Der fikk vi servert kaffe og slo av en prat mens vi ventet på at bruene skulle starte å åpne igjen, og vi var der vel i omtrent 30 minutter til 1 time når de startet med å åpne bruene. Da skal jeg fortelle dere at det var endelig godt å komme seg hjem igjen! 

Ukens oppskrift var kylling med hvitløk og chili poteter, noe som viste seg å være utrolig godt - for jeg har aldri laget dette før! HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no