BLINK GUM

 • 25.02.2015 kl. 22:58

// sponset produkter fra LikenShare

  

I begynnelsen av denne uken fikk jeg en pakke fra LikenShare og det var med disse 3 smakene av Blink Gum med smaker av peppermint, jorbær og spearmint. Jeg skulle ta teste disse tre produktene. Siden det er helt ny type tyggegummi så er det veldig spennende og være en av de heldige som skal få teste ut disse spennende smakene. Jeg har testet ut alle tre smakene og min favoritt ble spearmint, og den smaker egentlig veldig som vanlig extra tyggegummi, men peppermint og strawberry var ikke noe favoritter hos meg, men strawberry hadde en mye bedre smak enn peppermint. Under bildene ser dere de ulike scorene på blink. 

  

  

HAR DERE SMAKT BLINK GUM SPEARMINT, STRAWBERRY OG PEPPERMINT? 

MONDAY

 • 23.02.2015 kl. 19:39

Hei! I dag er jeg supersliten, og er straks klar for å ta kvelden. I dag er den dagen hvor egentlig alt er feil, kroppen er sliten og humøret er på bånn. Energien har ikke vært den samme ettersom jeg har vært syk i flere uker, og det gjør meg ekstremt sliten, samtidig som det er utrolig mye å gjøre i samarbeid med skolen - og da kan jeg ikke ta en eller flere dager hjemme pga fravær. Skoledagen i dag har vært lang og hard. Og jeg må virkelig si at det var herlig å komme hjem etter skolen å slappe av en stund.
Nå venter siste finish av innleveringen som skal inn om to dager, også er fult kjør igjen med ny innlevering og lesing av pensum. Jeg ønsker å takke dere alle sammen for alle kommentarene som har kommet inn bloggen i det siste ♥ og tusen takk for at dere leser bloggen min! Jeg har skrevet på facebooksiden til bloggen hvem som vant konkurransen, men jeg nevner det like gjerne her også og vinneren er Siv Janita Skorpen og hun vil få premien sin om noen dager. Og jeg satser på at hun blir fornøyd med premien sin ♥ ps. det vil komme flere konkurranser etter hvert her på bloggen. Snakkes ♥

KONKURRANSE : FITBIT FLEX (AVSLUTTET)

 • 21.02.2015 kl. 12:47

Denne gangen velger jeg å kjøre en konkurranse for dere - og premien er en egen Fitbix Flex Wristband som jeg også har selv. Jeg er utrolig fornøyd med denne - og den er perfekt både med og uten trening. Men den gir deg sikkelig motivasjon, ettersom den lagrer all informasjon om hva du gjør de ulike dagene. Og det den lagrer i databasen er antall skritt, lengde, aktivitet, søvn og kalorier. Når jeg laget til denne, så måtte jeg laste ned et en app som heter Fitbit og der holder du selv øye med hva du trener, istedefor å måtte logge inn på nettstedet til denne hele tiden. Du må også laste ned en app til din datamaskin. Fantastisk eller?

Men over til konkurransen og det eneste dere trenger å gjøre er å skrive en kommentar med følgende : 

 • Skriv "jeg er med" i kommentarfeltet
   
 • Skriv navnet ditt + email adresse 
   
 • Del innlegget på facebook eller andre sosiale medier

 • LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

 • Konkurransen avsluttes 23 Februar 2015 kl. 17:00  

DAGENS ANTREKK 16/2

 • 16.02.2015 kl. 18:51

 
 

H&M fluffy genser CUBUS skjerf PIECES bukse YTREHORN uggs

 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
FIFTY SHADES OF GREY

 • 14.02.2015 kl. 14:44

I går kveld var det premiere på Fifty Shades of Grey og dette var en film jeg hadde gledet meg til å se. Og jeg kan trygt si at dette var en av de beste filmene jeg noensinne har sett! Seriøst, er ikke Christian Grey bare helt fantastisk!? Jeg sier bare wow, for en mann! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro - det var verdt det ♥♥ Kinobiletten hadde jeg skaffet meg i god tid før premieren og jeg har ikke vært så oppslukt av en film siden Twilight-filmene gikk på kino. Den gangen var det Edward Cullen som stod i sentrum. Men nok om Twilight og mer om Fifty Shades of Grey! Jeg  se mer, og jeg gleder meg allerede til de neste filmene som kommer senere. Har dere sett Fifty Shades of Grey?  

// Bilder er hentet fra google

MIN FANTASTISKE MAMMA

 • 08.02.2015 kl. 10:54

Gratulere med morsdagen! Jeg er evig takknemmelig for alt hun gjør for meg og kunne ikke ønsket meg bedre mamma ♥ Jeg kan snakke med mamma om alt fra A til Å, det er veldig godt å ha henne når det er noe jeg trenger å snakke om. Jeg er veldig sikker på at mamma er en av de snilleste personene i verden, jeg håper at en dag blir jeg like snill som henne. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg elsker mamma forferdelig høyt og at hun betyr ubeskrivelig mye for meg. Hun har alltid vært i mine øyne verdens beste mamma ♥  Jeg kunne virkelig aldri drømt om en mer fantastisk dame enn henne til å være min mamma. Jeg er så takknemlig for å ha henne som mamma. Jeg har ikke vært den enkleste datteren å oppdra, og det er jeg 100% sikker på. Mamma stiller opp gjennom tøffe tider og jeg føler alltid at mamma alltid har visst hvordan hun skal ta seg av situasjonen på best mulig måte. Hun har alltid vært der for meg, uansett. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om hvor fantastisk mamman min er, men det er i dag på denne dagen at hun virkelig fortjener det ♥ familien din skal gjøre vårt beste for at du får en fantastisk dag ♥


GRATULERE MED MORSDAGEN, ALLE MØDRE! ♥IT´S WEDNESDAY

 • 04.02.2015 kl. 20:06

Nå er det en stund siden jeg kom hjem, og nå ligger jeg i sengen å gjør det beste jeg, nemmelig å slappe av etter en dag på jobb. Kjenner at det er likefør John Blund komer å henter frem trettheten, men jeg må holde meg våken et par timer til med tanke på alt som skal skrives og planlegges for de neste dagene fremover. Jeg elsker virkerlig og planlegge dagene ved å bruke planleggeren fra personligalmanakk for bare det å skrive det ned gjør det bare mer spennende å få gjennomført det. Bruker dere å planlegge? 

  

Jeg håper virkelig at alle sammen har hatt en fantastisk onsdag og at den bare blir bedre ♥ vi snakkes senere mine søte!

MITT FRAVÆR

 • 03.02.2015 kl. 22:12

God kveld ♥ har akkurat kommet hjem fra jobb og sitter nå i pysjamas. Jeg er dessverre fullstendig klar over den mitt fravær og dårlig blogging den siste uken. Men jeg har vært veldig opptatt med skolearbeid noe som dessverre har tatt all min tid. Men så kommer skolegangen foran alt. Men jeg som alle andre har godt med en "pause" selvom den ikke var spesielt planlagt fra min side.Jeg har selvfølgelig savnet dere mye, og klarer nesten ikke å vente med og komme tilbake til gamle rutiner med bloggen igjen ♥ 

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no