its time for relax

 • 28.02.2014 kl. 20:16

Disse dagene har virkelig bare gått i et, føler at det er noe som kjer hele tiden og det blir rett og slett for mye for meg. Jeg er helt ustslitt hele tiden så jeg klarer knapt å holde øynene åpne. Det er slitsomt å være sliten, men det er også en god følelse for jeg har vært i aktivitet hele uka og det føles deilig! Har vært på ski onsdag - fredag sammen med klassen min! Nå skal jeg bare slappe av.

Det har vært noen dager hvor det har vært mye å lære - spesielt for nybegynnere på Ski! Noe som jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre var å hoppe på hop og drive med kulekjøring, og etter flere forsøk hvor jeg havna med hodet i snøen og nesten i spagaten klarte jeg å stå helt ut. Det kan faktisk jeg leve lenge på! Det har vært både humor, latter og kos med klassen idag. Heeerlig ♥ ♥

Dagene har gått fort, og jeg var en av dem som var optimist til all aktiviteten, men alt ble til en positiv opplevelse. Fantastisk!!!!!!!
PMO

 • 27.02.2014 kl. 17:10

Som sagt hadde vi skidag i dag også, det gikk bedre enn forventet. Jeg seriøst hater å stå på ski - for jeg er faktisk ikke fødd med ski på bena. Men dette var noe jeg ikke kunne trekke meg fra - siden det er et arbeidskrav som  gjennomføres av alle sammen. Ski-aktiviteter er ikke min sterke side - jeg er mer akebrett, bygging av snømenn og lage snøengler, og bare ha det gøy i snøen ♥

Hadde flere morsome aktiviteter jeg deltok på, men når det kom til å renne seg på ski uten staver i "bratt" bakke, da takket jeg for meg! Fikk prøve kanonball med ski, boksen går og rød lys uten ski. Tilslutt hadde vi bingojakt og disse aktivitetene var planlagt av ulike studenter. Det var utrolig gøy, spesielt og være sammen med klassen! Alle blir koblet sterkere når vi alle henger sammen ♥

Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra en dag i snøen - vi befant oss i grøndalen og har  plantet meg godt under dynen! Det er deilig etter en lang og kald dag i snøen med kakao og god mat. Resten av kvelden skal jeg lese på pensum og slappe skikkelig av. 


SKITUREN

 • 26.02.2014 kl. 20:13

Skituren sammen med fantastiske jenter var heeeeeerlig! Vi dro fra skolen ca. 08:50 og var tilbake ca. 16:30. Selve turen var i 4-5 timer, vi laget mat på stormkjøkken, laget bål og koste oss skikkelig sammen! Det beste med hele turen? Det å være sammen med hverandre , bare kose oss skikkelig, å hadde skikkelig humorstund. Og forresten det er alltid like fantastisk å være med disse fine! 

Maten vi laget var tomatsuppe fra begynnelsen av og vi hadde fordelt arbeidsoppgavene på alle i gruppen - så alle gjorde noe ♥ ♥

Gruppen vår er alltid de første ferdig, men vi sitter med et smil om munnen hver gang, og dette beviser gang på gang hvor godt vi arbeider sammen, som en god gruppe og det er heller ingen suring innblandet. Dagen hadde ikke vært den samme uten dere ♥ ♥

HAR DERE VÆRT PÅ SKIDAG? 

KLAR FOR SKITUR

 • 26.02.2014 kl. 07:30

God morgen folkens! Nå sitter jeg halvveis påkledd med skiutstyr, fordi i dag skal jeg nemlig på skitur med klassen. Jeg er egentlig ikke spesielt begeistrert for å stå på ski  fordi jeg alltid skader meg selv på en eller annen merkelig måte og satser på at det blir gøy uansett. Skal være sammen med basisgruppen og vi skal gjennomføre arbeidskravet med glans. Blogges senere ♥

TIRSDAG

 • 25.02.2014 kl. 10:44

Hei dere.  Vi har nå en slik "helvettesuke" på skolen. Det er ikke så mye som skal til - men som flere av dere vet, så er jeg ikke fødd med ski på beina. Er vel flere som lurer på hvorfor stå på ski når det ikke er snø? Men jo - vi skal stå på ski - klassen reiser ditt snøen befinner seg! Jeg er ikke begeistrert, men må likevel bli med for å få bestått arbeidskravet, noe som ikke er vanskelig! 
Så ja, jeg har en god følelse! Idag har jeg studiedag = er hjemme fra skolen! Nå skal det jobbes med studiene! See you soon ♥HVILKE PLANER HAR DERE I DAG ? 

mandag

 • 24.02.2014 kl. 19:01

Mandag igjen, og som vanlig er jeg lite begeistret. Skoledagen har aldri vært så lang, og jeg har aldri vært så trøtt! haha, ble nok litt sent i går ettersom jeg ble sittende å se på åndenes makt sammen med mamma, oppkjøring til sesong 9 som starter i mars!!!
I dag er jeg supersliten, og er straks klar for å ta kvelden. Skoledagen min var fra klokken 09.15 - 15.00, som er slitsom mandag! 

Nå sitter jeg i joggis og se noen episoder med the vampire diaries på netflix ♥ før jeg finner sengen - kan heldigvis sove litt lengre i morgen! Siden gruppen jeg er på har studiedag i morgen og dagen skal brukes til å lese på pensum i BLUSRLE og BLUNHR :-)
Håper alle mine fantastiske lesere har hatt en fin mandag, selvom min har vært slitsom og lang. Snakkes lesere ♥

 GIVE AWAY

 • 24.02.2014 kl. 10:08

Dere er mine fantastiske lesere, og jeg ønsker å gi noe til dere - dette er en giveaway og det eneste jeg vil dere skal gjøre er å skrive epostadressen + navn i kommentarfeltet. Jeg kommer til å kjøre giveaway´en til jeg føler jeg har fått nok kommentarer! I denne give awayen får dere enten cover til iphone 4/4s hvor dere også kan oppbevarer kort eller penger, og et cover dere kan/vil bruke under trening! 

HUSK! Epostadresse + navnet ditt. Har du blogg? Skriv gjerne den også! Det er også et (pluss) om dere liker facebooksiden her


INSPO

 • 23.02.2014 kl. 18:16

 
 
 
 
 
 
 

BILDER HENTET FRA WEHEARTIT

Reisemål til varmere land?

 • 22.02.2014 kl. 18:16

De siste dagene har det vært mye snakk om hvor vi skal dra i sommerferien, fordi hver sommerferie pleier vi å dra på tur en ukes tid en plass i Norge og oppleve nye ting - men i år blir det noe helt annet. Og reisemålet i år er til varmere land, og jeg gleder meg med tanken på det at jeg aldri har vært i varmere strøk før, har alltid vært på ferie i Norge eller Sverige. Så dette blir spennende!!!

  Sparetiltak for studenter . . .

 • 22.02.2014 kl. 12:21

MATBOKS
Om du kjøper mat i kantinen hver eneste skoledag gå pengene fort. En sjokomelk koster 25 kr og hvis du kjøper en slik hver dag blir det 500 kr i måneden. I tillegg så kjøper du litt mat og litt mer når du er i kantinen. Et tips: ta med matpakke på skolen. 

NETFLIX/STREAMING
Jeg bruker netflix som koster 79 kr i måneden. Der ser jeg mange filmer jeg ønsker.  Jeg ser også filmer og tv-serier gratis på nett. For når en først går på kino blir det fort en stygg vane! Og en kino koster 100 kr og plutselig går du på flere kinoer i måneden. 

HANDLE PÅ SALG
Jeg er en av dem som elsker å shoppe klær til meg selv og det er jeg sikkert ikke alene om. Alle kjøper nye klær i blant og da er det best og spare så mye penger som mulig.  

TREN GRATIS
Et treningsprogram på treningssenter koster rundt 300-500 kr i måneden. De pengene kan du spare ved å jogge ute/inne og trene hjemme. Dere kan også følge flere treningsvideoer via youtube - en kan bli virkelig inspirert til å trene av det også! 

LAG ET BUDSJETT
Dersom du vil lage en oversikt over hvordan du skal fordele pengene i løpet av måneden, er det lettere å spare pengene. Dersom du ikke har oversikt over pengene er det lett å glemme brt hvor mye du kan bruke akkurat den måneden. ps : sjekk utskrifter for å se hvor alle pengene dine blir av. Jeg har nettopp startet med dette, og det har blitt mer kontroll over pengene du bruker.

BRUK STUDENTRABATTER
Det finnes tusen nettsider med forskjellige studentrabatter. Vi har Studentkortet og studenttorget

TA BUSSEN
Bensin (kan fort bli ekstremt dyrt i måneden). Det er derfor mye bedre og skaffe seg et busskort som koster 400 kr i måneden.HAR DERE NOEN TIPS TIL MEG? 

fredagskveld

 • 21.02.2014 kl. 20:58

God kveld! Sitter forøyeblikket hjemme og slapper av før skal jobbe noen timer. Skal senere overnatte hos kjæresten, blir koselig!! Håper at alle dere mine kjære lesere vil få en fantastisk fredagskveld her. Snakkes i morgen mine fine :-)
nytt extensions

 • 21.02.2014 kl. 17:41

I dag fikk jeg satt på extensionet og da hadde jeg bestilt time hos min faste / favoritt frisør hos trendy frisørsalong, god service ♥ Siden jeg også farget i mitt eget hår + klippet bort alt det slitte tok det flere timer fra klokken 09:00 - 13:30. Extensionet jeg bruker er microringer. Var fra samme "leverandør" jeg brukte sist jeg hadde extensions også, og er mer enn fornøyd med håret. Kvaliteten er utrolig bra! Har prøvd både clips og micro ringer, og har vært veldig fornøyd med begge. hva syns dere om håret?

 


fryser + knallrød

 • 20.02.2014 kl. 20:31

Herrefred, så kaldt det er om dagen!! Jeg fryser av meg rumpen hver gang jeg går ut av døra og blir knallrød på både nesen og kinnene når jeg er ute, snøen daller tett og blir liggende, minus gradene har kommet frem. Det er litt deilig - men litt unødvendig. Vi er i slutten av februar, selvfølgelig har snøen kommet på rett tidspunkt pga vinterferien og påsken står snart for tur. Fantastisk!

Jeg er ikke spesielt glad i snø og kulde, men akkurat nå håper jeg den blir liggende iallefall ca. 2 uker pga arbeidskrav via skolen. Arbeidskravet om Barn og Snø, og da trenger vi snøen for å få gjennomført og ikke minst fullføre arbeidet med basisgruppen min.
Endelig kan jeg være på gruppe med basisgruppen selvom det funker bra og være på gruppe med andre fra klassen min også :-)

 
 
 

bilder hentet fra weheartit

Barnehagelærer

 • 20.02.2014 kl. 13:42

Det er mange som spør meg hvorfor jeg vil bli barnehagelærer? Jeg ser et fantastisk yrke - hvor du lærer noe nytt hele tiden! Barn som smiler til meg, gir meg klemmer og kommer med herlige gullkorn hver dag. Etter en dag på jobb i barnehagen vil du sitte igjen med et stort smil. Jobben som barnehagelærer er veldig viktig! Du er der for barnet - gir omsorg og kjærlighet! ♥ Når du jobber som barnehagelærer kan du danse fra pippi langstrømpe til kaptein sabeltann! Men fremdeles sette grenser for barn. Du kan lage hoppetårn eller bygge slott sammen med barna, og være ute i naturen sammen med barna. Thats a good feeling! Når barna er i barnehagen er du en viktig del av deres barnehagehverdag, du gjør noe viktig og barna får en god start på livet! Barna bruker flere timer i uken på å være i barnehagen sammen med andre barn og du er en viktig støtte for barna ♥

Du er ikke bare en "tante" som passer på andres barn, men utdanna folk som gjør alt de kan for å gi barna en god oppvekst og følger utviklingen. Det er mye som skjer fra barnet starter i barnehagen til det er klar for skolebenken. Tenk fra at du ligger på gulvet og ikke har startet å snakke til å springe, snakke, lese og skrive i en alder av 5/6 år. Og din rolle som barnehagelærer er veldig viktig! Men spørsmålet "hvorfor jeg vil bli barnehagelærer?" er at jeg elsker å arbeide med barn og sammen med barna, at barna ser opp til meg som en "rollemodell" er spesielt! Barna betyr så utrolig mye for alle sammen og barna er vår nye fremtid ♥

Om barna gråter som snørret renner, om de blir syke, og spesielt bleieskift hver eneste dag, så er det slik et livet som utdannet barnehagelærer skal være og det er der veldig spennende! Jeg gleder meg til å bli ferdig utdannet og komme meg i arbeid, men akkurat nå nyter jeg tiden sammen med klassen, studiene og praksisen.

 

 

Studiedager

 • 20.02.2014 kl. 10:11

Våknet for ca. en time siden, men ligger fortsatt på pcen i sengen som jeg har gjort siden jeg våknet. Har "helg" fra skolen og skal bruke tiden på pensum og avslapping. Må vel egentlig innrømme at jeg elsker studiedagene vi så sjeldent får på Høgskolen. Hi Hi!! Skal ikke tilbake på skolen igjen før på mandag - noe som er perfekt får tatt igjen lesing, avslapping og virkelig kose meg ekstra ♥

 
hva er deres plan for dagen?

studentlivet

 • 17.02.2014 kl. 20:10

Da var mandagen her igjen ♥ Noen rynker på nesen av tanken på en ny uke, andre trekker på smilebåndene for nye muligheter. Denne uken er selvfølgelig bedre siden det er vinterferie for de aller fleste, men ikke for meg - jeg er student på Høgskolen i Volda. De siste ukene har det vært mye fokus på skolen og lesing av pensum frem til kunnskapsprøven som jeg hadde på fredag. He he!


Hvorfor du bør velge barnehagelærer?

 • 15.02.2014 kl. 18:40

Barnehagelæreryrket er et yrke som krever mye av deg, og som vil gi deg enda mer tilbake. Det er en jobb du blir stolt av, og der din innsats og kunnskap hver eneste dag er en enorm betydning. Du får en lederutdanning med kompetanse vi får stor bruk for. . . En barnehagelærer legger til rette for omsorg, lek og læring. Engasjerer og motiverer til utvikling og utfoldelse i trygge omgivelser. Din kunnskap, trygghet og kompetanse er grunnlaget for livslang læring. Grundig fagkunnskap og praksis vil sammen med en god profesjonell støtte deg på veien mot å bli en god barnehagelærer. Barna trenger kunnskapsrike voksne som kan å lære til andre. .

BARNEHAGELÆRER ER FANTASTISK JOBB, OG DU LÆRER NOE NYTT HVER ENESTE DAG I LIVET DITT!

Jeg går første av treåing bachelorgrad på Høgskolen i Volda! Utdanningen er treårig bachelorgrad på 180 stp. = 150 stp. + 30 stp. De 150 stp. omfatter en obligatiorisk del, mens de 30 stp. er en fordypning hvor du kan velge mellom flere tilbud! Det obligatorisk består av 6 tverrfaglige kunnskapsområder som henter sin kunnskap fra lærerutdanningen som RLE, samfunnsfag, norsk, matte, musikk, drama, forming, naturfag og fysisk forstring. En bacheloroppgave på 15 stp. inngår i den obligatoriske delen av studiet. 

"PEDAGOGIKK SKAL VÆRE INTEGRERT I ALLE KUNNSKAPSOMRÅDENE"

Fordypningen på 30 stp. bygger på kunnskapsområdene, faglig progresjon og økt kompetanse for arbeidet i barnehagen senere. . . Det vil åpne for ulike tilbud om fordypningsenheter, og utarbeider egne planer for disse. Her kan du velge i tråd med personlige interesser og utvikle dem videre til bruk i det pedagogiske arbeidet i barnehagen. De to første årene har utdanningen er lik ved alle høgskoler, slik at det er mulig for studentene å endre høgskole etter andre året hvis det er spesielt ønsket av studenten, senere. 

"I PRAKSISEN SKAL DU BLI KJENT MED UTFORDRINGER OG KRAV SOM STILLES TIL EN BARNEHAGELÆRER"

Praksis skal være veiledet, variert og vurdert og inngå som en integrert del i alle kunnskapsområder der du jobber med oppgaven. Praksisbarnehagen og praksislæreren skal gi rom for studentens egne erfaringer, undring og refleksjon.  Du skal få erfaring fra samhandling med det enkelte barn og barnegrupper med ulik alder, ulik bakgrunn og ulike forutsetninger. Som student skal du prøve deg som leder for barn og voksne og du må få erfaringene slik at du kan lære av dem. Slike erfaringer tar du med videre ♥
7 NYE TING OM MEG

 • 10.02.2014 kl. 21:33

1. Jeg sjekke alltid om det er noen inni skapene før jeg sovner.

2. Jeg er alt for dårlig til å legge meg! Jeg kan ligge å være stuptrøtt i sengen å bare sitte på internett, men jeg klarer ikke legge meg til å sove, angrer alt for mye om morningen!

3. Jeg elsker kjæresten min og hadde aldri i mitt liv trodd jeg skulle bli så forelsket noen gang

4. Jeg hater å ha fremføring og jeg liker ikke å snakke foran mange mennesker! 

5. Jeg er et skikkelig rotehue, men eg hater rot!

6. Jeg ønsker jeg bodde et sted hvor jeg kunne gå rundt i høye heler, nydlige klær/kjoler og pynte meg hver dag. 

7. Jeg kan være super sjenert og ikke tørre å si en eneste ting. 

 FITNESS INSPO

 • 08.02.2014 kl. 13:11

Dagene går i ett og jeg syns at et døgn bør inneholde flere timer. Både gårsdagen og denne dagen har igrunn vært utrolig helt like. Jeg er alt for trøtt så jeg orker hverken å kle på meg eller sminke meg. Etter skolen trener jeg hjemme på mølla i ca. 30 minutter og forskjellige mageøvelser. Når treningen er ferdig er det tid for lekser / lesing av pensum. Og slik går dagene og det er ikke noe spennende som skjer. 

 
 
 
 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 07.02.2014 kl. 20:03

Husker faktisk ikke sist jeg hadde spørsmålsrunde, tror egentlig ikke det er såå lenge siden? 
Spørsmålsrunden avsluttes om en ukes tid! 


HELG!

 • 07.02.2014 kl. 19:35

Arbeidet er lagt frem for læreren og klassen, og vi er alle fornøyde! Det som står igjen er å få godkjent / ikke godkjent. Nervøs? Ja! Alle "digitale praksisfortellingene var utrolig fantastisk, det var også spennende og lærerikt og se alle andre sine fortellinger. Hi Hi! Etter en hel uke hvor vi lærte om historien, kulturen og tradisjonene til samene er det endelig HELG og lesing av pensum of course.
gruppearbeid

 • 06.02.2014 kl. 21:20

I dag har samene sin nasjonaldag , og ettersom siden jeg går barnehagelærer skal vi lære om andres kultur, tradisjon & historie. I dag har vi gjennomført gruppearbeidet som vi har jobbet med denne uken "det samiske i barnehagen" sammen med guttene ♠ Jeg spesielt har lært mye nytt denne uken som jeg ikke viste fra før, og dette temaet er noe jeg som barnehagelærer skal lære. . .

 NEVERNAKED

 • 06.02.2014 kl. 18:52

Handler du hos NEVERNAKED.COM og bruker rabattkoden : VDAY gir de 20% på alle Valentine produkter!


HUSK RABATTKODE : VDAY

 

// reklame

Samisk historie, tradisjon og kultur

 • 04.02.2014 kl. 21:50

Skoledagen har vært fryktelig lang men fremdeles alt for koselig! Skolen startet 9:15 - 17:30 = teori, praktisk og gruppearbeid ♥ Denne uken har vi samisk historie, samisk språk og samisk kultur, og i dag hadde vi teori om samisk tradisjoner om mat og "leker". Har vært koselig og være sammen med hele klassen, men må virkelig si at uansett hvor mye klær jeg bruker fryser jeg uansett ♥

I morgen er det mer undervisning og enda flere spennende ting som skjer denne uken - skal blant annet lage et opplegg sammen med gruppen jeg er i som skal gjennomføres i en barnehage i Ørsta på Torsdag = Har spennende dager i vente! gleder meg ♥

 
  Mandag

 • 03.02.2014 kl. 19:28

Da er mandagen straks over, og denne uken har begynt ganske bra. Startet 09:15 på skolen, og sluttet tidlig - men fikk jobbet mye med gruppearbeid i samisk historie, samisk språk og samisk kultur. Når jeg kom hjem fra skolen, og da tok jeg å trente ca. 1 time!
Kjempe deilig å få trent litt. Litt senere ble det lesing av pensum vi har denne uken, greit og vite hva jeg begir meg ut på! He he. . 

 


LINKRUNDE

 • 02.02.2014 kl. 21:06

Da setter jeg igang en linkerunde! Jeg plukker ut ca fem blogger som jeg liker og som jeg synes burde få litt ekstra oppmerksomhet, og det dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og bloggadresse og like dette innlegget via facebook-knappen under (hvis du har facebook) LYKKE TIL♥
Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no