EN ROLIG HVERDAG

 • 25.01.2017 kl. 14:00

Hvilke dag det er idag betyr ikke så mye om dagen, og jeg nyter hver dag som om det skulle vært en rolig hverdag og godt er det. Jeg var på arbeid i går og kom ikke hjem før ut på kvelden, da jeg tok en rolig kveld sammen med kjæresten. Jeg var ikke i seng før sent ettersom vi glemte av tiden mens vi såg på favoritt tv-serien vår. Jeg våknet ved daggry i dag, og det er aller tiders, dere!

Spesielt om morgenen elsker jeg jeg å pakke meg inn i favoritt ullen min, mens jeg ser på min egen favoritt tv-serie ettersom kjæresten min drar på jobb tidligere enn vanlig noen dager. Hva står på agendaen deres i dag? Klem fra meg til dere 💋💋

  Hvordan har dagen deres vært idag, og hvilke planer har dere videre for denne dagen? 
 

UKEN SOM GIKK ...

 • 23.01.2017 kl. 21:19

Akkurat nå sitter jeg å super i meg litt energidrikk i sofakroken hjemme i leiligheten. Jeg har nettopp satt på en maskin med sorte klær, og jeg venter på at kjæresten blir ferdig med arbeidet sitt. I dag har jeg brukt bilen min mye og jeg har vært innom flere forskjellige kommuner på en å samme dag. Akkurat nå er sykt sliten og jeg har faktisk hatt på meg ull-settet fra Kari Traa. 

Ukens tanke er generelt om hvor heldig jeg er som har en fantastisk kjæreste som elsker meg for den jeg er, og jeg merker såå mye hvor jeg savner han når han er på arbeid og jeg er på arbeid, eller er hjemme. Jeg er omringet med den beste familien både fra min side og kjærestens side, og jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre. 

  

Ukens fokus å gjøre mitt beste. Jeg føler at jeg vil gi 100% hver eneste dag enten det er på arbeid eller hjemme. Når jeg ikke er på arbeid, ønsker jeg å få tiden til å strekke til både venner, husarbeid og familie generelt. 

Ukens cravings er pasta, pizza, ostesmørbrød, salat-kylling og sjokomelk.

Ukens serie er Pretty Little Liars. Jeg er hekta etter så mange år, at jeg kan sitte å se dem på repeat så ofte jeg kan. ÅÅ typisk meg. Jeg gleder meg det kommer ut flere episoder. Jeg må se flere nye episoder NÅ! 

Ukens sang er TINI - Losing the Love, Great Escape, Got Me Started og Underneath it All. 

  

Ukens humør er at jeg er bestandig glad og jeg føler at ting endelig faller på plass både på privaten og jobb. Jeg føler jeg hatt skikkelig gode dager både hjemme og på arbeid. Privatlivet mitt er ganske bra om dagen ,og jeg start hver eneste morgen med et smil. Det føles så utrolig godt, og det humøret mitt er alltid på topp, takket være den fantastiske samboeren min. 

Ukens nedtur kan jeg fortelle dere at jeg har ingen store nedturer denne uken. Vår kjære internett leverandør, leverer enda og jeg er skikkelig humør spreder om dagen.. 

HVORDAN HAR UKEN DERES VÆRT  ?

DENNE HAR VÆRT EKSTRA GOD

 • 22.01.2017 kl. 21:37

God kveld til dere ♥ I dag har det vært en utrolig avslappende og deilig søndag. Det er som oftest alltid slik, men denne har vært ekstra god, og vi har brukt denne søndagen på familiehygge. Der vi reiste til Fosnavåg på resturante med hele familien, vi har hatt det utrolig koselig. Vi avsluttet denne søndagen hjemme hos foreldrene mine, ettersom svigerforeldrene mine ikke hadde vært på besøk med dem enda. Det var en utrolig koselig avslutning på en fantastisk søndag. Håper dere har hatt en fin dag! Vi skrives 😉

  
  

Nevøen vår dro akkurat hjem etter en hel helg sammen med tante og onkel! Han sa selv at helgen sammen med oss var kjempe gøy, og at neste gang det blir mer overnatting, blir nok i vinterferien dersom det er plass i timeplanen. Vel nå avslutter jeg og min kjære med noen episoder av favoritt-serien vår på TV, før vi finner sengen tidlig denne søndagskvelden. Ha en fin søndag, dere!

Hvordan har søndagen deres vært? Har dere noen mål for denne uken? 
Uken som gikk - kommer ikke på bloggen før i morgen! Vi skrives senere, mine kjære venner. 

EN ROLIG LØRDAG

 • 21.01.2017 kl. 23:30

Riktig god lørdagskveld! Da var helgen endelig her for fullt, og godt er det. Denne uken har virkelig godt i ett, og i dag har jeg ikke noe spesielt på kalenderen utenom familiehygge. Jeg skal rett og slett bare lene meg tilbake og nyte lørdagen til det fulle! Eller, fredagskvelden var også rolig og fin. Der vi spilte PS4 (til den tok kvelden) og deretter ble det film med brus og popcorn, dere! 😉 
Slike helger for meg er veldig sjeldent, og når jeg først får slike helger er de betyr mer enn noe annet. Nå skal jeg diske opp med litt frokost til guttene her hjemme før vi senere skal en tur til sentrum og familieselskap. Har dere hatt det bra? Vi skrives senere. 

  
  

Håper alle sammen har hatt en fantastisk lørdag! Det er enda mer familiehygge i vente, i morgen - Snakkes!
 

FREEEDAG, ENDELIG!

 • 20.01.2017 kl. 19:22

Dette er kanskje den deiligste fredagen jeg har hatt på lenge! Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har vært veldig sliten den siste tiden med tanke på mange baller i luften, så denne dagen og denne helgen har jeg gledet meg lenge til. Jeg har forresten frihelg for dere som lurer på hvorfor jeg er så glad. Jeg har hele denne helgen foran meg og den skal jeg bruke sammen med kjæresten og nevøen vår som skal være på overnatting hele helgen, det blir skikkelig koselig. Samtidig som det også denne helgen er selskap for en av niesene våre, og vi avslutter denne helgen med en skikkelig familiemiddag. Vi snakkes senere mine kjære venner ☺️

 

Hvordan har deres fredag vært idag? 
Har dere planer for helgen? 
Hva har dere lyst til at jeg skal skrive om på bloggen? Kom gjerne med tips! 


 

EN DAG EKSTRA

 • 17.01.2017 kl. 21:28

God kveld! Som dere sikkert merket i går utvidet jeg rett og slett helgen med en ekstra dag. I dag er det tirsdag, men i hodet mitt later jeg litt som at det er mandag og kaster meg ut i de gode rutinene igjen da det ikke ble noe pangstart på denne uken i går ☺️  Det føltes deilig, og det var virkelig etterlengtet med en deilig fridag i går. Jeg har også bestemt meg for at jeg burde bli flinkere til å sette meg mål og fokusere mer på motivasjon. Ha en fin tirsdag videre, dere - så snakkes vi igjen senere! 


 

Hva har dere gjort denne mandagen og tirsdagen? 
Hvilke planer har dere for denne uken, kjære venner? 

UKENS SOM GIKK

 • 15.01.2017 kl. 19:58

Ukens værste dag ... var når jeg kom hjem til leiligheten på tirsdag og det ikke var tilgang til internett ettersom vi har hatt små problemer i flere uker, og at nettet hadde vært dårlig, og det å komme hjem til leilighet uten internett, der jeg hadde en blogg som skulle oppdateres ble ikke tatt i mot med åpne armer. Vi hadde dessverre dette problemet gående fra tirsdag til torsdag, selvom det føltes enda lengre ut, og vi måtte slå hodene sammen for å kunne finne på noe kreativt. 

Ukens beste dag ... dette høres kanskje komisk ut, men det var da vi fikk internett tilbake i leiligheten! Jeg vet at begge er ganske avhengig av internett, ikke bare for å sitte å oppdatere bloggen eller noe, men vi bruker internett her hjemme til så mye som blant annet se film via Netflix, betale regninger via nettbank, osv. 

Ukens sang ... Halsey - Not Afraid Anymore har blitt en favoritt denne uken, og en sniktitt på spillelisten til Fifty Shades Darker. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Akkurat nå ... sitter vi begge hjemme i sofakroken! Jeg oppdaterer bloggen for dere, og har strikke-prosjektet mitt rett ved min side. Kjæresten sitter på den andre siden, og spiller litt GTA. Det har vært en rolig søndagskveld for oss, og det selv etter at jeg tok en forevig powernap hjemme hos svigers tidligere i kveld - der min kjære og svigerfar valgte å filme det hele. 

Ukens sitat ... Med tre ord kan jeg summere opp alt jeg har lært om livet : Det går videre (skrevet av Robert Frost). 

Ukens film ... 16 BLOCKS! Det er en amerikansk actionfilm fra 2006, med Bruce Willis, Mos Def og David Morse i hovedrollen. Det er en film jeg egentlig ikke har lyst til å anbefale dere å se, ettersom jeg følte den var generelt dårlig i forhold til alle de andre gode filmene som Bruce Willis har hovedrolle i, og det var alt for lite action og romantikk. 

Dette var min lille uke oppsummert! Nå skal vi se en film <3 snakkes

FREDAG OG HELG ALLEREDE!

 • 13.01.2017 kl. 21:17

Hei og god fredagskveld, dere  Tenk at det er fredag og helg allerede! Jeg fikk akkurat satt meg ned i sofakroken etter en knallhard dag på arbeid, så da gjorde det virkelig godt at jeg har hele denne kvelden avslapping og jeg klager absolutt ikke! Jeg og kjæresten skal se en film før vi finner sengen senere i kveld, og vi har ennå ikke bestemt for hvilke film vi har lyst til å se denne fredagskvelden. Jeg håper virkelig at alle sammen har hatt en fantastisk fin fredag! Så snakkes vi igjen senere. Hvordan har deres fredag vært idag? 

 

FRA EGEN STUE

 • 12.01.2017 kl. 19:08

Endelig, har vi fått tilbake internett hjemme i leiligheten igjen. Så nå blir det oppdatering på bloggen fra egen stue, og etter en hektisk torsdag som denne er det endelig deilig å kunne sette seg ned i sofakroken hjemme og virkelig slappe av med serie på Netflix og strikkeprosjekt. Selvfølgelig blir jeg ikke sittende så alt for lenge ettersom når kjæresten kommer hjem fra arbeid drar vi avgårde hjem til svigerforeldrene mine. Der skal vi spise middag og kose oss sammen denne kvelden for å ha en hyggelig stund ☺️

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så hvordan har denne torsdagen deres vært? 
Ha en riktig god torsdag, kjære dere! Vi snakkes senere 


 

BRUKBAR ONSDAG

 • 11.01.2017 kl. 12:45

Hei dere ♥ Jeg har stort sett vært på farten i hele dag, og planen om å oppdatere bloggen med innlegg gikk med andre ord rett i vasken tidligere på dagen ettersom vi fremdeles ikke har internett hjemme i leiligheten. Nå er jeg på besøk hos foreldrene mine, der jeg skal spise middag før jeg reiser hjem til mann og leilighet. Denne onsdagen startet ganske så tidlig ettersom, kjæresten reiste på jobb tidlig idag, og jeg ikke klarer å legge meg igjen etter at jeg først har stått opp - så da ble det rydding på høyt nivå. 
Håper alle sammen får en fin onsdag videre! Så snakkes vi snart igjen når jeg har mulig til å oppdatere dere. 

Hvilke planer har dere for denne dagen? 


 

DÅRLIG OPPDATERING

 • 10.01.2017 kl. 19:41

God kveld, God kveld fantastiske lesere ♥ Hvordan har tirsdagen deres vært? Jeg beklager for sykt dårlig oppdatering her på bloggen idag, og dessverre vet jeg ikke hvor lenge dette kommer til å holde seg gående - ettersom vi ikke har internett hjemme i leiligheten! For øyeblikket har jeg reist bort til svigerforeldrene mine for å kunne få oppdatert bloggen, samtidig som vi hadde en plan om en liten filmkveld sammen med dem. Håper alle får en fin tirsdag videre, så skal jeg oppdatere når jeg kan, dere! Hva har dere gjort denne tirsdagen? 
Hva skal dere gjøre i kveld? 

UKEN SOM GIKK ...

 • 09.01.2017 kl. 17:04

Ukens høydepunkt for denne uken må være de dagene jeg har fått brukt sammen med den fantastiske samboeren min, og familien min generelt. Åh, som jeg har kost meg med den alt for bra familien min. Mamma har laget så utrolig mye god mat denne helgen til oss, at vi nesten ikke trenger å spise mat resten av uken (hehe, jeg tuller). Så denne helgen har absolutt vært en av de beste hittil dette året. 

Ukens innkjøp er alt for lite, og de fleste innkjøpene jeg har stått for denne uken er tråd til strikkeprosjekt og de mest naturlige matvarene til uken. Denne måneden har vi plan om å spare mye penger og generelt gjennom hele året (kommer et innlegg senere om det). 

Ukens cravings må være hjemmelaget juice som vi har prøvd å forske oss frem på! Jeg vil komme til å legge ut oppskrifter av forskjellige juice oppskrifter når jeg har funnet enda flere oppskrifter jeg vil dele me dere. 

Ukens opptur er at jeg fikk tilbake bilen fra EU-kontroll og den ble EU GODKJENT! Ukens nedtur ble dessverre dagen samme kvelden etter EU-KONTROLL som jeg kom hjem fra arbeid da mistet jeg eksospotten på bilen. HURRA! 

Ukens sang er dessverre flere enn bare en enkel sang, men favoritten som gikk på repeat hele helgen er I Don´t Wanna Live Forever - ZAYN feat. Taylor Swift. 

Ukens film er hovedsakelig den romantiske filmen som dere kan se både venninner eller kjæresten er uten tvil, The Longest Ride som jeg tipset dere om på søndagsmorgen. Men jeg har også blitt veldig hekta på filmer hvor Bruce Willis har hovedrollen, og det er blant annet om disse filmene Red & Red2 som jeg tipset om tidligere i uken. Dette var min uke, kort oppsummert! Hvordan har deres uke vært? 

 

LIKE FORT SOM DEN BEGYNTE

 • 09.01.2017 kl. 12:33

God mandag alle sammen! Da var helgen over like fort som den begynte. Helgen hjemme med familien min går alltid like fort, men det har kanskje noe med at jeg har arbeidet hele helgen og når jeg har vært hjemme har jeg sovet veldig mye av tiden. Det føles helt fantastisk å starte en helt nye uke, ettersom den andre var helt fantastisk - så håper denne uken blir like bra som sist, dere! 

 
 
Bilder hentet fra weheartit for inspirasjon. 

Hva skal dere gjøre denne mandagen? 

 

DEN PERFEKTE SØNDAGSFILMEN

 • 08.01.2017 kl. 10:41

Du vet når det er en film du har sett, og når den er ferdig ønsker du bare å se den igjen? Slik har jeg hatt det med flere filmer jeg liker - og etter å ha blitt anbefalt å se denne av en leser tidligere på mail. Så måtte jeg yte et forsøk ettersom jeg elsker historiene til Nicholas Sparks. Denne filmen får meg til å både le og gråte på samme tid. Dette er i mine øyne den perfekte filmen, spesielt til late søndagskvelder med popcorn i chipsskålen, stearinlys og dempet belysning. Har dere ikke noe spesielt å gjøre på i kveld ❤️❤️ 
Anbefaler jeg dere alle å se denne på filmen, spesielt hvis du er liker romantiske filmer like godt som jeg gjør. Dere vil ikke angre! 

 
 

The Longest Ride er en uforglemmelig fortelling om to kjærlighetshistorier som er flettet sammen som beviser hvor universelt kjærlighet kan være. I den ene møter vi den eldre mannen Ira, som noen år tidligere mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre, cowboyen Luke som kjemper for å redde familiens ranch på samme tid som han forelsker seg i den unge Sophia. Dette er to par som har lite til felles både når det gjelder alder og erfaringer. Likevel kommer deres veier til å krysse hverandre. 
 

Dere? Har dere ikke en kjæreste å se filmen med, er det ikke noe problem å se den sammen med en venninne som liker romantikk like mye som deg! Da får dere den beste filmopplevelsen og blir sittende og hulke begge to. Jeg lover!

DET ER OFFISIELT HELG!

 • 07.01.2017 kl. 15:51

Riktig god lørdag folkens! Helgen er offisielt her, og det er skikkelig godt selvom jeg har arbeidshelg får jeg fremdeles tilbringe tid sammen med familien min. Denne uken har virkelig gått i ett, og jeg kan fortelle at dette er den eneste dagen i uken der jeg har kunnet startet rolig sammen med min kjære, ettersom vi fikk sove frempå idag. Det var skikkelig deilig å bare kunne koble helt av. Jeg skal rett og slett bare lene meg tilbake noen timer å nyte resten av fritimene mine denne lørdagen før jeg skal på jobb senere i kveld. Forresten fredagskvelden var også ganske rolig og fin før jeg var på jobb noen timer da også. Kos dere masse senere idag.


HVORDAN HAR DERES LØRDAG VÆRT SÅ LANGT? 
HVA SKAL DERE GJØRE I HELGEN? 

BARE EN FREDAG?

 • 06.01.2017 kl. 18:58

God fredagskveld, og ikke minst god helg til dere alle sammen ♥ Tenk at det er fredag og allerede helg! Jeg har for ikke lenge siden tatt innbo hjemme hos foreldrene mine, og her blir jeg en liten stund ettersom jeg har arbeidshelg. Jeg har ikke vært hjemme tidligere på dagen, så det endte da med sen oppdatering på bloggen, men håper dere kan tilgi meg for akkurat det. 

Jeg merker det er spesielt deilig å være innendørs når det er skikkelig regntunge kveld slik som det har vært helt siden jeg kom hjem til foreldrene mine - da er det skikkelig koselig følelse når været herjer på utsiden. I kveld står lasagne på menyen og det er lenge siden jeg har smakt. Så å komme hjem til mammas hjemmelagde lasagne er det beste. Ha en fin fredagskveld, dere! 

  

Hvilke planer har dere for denne fredagskvelden? 


 

DETTE VIL JEG GJØRE MER AV

 • 05.01.2017 kl. 13:46

Vi har bare kommet noen få dager inn i det nye året og ikke minst Januar. Til tross for at gradestokken på utsiden viser så lite som -6,5 grader. Er det likevel såå fint vær som det går ann å få på denne tiden av året. Det er helt utrolig hva denne kulda gjør med både humøret, kroppen og motivasjonen min. Hva med dere? Ettersom jeg måtte være ute sammen med kjæresten tidligere i dag for å fikse bilen min *eksospotta løsnet, selvfølgelig dagen etter EU-kontroll* Er jeg ikke heldig? Så er det viktig for meg å pakke meg godt inn, og jeg går gjerne med mer klær enn hva jeg vanligvis trenger. Denne måneden som alle andre, har jeg laget meg en liste over hva jeg kunne tenke meg å gjøre litt mer av i Januar måned. Er det flere av dere som bruker å lage lister for hva dere kunne tenke dere å gjøre? Jeg elsker å skrive lister og dele med dere her på bloggen, og da føler jeg også at jeg planlegger litt frem i tid. 

DETTE ER NOE JEG ØNSKER Å GJØRE MER AV I JANUAR: 

1. I Januar har jeg til å prøve å få til venninnekvelder. Enten filmkveld eller kosekveld. Det er alltid koselig med venner / venninner på besøk, og jeg føler det er så lenge siden jeg har vært sammen med venner / venninner. Jeg har ikke mange venner, men de vennene jeg har er verdt å ta vare på. 

2. Jeg nevnte i nyttårsforsettet at jeg skulle komme i bedre form, og da er det viktig at jeg prøver å komme meg litt mer utendørs i den friske, men også veldig kalde luften. Kanskje jeg og kjæresten kan dra på skogstur og brenne bål og steke pinnebrød? Og selvfølgelig ta med kakao og kvikklunsj, slik som på barneskolen

3. Jeg liker å prøve ut nye oppskrifter, og blir oppriktig avslappet og glad ved å styre med noe på kjøkkenet. Nye oppskrifter testet ut hele tiden i en liten periode i fjor sammen med kjæresten, når vi fremdeles bodde i kjelleren til svigerforeldrene mine. Jeg brukte matprat.no og Marthe Borge som inspirasjon for flere av de nye oppskriftene jeg testet ut. Jeg ønsker å utfordre meg selv på matlaging og brødbakst, sist gang jeg prøvde meg på en deig - døde den helt uten grunn (tror jeg). 

4. Jeg skal også bli ferdig med månedens strikkeprosjekt : PC-mappe i Mariusmønster til kjæresten, før jeg setter igang med et strikkeprosjekt til PC-mappe til meg selv i Mariusmønster, men med andre farger.

5. Jeg har lyst å prøve å ha fokus på egen velvære, treningsøkter ,sunne og mettende måltider. Jeg ønsker også å kunne stresse ned - der små tiltak gjør store forskjeller. Jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å få minst 8 timer søvn hver eneste dag, og det gjør at kroppen min vil fungere bedre. 

Hvilke planer har dere får denne torsdagen? 

JEG HAR RYDDET UT JULEN

 • 04.01.2017 kl. 12:33

Hei og god onsdag alle mine kjære! Hvordan har dere det i dag? 

Ettersom vi satt opp juletreet allerede 5 desember, så er det greit å være ferdig med julen nå! I dag har jeg ryddet bort alt som heter juletre, julepynt, julekuler, julestjerne og juletrelys både inne og ute. Jeg er utrolig glad for at vi investerte i plastikk juletre. Jeg elsker jul og julepynt, men det er veldig godt når den også er ryddet ut, selvom jeg alt gleder meg til neste julefeiring, dere!

Nå gjenstår det bare et par små ting til at jeg kan si meg fornøyd med dagen rydding! Jeg har også overgått meg selv og ryddet boden i leiligheten og jeg er fornøyd med den, eneste som gjenstår nå er rydding av gjesterom og soverom. Jeg vet om en som kommer til å bli glad når han kommer hjem og det er selvfølgelig samboeren min, ettersom jeg ikke var alene om å være lei her.Hvilke planer har dere får denne onsdagen? 
Har dere ryddet ut julen?  

HVERDAGSMÅL : JANUAR

 • 03.01.2017 kl. 13:01

Hei og god dag, alle mine fantastiske lesere! Da var det tirsdag igjen, og så fort som dagene går. Jeg startet denne dagen tidlig, ettersom kjæresten skulle tilbake på arbeid og jeg ikke fikk sove mer etter han dro avgårde på jobb. Jeg har også gjennomført dagens trim ettersom jeg måtte gå til sentrum i dag å hente bilen min som har vært på EU-kontroll idag og den ble godkjent. 
Håper alle sammen får en fantastisk tirsdag videre, så snakkes vi!♥ Fjerne alt som har ordet jul i seg, og det er for at nå er julen over og den skal ryddes tilbake på loftet *mitt tilfelle opp på skapet* og dette skjer allerede tidlig i Januar, slik jeg kan få inn litt ny interiør som jeg fikk i gave av både familie og venner. Jeg må også for all del huske å ta ned julelysene ute, ettersom jeg har irritert meg grusomt over et hus i området som ikke tok ned julelysene sine og som lyst i mai/juni måned.

♥ Være snill og god mot min kjære samboer. Her i hus kan vi virkelig ikke få minnet hverandre nok på å være snille med hverandre. Det er så viktig for å klare og opprettholde det gode humøret i hverdagen. Dersom den ene har en dårlig dag, så får ofte den andre det også automatisk - og det er kanskje ikke helt ideelt ettersom som bor med hverandre 24/7. Vi skal heller prøve at dersom den andre er i dårlig humør skal den som ikke er det prøve å gjøre noe fint for den andre for å prøve å få opp humøret. 

♥ Betale huslån og spare minst 5000 kr denne måneden, ettersom jeg har notert ned nyttårsforsettet her på bloggen. Det er også er også noe jeg ønsker å klare å få til - pengene jeg sparer nå kommer godt med senere. 

 
 

♥ På de dagene jeg har fri fra arbeid, så skal jeg prøve å få til å stå opp før kl. 09:00, og der jeg kan oppdatere både blogg og gjøre andre ting supereffektiv mellom 10:00 og 18:00, og når kvelden kommer og samboeren kommer hjem fra jobb - så kan jeg unne meg en skikkelig kosestund enten det er filmkveld eller noe annet vi kan finne på og bruke tiden min sammen med han. Kanskje også ha noen venninnekvelder? 

♥ Holde meg unna brus og snop mandag til fredag (hvertfall) og prøve å ikke drikke alt for mye når jeg først drikker litt brus på lørdagene. Heller prøve å få inn mer frukt og grønt i hverdagen istedenfor alt det usunne. 

♥ Dette målet er et som både jeg og samboeren har blitt enige om, og dert er virkelig å komme oss mer ut i naturen - og det allerede fra nå i Januar av. Det å være fysisk aktiv enten det bare er å gå en tur rundt i nabolaget er en start, men det viktigste er at vi får bevege oss og komme oss utenfor stuedøra. 

♥ Jeg skal også prøve å få til å arbeide så mye som overhode mulig på arbeid. Jeg er 100% gira på å arbeide mye dette året - selvom det ikke alltid kan være så enkelt, men jeg velger å ha en positiv innstilling å håpe jeg får litt mer jobb etter hvert fremover. 

HAR DU NOEN HVERDAGSMÅL FOR JANUAR? 

RED / RED2

 • 02.01.2017 kl. 18:36

I filmen Red handler det om at vi møter en gjeng pensjonerte CSI agenter, og vi møter Frank Moses der han nyter hverdagslivet der han ringer inn til et kontor som har kontroll på pensjonen hans. Der han ringer bare for å snakke med den søte saksbehandleren hans og forteller at han ikke har fått sjekkene for pensjon.  Filmen utvikler seg til det enda mer spennende, og han må stikker avgårde for å få hjelp av sine gamle venner. Han tar også med seg saksbehandleren, Sarah. Ettersom de samtalene han har hatt med Sarah, er hun også i fare ettersom de har hatt telefonavlytting. 

  Helen_Mirren_Red_Movie_Image_John_Malkovich 
 

I filmen Red2 møter vi igjen de Frank der han er overbeskyttende ovenfor kjæresten, Sarah. Det blir til med hjelp fra vennene til Frank å løse et mysterium. Sarah utvikler seg gjennom rollen sin i filmen og hun utfordrer seg selv og det vises på at hun er en flink spion. I denne filmen blir det at både erkefiender og venner slår seg sammen for å kunne å løse dette mysteriumet. Gjennom filmen oppstår det også komplikasjoner både på kjærlighet, sjalusi og makt mellom personer. 

 
 BRUCE WILLIS and MARY-LOUISE PARKER star in RED 2Ph: Frank Masi, SMPSP© 2013 Summit Entertainment, LLC. All rights reserved.
 Red_Movie_Image _Bruce_Willis

DISSE FILMENE BØR DERE SE!
LIKER DU? KJÆRLIGHET, ACTION OG DRAMA?
DA ER DISSE FILMENE PERFEKTE


 

EN GOD MANDAG

 • 02.01.2017 kl. 13:53

Hei og god mandag mine kjære venner! Hvordan har dere det denne mandagen? Det ble en sen kveld i gårkveld ettersom både jeg og samboeren kom hjem til leiligheten og slo det hele ann med en filmkveld *filmanmeldelse kommer senere* Dagen i dag startet med en skikkelig rengjøring av leiligheten og jeg var allerede godt i gang kl. 10:00 med vasking av leiligheten vår denne dagen ☺

Siden det er mandag idag, og vi ikke har vært hjemme siden i fjor var det på sin plass og dra på butikken for å kjøpe noen faste ingredienser til måltidene. Jeg må også sette meg ned denne mandagen, og både planlegge og strukturere uken vår videre, dere! Ettersom det også er mye snø ute som har kommet de må vi på butikken å kjøpe redskap til måking utenfor leiligheten vår her ❄

Jeg håper dere alle sammen får en fin mandag videre, også snakkes vi senere i dag!

Hva skal dere gjøre idag?

GODT NYTTÅR

 • 01.01.2017 kl. 10:38

Godt nyttår mine kjære, gode dere! Jeg håper dere alle hadde en fin feiring og at boken for 2016 ble lukket på riktig måte. Kvelden min var superfin og jeg fikk tilbringe tid sammen med familien min, der det ble servert god mat + dessert. Hadde en veldig rolig feiring på denne dagen, og omtrent ti minutter før klokken slo 12 gikk vi ut på gårdsplassen for å skyte opp litt fyrverkeri og ønske hverandre et godt nyttår. Jeg fikk ønske kjæresten og resten av familien et godt nyttår og det er helt fantastisk følelse å kunne gå inn i det nye året med min kjære. Idag har jeg planer om avslapping før det blir middag hjemme hos mamma og pappa, før vi returnerer hjem til Volda.  Jeg har også skrevet ned noen nyttårsforsetter jeg ønsker å dele med dere: 

 


♥ Mine nyttårsfortsett er .... 

♥ være verdens beste kjæreste og samboer! Bli enda bedre kjent med min kjære, og lage flere minner av nye eventyr vi opplever sammen. Vi har fremdeles mye igjen å oppleve og det stopper ikke opp nå.

♥ Spare ca. 50 000 kr. Jeg har aldri vært noen mester i å spare, men etter at jeg ble sammen med kjæresten har det gått en annen retning. Kanskje klarer jeg å spare enda mer, hvem vet? Skal iallefall spare til ferietur til sommeren. 

♥ Ta vare på familie og venner, og når jeg er sammen med dem begynne å legge fra meg mobilen når jeg er med dem.  Fokusere på å se de rundt meg når det gjelder, være hjelpsom, snill og god mot alle. Venner vokser ikke på trer, så det er viktig for meg å beholde de få vennene jeg har, og jeg sier heller ikke nei takk til flere nye bekjentskaper. 

♥ Bruke dette året på å oppleve mye spennende, utfordre meg selv enten alene eller sammen med min kjære. 

♥ Være en flink blogger fremover, og ikke droppe å oppdatere bloggen selvom jeg har en dårlig dag, og heller både bruke og vise følelser mer på bloggen. Skrive flere private innlegg, og dele enda mer av hverdagen med dere. Jeg har lyst til å prioritere bloggen, og samtidig prøve å få enda flere lesere til å lese bloggen. 

 
 

.... Dette var noen av mine nyttårsforsetter, har dere noen som dere har lyst til å dele med meg? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no