JOHAUG STRIPE BEANIE

 • 31.01.2016 kl. 22:28

100% egne meninger

For litt over en uke siden mottok jeg en del av Johaug kolleksjonen i posten, og jeg har ei svigerinne som fikk seg Johaug jakke i julegave til jul av sin kjære, og ikke nok med det så sto både lue og jakke i stil med hverandre, og da valgte jeg å gi den bort til henne. Hun ble også med på å være modell for dette blogg innlegget, så jeg satt kjæresten min på saken og fikk tatt noen bilder.  

 

Lua fra Johaug er fra milsluker´n  (men ser ut til å være utsolgt nå) - den har en fin farge, og den står i stil med den grå, sorte og gule jakken som hun har på bildet. Luen har fargene gul og grå. Den har også en fleece kant inni luen. Jeg vet ikke hvor jakken er kjøpt, for dem som evt. lurer men dere kan finne Johaug Motion Jacket her og Johaug Ski Pants her ! Vi snakkes senere dere ♥

HAR DERE NOEN JOHAUG PRODUKTER DERE ER FORNØYD MED?

Å DU KJÆRE SØNDAG!

 • 31.01.2016 kl. 10:42

God morgen! Formen er på topp og jeg er klar en ny dag! Jeg kom hjem kl. 04:00 i natt, etter å ha vært på jobb frem til kl. 03:30. Er egentlig rart jeg ikke er trøtt og ligger å sover på denne siden av døgnet. Det er har seg altså slik at jeg skal snart tilbake på jobb igjen, og det blir flott når jeg kommer hjem senere i kveld for da kan jeg slappe skikkelig av sammen med hele familien min.

  

HVORDAN BLIR DERES SØNDAG? 

KYLLING MED HVITLØK OG CHILLI POTETER

 • 26.01.2016 kl. 22:20

Både jeg og kjæresten var flinke kokker i går kveld, og det at vi lager mat sammen gjør at det blir noe som bare jeg og han gjør sammen, og jeg virkelig elsker det når vi kan styre oss selv og prøve ut nye oppskrifter hele tiden. Det er egentlig helt fantastisk måte å bli bedre kjent med hverandre også når begge kan komme med innspill til hva vi skal lage denne gangen. Jeg skal være ærlig med dere, og fortelle at matlaging er mye kjekkere når du gjør det sammen med flere! Jeg er heldig som har akkurat, Kai! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ingredienser for 4 personer: 4 stk kyllingfilet, 6 poteter (3 halve sider hver), sitronpepper, hvitløk, chilikrydder, sitronpepper, salt, pepper, vårløk og Toro kyllingsaus med hvitløk og paprika. (Gjerne bruk mindre krydder dersom du ikke er glad i sterk mat).

 1. Legg kyllingfiletene i en ildfast form, hell over litt matolje og krydre dem godt med sitronpepper.
 2. Finhakk en chilli og et fedd hvitløk. Bland dette med en dæsj matolje.
 3. Vask potetene, del dem i to og smør innsiden med litt chili, hvitløk og matolje.
 4. Legg også de marinerte potetene i en liten ildfast form og stek dem i midt i oven på 170g i 30 minutter.
 5. Kylling skal inn i oven samtidig, men når kyllingen skal ut sjekker du gjerne med en kniv eller gaffel. 
 6. Når du lager sausen fyller du oppskriften på pakken, om du ikke velger å lage din egen variant, og jeg tilsatt vårløk.


SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES


HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN?

BUSS I GRØFTA!

 • 21.01.2016 kl. 18:07

For en dag det har vært! Er det virkelig mulig? Jeg vet det er snø og det kan skape problemer på de fleste områder her i landet. Det som er spesielt irriterende er at det har kommet så mye snø på bare noen dager. Det fører til at flere kjøretøy setter seg fast i snøen pga dårlig brøyting, der kjørebanen er small og uframkommelig. Dette skjedde akkurat i dag på verst tenkelig tidspunkt. 

Ca. 500 meter fra hvor jeg bor hadde bussen klart å sette fast, slik at det ikke var mulig for en vanlig bil og komme seg forbi. Jeg var heldigvis ikke alene om dette her og var bil nr. 6 av 15, som ble stående og vente over to timer. Jeg skulle starte på skolen kl. 09:15, men kom meg ikke på skolen før kl. 10:45, og kunne si meg glad når jeg fikk delta på siste time av undervisning på 3timer.

   

Dette var en start på en nokså frustrende hverdag, så jeg håper virkelig at jeg slipper og gjenta seg igjen imorgen!

HVORDAN HAR DERE DET I DAG? 

UKEN SOM GIKK

 • 18.01.2016 kl. 11:30

Ukens sang: Moonrise - Sandra Lyng! Har gått på repeat helt siden senkveld på turne ble vist på skjermen, onsdag denne uken. Jeg syns at Sandra gjør det utrolig bra med musikken, og spesielt jeg digger musikken hennes. Den er så fengende og sprudlende.

Ukens cravings: Frukt! Enten det er fersk frukt eller hjemmelaget juice av frukt. Kanskje det kommer oppskrifter på bloggen?Ukens nedtur var vel at når kjæresten hadde vært å hentet meg fra jobb, natt til søndag at vi måtte parkere bilen nedenfor huset til mamma og pappa, og ettersom jeg er redd for bilen min, og redd for at traktoren som måker, kanskje ikke hadde sett den med tanke på all snøen som kom ned. Det ble til at jeg sendte en bekymringsmelding til mamma når vi hadde kommet inn, om pappa kunne flytte bilen min når han sto opp slik at den ikke fikk noe skade. 

Ukens opptur har egentlig vært flere dagen denne uken, og må også ha vært i helgen sammen med familien og kjæresten min. Jeg fikk bloggfotografen til å ta flere bilder av meg og kjæresten denne helgen, og ikke minst har jeg hatt en veldig fin uke sammen med min kjære ♥ uken har blitt brukt mye i Ørsta ettersom jeg også har vært på skolen denne uken. På mandagskvelden var jeg på skøyter sammen med familien til kjæresten, og vi hadde det gøy - ble knall og fall på isen sammen med tantebarna. 

Ukens gullkorn kom vel ut av intet og at jeg ikke helt skjønte ordet som kjæresten min snakket om når vi var på vei tilbake til Ørsta for å være med på familieselskap. Jeg hadde ingen anelse om hvilke betydning ordet hadde i seg selv, og jeg bare hang meg med på det, og det kom ut et gullkorn ut av det hele. 

Kai: Bilen min må seriøst tektulerast.  

Gunn: Hæ? Ka?

Kai: Den må tektulerast.

Gunn: Skal den bli utstoppa? 

Kai: T-E-K-T-U-L-E-R-A-S-T!

Gunn: Den må vel snart på museum da? 

Kai: Hahahaha, du altså. Du fe no sagt det! 

Ukens latterkrampe var mens søsteren tok bilder av meg og kjæresten min i snøen, vi hadde det egentlig veldig gøy, og det gjenspeiles i bildene som hun tok av oss. Jeg kan ærlig innrømme at jeg får et helt annet ansiktsuttrykk sammen med kjæresten og det er egentlig litt morsomt i seg selv, og jeg kan være meg selv sammen med han uten å være redd for å bli sett på som rar. 

 

Ukens oppskrift er kylling med bacon og chips. Dette var så utrolig godt at det ble servert hele 2 ganger, men da til både min familie og kjærestens familie. Jeg og kjæresten laget dette sammen, og det er så utrolig godt å gjøre noe sammen med han uansett hva det skulle være. Vi laget kylling med bacon og chips til foreldrene hans og kylling med bacon og ris til familien min, og begge kombinasjonene virker fint sammen. Serverte også en løk og sopp kompott, og det var godt, men også var det mektig.HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 
HVILKE PLANER HAR DU I DAG?

FORDI AT DU KAN!

 • 17.01.2016 kl. 13:58

 

Vi tok turen hjem til mamma og pappa denne helgen, siden jeg også hadde arbeidshelg så var det fint å være hjemme på bygda. Det jeg liker best med å være hjemme er alle mulighetene vi har når det kommer til fotografering, og jeg har jo en bloggfotograf her hjemme også, som selvsagt må stille oppe selv som fotograf for de rareste bilder. Innlegget burde vel vært til ære for henne. Tusen takk til verdens beste søster, som orker å stille opp på ulike bilder av meg og kjæresten min, tusen takk for at du kan!

ET BILDE SIER MER EN TUSEN ORD .... 

 
 

HER HAR DERE NOEN HERLIGE BILDER FRA GÅRSDAGEN
HAR DERE NOEN PLANER FOR DENNE DAGEN?

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 15.01.2016 kl. 13:28

Denne fredagen tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde, og har du et spørsmål eller syv du ønsker å stille meg så er akkurat dette tiden! Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting, og mener jeg det er for personlig svarer jeg heller ikke på det - for jeg er en person som også trenger litt privatliv. 

Jeg har vært våken siden 07:00 etter som kjæresten skulle på jobb. Så det slår ikke feil å starte dagen så tidlig som mulig, og det er perfekt for å få mest mulig ut av denne dagen også. Jeg skal hjem til mor og far senere i dag, og kjæresten blir også med hjem. Jeg våknet forresten til snø i alle vinduer, og en bil som var dekket i snø, og det har snødd siden jeg våknet og det snør fremdeles.

 
ARKIVBILDER 2012! 

 ER DET NOE DU ØNSKER SPØRRE OM? 

DEN FØRSTE GANGEN

 • 15.01.2016 kl. 10:01

Min første tur til utlandet uten foreldrene mine var nok jeg gikk i 7 klasse på Kvalsvik Friskole, og klassen skulle til Shetland sammen med lærere og enkelte foreldre. Jeg syns selvfølgelig det var en spennende opplevelse, men det å reise uten mamma eller pappa var det værste av alt og det toppet virkelig kaken når de som styrte med klasseturen sa at vi ikke fikk ha med mobiltelefon, og for meg var det aller værste som kunne skje. Heldigvis passet en venninne av mamma på meg på turen, så det gikk BRAAA! ♥

Min første ferieflørt var når jeg var ca. 5-6 år mener jeg på. Hele familien var på ferie på Hunderfossen Camping og rett ved teltet vi hadde var det en gutt og faren hans som sto å fisket i elva, og jeg ble så betatt av denne gutten og kunne sitte på en stein å se på at de fisket i flere timer. Så jeg var mildt sagt ganske betatt av den gutten som jeg ikke ville spør om navn på, var for flau! 

Mitt første møte med alkohol var når jeg var på bursdagen min når jeg fylte 21 år. Jeg hadde aldri vært interessert ved å teste å prøve ut alkohol, men ettersom jeg og min daværende bestevenninne ville at vi skulle ut kvelden før jeg fylte 21 år, og vi skulle kose oss ble det noen cider på meg den kvelden. Jeg har vel egentlig ikke drukket cider siden den gangen, var det var ikke så godt.

 

Mitt første møte med sminke var når jeg gikk i 5 klasse, for det var en kveld det var mye snø og det var utrolig godt akevær sammen med flere andre i nabolaget. Det jeg husker mest med den hendelsen var at jeg fikk være sammen med de "populære" på barneskolen den kvelden, og de var hjemme hos meg og fikk lov til å sminke meg og vi dro ut på aketur, såg selvfølgelig helt forferdelig ut når jeg kom hjem etter at vi hadde vært på aketur i fult snøvær. Jeg begynte ikke med det selv før i 9-10 klassen.

Min første jobb og jeg var 10-11 år gammel. Jobben fikk jeg bare på en betingelse og det var vis en voksen var med meg når jeg skulle utføre denne jobben. Det var selvfølgelig avisbud for NordPost. Husket mamma alltid kjørte meg rundt til hver poststativ slik jeg fikk lagt reklamene i postkassene til de rundt i bygda, noe som jeg holdt på med rundt i over 1-2 år om jeg ikke husker feil. 

Mitt første kjæledyr som jeg husker er den ene katten vi hadde, for vi har hatt en før den jeg husker men jeg var så liten at jeg ikke husker annet enn at den var sjalu på meg som spedbarn. Den katten jeg huske mest er Pusi, og det er for at jeg og den katten har hatt en veldig turbulent forhold, for det første så var jeg klorebrettet til kassen det første leveåret, mens de siste årene etter det var vi bestevenner, og det var virkelig en tung dag den dagen vi måtte avlive henne pga blodpropp i beina. Savner henne!

♥ VIL DERE HA FLERE SLIKE ?

 

KYLLING MED BACON

 • 12.01.2016 kl. 23:06

Det blir litt mange oppskrifter her på bloggen, men har forstått det slik på flere av dere at dette er noe som flere ønsker mer av. Dette er en oppskrift jeg aldri har laget tidligere, og jeg har nå prøvd meg på litt flere ingredienser, men i det fleste går ofte igjen i mine oppskrifter siden jeg syns det passer godt inn her. Denne gangen laget jeg min egen vri sammen med kjæresten og det ble kylling med bacon og vi stekte chips og laget en løk og sopp blanding. Fikk tommelen opp fra svigerfar som hadde gått på en sushi smell tidligere på kvelden. Der det til slutt ble et veddemål mellom far og sønn om hvem som spiste maki eller Nigiri sushi.Du trenger til 4 personer: 
1 pk, 4 kyllingfilet fra prior, 1 pakke chips, 1 løk, 1 brokkoli, 2 boks sopp i skiver, 1pk stjerne bacon, 1pk asparges og 1 sitron. 

 

 

Kjæresten min er den som er kjempe flink til å lage mat, og når vi gjør det sammen blir resultatet enda bedre - selvfølgelig var svigermor også på kjøkkenet, for hverken jeg eller han hadde stekt chips i stekeovn tidligere. Jeg spesielt er vant med frityrkoker som jeg har hjemme hos mamma. Dette blir nok noe jeg kan tenke meg å lage flere ganger og da gjerne også til min egen familie. Satser på at det ikke blir så vanskelig å få gjennomført, kanskje det blir middag på fredag, mamma?

 
 


HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN? ØNSKER DERE FLERE? 

KONKURRANSE: SMINKEBØRSTER

 • 12.01.2016 kl. 17:59

Hei dere ♥ 
Nå er det lenge siden jeg har kjørt konkurranse her på bloggen, og jeg tenkte at det virkelig var på tide, for å vise hvor høgt jeg verdsetter mine lesere. Det eneste dere trenger å skrive i kommentarfeltet denne gangen er "jeg er med" og dersom dere har Facebook må dere like siden til bloggen min som dere finner her og konkurransen varer frem til 15 Februar klokken 12:00 ♥

  


♥ LYKKE TIL 

BIFF BAGUETT MED GRØNNSAKER

 • 12.01.2016 kl. 15:03

Hei dere ♥ tenkte jeg skulle dele en liten og praktisk oppskrift med dere, og spesielt for dem som er lei av gamle matoppskrifter, som en kanskje lager opp til flere ganger i måneden. Jeg syns denne oppskriften var veldig enkel og praktisk, og maten smakte også veldig godt, og det ble både tommel opp fra alle som fikk smake. Jeg har ikke laget dette tidligere, men nå er jeg inspirert til mye mer mat av forskjellige oppskrifter som jeg skal lage enten alene eller sammen med kjæresten. Kjæresten min er så flink!

I første omgang så har jeg laget dette til 6 personer og da trenger du: 12 lyse baguetter, salatblad, 1 brokkoli, 3-4 champinjong, 2 bokser hermetisert minimais, 2 bokser hermetiserte bambusskudd, 1 paprika, hvitost fra norvegia, piffi eller grillkrydder og biff strimler eller strimler av kyllingfilet. Her kan du bruke de de grønnsakene du selv ønsker å bruke til din oppskrift. 

  

SLIK GJØR DU: 

 1. Setter antall baguetter på steking på ca. 200 grader og lar de stekes til de er gylne. 
 2. Stek ønsket grønnsaker: brokkoli, champinjong, bambusskudd, minimais og paprika. 
 3. Stek biff strimler eller kylling strimler. 
 4. Vask salatblad og legg dem i baguetten som et underlag til biff eller kylling strimler. 
 5. Biff eller kylling strimler ferdig, legg i baguetter. 
 6. Legg på ost og sett dem inn i mikroen og la osten smelte. 
 7. Pynt fatet med grønnsaker.
 8. KLAR TIL SERVERING! 

 
 

 

♥ HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN? 

HEI KJÆRE TIRSDAG

 • 12.01.2016 kl. 10:42

Hei og god morgen lesere! Denne tirsdagsmorgenen har jeg hatt god tid, og det beste med det hele er at jeg kan lese pensum i den deilige varme ulla mi fra Kari Traa. Det har seg slik at idag skal jeg ikke på undervisning før 15:00, så det blir ansvar for egen læring tidligere denne dagen. Morgen timene brukes til lesing og forberedelser til arbeidskravet som skal inn om ca. 14 dager ♥

Igår kveld var jeg og kjæresten på skøyter sammen med søstrene hans og barna deres. Vi fikk vel igrunnen beskjed om at vi skulle komme hele tilbake, men begge to slo seg på isen den ene verre enn den andre. Jeg kan ikke huske sist jeg sto på skøyter, så det er lenge siden sist jeg gjorde noe så gøy, så det å stå på beina var krevende. Kvelden ga meg enda et minne å ta vare på ♥

 
 

HÅPER ALLE FÅR EN FIN TIRSDAG ♥ VI SNAKKES SENERE! 

DENNE UKEN SOM GIKK

 • 11.01.2016 kl. 20:04

Ukens sang: Night after Night - Sandra Lyng! Jeg virkelig elsket denne sangen denne uken, og har vært den ene sangen som har gått på repeat hele tiden når jeg har kjørt til/fra skolen den siste uken. 

Ukens opptur: Å starte på skolen igjen, og være klar til et nytt semester sammen med herlige jenter i klassen. Jeg ser med positive øyne på skolen og skal gjøre mitt beste, dagene blir ikke kjedelige med tanke på at jeg er der sammen med de beste ♥

Ukens nedtur: Å starte å lese på pensum og forberede meg til eksamen ganske tidlig i semesteret. Dessverre må det gjøres før eller senere, og det er bedre jeg starter før jo bedre. Kunnskapen kommer ikke inn av seg selv, for den må leses og jeg må kunne forstå hva jeg leser. 

Ukens innkjøp: Jeg og kjæresten gikk til innkjøp av en juicer fra Philips og den er allerede testet ut. Jeg kjøpte også 2 stk Helly Hansen Jakker til meg og kjæresten min, slik vi skal ha gode jakker når vi er ute og går tur når det blir litt varmere i været. Det som er genialt med Januar er at det er salg og du får dyre varer til en billigere pris.

Ukens cravings: å du kjære smågodt .... jeg er frelst! Dessverre så har jeg en plan om å ikke spise så mye smågodt, og prøve å kutte det ned til bare helgene. Jeg har også en cravings på varm sjokolade, spesielt i denne vinterkulden. Jeg virkelig elsker det!

Ukens oppskrift: Biffwok med tagliatelle som dere finner her og deg ble tommel opp fra svigerforeldrene. Laget også ny presset appelsin og sitron juice som jeg kaller SITRUS HEAVEN!

  

Ukens gullkorn: Under søndagsmiddagen i helgen, var kjæresten min ute med enda et av sine gullkorn, og det må jeg bare skrive her på bloggen. Det handlet mest om samtale emnet som gikk rundt middagsbordet og det var jo da om hvilke type mat vi skulle servere i nærmeste fremtid og broren min startet å snakke om And. Da la kjæresten min inn det mest morsomste gullkornet som var ment som et spørsmål til broren min Når dere bestiller and, bestiller dere den da fra Andeby? 

 


♥ HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

A NEW DAY AND A NEW WEEK

 • 11.01.2016 kl. 11:17

God morgen fine lesere, hvordan har starten på uken deres vært? Min har vært for det meste produktiv, og jeg har komme godt i gang med lesing av pensum som skal brukes på arbeidskravet vi har innlevering på i slutten av måneden, og det er gruppearbeid. Jeg har tenkt å få mye ut av denne uken, blant annet minst 3-4 dager med trening, med min kjære ♥ for er bedre sammen med andre og jeg merker at det er mer motiverende å trene sammen med andre. Nå skal jeg fortsette lesingen av pensum .... ♥♥ HA EN FIN MANDAG DERE, VI SNAKKES SENERE!

BARE EN VANLIG TORSDAG

 • 07.01.2016 kl. 15:52

Hei dere! Dagen i dag har vært innholdsrik på læring. Startet 09:15 på skolen, og vi hadde om mest tema: mangfald og mestring. Hadde også litt forebygging på mat, kultur og religion som er en pangstart siden vi skal ha litt om det i starten på neste uke, hehe! Jeg vet at jeg ikke skal klage på at dagene på skolen er så lange, for jeg har studiedag mandag og fredag, men 4t er utrolig mye! Spesielt når en bare snakker om forskere og bruke teori gjennom hele undervisningen, men det er innholdsrik på læring, hehehe!

Skoledagen min var ekstremt lang ettersom vi holdt på til 14.40! Hadde det ikke vært for den fantastiske klassen, så hadde denne skoledagen vært mer kjedelig! Vi hadde matpause på 45 minutter, og det vært greit med full avkobling i kantina sammen med fine jenter! Der tema som studietur til København var et sterkt emne rundt bordet. Vet dere? JEG GLEDER MEG TIL KLASSETUR 😊♥ HVORDAN HAR DIN TORSDAG VÆRT?

SITRUS HEAVEN

 • 06.01.2016 kl. 22:08

Hei dere! I kveld har jeg og kjæresten gått 5 km sammen med svigermor og svigerinne, så vi fortjente en sunt og godt til kvelds.Her får dere en smakebit på hva vi har laget som god snacks denne kvelden. Det ble Biffwok med tagliatelle der jeg og kjæresten sto for matlaging til svigers. Det ble wok med minimais, champinjong og brokkoli. Fikk tommel opp fra svigers 😊 Vi laget også ny presset juice hvor ingrediensene var appelsin, eple og sitron. Den fikk også navnet sitrus heaven og den var god! 

 
 

Du trenger til 4 personer: 3 store champinjong, 1 bunt brokkoli, 2 bokser med minimais og 2 pk storfe biffstrimler og du kan bruke salt og pepper på tagliatellen, det gir god smak. Hvertfall vis du er en familie som elsker krydder og sterk mat, heheh! 😊


 
 

HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN?

BACK TO SCHOOL

 • 06.01.2016 kl. 14:38

I dag var jeg tilbake på skolebenken, og klar for å gå i gang på ny kunnskap å lære masse. Dette halvåret er det jeg har gledet meg mest til, som jeg skrev i sist innlegg her på bloggen. Vi hadde offisiell opning av studiet med tale fra rektor og der vi fortalte om oss selv for hverandre. Resten av dagen hadde vi gjennomgang av semesterplan, emneplan og pensumliste. Jeg ser virkelig frem til å starte for fult nå med dette faget og jeg skal gjøre mitt beste. Jeg tenker jeg må se på dette året som krevende for å få gode resultater ut av det året, og ikke minst så venter det faktisk studietur i slutten av semesteret. Jeg gleder meg så veldig ♥

Med anledningen at jeg startet på skolen igjen i dag, så tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har i skolevesken min, denne vinteren. HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? TAKK OG FARVEL JULEFERIE!

 • 05.01.2016 kl. 20:23

Takk for nå kjære juleferie! Jeg merker jeg gleder meg litt til å starte på skolen igjen, komme tilbake i normale rutiner der skole er en del av hverdagen! Jeg har gledet meg til semesteret skal starte for jeg har valgt faget mangfold og mestring etter eget ønske. Sist semester kan Semesteret som var fra august til desember klare jeg ikke huske som noe annet enn slitsomt. Jeg har satt meg et mål for skolen dette semesteret, og det skal jeg gjennomføre med et stort smil om munnen mens jeg gjør en enda bedre jobb.

Jeg kan legge til at denne juleferien var skikkelig etterlengtet og jeg har hatt noen fantastiske dager sammen med både min familie og svigerfamilien min. Denne juleferien har vært god for meg, og jeg hatt flere dager med skikkelig avslapping. Det er vedmodig når ferien går mot slutten, men det er også godt når hverdagen starter å går tilbake til det normale og gå tilbake på skolebenken.

 ♥ HVORDAN HAR DIN FERIE VÆRT? NÅR STARTER DU PÅ SKOLEN?  

JELLY BEAN CHALLENGE

 • 03.01.2016 kl. 15:18

Søsteren min gikk til innkjøp av Jelly Bean Challenge og ville lage videoblogg av dette, men var også den første som melde seg ut av videoen men det fikk hun faktisk ikke lov til siden jeg måtte gjennom dette. Og det ble da en video ut av dette. He He He He ♥

SNURR FILM! 

♥ HVA SYNS DERE OM FILMEN? VIL DERE HA FLERE?

MÅL FOR JANUAR

 • 03.01.2016 kl. 11:52

Tidligere på bloggen testet jeg ut å ha mål for hver eneste måned på bloggen, og for meg så gjorde det enklere å kunne klare å gjennomføre mål for mål dersom jeg hadde noen mål hver måned som jeg mente skulle gjennomføres. Dette er da noe jeg tenker at jeg skal prøve å gjennomføre hver eneste måned dette året, for at jeg skal få til et enda bedre år med blogging her på bloggen. 

Vi har kommet godt i gang med januar selvom, ikke alle har startet på skolen der jeg tenker at flere kanskje starter vel i morgen? Jeg er heldig får jeg høre fra flere venner siden jeg ikke starter på skolen før på onsdag. Jeg merker forresten at det skal bli godt å komme tilbake i rutiner og normale hverdager istedenfor å bruke de fleste dagene til slasking på sofaen. Det har vært deilig, dere! 

     

MINE MÅL FOR JANUAR 2016

 • Sette av en hel dag i uken til planlegging av ukens blogginnlegg.

 • Starte å lese til eksamen og gjøre mitt aller beste på skolen. 

 • Drikke mer vann i løpet av vanlig dag, det er vel egentlig 3 liter vi skal drikke hver eneste dag?

 • Få nok søvn i løpet av en måned. Det går som regel i underskudd på søvn spesielt i helgene.

 • Ha minst èn romantisk kveld i uka. Romantisk for meg betyr å være sammen med den jeg elsker, spise god mat enten vi lager den selv eller går ut.

 • Spare penger og ikke kjøpe ting jeg FAKTISK ikke trenger.

 • Når det kommer til trening, skal jeg prøve å gå flere turer i løpet av en uke sammen med min kjære og vi skal prøve oss på treningsfronten også, så dette kommer til å bli spennende både for meg og han. Vi skal også prøve å spise litt sunnere og kanskje det da blir litt mer fisk, kylling og kjøtt. 

 

♥ HAR DU NOEN MÅL FOR JANUAR?

MITT 2015 : DEL 2

 • 02.01.2016 kl. 14:06

JULI - AUGUST

Denne måneden startet i Ålesund med forskjellige servicer og reparasjoner av min kjære bil, hvor både nye bremser og bremseklosser måtte byttes. Jeg var også på kino-date med Karianne og Marte i Ørsta, å fikk sett Magic Mike XXL. Litt senere i måneden hadde jeg innkjøpsvideo av sommerklær som mest sannsynligvis skulle bli med til Tyrkia. Hadde også en spennende opplevelse når NRK sommerbåten kom til Ulsteinvik og jeg fikk kjenne på følelsen å bli starstruck når jeg fikk ta selfie med Atle Pettersen. Det ble vel også litt jubel for kokken i hus når storesøster skulle prøve seg på å lage middag for hele familien (noe som er veldig sjeldent). Hadde også "Whats on my iphone" video. Samtidig som at denne måneden ble snudd opp ned på følelsene og livet mitt, jeg fikk meg kjæreste ♥ og han er helt fantastisk. Før avreisen til Tyrkia så postet jeg selvfølgelig en "pakk med meg" video slik som i fjor. August startet med at jeg og Hanne postet en video med "sistertag with a twist", mens jeg fremdeles var i Tyrkia og koste meg i sol og varme. Postet litt om mine favoritt tv-serier og spørsmålsrunder der vennene mine svarte på spm. Skolen startet også på igjen og jeg var klar til å komme i gang med et skoleår som jeg viste ville bli et hardt år med bacheloroppg.SEPTEMBER 

Denne måneden startet med at jeg publiserte et innlegg om "hva jeg en kan gjennomføre sammen med kjæresten sin" og jeg var forelsket gjennom hele denne måneden. Jeg publiserte også målene mine for September. Hvor jeg hadde en måned som hadde flere gjøremål og oppgaver som skulle leveres inn, og det meste handlet om skolen og studiene. Jeg fikk også sponset solbriller fra sunglassesshop som jeg skrev en omtale om på bloggen. Søndag 06 September dro hele familien på kino der vi såg filmen Bølgen. Jeg hadde også eksamen i STM slutten av denne måneden, så hadde mye pensum og mye lesing foran meg. Søndag 20 September hadde vi familiemiddag sammen med både min og kjæresten sin familie på Resturant Fosnavåg Brygge som ble gjennomført ♥
I slutten av måneden hadde mamma bursdag og vi feiret henne så godt det lot seg gjøres. 

OKTOBER

Måneden startet med at jeg publiserte målene for oktober på bloggen og hvilke planer jeg hadde fremover denne måneden. Jeg feiret også bursdagen min i begynnelsen av måneden sammen med familien og kjæresten. Det var også mitt første og sikkert siste år som bursdagsbarn på skolen, og det var egentlig ikke noe store greier og være bursdag mens du var på skolen. Søsteren min laget brownies og svigermor laget gulrotkake. Lørdag 11 Oktober var det oktoberfest på brygga, og både jeg å kjæresten kledde oss ut i fine kostymer - jeg var der selvfølgelig i jobb sammenheng mens kjæresten min var der sammen med broren min på festligheter. I midten av oktober hadde vi studentseminar der vi skulle presentere hvor langt vi hadde kommet med BA-oppgaven, og jeg som har angst for å presentere foran folk måtte stå foran ca. 50 personer - det har vært både den ekleste og låkeste dagen i mitt liv. Søndag 18 Oktober dro gjengen på bowling i Ulsteinvik og hadde det utrolig gøy sammen. Jeg begynte også i slutten av måneden og bli fasinert av Marthe Borge sine oppskrifter på bloggen og begynte med litt matlaging selv sammen med kjæresten. 

 

NOVEMBER

I begynnelsen av denne måneden var jeg og kjæresten i Loen på Hotel Aleksandra, og vi hadde det utrolig koselig - selv for bare en natt. Jeg hadde også startet i praksis i barnehage, og det å ha frihelg sammen med kjæresten i praksisperioden var gull verdt ♥ 13 November er en dag jeg aldri kommer til å glemme selv om det var siste dag i praksis var det også en helt spesiell dag for meg og kjæresten. Når jeg kom hjem så gikk kjæresten ned på kne ute i hagen og spurte om jeg ville gifte meg med han og han fikk selvfølgelig et JA ♥ Jeg og kjæresten laget også Laks med Tagliatelle med inspirert fra Marthe Borge sin blogg. Jeg feiret også bestevenninnen min i Ålesund sin bursdag med å dedikere et innlegg her på bloggen til henne. En av de siste dagene i November ble det å lage pepperkakehus sammen med kjæresten og søsteren min. DESEMBER 

Jeg blogget om første desember og at vi hadde endelig fått litt snø som var et av mine ønsker til første desember, selv om jeg gjerne kunne tenke meg å ha snø på selveste lille julaften og julaften, ikke minst. Jeg og kjæresten postet julebilder av oss som vi skulle bruke til årets julekort til familie og venner. Jeg publiserte også "my bucket list" som ble inspirert av Marthe Borges blogg, og jeg skrev også om mine juletradisjoner her på bloggen. Det var også dessverre lite blogging og bloggen ble nedprioritert, men den 21 Desember kl. 10:00 leverte, 2.stk glade jenter sine bacheloroppgaver til studentsørvis på Høgskolen i Volda, å kunne endelig ta juleferie med god samvittighet. 23 Desember kom søskenbarnet mitt på besøk, og skulle feire jul sammen med oss i tillegg til at kjæresten min skulle være der sammen med oss. Jeg fikk også alle sammen til å stille opp i samme pysjamas på selveste julemorgen og deretter ble det familiebilde senere på kvelden med hele gjengen. Julefeiringen sammen på julaften sammen med familien var fantastisk. Nyttårsfeiringen var like mye suksess som julefeiringen - denne gangen feiret jeg borte fra min egen familie og sammen med svigerfamilien, rart men det var selvfølgelig gøy sammen med svigers. 

HVORDAN HAR DITT 2015 VÆRT? 

MITT 2015 : DEL 1

 • 01.01.2016 kl. 20:59

JANUAR - FEBRUAR

Juleferien var over etter 3 fantastiske uker med avslapping, samtidig som det skjedde lite denne måneden, jeg blogget lite og det var tilbake på skolebenken der vi semesteret startet med smell. Skolearbeid som tyter ut gjennom ørene og som ingen ende tar. Hadde også praksisplass i barnehage i slutten av måneden, og det førte til lite oppdatering. I februar skjedde det ikke annet enn at jeg var på kino å såg filmen Fifty Shades of Grey. Hadde også flere arbeidskrav som skulle leveres rundt da. Flink student, eller? 
MARS - APRIL

Mars startet med at jeg var på lunsj med en god venninne og vi hadde skikkelig jenteprat ettersom vi ikke hadde funnet på noe på evigheter. Hadde også en hel uke med drama, hvor vi satt opp forestillingen "Hvitebjørn Kong Valemon" som ikke ble vist for andre enn de i klassen. Det har ikke vært en eneste dag uten at vi har holdt på å dø av latterbomber og kleine episoder, der en kunne gått gjennom gulvet. I April måtte jeg låne bil hos bilforhandleren, siden min bil måtte på verksted. Jeg hadde også en operasjon hos tannlegen i april, og jeg hadde flere dager hvor jeg hadde skikkelig renne smerter og ikke fikk løfte noe tungt på over en uke. MAI - JUNI 

Denne måneden hadde lite oppdatering med en god grunn = eksamen! Dro også for å feire 17 Mai i Skjåk / Lom sammen med familien min og vi spiste god middag på Grotli Høyfjellshotell. Det største som skjedde denne måneden for meg var at jeg og søsteren min var på konsert med Ariana Grande. Opplevelsen i seg selv var den beste jeg hadde hatt på lenge. De siste sangene ble det skikkelig dansefest i tribunen ♥ ♥ Jeg skrev også flere innlegg om eksamen og at det snart var sommerferie. Første juni startet praktisk gruppeeksamen og jeg kom på verdens mest fantastiske gruppe! Jeg postet også flere videoer i slutten av juni.
........ FORTSETTELSE FØLGER 

PAGE 1 OF 2016

 • 01.01.2016 kl. 15:25

Da har vi kommet inn i et nytt år. Vi kommer til å gjøre ting som blir minner for livet. Vi har kommet inn i året 2016, og har fått en ny bok med blande ark foran oss, hva skal du starte å skrive i din bok, der du selv velger hva du ønsker å skrive om. La de 365 blanke sidene fylles opp med lykke og det som gleder deg i hverdagen.Et nytt år for mange betyr en ny begynnelse for mange. 2016 er for meg et år der det mye ugjorte prosjekter som skal ferdigstilles og gjennomføres, og jeg skal forme dette året akkurat slik som jeg vil. Jeg hadde ikke mye nedturer i 2015, men mest oppturer og minner for livet. Jeg skal glemme det negative som hendte i 2015 og legg det bak deg og ta nye sjanser i 2016. Jeg skal være meg selv, og gjøre det beste ut av det nye året. Og til dere mine lesere: dette året handler om deg og målene du setter deg som gjør planene dine til handling! 

 

I dag startet dagen ikke tidligere enn klokken 10:00, og vi har holdt det gåen siden hvor fjernsynet har vært et stort inventar i hjemmet denne dagen. Like rundt klokken 13.00 valgte vi å gå oss en tur liten tur på 5 km som viste seg å være så veldig lang. Det gjorde virkelig godt, og få luftet seg og få kickstarte det nye året med en slik tur gjorde meg virkelig ingenting, og det er jo ikke bare fordi jeg har et mål for dette året å det er å bevege meg mer enn i fjor, og det skal dokumenteres her eller Instagram.

Ha en fin dag videre, vi snakkes ♥

NYTTÅRSFEIRING 2015

 • 01.01.2016 kl. 09:28

Da var nok en vellykket nyttårsfeiring overstått! Jeg og kjæresten tok et valg i november-desember om at vi skulle være julaften hjemme hos mine foreldre og nyttårsaften hjemme hos hans foreldre, og slik ble det. Dagene før nyttårsfeiringen ble det innkjøp av flere raketter for en liten sum med penger, for vi hadde bestemt oss for at denne feiringen skulle bli fantastisk, ikke bare for oss selv med for alle andre. Svigermor serverte god julemiddag med pinnekjøtt og julepølser, og til svigermors store fortvilelse over at svigerdatteren ikke spiser poteter til julemat gikk fort over. Vi såg filmen hjemme alene der jeg sovnet under det mest spennendes i hele filmen der Kevin lekte med tyvene, og våknet opp til "Kevin, what did you do to my room?" og det var den filmen. He He ♥

 

Svigerinne, svoger og tantebarnet kom også hadde opp raketter sammen med oss. Det var koselig, men fremdeles litt rart å ikke være hjemme sammen med den kjære familien min. Men vi får se hva neste nyttår bringer, kanskje vi klarer å samle hele familien enten der ute eller her i Ørsta? Under årets nyttårsfeiring var det usikkert på om det ble oppskyting av raketter eller ikke fordi uværet bestemmer. Under oppskytingen var det perfekt rakettvær og vi fikk sendt opp rakettene. Vinden kom ca. 15 minutter etter.♥ HVORDAN VAR DIN NYTTÅRSFEIRING?

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no