STILL ALIVE!

  • 25.01.2015 kl. 20:32

Heihei! Nå begynner det å bli ca to uker siden jeg skrev sist på bloggen, hvordan går det med dere? Jeg håper virkelig at alle sammen har det bra! Har skolearbeid som tyter ut gjennom ørene og som ingen ende tar. Den siste uken har det praksis stått høyt på listen denne uken og jeg har koblet fullstendig av denne helgen med frihelg fra jobben! Så denne helgen har jeg fått tatt igjen tapt søvn og energi. Har også startet så smått å trene igjen ♥ imorgen er det enda en spennende uke i praksis og jeg gleder meg.


Unblogged pictures from December 2014! 
SEN OPPDATERING!

  • 08.01.2015 kl. 23:00

Hei dere ♥ kommer dessverre en veldig sen oppdatering fra meg idag. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang, siden det handler om nesten det samme som i går. Bortsett fra at i dag var siste dagen på seminaret sammen om omsorgen noe som er helt greit. Hadde skriftelig arbeid i grupper hvor det ble fordelt ca. 300 studenter på 28 grupper. På min gruppe hadde vi studenter fra både barnehagelærer, førskolelærer, barnevernspedagog og sosionom og jeg var fornøyd for vi som gruppe gjorde en utrolig god jobb.

Etter skolen så laget jeg og broren min middag. Stekt laks i fløtesaus og tanglatelle hvor brokkoli og sopp var med som tilbehør ♥ Ellers har det bare vært avslapping og jeg har sett litt på arbeidskravet som vi har med tanke på dette seminaret. Ellers har jeg sett på sesong 3 av bloggerne - som virker som den blir en like bra sesong som de andre. Nå skal jeg avslutte. Natta, snakkes ♥

 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT I DAG? 

SAMMEN OM OMSORGEN

  • 07.01.2015 kl. 18:31

Hei dere ♥ I går blogget jeg ikke fordi jeg var på både på skolen og jobb, og når jeg kom hjem var det sent og jeg var trøtt!! 
Det er virkelig ikke måte på hvor lang dag onsdag er. Dagen var så langsom og kjedelig at jeg sliter meg igjennom hver eneste time, uansett hvor interessant det var. Denne uken har vi et seminar som heter "Sammen om omsorgen" og det varer til torsdag.

Timene etter skolen og før jeg skal finne sengen er ikke fulle med gjøremål, for det er heller det motsatte om en ikke har lekser. Det blir nok bare avslapping som står på kveldens planer i dag også, å være på skolen fra 09:15-15:00 merkes godt på kroppen. Håper alle sammen hadde en fin tirsdag og har en kjempe fin onsdag! Snakkes senere ♥

 

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT? 


JULEFERIEN ER OVER

  • 05.01.2015 kl. 21:10

God kveld! Juleferien er offesielt over og vi har nå startet på et nytt semester på skolen. Kjenner helt ærlig at jeg ikke er klar enda. Kunne gjerne fått 2 uker til med ferie, men det er vel altfor mye å be om? Misunner dere som har vinterferie igjen om litt mer en måned. MEN hallo, det er ikke vits å være sur. Jeg får heller telle ned til påskeferien som er i april. 

Skoledagen har dessverre vært altfor lang og utrolig kjedelig! Forelesning fra 10:15 - 15:30 er svært lite å skryte av. Etter skolen har jeg arbeidet med pensum og skal resten av kvelden få unna mest mulig av arbeidet, og senere skal jeg slappe av med The Vampire Diaries! Det høres ut som en god plan. Jeg har mye som skal gjøres så må vel egentlig komme i gang igjen. 


HAR DERE FÅTT EN BRA MANDAG SÅ LANGT? ♥

KONKURRANSE - avsluttet

  • 03.01.2015 kl. 13:49

Nå er det lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen! Premien som blir utlevert er en goodiebag til en verdi av 500 kr og det eneste dere trenger å gjennomføre for å delta i denne konkurransen er å skrive "jeg er med" som kommentar i kommentarfeltet. Vinneren kåres om noen dager! Lykke til ♥
Liker du facebooksiden min ? Vis ikke finner dere den herHUSK Å DELE BLOGGEN PÅ FACEBOOK!  

Vinneren publiserer på facebook grupppen til bloggen! 

NYTTÅRSFORSETTER

  • 02.01.2015 kl. 21:27

Jeg leste innlegget til Marthe Borge som fikk meg inspirert til å skrive mine egne nyttårsfortsett på bloggen, so here it comes! 

TRENE
Jeg trenger å sette meg mål, for da vet jeg at jeg kommer til å gjøre det. Det er så viktig for å opprettholde en sunn og frisk kropp. Men hovedasakelig for at jeg skal få de resultatene jeg ønsker. Tredemølla har stått stille alt for lenge, og det er på tide jeg starter å bruke den igjen, men også bruke naturen som en treningsarena. Det er så mange vakre fjell her jeg bor. GET READY GIRL!

   

SKOLE
Være flink student og alltid gjør oppgavene tidsnok, selv om jeg alltid har gjort det tidligere - er det viktig for meg at jeg har dette målet hvert eneste år for å vise for meg selv at jobben / utdanningen min er IKKE er bortkastet. Oppnå resultateter jeg er fornøyd med. Når en går på høgskolen er det viktig å lære av seg selv for det er ikke som på videregående. 

SHOPPING FORBUD
I 2015 skal jeg ikke shoppe unødvendige ting som klær og andre produkter. Jeg skal spare mest mulig og være fornøyd med det jeg har i garderoben! Så det skal være å bruke det jeg har og dersom det er nødvendig skal jeg handle det jeg trenger. BLIR BRA!

  

PLANLEGGING
Jeg mener ikke å planlegge dagene fra a til å, men å bruke planleggeren min fra personligalmanakk er en bonus i hverdagen. Det er der jeg skriver ned gjøremål som skal og må gjennomføres akkurat denne dagen. På denne måten fikk jeg unnagjort absolutt alt jeg skulle i løpet av en dag! Når det gjelder bloggen, kanskje sette av en hel dag med blogg-jobbing? Høres ikke det veldig bra ut? 


HAR DERE NOEN NYTTÅRSFORTSETTER?

HAPPY NEW YEAR

  • 01.01.2015 kl. 20:55

Heii og godt nyttår, kjære dere ♥ 
Jeg hadde den perfekte avslutningen på 2014 og en perfekt start på 2015. Hadde en fantastisk nyttårsfeiring både hjemme og hos familien til min kjære. I dag startet dagen med blanke ark og 365 nye muligheter.  Dette året skal jeg utfordre meg selv, ta flere sjanser og satse. Så jeg skal gå gjennom hele 2015 med et ordtak som jeg fikk i julegave av ei god venninne som passer meg helt perfekt og det er the only way to do great work is to love what you do! De siste dagene har jeg også postet mitt 2014 og det er egentlig litt rart å tenke på at 2014 gikk så ekstremt fort og jeg lærte så veldig mye gjennom det året. Jeg skal lage mål, som jeg vet jeg kan/skal klare å gjennomføre selvom det også sies at det er i motbakke det går oppover så skal jeg ikke gi opp dette!
GODT NYTTÅR MINE KJÆRE LESERE ♥

MITT 2014 : OKTOBER - DESEMBER

  • 01.01.2015 kl. 19:53

OKTOBER

Det var oktoberfest i Fosnavåg, og da måtte selvfølgelig alle gå med kostymer. Noe som egentlig viste seg å være en gøyal kveld. 

Det nye hotellet Thon Fosnavåg åpnet i slutten av September, og jeg gikk på omvisning på egen hånd sammen med mamma og fikk knipset noen bilder av det stilige hotellet som vi hadde ventet så lenge på skulle åpne. 

Avsluttet hele måneden med at vi dro ut å spiste middag på den gamle nabo og feiret søsteren min sin 18års dag. 

  

NOVEMBER 

I november blogget jeg lite og sjeldent pga eksamenslesing og annen undervisning. 

DESEMBER

Denne måneden startet med julekonsert med Anita Skorgan. Og har ellers vært i eksamensmodus frem til 15. Desember hvor jeg tok en velfortjent juleferie før jeg var tilbake på bloggen med videoen : the winterlicipus tag sammen med søsteren min. Blogget om lille julaften og selveste julekvelden. 

   

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no