GIVE AWAY! avsluttet

 • 31.01.2014 kl. 10:15

Dere er mine fantastiske lesere, og jeg ønsker å gi noe til dere - dette er en giveaway og det eneste jeg vil dere skal gjøre er å skrive epostadressen + navn i kommentarfeltet. Jeg kommer til å kjøre giveaway´en til jeg føler jeg har fått nok kommentarer! 

HUSK! Epostadresse + navnet ditt. Har du blogg? Skriv gjerne den også! Det er også et (pluss) om dere liker facebooksiden her

 
Overstått!

 • 29.01.2014 kl. 20:24

Da var den værste dagen i uken heldigvis overstått, våknet i dag morges dødstrøtt men klarte heldigvis å stå opp og komme meg på skolen. Kom meg ganske greit gjennom skoledagen som var fra 9:15 - 12:00. Etter skolen i dag var jeg hos kjæresten min ♥ De siste dagene har jeg lagt meg til en fast rutine og det er å trene max. 60 minutter hver eneste dag! Det gjør godt for kroppen! Det jeg gjør er å springe på tredemøllen i ca. 20-25 minutter, også tar jeg ulike øvelser for mage, lår og rompe + vekter på 2 KG!

Nå er det ikke lenge før jeg skal ta kvelden . . . Skal tilbake på skolen i morgen fra 9:15 - 12:00! Chill med veldig korte skoledager. Skal ha om "Foreldresamarbeid" som jeg rekner med blir et spennende tema, lærerikt og nyttig for fremtidig arbeid via skolen :-) 

 

Hva har dere brukt denne onsdagen til ?

back to normal

 • 27.01.2014 kl. 17:50

Dere skjønner at hverdagen er tilbake når jeg begynner å blogge om hvor mye jeg hater å stå opp. Vekkeklokken min ringte 05:30 
og etter en lang natt med mareritt var det faktisk herlig og stå opp tilslutt. Har vært på skolen fra 10.15 til 12.15 (chill skoledag). . Hadde om IOP, Skriftlig rapport og IP veldig spennende og lærerikt. Skal ha om det samme på skolen i morgen fra 9.15 - 13.00 ♥

good night

 • 26.01.2014 kl. 21:39

Nå ligger jeg bare å slumrer i senga og ser film, haha har fått en forferdelig uvane med at jeg legger meg å ser film på netflix. . . . Netflix har stort utvalg dersom en har amerikansk netflix, og jeg er en stor fan av spesielt tv-serier og gamle klassikere! Netflix ♥
I morgen er det mandag og en ny skoleuke står for tur - og jeg skal satse 100% på skolen denne uken og. Livet som flink student. 
god natt fine lesere ♥

I LOVE SUNDAYS

 • 26.01.2014 kl. 17:29

Hei! Idag er det søndag og jeg elsker søndager! Det at jeg har en unnskyldning til å spise usunt og slappe av hele dagen er herlig.
Våknet rundt 11 så tenkte jeg å slappe av litt mer før foreldrene mine kom og hentet meg hos kjæresten. Jobbet i natt så sov der. Fikk servert goo´ middag og jeg har tidenes slaskedag (herliig) Altså sminkefri, usunn og null stress i joggedress, det liker vi, sant?

  Lørdag

 • 25.01.2014 kl. 18:33

Det var utrolig deilig å få sovet skikkelig ut idag! Lørdager er en så utrolig deilig dag, har bare spist frokost og slapper skikkelig av. Overnattet hos kjæresten fra igår til idag, deilig og bare være få minutter unna sengen når jeg jobber til 01.30 på en fredagskveld. Var innom g-sport idag og handlet skistaver til skiene mine - skal ha om "barn og snø" på skolen snart, så da  jeg kjøpe utstyr. 
Må også kjøpe inn andre nødvendig utstyr som jeg trenger! Å være student på høgskolen kommer dessverre med store utgifter. . . 

Skal spise god mat sammen med familien før turen går til kjæresten og folkens . . . Skal på jobb senere i kveld! Jeg gleder meg ♥


Barns Språkutvikling

 • 23.01.2014 kl. 20:25

God torsdag kjæære lesere! Skoledagen var egentlig helt grei. Hadde vondt i hodet når jeg våknet, men jeg vil ikke ha fravær for noe som en parasett kan kurere ♥ vi hadde om barns språkutvikling på skolen i dag, og det var litt spennende. Skolen sluttet 12. 

Når jeg kom hjem har jeg arbeidet med pensum i BULL II! Vi skal ha en stor kunnskapsprøve den 14. februar, hurrahurra! NOOOT! Ukene frem til kunnskapsprøven vil dagene bestå av pensum, pensum og pensum... blir nesten som en prøve eksamen. HUUUFF!!!

 

Hvordan har skoledagen/arbeidsdagen din vært?

those days

 • 22.01.2014 kl. 17:52

Hei og good onsdag mine kjære lesere. Våknet opp i morrest og det første jeg tenkte var at jeg ikke kom til å komme meg gjennom denne dagen. Alle har vell sånne dager noen ganger, der det eneste som frister er å ligge hjem i en god varm dyne og se serier, spise mat og sove masse!  Men neida , jeg dro på skolen og det var faktisk ikke så ille - har jo aller verdens beste klasse ♥ Vi hadde om barn med behov og det var faktisk intressant , og det holdt seg ekstremt intressant hele dagen, slik er studentlivet ♥Håper alle har hatt en fantastisk skoledag/arbeidsdag! snakkes senere

TODAYS

 • 13.01.2014 kl. 19:41

Hvilken dag er det i dag? Det er dessverre mandag og selvfølgelig en skoledag og da følger leksene med. Jeg sitter å forbereder meg til forelesning som vi skal ha i morgen.  Egentlig så er det veldig uintressant men det må dessverre likevel gjøres. Ha ha. . . Når jeg blir ferdig med leksene håper jeg så skal jeg belønne meg selv med en eller flere episoder av "Pretty Little Liars" (hekta). Vel . . . håper alle mine lesere har hatt en fantastisk skoledag! Snakkes senere . . . ♥

siste feriedag

 • 05.01.2014 kl. 21:20

Nyter siste fridagen med å lese pensum for i morgen begynner skolen igjen . . .  Batteriene er ladet og jeg er egentlig klar for å komme meg tilbake til hverdagen! Ferien har gått alt for fort. Syns ferien har gått så alt for fort, har det seriøst gått TRE uker?!? Har hatt en fantastisk ferie uansett ♥ Hva med dere?

 

Ble det deg ?

 • 03.01.2014 kl. 22:27

Vinneren av give away´en er . . . . . Martine Andrea! Du har blitt kontaktet på mail! 

 

 


GIVE AWAY

 • 02.01.2014 kl. 12:28

Dere er mine fantastiske lesere, og jeg ønsker å gi noe til dere - dette er en giveaway og det eneste jeg vil dere skal gjøre er å skrive epostadressen + navn i kommentarfeltet. Jeg kommer til å kjøre giveaway´en til jeg føler jeg har fått nok kommentarer! 

HUSK! Epostadresse + navnet ditt. Har du blogg? Skriv gjerne den også! Det er også et (pluss) om dere liker facebooksiden her1. NYTTÅRSDAG

 • 01.01.2014 kl. 19:00

Hei og godt nyttår! Føles rart at det er 1 januar 2014! Gårsdagen var en vellykket kveld - vis vi ser bortfra sykdom = influensa. . . Det er herlig å tenke på at vi starter et helt nytt år med helt nye muligheter og opplevelser. Har mye å glede meg til i år og jeg har bestemt meg for at dette skal bli et BRA år. Farmor var sammen med oss inn i det nye året - utrolig koselig! Vi spiste god middag alle sammen i dag. Har ellers slappet av mesteparten av dagen. . Fremdeles SYK!

Nå skal jeg slappe av mens jeg ser på The Vampire Diaries! Ha en fantastisk kveld videre, kjære lesere. 

 
 

. . . . Uansett så håper jeg alle hadde en fin nyttårsaften og at alle får et herlig 2014 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no