KONKURRANSE: AVSLUTTET

 • 11.07.2017 kl. 14:28

Er dere klar for en sommer-konkurranse? Jeg tenkte jeg skulle vise hvor mye jeg setter pris på dere mine kjære lesere! Jeg deler ut 2 stk strandvesker, med mye forskjellig som dessverre passer bare for jenter/kvinner denne gangen. Dere har selvfølgelig lov å delta selvom dere er menn også, kanskje kjæresten din kunne ha tenkt seg en slik strandveske fra meg. Det dere må gjøre er:  Skriv "jeg er med" i kommentarfeltet. Deler også samme konkurranse på Instagram-kontoen: @gunnnis


Jeg ønsker dere alle sammen LYKKE TIL! Jeg kårer to vinnere den 16 Juli kl. 12:00. Vinnerne blir først og fremst kontaktet på Facebook / mailadresse. Så det er viktig å legge igjen en navn, og der jeg har mulighet til å kontakte dere om dere skulle være heldig å vinne en av disse to flotte strandveskene. Vi snakkes senere mine kjære venner! 

KONKURRANSE: GOODIEBAG

 • 18.12.2016 kl. 11:08


Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" i kommentarfeltet. 
Større vinnersjanse? Legg igjen en kommentar på bilde på Instagram, som er HER

 

KONKURRANSE: SMINKEBØRSTER

 • 12.01.2016 kl. 17:59

Hei dere ♥ 
Nå er det lenge siden jeg har kjørt konkurranse her på bloggen, og jeg tenkte at det virkelig var på tide, for å vise hvor høgt jeg verdsetter mine lesere. Det eneste dere trenger å skrive i kommentarfeltet denne gangen er "jeg er med" og dersom dere har Facebook må dere like siden til bloggen min som dere finner her og konkurransen varer frem til 15 Februar klokken 12:00 ♥

  


♥ LYKKE TIL 

KONKURRANSE : AVSLUTTET

 • 22.06.2015 kl. 19:15

Noen ganger føler jeg at jeg ikke viser dere hvor høyt jeg setter pris på mine lesere! Dere betyr virkelig alt for meg og bloggen, og det å se at dere er innom her selv de dagene jeg ikke blogger og samtidig som dere er inne når blogger! 

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive om akkurat ditt beste sommerminne, og hvorfor det var ditt aller beste sommerminne. Jeg velger ut en av dere til stikke av med en Vol 2. krølltang fra MAST! Jeg trekker vinneren når jeg ser at jeg har fått x antall fra dere i kommentarfeltet. Men jeg vil også at dere skal dele innlegget på Facebook, Twitter og andre sosiale medier. LYKKE TIL! 


Dere må også huske å skrive navn, mail adresse og din besvarelse på ditt beste sommerminne!

#konkurranse #vol2 #MAST #gunnnis

KONKURRANSE : AVSLUTTET

 • 30.05.2015 kl. 17:15

Fordi jeg setter så utrolig pris på mine lesere! Velger jeg å kjøre igang enda en konkurranse for dere! Denne gangen kan dere vinne Krølltang fra MAST vol.2, Alligator clips og en overraskelse! Det dere skal er å skrive "jeg er med" og dele bloggen på Facebook ♥ ♥ Dere  også skrive fullt navn og e-post adressen i kommentarfeltet! Vinneren kåres søndag eller mandag! LYKKE TIL DERE ♥

 

VINNEREN BLIR PUBLISERT PÅ FACEBOOK OG SNAPCHAT : GUNNNIS

KONKURRANSE; (AVSLUTTET)

 • 27.05.2015 kl. 13:35

Under eksamensperioden har jeg veldig lite tid til blogging! Og da velger jeg å legge ut en konkurranse, hvor dere kan heldige å stikke av med en  MAST RETTETANG! Itillegg får dere en pakke med Alligator Hair Clips. Det eneste dere trenger å gjøre er å dele dette innlegget på deres Facebook / twitter.  Dere  også skrive fult navn, epostadresse og "jeg er med" i kommentarfeltet ♥ ♥

VINNEREN BLIR ANNONSERT PÅ FACEBOOK OG SNAPCHAT : GUNNNIS

KONKURRANSE : M.A.S.T. (AVSLUTTET)

 • 29.04.2015 kl. 12:36

Hei kjære leserne mine ♥


Da er det på tide med enda en konkurranse her på bloggen. Jeg syns det er så koselig og glede dere med å gi dere sjansen til å kunne være med på å vinne de ulike premiene jeg gir ut her på bloggen. Jeg ønsker å vise dere hvor takknemmelig jeg er for at dere fremdeles følger bloggen min, selv hvor dårlig jeg er til å oppdatere bloggen.

 

 Det eneste jeg trenger at dere skal gjøre er at jeg vil dere skal skrive i kommentarfeltet en enkel kommentar "jeg er med" og jeg vil om noen dager trekke en vinner som får en MAST Vol 2 krølltang fra Makestyle.  Dere må også HUSKE å skrive både fult navn, mailadresse og dere må DELE innlegget på Facebook! Jeg sjekker det opp. 

 

VINNEREN POSTES PÅ FACEBOOK GRUPPA TIL BLOGGEN OG PÅ SNAPCHAT : GUNNNIS! 

KONKURRANSE : M.A.S.T (AVSLUTTET)

 • 15.03.2015 kl. 15:11


Heisann mine kjære lesere ♥

Da er det på tide med enda en konkurranse her på bloggen. Jeg syns det er så koselig og glede dere med å gi dere sjansen til å kunne være med på vinne de ulike premiene jeg gir ut her på bloggen. Jeg ønsker å vise dere hvor takknemmelig jeg er for at dere fremdeles følger bloggen min, selv hvor dårlig jeg er til å blogge over lengre tid. Og bloggen blir dessverre glemt vel mye er fordi skolen er svært viktig og det er mye hardt arbeid som står for å faktisk klare de ulike fagene på BLUBV.

 

Det eneste jeg vil dere skal gjennomføre på denne konkurransen er at jeg vil dere skal skrive en enkel kommentar "jeg er med" og jeg vil om noen dager trekke en vinner som får denne MAST Vol 2 krølltangen fra Makestyle. HUSK å skrive både fult navn, mail adresse og dere må DELE innlegget på facebook! Jeg sjekker det opp.

KONKURRANSE : FITBIT FLEX (AVSLUTTET)

 • 21.02.2015 kl. 12:47

Denne gangen velger jeg å kjøre en konkurranse for dere - og premien er en egen Fitbix Flex Wristband som jeg også har selv. Jeg er utrolig fornøyd med denne - og den er perfekt både med og uten trening. Men den gir deg sikkelig motivasjon, ettersom den lagrer all informasjon om hva du gjør de ulike dagene. Og det den lagrer i databasen er antall skritt, lengde, aktivitet, søvn og kalorier. Når jeg laget til denne, så måtte jeg laste ned et en app som heter Fitbit og der holder du selv øye med hva du trener, istedefor å måtte logge inn på nettstedet til denne hele tiden. Du må også laste ned en app til din datamaskin. Fantastisk eller?

Men over til konkurransen og det eneste dere trenger å gjøre er å skrive en kommentar med følgende : 

 • Skriv "jeg er med" i kommentarfeltet
   
 • Skriv navnet ditt + email adresse 
   
 • Del innlegget på facebook eller andre sosiale medier

 • LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

 • Konkurransen avsluttes 23 Februar 2015 kl. 17:00  

KONKURRANSE - avsluttet

 • 03.01.2015 kl. 13:49

Nå er det lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen! Premien som blir utlevert er en goodiebag til en verdi av 500 kr og det eneste dere trenger å gjennomføre for å delta i denne konkurransen er å skrive "jeg er med" som kommentar i kommentarfeltet. Vinneren kåres om noen dager! Lykke til ♥
Liker du facebooksiden min ? Vis ikke finner dere den herHUSK Å DELE BLOGGEN PÅ FACEBOOK!  

Vinneren publiserer på facebook grupppen til bloggen! 

KONKURRANSE - avsluttet

 • 25.07.2014 kl. 17:37

Jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! Jeg gir ut et sett med makeup-børster! Det eneste dere trenger å gjøre er skrive i kommentarfeltet på bloggen at "du er med". Håper flest mulig blir med i konkurransen.

KONKURRANSE - avsluttet

 • 23.07.2014 kl. 17:15

Hei dere! ♥  jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! Jeg gir ut et sminke-koster!  Det eneste dere trenger å gjøre er skrive i kommentarfeltet på bloggen at "du er med". Håper flest mulig ønsker å bli med, kommer en senere i denne uken. 

  

KONKURRANSE - vinn gavekort på nelly

 • 19.07.2014 kl. 17:46

Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥

Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! Jeg gir ut et gavekort på 500 kr som gjelder på hele nettsiden! 
Det eneste dere trenger å gjøre er skrive i kommentarfeltet på bloggen at "du er med". 
KONKURRANSE - premie til verdi av 500 kr

 • 07.07.2014 kl. 17:43

Er ikke så lenge siden jeg hadde en konkurranse på bloggen, så tenkte å kjøre i gang enda en konkurranse og premien som blir levert ut her på bloggen har en verdi til 500 kr og det eneste jeg ønsker at dere skal gjøre er å svare på noen spørsmål ♥  som dere må skrive i kommentarfeltet under her! Vinneren kåres om noen dager! Lykke til! 

Spørsmål som dere skal svare på er : 

 1. Hva heter du ?
 2. Hvor gammel er du?
 3. Hva er epost adressen din?
 4. Hva er sko-størrelsen din?
 5. Hva er størrelsen du bruker i klær?
 6. Liker du facebook-siden til bloggen min? Vis ikke finner du den her

Konkurransen er avsluttet! Vinnerens navn har blitt postet på facebooksiden til bloggen! 

GIVEAWAY (AVSLUTTET)

 • 18.06.2014 kl. 13:23

Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥ Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere!

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at "du er med" - så vil jeg trekke en heldig vinner i løpet av uken! Og det er hemmelig hva premien er, men prisen ligger på omlag 800kr. 

 

VINNEREN ER KONTAKTET, OG DET ER KATRINE DRABLØS! 
brukte random.org til å trekke vinneren - det kommer flere giveaways senere i sommerferien 

GIVE AWAY! avsluttet

 • 31.01.2014 kl. 10:15

Dere er mine fantastiske lesere, og jeg ønsker å gi noe til dere - dette er en giveaway og det eneste jeg vil dere skal gjøre er å skrive epostadressen + navn i kommentarfeltet. Jeg kommer til å kjøre giveaway´en til jeg føler jeg har fått nok kommentarer! 

HUSK! Epostadresse + navnet ditt. Har du blogg? Skriv gjerne den også! Det er også et (pluss) om dere liker facebooksiden her

 
Ble det deg ?

 • 03.01.2014 kl. 22:27

Vinneren av give away´en er . . . . . Martine Andrea! Du har blitt kontaktet på mail! 

 

 


GIVE AWAY

 • 02.01.2014 kl. 12:28

Dere er mine fantastiske lesere, og jeg ønsker å gi noe til dere - dette er en giveaway og det eneste jeg vil dere skal gjøre er å skrive epostadressen + navn i kommentarfeltet. Jeg kommer til å kjøre giveaway´en til jeg føler jeg har fått nok kommentarer! 

HUSK! Epostadresse + navnet ditt. Har du blogg? Skriv gjerne den også! Det er også et (pluss) om dere liker facebooksiden herMIRABLING KONKURRANSE

 • 11.07.2013 kl. 15:01

Hva du må gjøre ... for å delta i konkurransen  : 

→ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

→ DU må velge deg et produkt i prisklassen mellom 100-300kr.

→ DU må legge linken til produktet du vil ha i kommentarfeltet.

→ DU må skrive din epostadresse, bloggadresse og navn - slik jeg kan kontakte DEG! 

→ DU må oppgi hvilke farge på produktet du ønkser DEG

→ DU må si om det er til Iphone 3 , 4 eller 5. 

→ DU finner linken til siden HER

Konkurranse : Mirabling

 • 05.05.2013 kl. 17:16Konkurranse regler:

√ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

√ DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.

√ DU må legge linken til produktet i kommentarfeltet.

√ DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så jeg kan KONTAKTE deg!

√ DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet)

√ DU må si i fra om det er til iphone 3 / 4 / 4S / 5

√ Link til siden er her

WOW

 • 05.03.2013 kl. 17:35

Trykk her for å komme til konkurransen. WOW gir bort et gavekort på 1000kr så du kan handle for. 
Det eneste dere må gjøre er å være med å dele denne konkurransen på bloggen deres! Er også en fin mulighet dersom du vinner og få litt nye klær i garderoben. De har blant annet egen JB kolleksjon. Noe som spesielt Justin Bieber fan´s setter utrolig stor pris på.

BLI MED I KONKURRANSEN DU OGSÅ DA VEL , TRYKK HER

// samarbeid med sponsetblogg

 

Konkurranse oppdateringer

 • 22.02.2013 kl. 19:07

Heisann dere, etter flere spørsmål fra noen lesere om jeg kan legge ut hvem som vant konkurransen under 4 års dagen bloggen. Jeg publiserte vinnerne på facebookgruppen min bare noen dager etter at konkurransen var avsluttet. Men siden de fleste kanskje ikke har sjekket facebooksiden så er det ikke alle som har fått det med seg, og jeg har heller ikke fått svar med noen av vinnerne. Vinneren av solbrillekonkurransen har enda ikke svart på mailen som skal ha blitt sendt til rett person (vis rett mail har blitt oppgitt i kommentarfeltet).

EOS KONKURRANSE

 1. Michelle Holsvik
 2. Marie Zahl
 3. Anne Lise E. Myrvåg
 4. Karoline Kvalsvik
 5. Sara Leine Olsen

SOLBRILLE KONKURRANSE

 1. Ida Charlotte (du har fått mail) 


PIERCING KONKURRANSE

 1. Maria Charlotte Welinder 
 2. Camilla Skår Kvalsvik 
 3. Katrine Larsen Drabløs 

vinn en valgfri navlepiercing! (avsluttet)

 • 15.02.2013 kl. 17:48

Superkul.no har mote og enda mer på nett! De har alt fra sko og klær til kostymer, solbriller, sminke, extensions, klokker, spill, interiør osv. Jeg har tidligere hatt et par bestillinger fra Superkul og leveringstiden er veldig rask! Den vanlige leveringstiden er på 2-3 dager etter bestiling. Jeg er også veldig fornøyd med kundeservicen de har. I samarbeid med Superkul.no kan dere vinne en av piercingene dere ser nedenfor som jeg har mottat fra dem.

Det eneste DU trenger å gjøre er:

♥ Legge igjen navn og e-postadresse i kommentarfeltet

♥ Skrive om du vil ha piercing 1,2 eller 3. 

Konkurransen avsluttes om akkurat en uke. PS: Det er en fordel om dere deler innlegget videre på facebook!
Konkurransen er i samarbeid med Superkul.no

EOS give away (avsluttet)

 • 07.02.2013 kl. 06:42

I samarbeid med EOS deler jeg ut 5 stk ( og denne give away´en er i sammenheng med 4 års dagen til bloggen). Der er 3 stykker i "smaken" watermelon wonderland, og 2 stykker i "smaken" Vanilla Nonsense. Så, Eos lip balm er seriøst en av de beste leppomadene jeg vet om. De er 100% naturlige, og IKKE testet på dyr. Siden det er en egen kolleksjon, EOS alice in wonderland, sponset av Disney, så er det  avbildet et "trykk" av mikkemus ved åpning av den.

For å delta :

 1. Skriv "jeg er med" i kommentarfeltet.
 2. Del gjerne innlegget videre.

// sponset av M WILLUMSEN

Konkurranse : Mirabling (avsluttet)

 • 05.01.2013 kl. 14:26

Heisann folkens! Kjører en konkurranse i samarbeid med Mirabling, og konkurransen vil holde på i ca. 1 uke, og deretter blir 2 vinnere trukket (tilfeldig trekning via random.org). Det er to heldige vinnere som stikker av med dekselet som dere selv har plukket ut, jeg liker virkelig og gi dere lesere noe. LYKKE TIL!  Håper det er mange som deltar... :-)

Konkurranse regler:

√ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

√ DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.

√ DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så jeg kan KONTAKTE deg!

√ DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet)

√ DU må si i fra om det er til iphone 3 / 4 / 4S / 5

√ Link til siden er her

LYKKE TIL FOLKENS!!!! 

konkurranse: Mirabling

 • 05.10.2012 kl. 14:10

Starter en liten konkurranse i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldelig trekning via random.org eller "søsterhjelp" fra Hanne E. Det er to heldige vinnere som stikker av med dekselet som dere selv har plukket ut, jeg liker virkelig og gi dere lesere noe. 

Konkurranse regler:

√ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

√ DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.

√ DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så jeg kan KONTAKTE deg!

√ DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet)

√ DU må si i fra om det er til iphone 3G / 3GS / 4 

√ Link til siden er her
Konkurranse: Percingkongen

 • 30.08.2012 kl. 20:38

For og kunne delta i denne konkurransen må du like på denne facebook siden her , og skrive din epost adresse i kommentarfeltet her på bloggen min. Dette er tidens største og kuleste konkurransen noen sinne. Det er piercingkongen selv som kårer vinnerne som får vinne gavekortet som gir 50% avslag på alt ut året 2012. Konkurransen kommer til å gå frem til 9. September 2012.

Har du lyst og delta ? Da må du like siden her og skrive mailen din i kommentarfeltet (må være gyldig, for du kan bli kontaktet).ps : jeg sjekker om dere liker siden!

Mirabling Konkurranse (avsluttet)

 • 14.08.2012 kl. 11:38

Starter en liten konkurranse i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldelig trekning via random.org eller "søsterhjelp" fra Hanne E. Det er to heldige vinnere som stikker av med dekselet som dere selv har plukket ut, jeg liker virkelig og gi dere lesere noe. Konkurransen kommer til å vare fra tirsdag til torsdag!

Konkurranse regler:

√ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

√ DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.

√ DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så jeg kan KONTAKTE deg!

√ DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet)

√ DU må si i fra om det er til iphone 3G / 3GS / 4 

√ Link til siden er herEdit : Vinnerene er kåret, og har blitt kontaktet! 

konkurranse: eos eller goodiebag?

 • 05.06.2012 kl. 11:00mailen er : gunnnis.blogg@live.no

vinn eos lipbalm! (avsluttet)

 • 07.05.2012 kl. 13:38


Setter i gang en liten konkurranse,  som blir avsluttet senere i kveld eller i morgen! Dere kan vinne en eos lipbalm.  Dere skal da skrive i kommentarfeltet Jeg vil ha + navn og mailadresse! LYKKE TIL!

edit : Karoline Kvalsvik stikker av med en av eos'ene! GRATULERE!

 

Konkurranse!

 • 31.03.2012 kl. 10:11

Siden det dessverre blir lite blogging denne helgen (også) .. velger jeg og sette i gang en konkurranse, noe som jeg vet at dere mine lesere / ikke lesere liker veldig godt.  Denne gangen er det en spørsmålsrunde der jeg vil dere kan sende inn så mange spørsmål som dere årker, selvfølgelig den som spør meg flest spørsmål vinner selvsagt en premie her på bloggen hos meg, ok?

Det dere må gjøre er ; 

 1. Skrive så mange spørsmål som dere kommer på (et lodd pr. spørsmål)!
 2. Huske og skrive navne ditt / epost adressen / bloggen eller facebook navne ditt (så jeg kan kontakte deg)
 3. Og sist men ikke minst ; LYKKE TIL!Det blir forresten en mye bedre start med "ny" blogg fra søndagskveld!

Mirabling, vil du ha nytt deksel til din iphone?

 • 28.03.2012 kl. 09:36

Da starter jeg enda en liten konkurranse. Konkurranse er i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldig trekning når jeg skal kåre vinnerne, det kommer til og bli trukket to vinnere, og de som vinner får dekselet de har valgt ut , konkurransen kommer til å holde på i 3-4 dager denne gangen for og gjøre det enda litt mer spennende for dere! 

Konkurranse regler:

- DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.
- DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.
- DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så kan jeg KONTAKTE deg!
- DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet) 
- DU må si i fra om det er til Iphone 3G/ 3GS/ 4.
- Link til siden er herLYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

Er du brun, så er du blid? (avsluttet)

 • 23.03.2012 kl. 17:17

Da starter en konkurranse, siden det er  helg for meg. Jeg skal trekke vinnerene i kveld og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solkort med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse. Vinneren trekkes i kveld.

 

Give Away. (avsluttet)

 • 14.03.2012 kl. 12:42

Setter i gang en liten konkurranse som blir avsluttet i morgen enten på skolen eller etter skolen. Denne gangen kan dere vinne en eos lipbalm. Selvfølgelig så skal dere bare skrive ; jeg vil ha + navn/mail og evt. bloggadresse. LYKKE TIL!
Er du brun, så er du blid? (konkurranse)

 • 13.03.2012 kl. 20:14

Da starter en konkurransetid igjen, det er jo helg snart også noe som jeg akkurat nå syns er deilig. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse. Vinneren trekkes i kveld eller i morgen!
En konkurranse

 • 12.03.2012 kl. 11:16

Da starter jeg en konkurranse igjen, har en del sponsorgaver jeg ønsker og dele ut i form av en konkurranse til dere mine lesere. Premien er et par hansker , neglefil og soltattoo fra brun og blid og en eos, selvfølgelig blir det trukket 2 vinnere denne gangen!

Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive en enkel kommentar (gjerne mange ganger);  Jeg er med! LYKKE TIL!

konkurranse ; brun/blid? (avsluttet)

 • 08.03.2012 kl. 16:45

Da starter en konkurransetid igjen, det er jo helg snart også noe som jeg akkurat nå syns er deilig. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse. Vinneren trekkes i kveld eller i morgen!
eos konkurranse (avsluttet)

 • 06.03.2012 kl. 08:29

Jeg setter i gang en liten konkurranse, som er jeg har kjøpt inn selv. Dere kan vinne en EOS lipbalm. Er ikke det spennende, vel? 

Det dere må gjøre for å delta i konkurransen er, følgende regler;

 • Skrive jeg er med.
 • Like facebookpagen her
 • Navn, mail og blogg (om du har) 

LYKKE TIL!

konkurranse; brun og blid!

 • 01.03.2012 kl. 16:01

Da starter en konkurranse, siden det er  helg for meg. Jeg skal trekke vinnerene i kveld og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  hansker, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse. Vinneren trekkes i kveld.

 

Er du brun, så er du blid? (konkurranse)

 • 23.02.2012 kl. 15:40

Da starter en konkurranse, siden det ikke kommer til å bli mer blogging fra meg i kveld (merk: jobb) + det er jo helg snart også noe som jeg akkurat nå syns er kjipt, for skulle gjerne hatt 2 uker til med vinterferie, så liten tid og så mye jeg har lyst til å gjøre. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse. Vinneren trekkes i kveld eller i morgen! 
mirabling konkurranse

 • 20.02.2012 kl. 18:41Da starter jeg enda en liten konkurranse. Konkurranse er i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldig trekning når jeg skal kåre vinnerne, ved enten hjem fra random eller lillesøster, men det blir 2 personer som vinner denne konkurransen. 

Konkurranse regler:

- DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.
- DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.
- DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så kan jeg KONTAKTE deg!
- DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet) 
- DU må si i fra om det er til Iphone 3G/ 3GS/ 4.
- Link til siden er her

LYKKE TIL

Spørsmålsrunde med premie!

 • 17.02.2012 kl. 09:19

Nå har jeg tenkt og sette i gang en spørsmålsrunde som jeg har gjort en million ganger i løpet av de årene som denne bloggen har eksistert. Denne gangen vil jeg dere skal skrive så mange spørsmål dere kommer på, og det er en heldig person som stikker av med hanskepar, neglefil og tattoo (det blir tilfeldig trekning). 

HVA ØNSKER DU Å SPØR MEG OM? LYKKE TIL!

konkurranse: brun & blid!

 • 16.02.2012 kl. 19:31

Da starter jeg nok en konkurranse siden snart er helg, og ikke er noe annet spesielt og gjøre på en kveld som denne. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse. 

vinneren trekkes : Fredag, 16 Februar kl. 12:05.

 


LYKKE TIL!

Er du brun & blid? (avsluttet)

 • 09.02.2012 kl. 19:09

Da starter jeg nok en konkurranse siden det er helg for meg, og ikke er noe annet spesielt og gjøre på en kveld som denne. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil, hansker og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse.

Vinnerene (2stk) trekkes : Fredag 10.02.2012 
Konkurranse: brun & blid! (avsluttet)

 • 07.02.2012 kl. 18:55

Da starter jeg nok en konkurranse siden det snart er helg, siden det ikke er noe annet spesielt og gjøre på en kveld som denne. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere. Husk også ditt navn + mailadresse.

vinneren trekkes : i kveld kl. 21:22
vinnerene av brun og blid, konkurransen

 • 03.02.2012 kl. 08:46

Hei søtinger! Vinnerene er trukket og de blir kontakt på mail eller facebook. Premien blir solkort, neglefil og soltattoo.

GRATULERE TIL:

 1. Hanne K.
 2. Sandra W
 3. Zeineb Ali Murad (Mia)

Er du blid og brun? konkurranse!

 • 02.02.2012 kl. 20:21

Da starter jeg nok en konkurranse siden det snart er helg, siden det ikke er noe annet spesielt og gjøre på en kveld som denne. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid. Det eneste dere trenger og gjøre er og skrive at dere vil være med i konkurransen med en eneste kommentar "jeg er med". Dere kan skrive så mange kommentarer dere ønsker!  Jeg sier bare LYKKE TIL dere.

vinneren trekkes : fredag, 03. februar.

 

Mirabling, konkurranse (avsluttet)

 • 24.01.2012 kl. 17:12

Da starter jeg enda en liten konkurranse. Konkurranse er i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldig trekning når jeg skal kåre vinnerne, ved enten hjem fra random eller lillesøster, men det blir 2 personer som vinner denne konkurransen. 

Konkurranse regler:

- DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.
- DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.
- DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så kan jeg KONTAKTE deg!
- DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet) 
- DU må si i fra om det er til Iphone 3G/ 3GS/ 4.
- Link til siden er her

Er du brun? Da må du være Blid! (avsluttet)

 • 05.01.2012 kl. 08:51

I samarbeid med Brun og Blid har jeg inngått en ny sponsor avtale med dem i 2012. I julen så har brun og blid sine arbeidere lagt ut forskjellige ting til oss bruker brun og blid flittig i vinterkulden, hvor dere kunne finne både hansker og neglefiler. Denne gangen skal dere få sjansen til og vinne touch glove hansker, neglefil + soltattoo her på min blogg. Det er ikke noe vanskelig dere trenger og gjøre for og delta!

Dere må skrive "jeg vil være med" + navn/mail. Slik jeg kan kunne kontakte nettopp DEG dersom du vinner! Minner også om konkurransen om og vinne deksel til din iphone lengre ned på bloggen her.

LYKKE TIL 

vinn deksel til iphone 4 eller iphone 3G/3GS (avsluttet)

 • 02.01.2012 kl. 15:23

Da starter jeg enda en liten konkurranse, siden det ikke er alt for lenge til skolen starter igjen, noen starter kanskje alt i morgen og for noen starter den onsdag (som den gjør for meg).  Og kanskje noen starter neste uke? Men iallefall så vil jeg starte en konkurranse i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldig trekning når jeg skal kåre vinnerne, men det blir 2 personer som vinner i denne konkurransen. 

Konkurranse regler:

- DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.
- DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.
- DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så kan jeg KONTAKTE deg!
- DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet) 
- DU må si i fra om det er til Iphone 3G/ 3GS/ 4.
- Link til siden er her

en liten konkurranse vinnerene.

 • 28.12.2011 kl. 16:03

vinnerne er:

 • Heidi Marie 

 • Marie

 • Siljeestavne

 • Rebekka 

Dere som har vunnet må sjekke mailen deres!

en liten konkurranse

 • 27.12.2011 kl. 09:50

Da starter jeg nok en konkurranse siden det er 3. juledag, siden det ikke er noe annet spesielt og gjøre på en dag som denne. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid.  Jeg tar en liten "herm" fra lillesøster og bruker samme reglene som henne i denne konkurransen, jeg vil dere skal skrive så mange spørsmål som dere kommer på, og for hvert spørsmål dere skriver får dere 1 lodd per spørsmål, og det lodde blir lagt i boksen hvor alle navnene deres blir samlet. Jo flere ganger du skriver, jo lettere er det å vinne.  MELD DEG PÅ! DETTE BLIR UTROLIG SPENNENDE, BRUK FANTASIEN!

dere må huske og skrive navnet og mailen så jeg kan kontakte dere om nettopp du vinner.LYKKE TIL

Er du brun, så er du blid! (avsluttet)

 • 23.11.2011 kl. 15:54

Hei og hå, da setter jeg i gang en liten konkurranse med produkter fra Brun og Blid! Denne er veldig enkel og kommer til å være over ganske fort! Jeg har fortsatt en del solpass å dele ut til dere mine kjære lesere, så delta folkens! Et solpass på 80kr med 20% lengre soltid, en neglefil og soltattoo er ikke så veldig dumt å vinne, spesielt nå når vinteren kommer. Er du brun , så er du blid. 

Det du må gjøre er å skrive: "jeg vil vinne". Dere må oppgi navn og adresse slik jeg kan få tak i nettopp DEG! 
Dere har forresten lov og kommentere så mange ganger som mulig, sett i gang å spamme dette innlegget! Lykke til ♥ 

 

en liten, rask konkurranse

 • 11.11.2011 kl. 19:46

Hei og hå, da setter jeg i gang enda en konkurranse med produkter fra Brun og Blid! Denne er veldig enkel og kommer til å være over ganske fort. Jeg har fortsatt en del solpass å dele ut til mine lesere, så delta folkens! Et solpass på 80kr med 20% lengre soltid, en negelfil og soltattoo er ikke dumt å vinne.  Er du brun, så er du blid.

Det du må gjøre er å skrive: "jeg er med" eller "jeg vil vinne". Den som lander på kommentar nr. 10 , 15 , 20 og 25 vinner.  Dere må oppgi navn og adresse slik jeg kan få tak i nettopp DEG! Jeg har litt høye tall slik at alle kan få mulighet til å delta. Så det er bare og sette i gang og spamme dette innlegget! Lykke til ♥KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Spørsmålsrunde med premie ..

 • 24.09.2011 kl. 10:09

Denne helgen har jeg selvsakt frihelg, og ønsker mer enn gjerne og blogge. Men jeg har verken ideer, inspirasjon eller noe annet på verken hjerne eller hjerte, så i dag tar jeg meg bloggfri dag, men den blir ikke helt bloggfri, men jeg har "pause" skal jeg nemmelig sette i gang en spørsmålsrunde hvor 3 stk stikker av med hvert sitt brun og blid solkort + neglefil og tattoo.

SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Still max 5 spørsmål pr. kommentar.
   
 •  Du kan skrive så mange kommentar du ønsker (øker sjansen)
   
 • Du kan delta selvom du ikke har blogg

 • Du må huske og skrive NAVN , BLOGGADRESSE ELLER MAIL.

 • Dere kan spør meg om det dere lurer på.

 • Svarene kommer på videoblogg.

 • Vinnerene blir kåret på videobloggen, når spørsmål og svar kommer ut. 

 • LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

 

brun og blid konkurranse!

 • 18.09.2011 kl. 12:04

Da kjører vi gang enda en konkurranse , og er i samarbeid med brun og blid. Premien er selvfølgelig solkort, neglefil og tattoo. Ettersom jeg har fått sponsor avtale med dem, så har jeg fått en haug med godbiter til dere mine kjære lesere, gled dere mye!

Det dere må gjøre er : 

 • Skriv en kommentar "SØNDAG"
 • Skriv navnet ditt / bloggadressen / epost
 • Det blir trukket 2 VINNERE i kveld ! :-)
 • LYKKE TIL!

vinneren av den andre konkurransen blir også kåret i kveld!

Edit : Brun og Blid Konkurransen og vinn solkort konkurransen er nå avsluttet! Vinnerene kommer om en liten stund, stay tuned!

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no