ET ÅR SAMMEN MED DEG

  • 13.07.2016 kl. 09:03

Jeg kan ikke tro at det allerede har gått 1 år siden jeg ble sammen med verdens fineste og vakkreste gutt - ikke bare på utsiden, men også på innsiden. Det føles som om det var i går vi møtes for første gang. Hver gang vi kysser blir jeg dratt lengere opp i himmelriket, jeg føler meg like forelsket, om ikke mer for hver dag. Det er rart å tenke på at det allerede har gått 1 år, og vi har vært gjennom mye sammen allerede. Jeg trodde ikke at det fantes slike gutter før jeg møte Kai Are 💕 Det var kjærlighet ved første blikk, men han var også så varm, så god og så snill til en hver tid. Du får meg til å føle meg som verdens heldigste jente 💕

  

13. November gikk du ned på kne og spurte et av de viktigste spørsmålene som kan stilles, om jeg ville gifte meg med deg? 💕  Svaret kom veldig fort, og det var et stort JA! Kjæresten min er ikke bare kjæresten min, men er også min bestevenn! 

Bare om noen dager flytter vi sammen i vår første leilighet, og skal starte et nytt kapittel sammen som samboere, og jeg gleder meg veldig! Vi skal forme hjemmet vårt til noe som passer oss begge! Jeg kan virkelig ikke vente med å dele resten av livet mitt sammen med verdens beste. Uansett hvor mye vi er uenige, har forskjellige meninger, ulike diskusjoner og evt. krangler som skulle komme opp, så vil jeg alltid elsker deg like høyt som NÅ! Jeg klarer ikke plassere de riktige ordene som skal til for at jeg skal vise deg hvor mye du faktisk betyr for meg, og hvor mye du egentlig har gjort det siste året. Vi har flere år fremfor oss og minner skal bli skapt, og vi skal kunne mimre tilbake på fortiden vi har hatt sammen. Jeg kan være ærlig mot med dere og min kjære at jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre uten deg, og du får frem det beste i meg! Jeg elsker deg, kjæresten min  JEG ELSKER DEG 

FORLOVELSE : 13.11.2015

  • 14.11.2015 kl. 14:02

Igår kveld var det en helt fantastisk og spesiell kveld, som jeg aldri kommer til å glemme ♥ Kjæresten min gikk ned på knee å fridde å selvfølgelig fikk han et JA ♥ Jeg elsker kjæresten min over alt å det å vite at ved senere anledning skal jeg gifte meg med verdens mest fantastiske mann - og dele resten av livet mitt sammen med han! Jeg elsker virkelig alt med livet mitt akkurat nå ♥

  
  

HVA GJORDE DERE I GÅR Å HVILKE PLANER HAR DERE FOR KVELDEN? 

NOE Å GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN

  • 01.09.2015 kl. 16:10

Tenkte å komme med noen tips til hva man kan gjøre sammed med kjæresten sin. Det er ikke alltid like lett å finne på ting å gjøre sammen, og selvom både jeg og Kai bruker å finne på mye sammen, er som regel det å ligge på sofaen å se på film eller serier er en stor favoritt. Å se på serie sammen er alltids gøy, uansett hva vi gjør sammen er det like gøy hver gang fordi vi er sammen. Så her har jeg samlet noen tips til hva man kan gjøre sammen! Har du noe du vil gjøre sammen med din kjæreste? 


 

Gå på tur sammen - høres det ikke kjedelig ut? Men det er noe av det koseligste jeg vet om å gjøre sammen med kjæresten! Det å gå på turer, og gjerne på veier du kan tenke deg å vise frem som du gjerne vil at kjæresten skal kunne se den fine naturen rundt på hverandres hjemplass. Det er like koselig som å sitte inne i sofaen å snakke sammen. 

Trene sammen med hverandre - Trening er noe du kan gjøre enten alene eller sammen med noen. For meg er det ekstra gøy å trene sammen med noen. Det er motiverende for hverandre å jogge en tur sammen eller gå på treningssenter for å trene sammen der. Selvfølgelig slår aldri en treningsøkt hjemme aldri feil. Dere kan sette opp et treningsprogram sammen? Er det ikke gøy?

  

Reise på tur sammen - Når jeg skriver punktet reising trenger det ikke være planlagt, for uansett hva dere gjør sammen er det koselig!  En uke i en storby, en helg på fjellet eller kanskje dere kan spandere en skikkelig sydentur på hverandre? Uansett hvor man reiser så er det alltid koselig når man får gjøre det sammen med personen du er sammen med! Et minne for livet har man også sammen etter en slik tur. 

Dra ut og spise - Åh, en date ute på en resturrant inni mellom slår aldri feil! Gå på en resturrant der de har mat begge to liker, og bare ha en herlig kveld ute. Kanskje dere kan feire et lite jubeleum, eller bare gå ut for kose dere litt ekstra? Det er vert det!

Lage mat sammen - Hvor koselig er det ikke å stå på kjøkkenet sammen og lage noe godt? Spesielt vis dere skal kose dere litt ekstra med en god middag, så kan dere lage noe begge virkelig liker.

Kjærestekveld - Åh, det er alltid like koselig, og det er iallefall noe både jeg og kjæresten min liker veldig godt. Ligge i sofaen å se på en film som vi bare velger ut av det blå og som regel en film ingen av oss har sett tidligere. Spiste god mat sammen og bare kose oss skikkelig sammen - kanskje vi bør innføre en kjærestekveld i uken? 

 HAR DERE NOEN TIPS TIL HVA DU GJØR SAMMEN MED DIN KJÆRESTE?

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no