hits

ÅRETS JULEFOTOGRAFERING

  • 05.12.2017 kl. 13:40

🎅 HA EN FIN TIRSDAG VIDERE FOLKENS 🎅

TAKK OG FARVEL JULEFERIE!

  • 05.01.2016 kl. 20:23

Takk for nå kjære juleferie! Jeg merker jeg gleder meg litt til å starte på skolen igjen, komme tilbake i normale rutiner der skole er en del av hverdagen! Jeg har gledet meg til semesteret skal starte for jeg har valgt faget mangfold og mestring etter eget ønske. Sist semester kan Semesteret som var fra august til desember klare jeg ikke huske som noe annet enn slitsomt. Jeg har satt meg et mål for skolen dette semesteret, og det skal jeg gjennomføre med et stort smil om munnen mens jeg gjør en enda bedre jobb.

Jeg kan legge til at denne juleferien var skikkelig etterlengtet og jeg har hatt noen fantastiske dager sammen med både min familie og svigerfamilien min. Denne juleferien har vært god for meg, og jeg hatt flere dager med skikkelig avslapping. Det er vedmodig når ferien går mot slutten, men det er også godt når hverdagen starter å går tilbake til det normale og gå tilbake på skolebenken.

 ♥ HVORDAN HAR DIN FERIE VÆRT? NÅR STARTER DU PÅ SKOLEN?  

THIS CHRISTMAS CELEBRATION

  • 25.12.2015 kl. 15:14

Hei kjære dere! Håper alle mine lesere hadde en fantastisk julefeiring sammen med både nære og kjære igår. Jeg hadde en helt fantastisk dag fra morgen til kveld sammen med hele familien min. Jeg kan vel sitere faren min når det kommer til årets julemat, at vi lager mye mat gjennom hele høsten og bruker flere måneder på den - men når selve julekvelden kommer er den spist opp på under 30 minutter, noe som faktisk viser seg å stemme hvert eneste år. Julen for meg blir bare bedre og bedre for hvert år, og det beste med det hele er at familien er samlet i julen under samme tak å hygger seg sammen med god mat og i utrolig godt selskap. 

Denne julen derimot var familien ikke alene. Vi hadde 2 ekstra personer sammen med oss denne julefeiringen dette året. Jeg var så heldig at kjæresten min ville feire jul her hjemme sammen med resten av gjengen dette året, kanskje vi bygger på flere og nye tradisjoner til neste år? Vi fikk også besøk av søskenbarnet mitt tok turen fra Drammen for å feire jul sammen med oss dette året. 

1. Juledag har vi kommet langt inni, men det ble servert deilig julefrokost der hele familien deltok. Kvalitietstid sammen med min familie skal vi også ha og det blir selvfølgelig enda mer av den gode julemat senere på kvelden. Kvelden blir sikkert avsluttet like sent som den startet, vi kom oss ikke ut av sengen før kl. 10:00! Håper at alle hadde en fantastisk julefeiring! Vi snakkes ♥

 
 

THIS GUY LOVES CHRISTMAS

  • 24.12.2015 kl. 11:11OG SIST MEN IKKE MINST , MÅ VI HA ET OBLIGATORISK GRIMASEBILDE! 


 

 ♥ GOD JUL FRA ALLE OSS HER HJEMME ♥

MINE JULETRADISJONER

  • 08.12.2015 kl. 21:03

♥ Tre nøtter for askepott : Det er den filmen som de alltid sender på julaften, og er kommentert av en å samme mann gjennom hele filmen. Denne filmen må jeg se hvert eneste år, og det er utrolig viktig for meg å få den siste biten med julestemning før feiring av selveste julekvelden med familien. 

♥ Pynting av juletre : Det er noe vi har gjort sammen siden jeg var liten. Vi startet alltid med å pynte det 23 desember, men etter som årene har gått så har det blitt mer en tradisjon og pynte det nærmere 24. desember når alle er hjemme. Så det har av og til havnet på både 21 - 23 Desember.

♥ Adventskalender : Siden jeg var liten har mamma alltid laget julekalender med små overrasker for alle 24 dagene i Desember. Jeg, søsteren og broren min har alltid hatt vær vår julekalender som den første tiden hang på kjøkkenet, men ettersom vi har blitt eldre har det blitt en tradisjon og la den ligge ved siden av sengen. slik at vi kan åpne den når vi kommer ned i stuen neste morgen. Jeg har blant annet videreført denne tradisjon, og har dette året kjøpt inn adventskalender til kjæresten min ♥

♥ Familien : Det er noe av det viktigste i julen. Det å være sammen med de jeg er glad i er det som er det beste, det er også tiden for å besøke familiemedlemmer du ikke har sett på en god stund. Det er tiden for å ta vare på hverandre og nyte tiden sammen. 

  

♥ Grevinnen og Hovmesteren : Må jeg alltid se på lille julaften på kvelden så sender NRK kvelden før kvelden og det må jeg se før jeg legger meg på lillejulaften. Dette er en tradisjon å se på sammen med familien. 

♥ Besøke graven til farfar : Det er noe vi har gjort helt siden han gikk bort, og vi har gjort dette sammen med farmor. Vi har med en julekrans og en julelykt.

♥ Julegaveshopping : Det er noe jeg tidligere var startet sent med, men etter at jeg ble student på Høgskolen - så har jeg merket at det å starte tidlig med julegaveshopping eller planlegging av gaver fra nære og kjære, har vært veldig lurt. Så Oktober - Desember går til julegaveshopping her i huset.

♥ Baking av julekaker : Når jeg var mindre så disket alltid mamma opp med flere forskjellige kakesorter, etter ønsker vi hadde og hva vi spiste ved julen. Smultringer og kakemenn var alltid et must. I år blir det litt annerledes på kaker tenker smultringer, lussekatter, sjokoladekjeks og kakemenn. 

  

♥ HAR DERE NOEN JULETRADISJONER SOM DERE VIL DELE MED MEG ♥ ?


Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no