- SPØRSMÅLSRUNDE -

 • 30.07.2017 kl. 15:40

God morgen både store og små! Nå tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde her. Jeg merker både på statistikken og kommentarfeltet at det har begynt å titte innom en del nye lesere her på bloggen, og det er jo ingenting som gleder mer enn akkurat det! Da syns jeg det er på sin plass med en ny spørrerunde. Kanskje noen av dere har fulgt meg fra starten av og kanskje noen av dere er helt nye? Kanskje det er en eller to ting dere lurer på? Håper på at kommentarene tikker inn - så skal jeg gå løs på dem når jeg kommer hjem fra ferie. Noen som er interessert i Videoblogg? ER DET NOE DU ER LURER PÅ ELLER NOE DU IKKE HAR FÅTT SVAR PÅ? 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 17.03.2017 kl. 11:46

Nå er det egentlig alt for lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde, så tenker mange av dere kanskje sitter med noen spørsmål dere ønsker å stille! Jeg vet enda ikke om jeg svarer på videoblogg eller i innlegg, men dere vil uansett får svar. Som alltid så vil det ikke komme svar på alle spørsmålene, men jeg skal gjøre mitt beste på å svare på dert som går igjen. Da er det bare å sette i gang å spør og grave om det dere lurer på, kjære venner! spørsmålene blir besvart når jeg ser at det har kommet inn nok spm. 

HVA ØNSKER DERE Å SPØR OM OG ER DET NOE DU LURER VELDIG PÅ? 
ER DU FOR SJENERT SEND MEG EN MELDING PÅ FACEBOOK-SIDEN!

IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

SPØRSMÅLSRUNDE, VI SVARER DERE!

 • 24.08.2016 kl. 23:40

Nå har jeg og min kjære vært kjærester i over et år allerede, og i løpet av den tiden har vi lært hverandre å kjenne ekstremt godt! Kanskje ikke så rart, etter som vi bor sammen, og med tanke på dette så er det ikke så rart at vi har lært hverandre å kjenne så godt som vi gjør! Så da tenkte jeg at det kunne være morsomt å kjøre igang en spørsmålsrunde som både jeg og min kjære skal svare på for dere. Dere får også bli kjent med meg fra kjærestensperspektiv, et perspektiv dere kanskje ikke har fått sett før? ✌️

DETTE KAN BLI SPENNENDE, OG DET ER BARE Å SENDE INN SPØRSMÅL! 
 

STILL SPØRSMÅL, VI SVARER!

 • 21.02.2016 kl. 20:13

Har tidligere fått spørsmål fra noen av mine lesere, om vi ikke kjøre en spørsmålrunde der enten kjæresten min svarer på spørsmål eller vi begge svarer på spørsmål om hverandre. Denne gangen kjører vi i gang en spørsmålsrunde der spørsmålene kan være både rettet mot meg og kjæresten, der vi tilslutt plukker ut noen spørsmål som vi begge kan tenke oss å gi dere et svar på om oss, heh!

 

Det å få kjæresten med på en spørsmålsrunde var ikke så vanskelig som jeg trodde det ville bli, og det var bare et spørsmål unna. Vi håper på at vi får mange spørsmål inn fra dere. Kanskje det blir sopass mange spørsmål, slik at vi kanskje kan lage en video? ☺ Når det gjelder videoblogg er det noen som er intressert i å se flere filmer av meg og kjæresten, som i en BOYFRIENDTAG, dere?

SPØRSMÅLSRUNDEN AVSLUTTES NÅR VI FØLER VI HAR FÅTT NOK SPØRSMÅL FRA DERE!

☺ VI SNAKKES ☺

50 SPØRSMÅL

 • 02.02.2016 kl. 10:21

1. Hvor gammel er du om fem år? Det er det året jeg fyller 30, men jeg er 29,5, er vel da en skal begynne å føle meg gammel ?

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten min og Karianne.

3. Hvor høy er du? Jeg er bare 156,5 små centimeter over bakken! 

4. Hvilken film så du sist? Cloud9 

5. Hvem ringte du sist? Mamma

6. Hvem ringte deg sist? Linda

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Linda: Hallooo? Kar dåkke e hen? 8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer veldig ann på hvem jeg skal ha kontakt med. Om det er Karianne så er jeg veldig flink til å ringe, men er det mamma så kan det være både tekstmelding og telefon. 

9. Hva er ditt favorittsted? Tyrkia ♥ Side

10. Hvilket av stedene du har vært på var det du likte minst? Det må ha vært den campingplassen i Årdal, den var mer øde enn hjembygda.

11. Når så du moren din sist? Søndag, men skal hjem til mamma og pappa idag. 

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Under treet - Morgan Sulele

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Lykkelig gift ♥

15. Når våknet du i dag? kl. 07:00

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Bor i leilighet eller hus sammen med kjæresten / mannen i mitt liv. Har kanskje 2-3 barn, og har drømmejobben! 17. Hva skremte deg om natten som barn? At hufsa skulle komme å ta meg 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Ser ikke på youtube film. 

19. Hva er din beste egenskap? omtenksom og snill 

20. Hva er din verste egenskap? Det må være at jeg er og kan være veldig sta til tider. 21. Sover du med eller uten klær om natten? sover med pysjamas

22. Hvor mange puter har du i sengen? jeg har 4 puter som tilhører sengen, men har 10-15 puter i fotenden. 

24. Hva er det rareste du har spist? Blodpølse

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har bærbar, Macbook Pro Retina "13"

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Når jeg er ute foretrekker jeg sko, men liker best å gå med sokker innendørs - bortsett fra når jeg kommer fra syden. 26. Hva hører du på akkurat nå? Pillowtalk - Zayn

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Henning Olsen, Krokan is. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Cream Brulee

29. Den største premien du har vunnet? 100 kr i lotto / joker. 30. Liker du kaffe? Har nettopp startet å like det - men er mer selskapsdrikker (svart kaffe) 

31. Hva drikker du helst til frokost? Melk eller Juice

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Faglæreren min på barn og ungdomsarbeiderfaget. 

33. Kan du spille poker? Nei. Vet ikke om jeg kunne tenke meg å lære det heller. 

34.  Hva har du spist i dag? Brødskive med leverpostei. 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Knud Knudsen og Bjørnstjerne Bjørnson

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? P437. Vil du ha barn? Ja.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan best engelsk, men har forståelse på enkelte ord på både filippinsk og tyrkisk. 

39. Sover du på en spesiell side? Sover på høgre side, og med ansiktet inn mot veggen. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Bassenget

41. Hva bruker du helst penger på? Klær, billån, mobilregning og bensin. 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, forlovelsesringen min og smykkene som jeg fikk til konfirmasjon. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Pretty Little Liars, Sinnanekkern og Åndenes makt. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal jobbe og tilbringe tid med kjæresten og familien min. 

45. Kan du stå på slalåm? Jeg har ikke stått på slalåm tidligere (selvom foreldrene mine kjøpte meg helt nye når jeg var 10-12 år). 

46. Hvordan imponerer man deg? Bare ved å være deg selv. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den ringelyden som er mest vanlig på iphone? 

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? At jeg gikk i korps i 7 år? og fikk både 5 og 7 års medalje. 

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? De røde hanskene mine som ligger ved siden av macbooken min. 

50. Er du sosial? Ja, det er jeg - elsker å snakke og bli kjent med nye mennesker (selvom jeg kan framstå som sjenert)

 

NOE MER DERE VIL VITE OM MEG? 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN KOMMER I LØPET AV UKEN!

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 15.01.2016 kl. 13:28

Denne fredagen tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde, og har du et spørsmål eller syv du ønsker å stille meg så er akkurat dette tiden! Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting, og mener jeg det er for personlig svarer jeg heller ikke på det - for jeg er en person som også trenger litt privatliv. 

Jeg har vært våken siden 07:00 etter som kjæresten skulle på jobb. Så det slår ikke feil å starte dagen så tidlig som mulig, og det er perfekt for å få mest mulig ut av denne dagen også. Jeg skal hjem til mor og far senere i dag, og kjæresten blir også med hjem. Jeg våknet forresten til snø i alle vinduer, og en bil som var dekket i snø, og det har snødd siden jeg våknet og det snør fremdeles.

 
ARKIVBILDER 2012! 

 ER DET NOE DU ØNSKER SPØRRE OM? 

"DEN MEST UTÅLMODIGE JEG KJENNER"

 • 07.08.2015 kl. 16:23

Hva syns du om at hun er blogger?
Jeg er blogger selv, så hva er egentlig mening at jeg skal svare her? Blogging er bra greier, det! 

Hva er hennes tre beste egenskaper?

 1. Hun er veldig flink med barn.

 2. Hun tror godt om alle, også de som ikke fortjener det.

 3. Hun er ryddig (til tider ...)

Hva er hennes tre verste egenskaper?

 1. Hun er sinnsykt UTÅLMODIG, vil faktisk påstå at hun er den mest utålmodige personen jeg kjenner.  Jeg må for eksempel alltid skynde meg på badet hvis jeg er der før henne, men selv tar hun seg veeeeeeeldig god tid uansett om det er "lang kø". 

 2. At hun alltid tar kontroll over situasjonen. Dette kan selvsagt være både positivt og negativt, men i enkelte situasjoner er det negativt. For noen uker siden da jeg hadde problemer med telefonen min og hun liksom skulle hjelpe å finne ut hva som var problemet. I stedet for å fortelle meg hva hun gjorde slik at jeg vet det til neste gan, så gjorde hun det selv og jeg bare ..... 

 3. Hun vil gjerne at ting skal gå fort. Når hun for eksempel tar bilde av meg til min egen blogg så knipser hun bare i vei uten å si et ord. Hvorfor ikke ta seg litt bedre tid, kanskje komme med noen tips til hvordan jeg kan stå og ta litt færre bilder som har større sjanse for å bli brukbare? 

 

Har dere noen felles interesser? 
Blogging , musikk og film. 

Hva er det flaueste med henne? 
At hun til tider kan oppføre seg litt barnslig .... 

Beste minne sammen? 
Hmm.... jeg fikk meg i hver fall en god later da hun måtte helle en bøtte med kaldt vann over hodet fordi hun fikk flest feil i "Sister Tag with a Twist" - videoen. Nei, jeg vet ikke, jeg. Vi har bodd sammen hele livet, så det sier seg kanskje selv at vi har funnet på mye sprøtt uten at jeg kan plukke ut en hendelse som er definitivt "best".

Stoler du 100% på henne?
Yes!

Har hun forandret seg mye siden tenårene? 
Hun har blitt voksnere, som veldig mange naturligvis blir i løpet av tenårene. Også vil jeg si at hun har blitt mer utadvendt enn hun var før. 

Hvor tror du hun er om 10 år, og hvordan ser livet hennes ut? 
Da tror jeg hun er ferdig utdannet barnehagelærer og har fått seg en jobb hun trives i. Kanskje har hun også stiftet familie eller er i ferd med å gjøre det? Uansett så håper jeg at hun er lykkelig. 

 


HVEM ER HUN EGENTLIG?

 • 04.08.2015 kl. 14:22

Hvem er hun egentlig?
Ho er ei glad, positiv og arbeidsom person som er veldig glad i alt og alle rundt seg. Hun er lidenskapelig opptatt av at andre rundt seg skal ha det bra. Hun er veldig glad i familien sin og vennene sine som ho sett stor pris på - der ho også sett de veldig høgt.

Hva syns du om at hun er en blogger?
Jeg syns det er bare er gøy at Gunn er ei av disse bloggerne. Når ho planlegge nye innlegg, går ho ofte rundt og tenker og flirer for seg selv, uten at vi rundt ho skjønna hvorfor hun gjør akkurat det.  

Er hun morsom å ha med seg ut på byen? 
Det er alltid like morsomt å ha med seg Gunn ut på byen. Hun er veldig glad i søte ting, så hun ender ofte opp med å bli hyper ganske fort, som regel er det ei stor underholding for oss andre som er sammen med henne. Hun blir også veldig glad i og gi klemmer til og med til dei som hun ikke kjenner noe særlig. 

 

Hvor lenge har dere kjent hverandre og hvordan ble dere kjent? 
Jeg har kjent henne siden jeg var 9 år gammel og vi gikk i samme korps, Kvalsvik og Nerlandsøy Musikkorps. Der jeg spilte kornett og ho spilte althorn. Huska veldig godt at hun fikk meg til å bytte instrument når dirigenten vår spurte hvem som hadde lyst til det. 

Beste minne sammen? 
Det beste minne vi har sammen  må vere den dagen på korpsøving, da jeg spontant spurte henne om vi skulle vere bestevenner. Vi såg på hverandre og flirte litt begge to, og jeg fikk et raskt JA! Vi gav hverandre en stor klem og fortsette korpsøvingen (dette var da like før pausen var over). 

Hvor gammle var dere da dere ble venninner? 
Jeg var 9 år gammel og hun var 12 år gammel da vi ble venninner. 

 

Hvorfor er akkurat hun din venninne? 
Hun har alltid vært mi venninne fordi at vi alltid har vore like sære. Uansett hva det gjelder klarer vi alltid å bli enige om ting tilslutt. Selv hvor uenige vi kanskje kan virke. Gunn er også snill, ærlig og selvsagt veldig direkte på ting ho mener. Når vi har hatt vore krangler så har det alltid ordna seg tilslutt, enten med ei tekstmelding, telefon eller et besøk. 

Har hun forandret seg mye siden tenårene?
Når hun var tenåring var ho veldig sta. Uansett hva det var snakk om så ville ho som regel alltid ha rett og at det skulle være på hennes måte. Men den dag i dag er også sta, men ikke på den samme måten. Ho har beholdt det lille barnslige som gjør at det er artig å snakke med ho. Men så har jo selvfølgelig valgt bachelorgrad innen for det yrket som en må være litt barnslig og som ordtaket sier en er ikke voksen før en lærer å være barnslig. 

Hva er det rareste hun noen gang har funnet på?
Noe av det rareste hun har funnet på er vanskelig å svare direkte på. Hun har funnet på så mye rare ting om gjennom årene, men det er ikke mye som har blitt gitt blest om, og det har ikke vært særlig merkbart, iallefall i følge meg da. Men noe av det rareste må vel ha våre mange av de berømte "photoshoot" vi hadde flere ganger enten hjemme med meg eller henne. Vi har gjort masse rart sammen som og kysse max mekker bamsen som hun hadde i sengen for flere år siden, tror ikke du har den enda? 

 

HVORDAN BLE DERE KJENT?

 • 31.07.2015 kl. 15:20

Henger dere mye sammen? 
Vi henger veldig mye sammen, spesielt på skolen. Er vi ikke sammen over helgen eller etter skolen, så snakker vi ofte på telefonen mellom 1-10 ganger i løpet av en dag. 

Hvordan ble dere kjent? 
Jeg ble kjent med henne ettersom vi begge startet å studere barnehagelærer utdanningen samme året. Men vi ble ikke skikkelig kjent før andre semester, da vi havnet på gruppe sammen og har vært mye sammen siden da. Og det er så kjekt at både hun og jeg går i samme klasse og har klart å bli ferdig med andre året også. 

Er hun ferdig med utdanningen sin?
Nei, det er hun ikke. Vi skal gå tredje året som er det siste året på denne utdanningen. Vi skal skrive blant annet bacheloroppgaven på 10 000 ord, som skal leveres inn til jul, samtidig som vi skal ha faget BLULSU, og vi skal til og med over jul gå samme valgfag.

  

Stoler du 100% på henne? 
Ja, det gjør jeg! Jeg kan prate med henne om alt som mellom A og Å. Det merker dere kanskje over hvor mye vi faktisk snakker med hverandre i løpet av dag enten det er på skolen, skype, facebook eller telefonen. 

Hva syns du om at hun er en blogger / og tar bloggen for lang tid?
Jeg syns ærlig at det er kjekt at hun er en blogger, og sett meg selv ned for å lese det hun legger ut av innlegg og videoer. Hun er alltid flink til å kunne prioritere både bloggen og vennene sine. Når jeg spør om vi skal finne på noe, så er det ALDRI et nei fra henne eller en unnskyldning som inneholder : I dag kan jeg ikke fordi jeg må blogge!

Hvem er hun?
Hun er ei jente med MASSE glede, sprudlendes og er aldri sur! Hun er veldig hjelpsom, står vennene hennes fast med noe på skolen eller som handler om skolen er hun veldig flink til å hjelpe til og vi er veldig flinke med å hjelpe hverandre også. Hun er rett og slett ei glad jente som en nesten  bli kjent med for å oppleve den sprudlende gladheten hennes. Jeg har ALDRI sett henne skikkelig sur. 

  

Har hun forandret seg mye siden tenårene? 
De årene som jeg har kjent henne så har hun ikke gjort det nei. Men jeg har sett bilder fra de tidene før jeg ble kjent med henne og hun har hatt sine endringer. Men det at en forandrer seg mye på utseende er ikke viktig. Det viktigste for meg er at GUNN er GUNN og at hun er seg selv! 

Deres beste minne sammen? 
Det må være alt det som har funnet på som ikke har noe med skole og gjøre, for det er mye av der tiden vår blir tilbragt. Men det må bli den ene gangen da jeg var på besøk hos henne en helg og vi var på fest ute på den øde plassen der hun bor (seriøst, hun bor virkelig øde - skjønner ikke hvorfor hun ikke bare flytter til Volda). Men det var veldig kjekt og oppleve fest på en liten plass som der hun bor. Men neste gang skal jeg vise henne hvordan vi fester på Nordfjordeid, for da skal hun komme hit på besøk. 

SPØRSMÅLSRUNDEN ER I GANG!

 • 10.07.2015 kl. 14:35

Har du et eller flere spørsmål som du ønsker å vite svar på? Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting. Er det også noen som ønsker flere videoblogger enten jeg er alene eller meg og søsteren min. Jeg lar spørsmålsrunden være åpen i noen dager så jeg er sikker på at alle får spør om ALT!!!

 

Er det noe du lurer på så skriv en kommentar i kommentarfeltet! 

ASK MY BEST FRIEND ABOUT ME!

 • 23.06.2015 kl. 21:06

Nå er det en god stund siden sist spørsmålsrunde og denne gangen er det faktisk ikke jeg som skal svare på spørsmålene fra dere! Bestevenninna mi, Karianne har sagt JA til å svara på spørsmålene dere kommer med, så er det noe dere bare MÅ vite om gunnnis, så er det på tide og spør om det du lurer på! Jeg vet iallefall at Karianne gjerne svarer på spørsmål om meg og hvordan jeg er bak denne bloggen. Så kanskje dette er en måte å bli bedre kjent med meg? Da er det bare å sette i gang og sende inn spørsmål, dere!

  

Minner dere fremdeles på konkurransen om "ditt sommerminne" hvor du kan vinne vol.2 krølltang fra MAST! Delta her

 

UKENS SPØRSMÅL #63

 • 21.10.2014 kl. 10:21

Hva er favorittserien din? 

THE VAMPIRE DIARIES
  

PRETTY LITTLE LIARS
  

Hvor ser du seriene på nett? Jeg ser serier og filmer på nett med netflix, tv2sumo og popcorn-time!

Går du med joggebukse på skolen?
Jeg prøver egentlig å la være å gå med joggebukse på skolen, men noen ganger blir fristelsen alt for stor å det er som regel på fredager når det er nærmer seg helg!  

Hvilken bil har du?

PEUGEOT 107
 

Hva jobber du som? Jeg jobber som servitør for Resturang Fosnavåg Brygge 


NOE MER DERE LURER PÅ TIL NESTE GANG? 

Spørsmål og Svar #1

 • 14.11.2013 kl. 17:17

I Oktober skulle jeg svare på en spørsmålsrunde som jeg la ut på bloggen i September? Jeg har da altså ikke fått gjort dette på video - men det er fremdeles en del som skal gjøres når det gjelder skolearbeid, så jeg tror jeg bare svarer på spørsmålene deres i form av et eller flere innlegg. Jeg satser på at detter greit for dere, dessuten så svarer jeg fremdeles på spørsmålene.

BLOGG 

Hvorfor begynte du å blogge? Begynte først å blogge fordi jeg var "fasinert" av bloggene som låg på topplisten den tiden jeg startet bloggen slik som "Ida Wulff" , "Beaeks", "Julianyland" osv. Jeg valgte selvfølgeli å starte blogg fordi det var en "trend" og bare skulle være gøy og et tidsfordriv, men som ble til at det ble min hobby, og at jeg ble bloggavhengig sier vel sitt? 

Hva er din inspirasjonskilde? Min inspirasjonskilde er vanskelig å si hva er, for jeg vet det virkelig ikke selv heller - jeg skriver det som faller meg inn - men jeg kan ikke nekte for at jeg faktisk får inspirasjon fra folk rundt meg, andre blogger jeg leser og ting jeg hører og ser omkring meg på gata. 

Hvilke blogger leser du? Keths, l0ve, auroramohn, betinabf, sophieelise, matholck, osv. 

Hva mener du om bloggene på topplisten? Bloggene på topplisten mener jeg er som alle andre, selvfølgelig så blir de lest mer og jeg sier heller ikke at de ikke er gode blogger, for det er de! Jeg digger å lese bloggene på topplisten og selvfølgelig skulle kanskje også av og til være litt variasjon slik at andre bloggere kunne prøve å komme seg opp og bli "oppdaget" ? 

Hva mener du må til for å få en god blogg? Det jeg mener for å få en god blogg er at du er flink til å skrive, og få folk til å lese akkurat din blogg. Ha gode bilder, ta bilder med et kamera - bruk helst ikke mobilkamera eller webcamera, det gir dårlig kvalitet. Ikke ha for lange innlegg, og skriv noe som du interesserer deg for. 

Kan du linke til andre blogger oftere? Ja, det kan jeg gjøre! 

Hender det at du blir lei av bloggen? Blir ikke direkte lei, men kan gå tom for ideer og skrive. SKOLE

Har du bil eller tar du buss til høgskolen? Jeg bruker å ta buss - men noen ganger bruker jeg bilen. 

Trives du best på videregående eller høgskolen? Jeg trives best på høgskolen.

Vurderer du å studere i utlandet? Har hatt tanken på det , men jeg vet faktisk ikke!

Er du flink på skolen? Jeg kan ikke akkurat si at jeg ligger på den late siden. 

ukens spørsmål #61

 • 13.11.2013 kl. 09:36

Hva er din naturlige hårfarge? Hårfargen er veldig lik den jeg har nå - men den ekte hårfargen min er var slik før : Hvem tar bildene av deg? Søsteren min, Hanne!

Hvilke butikker handler du mest på? Cubus

Er det en grunn til at du blogger mindre enn før? Ja, grunnen kan dere lese her

Hvordan har du det fortiden? Jeg har det bra, og trives veldig godt med meg selv og livet mitt. 

Beste du vet? Kylling, kyllingsaus og jasminris. 

Har du noen anbefaling til pudder/foundation? Bare Minerals Foundation, jeg bruker selv fairy light.

Hvilke blogger leser du? martheborg, kristinaandersen, keths, l0ve, sophieelise, osv.

Hva er din favorittparfyme og hvilken parfyme bruker du? Chance Chanel - EAU TENDRE - eau de toilette 


Har du OD-dag på høgskolen? Nei, har ikke OD på høgskolen! 

Leser foreldrene dine bloggen din? Ja. 

Bruker du veske eller sekk på skolen? Begge deler, men bruker mest sekk. 

Hvordan gjør du det på skolen fortiden? Føler jeg gjør det bra, og har enda ikke hatt fravær!

Hva heter du på instagram og twitter? gunnnis

Hvordan var den første telefonen din? Den første mobilen jeg hadde, fikk jeg når jeg var 10 år, og den ser slik ut : 


Hvordan skoleveske har du? Når jeg bruker vekse - bruker jeg en stor veske fra Bjorn Borg. 

Ukens spørsmål #60

 • 27.08.2013 kl. 09:40

Kan du legge ut bilder fra "fjortis perioden" din? Ja.

Har du mange guttevenner? Nei. 

Hvilke serie vil du anbefale mest? Greys Anatomy 

Leser du alle kommentarer? Ja.

Hvor mange skoler har du gått på? Totalt 7 skoler.

Hva heter skolen du skal gå på i høst? Høgskolen i Volda.

Hva hadde du i valgfag på ungdomskolen? Data, Drama, Kunst & Handverk, Mopedopplæring.

Hvilke årstid liker du best? Sommer & Høst.

Har du mac? Air eller Pro? Macbook Pro "13"

Kan du lage et innlegg om hva man kan bruke til en blazer? Ja.

Hvilke apple produkter har du? Macbook Pro, Ipod Touch og Iphone 4S.

Hva kostet iphonen din? 4.290kr 

Betaler du skatt? Ja.

Har du et bra forhold til søsteren din? Jepp, er som bestevenner.Hvor mye penger bruker du i måneden? 5000-6000kr. 

Går du og Frida i samme klasse? Nei. 

 


Noe du lurer på til neste gang? 

ukens spørsmål #59

 • 19.08.2013 kl. 11:54

Tips til sunne og gode mellommåltider? Frukt.

Har du spilt fotball? Nei.

Har du gått på svømming? Ja.

Hvor redigerer du bildene dine? Picasa og Photoshop Editor 10.

Har du noen gang tatt sol? Ja.

Hva skal du gjøre til høsten? Studere ved Høgskolen i Volda , Barnehagelærer.

Hvor ofte handler du klær? Litt for mye. 

Er det lett å bli venn med deg? Det vil jeg si. 

Liker du hester? Har du ridd før? Elsker hester, har ridd 1 gang når jeg var i Kristiansand.

Er du og Frida gode venner? Er Frida venn med dine venner også? Ja, og vi har noen felles venner.Hvem av vennene dine bor du nærmest? Frida.

Hvilket kamera ha du? Canon EOS 550D.

Hvilke bunad har du? Sunnmørsbunaden.Brukte du sminke på eksamen (videregående) ? Nei.

Hvor gammel er søsteren din? 16 snart 17.

Hvilke studierettning skal du gå til høsten? Barnehagelærerutdanning.

Hvilke størrelse har du i BOY LONDON genseren din? Størrelse L. 

Går du og Frida på samme skole? Ja


Lurer du på noe til neste gang? 

 

ukens spørsmål #58

 • 05.08.2013 kl. 14:46

Når begynte du å nappe brynene dine? År 2009 ( gikk mitt andre år på vgs).

Hvor ofte vasker du håret? 2-3 ganger i uka om ikke mer.

Hvem tar outfitbildene dine? Søsteren min, Hanne.Leser du alle kommentarene dine? Ja.

Har du kjæreste? Ja.

Har du et godt forhold til familien til kjæresten din? Ja.

Har du et godt forhold til din egen familie? Ja.

Bruker du lang tid når du skal fikse deg før skolen? Rundt 15-20 minutter.

Spiller du sims 3? Ja, noen ganger!

Kan du ha "i sminkepungen min" videoblogg? Ja.

Driver du med noen aktiviteter? Nei.

Kan du lage romtour video? Ja.

Favoritt klessmerke? Pieces.

Hvordan har du fått så fine tenner? Brukte regulering hele ungdomskolen + 1. vgs.

Hvor klipper du deg? Trendy Frisørsalong As.


Lurer dere på noe til neste gang? 

Ukens SPM.

 • 09.07.2013 kl. 15:02

Hva gjør du og dine venner på fest? Vi holder oss på Resturang Fosnavåg Brygge. 

Hvor mange ganger om dagen sminker du deg? Bare når jeg fikser meg om morningen. 

Vil du ha tattovering? Kanskje, men ikke akkurat nå! 

Skal du på HOVE i år? Nei. 

Når begynte du med sminke? 9 klassen. 

Bruker du mye sminke på skolen? Bruker likemye sminke på skolen som jeg gjør når jeg ikke er på skolen. 

Har du vært i New York? Nei, men har veldig lyst! 

Hva er favoritt serien din? Greys Anatomy. 

Hva er din favoritt brus? Bringebær brus fra Oskar Sylte. 

Hvor ser du serier på nett? Netflix. 

Har du noen gang gått på en sport? Svømming

Hvilke bunad har du? Det er sunnmørsbunad (bilde er tatt i 2010). Er macbook verdt pengene? Verdt pengene? Ikke akkurat! Altså det er mye på en mac som ikke kan brukes på en vanlig pc, men når alt kommer til alt så er macbook og pc akkurat det samme, selvfølgelig du har flere programmer som ikke kan installers på pc som imovie, iphoto, osv. Jeg betalte 10.000 for min macbook pro, og jeg er svært fornøyd med den. Har hatt den i ca. 1 år nå, og jeg er fornøyd. Batteriet på macbook er egentlig det beste, for du kan gå flere timer uten og lade den, om du ikke spiller sims 3. Hehe

Hvilket kamera og objekt har du? Canon EOS 550D / 55-250 mm / 18-55mm linser.

Hva skal du gjøre til høsten? Høgskole! 

hvilke størrelse har du i BOY genseren? Str. L

Hvordan redigerer du bildene dine? Picasa og Photoshop Editor 10. 

Hvor er den blå genseren din fra? Cubus


Har du extensions? Jeg hadde for en periode, microringer fra locksandbonds.

Liker du hester? Ja, elsker dem! 

Har du noe kallenavn? De fleste som kjenner meg bruker GUNN eller så blir jo GUNNNIS brukt ofte! 

Ukens SPM.

 • 02.07.2013 kl. 23:25

Legger du mye arbeid i skolen? 
Skolen er viktig, så ja, jeg legger mye arbeid for å åpne gode karakter og være fornøyd med mitt eget arbeid.

Hvilken shampo bruker du? Glow Shampoo, den som lukter ROSE.

Snakker du nynorsk? Ja, eller snakker dialekt. 

Er du født i 90 eller 91?
1991.

Leser du alle kommentarene du får på bloggen? Ja.

Hvor lenge har du spart håret ditt? Har ikke spart, det jeg brukte var microring extensions. Bruker du mye sminke? Syns ikke det selv. 

Er du fornøyd med kroppen din? Ja. 

Føler du at du må "presse deg" for å være sunn? Nei. 

Hvor høy er du? 156.5

Beskriv klesstilen din med èt ord? Variert.

Hvilken skostørrelse bruker du? 40/41.

Vet foreldrene dine om bloggen din? Hvis ja, hva syns de om det? De syns det er greit.

Bruker du varmebeskyttelse når du retter håret ditt? Ja. Bruker en varmebeskyttelse spray fra KMS. 

Hvor mye høyere blir man med Jeffrey Campbell? 12-13 cm. 

Hvor langt er håret ditt? Skulderlangt (uten extensions).Tar du negative kommentarer innover deg? Nei, det gjør jeg ikke. 

ukens spm

 • 20.05.2013 kl. 08:38

Nå har jeg tenkt å starte opp igjen med "ukens leserspørsmål" . Så er det noe dere lurer på, så er det bare å spør i kommentarfeltet. Jeg har fått flere spørsmål etter at jeg "brått" sluttet med leserspørsmålet sist, og tenkte derfor å starte opp igjen, med flere innlegg.
Leserspørsmål #55

 • 10.04.2013 kl. 11:08

Savner du når du hadde lengere hår? Mer enn dere aner ... Skal du på JB konsert? Nei, jeg ga bort biletten til mamma siden jeg skal ha norsk tentamen den dagen. 

 Har du vært på fest før? Nei, men har vært nash om det teller? 

Spiser du frokost før du drar på skolen? Bare på tirsdager , onsdager og fredager.

Hva gjør du med håret ditt om morningen? Bruker hårbørsten. 

Hvor har du kjøpt militærjakka du har på headeren hen? Nelly.com

 Hva skal du gå når du skal søke på høgskole? Barnehagelærer.

Hva synes du om at lesere kommer bort og spør om å ta bilde? Det hadde vært koselig om det hadde skjedd.

Hvor redigerte du headeren din? Det er søsteren min som lager headerene mine , bloggen hennes er her

Kan du legge ut et bilde fra da du var liten? Ja.

Leser du alle kommentarene dine? Ja.

Blir du sponset av mange sider? Noen, men hovedsponsoren min er mirabling og sunglassesshop.

Pleier du å henge med gutter? Ja.

Hvor ofte trener du? Er ikke så veldig flink, men skal starte opp igjen .. :-)

Har du mye merkeklær? Nei.

Hva syns du om hårfargen din nå? Elsker den!

Er du forelska? Ja.

Er du glad i leserne dine? Ja.

Hvor er den blå genseren din fra? Cubus.Ser du på paradise hotel? Nei.

Hva pleier du å vennene dine å gjør når dere er sammen? Prate.Biltur.Resturant.FilmHvorfor legger du aldri/sjeldent ut bilder av deg uten sminke? Føler meg ikke comfy på bilder uten sminke, men om du har sett meg sminkefri på skolen, så stemmer det.

Kjenner du noen toppbloggere? Ja, kjenner til Helensaevik på 82. plass på topplisten. 

Hvor langt er håret ditt? til skuldrene. Kan du lage room tour på hybel og hjemme? Ja.

 

Leserspørsmål #54

 • 05.03.2013 kl. 10:23

Hva koster den sorte vesken din? 450 kr.

Er du keen på sjokolade nå? Jaaaaa!

Hva er ditt favoritt plagg?


Er du fornøyd med deg selv? Ja.

Er du sunn eller usunn? Både og ..

Hvor ofte bruker du rettetang? Når jeg skal ut (frikveld) eller bare ut med jentene.

Har du kontakt med folk rundt omkring i Volda? Har noen kontakter , men har mest kontakt med de i klassen.

Har du noen gang vært i Arendal? Ja, var der sommeren 2012.

Hvordan kombinerer du skolearbeid, blogging, osv? Prioritering.

Hvilke land har du vært i ? Shetland, Sverige og Tyskland. 

ETT bra bloggtips? Ha god kvalitet på bildene og ikke ha alt for lange innlegg uten bilder. 

Er det ikke stress å være blogger? Nei, egentlig ikke - eller selvfølgelig så er det ikke alltid lett å vite hva du skal skrive om!

Kan du være barnslig med venner noen ganger? Kommer ann på hvilke situasjon det er i.. 

Dømmer du folk lett? Nei, jeg er den type person som liker å bli kjent med personene først. 

Hva er din naturlige hårfarge? 

Kjenner du bloggern Marlene Ytterland? Ja, henne kjenner jeg .. Utrolig koselig jente. Hun er tøff og sterk, og jeg er stolt av at jeg faktisk kjenner henne. Hun er en av de jeg kan snakke om tema "blogging".

Snakker du mye om bloggen på skolen? Nei, ikke egentlig! Jeg bruker å fortelle de i klassen at jeg har konkurranse på bloggen, siden alle "liker" konkurranser. Men det er ikke så mange som deltar, kommer ann på premien jeg deler ut (tror jeg) 

Beste minne 2012? 

Hvor gammel var du da du kysset en gutt for første gang? 15 ( I think ) .. 

Videoblogg snart? Soon.. 

Hvilke linje går du? Allmenn påbygging for generell studiekompetanse.

Hvilke sport driver du med ? Driver ikke med sport.

Hvilke bunad har du? Sunnmørsk bunad.Hvilke redigeringsprogram bruker du? Adobe Photoshop Editor 10. 

Har du skype? Ja.

Hvilke foundation bruker du? Bare Minerals Fairy Light.

Hva betalte du for iphonen din? 4290 kr (ulåst = uten abonnoment).

Hvilke sko størrelse har du? 40-41.


Lurer du på noe til neste gang? 

Leserspørsmål #53

 • 26.02.2013 kl. 10:47

Hva heter parfymen du bruker og hvor mye kostet den? Taylor Swift - Wonderstruck.

Leser vennene dine bloggen din? Ja, noen av dem iallefall. 

Liker du vollyball? Elsker det!

Koster photoshop Editor 10 noe? 560kr, men jeg brukte gavekorte fra apple når jeg kjøpte det. 

Hvilket årstall er du egentlig født i? 1991

Hvilke skole går du på ? Volda Videregående Skole.

Er du fornøyd med ditt eget utseende? Ja.

Kan du beskrive din morgen før du drar på skolen? 

Er du fornøyd med klassen din? Ja, det er verdens hærligeste klasse. 

Hvilke farge har du foundations din fra BareMinerals? Fairy Light. 

Hvor skal du på ferie i år? Vet ikke enda, har ikke lagt planer - men vet jeg skal jobbe en del. 

Kan du vise rommet ditt? Ja.

Har du laget designet ditt selv? Nei. 

Hvor er den grønne genseren fra? CubusHvor høy er du? 1.56 

Blir du fort brun? Nja.

Er du en følsom person? Ja, veldig!

Kan du lage et innlegg om selvtillit? Ja.

Retter du håret ditt til vanlig? Nei. 

Hvor er USA toppen fra? Bik Bok


Lurer du på noe til neste gang?

Leserspørsmål #52

 • 19.02.2013 kl. 17:45

Har du tenkt på å begynne med extensions igjen? Har hatt en tanke om det.

Hvorfor får du så bra karakterer når du bruker så masse tid på blogging? Det heter prioriteringer :-) 

Hva skal du i sommer? Har ikke lagt planer enda, men vet jeg skal jobbe en del.

Hvor mange pixler laster du opp bildene dine i? 800px

Når legger du deg (sovner) i helgene? Om jeg har frikveld (hjemme) rundt midnatt, jobb ikke før 04:00 og hos kjæresten 02:00.

Leser du mye bøker? Ja, elsker å lese! 

Hvor gammel er broren og søsteren din? Bror er 20 og søsteren er 16.

Kommenter du blogger som ikke ligger på topplisten? Ja.

Har du et eller flere favoritt antrekk? Ja. 

Hvor mange converse har du? 1 par.

Hvor er du født? Volda Sykehus.

Hvilke skole og linje går du på? Volda Videregående Skole og Allmenn påbygging til generell studie kompetanse vg4 (fagbrev).

Hvordan føler du selv at du gjør det på skolen? Føler det går greit - men kan alltid gjøre det enda bedre.

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt? Produktene fra BareMinerals.

Hvor er det lange speilet ditt fra? Fagmøbler (Cash & Carry, Fosnavåg).

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg? 10-20 minutter.

Har du jobb? Ja.


Lurer du på noe til neste gang? 

Leserspørsmål #51

 • 14.02.2013 kl. 19:37

 Hvor kjøper du alle buksene dine? De er kjøpt hos pieces.

Hvor får du inspirasjonen din fra? we♥it , tumblr.. , andre bloggere , osv.

Har du jeffrey Campbell? Ja. 

Har du noen tips hvordan man øver til prøver? Ta notater (spesielt i timen) , deretter svare på alle test deg selv eller oppsummeringsspørsmålene, før du skriver ned hele presentasjonen som evt. læreren din har gitt ut, så kan du lese gjennom hele kapittelet (husk de viktigste rutene eller det som står ute i margen). 

Bruker du eyeliner? Ja.Gleder du deg til neste år? Om du mener neste skoleår - så JAAA!

Vasker du håret ditt hver dag? Nei. 

Hvordan får du så tykt hår? Det er naturlig tykt! 

Kjenner du noen som er på topplisten? Nei.

Bryr du deg om stygge kommentarer? Nei, om du hadde spurt meg for 3 år siden, så hadde du fått et helt annet svar på det spørsmålet.  

Jobber du mye for karakterene dine? Ja, jeg gjør iallefall mitt beste.

Kan du ha "5 favorites in my wardrobe?" Ja.

Er du glad i godteri? Hvilket? Er veldig glad i skikkelig sure godteriet, slik som "brenner" på tungen.

Hvor bred er sengen din? 1.20 (tror jeg)

Hva har du tenkt å bli? Barnehagelærer.

Er du flink til å spise frukt? Nja, kunne blitt flinkere.

Hvilke kjole ser du på som den fineste kjolen din? Disse har jeg da i garderoben min! Elsker de ... 


Leserspørsmål #50

 • 05.02.2013 kl. 18:00

Kan du ha video av huset ditt? Nei, jeg velger å holde det privat (siden jeg ikke bor alene).

Hva pleier du å gjøre i helgene? Jobber mest, og er med familien og kjæresten min. 

Hva er ditt favoritt program? grey´s anatomy 

Hvilken sko strl. bruker du? 40-41

Når har du bursdag? 06. Oktober. 

Er du forelsket i noen? Ja, verdens beste kjæreste. 

Driver du med noe sport? Nei, ikke nå lengre.. burde bli flinkere!

Liker du musikk? Elsker det. 

Liker du å gå på skøyter? Ja, men jeg er som bambi på isen. 

Hva pleier du å gjøre når du er med venner? se filmer og snakke. 

Kan du ha ny sminkevideo snart? Nettopp laget en, ikke så veldig lenge siden det. 

Fav. sang? Stay Stay Stay - Taylor Swift. 

Har du kyssa før? Ja. 

Bestevenner? Yuliya, Kornelija, Michelle, Tina Marie, Helene A og Frida

Beste gutt? Kjæresten min. 

Hva syns du om ditt eget utseene? Jeg er fornøyd (eneste jeg elsker å forandre er hårfargen). 

Hvor kjøper du meste parten av sminken og klærene din? sminken kjøpes hos coverbrands og klærne hos cubus, HM og nelly.com

Er du helt Norsk? Ja. 

Drikker du melk, i såfall hvilken? Lettmelk, ekstra lett og Helmelk. 

Går du på noe idrett? Nei. 

Er du en av de populære i klassen? Det tror jeg ikke. 

Har du noen gang blitt mobbet? Ja, 1 til 9 klasse. 

Liker du noen nå? Ja, kjæresten min. 

Hvor redigerer du videoene dine? imovie. 

Hvilket sminkemerke er du mest fornøyd med? I.D. Bare Minerals.

 


Lurer du på noe til neste gang? 

Leserspørsmål #49

 • 29.01.2013 kl. 10:10

Hvor lenge har du blogget? 4 år den 7. februar 2013.

Hvor mange søsken har du? Har 2 (søster og bror)

Hvilket program lager du headerene dine i ? Photoshop Editor 10.

Drikker du kaffe? Bare cafe latte og cafe mocca. 

Redigerer du bildene dine? Bare beskjerer dem.

Hvor redigerer du videoene dine? Bruker imovie.

Hvor høy er du? 156.5 (sist jeg sjekket)

Du har kjæreste, hvordan går det med dere? Det går veldig bra! We are in looooove ♥

Hvilke klasse gikk du i på ungdomskolen (a,b,c??) 8, 9, 10C. 

Har du kallenavn ? gunnnis

Bruker du xs, S, M, eller L ? Mest M men også litt S. 

Liker du de koselige meldingene du får fra oss? Ja, de er så kjempe koselig! Blir rørt noen ganger .. ♥ .. 

Hvor mange maskaraer har du ? Har 2 stk (akkurat nå)

Hvor er stolen og pulten din fra? Fagmøbler (cash and carry , fosnavåg) 

Verste fag på skolen? MATTE

Hvilken macbook har du? Macbook Pro "13"

Når synes du det er greit å begynne med sminke? 6 eller 7 (jeg begynte i 9ende) 

Hvor mye kostet kameraet ditt, er det bra? ca. 5000kr + forsikring. 

Er du flink på skolen? Ja, men det kan bli bedre ..

Er det noe galt med øyet ditt? Nei, det bare er sånt når jeg smiler til kamera (det ene er mindre enn det andre) 

Hva kan du ikke forlate huset uten? Mobil, nøkler, bankkort og førerkort.

Hva er ditt yndlingsprogram/serie? Grey´s Anatomy. 

Hvor mange kommentarer har du på bloggen din? 11405

Favoritt artist? Taylor Swift, 

Hva studerer du?? Jeg går påbygging vg4 for de med fagbrev (for å få generell studiekompetanse)

 


Lurer du på noe til neste gang? 


Leserspørsmål #48

 • 22.01.2013 kl. 12:04

Kan man bare ha Imovie på mac? Ja, om du ikke har drevet med ulovelig nedlasting.  

Kan du lage en video hvor du viser hva du har i skolesekken? Ja.

Når pleier du å legge deg til vanlig? Mellom 22-23.00! (schooldays)

Hvor er putene i sengen din kjøpt? Ellos.noHvor er sengen på hybelen din kjøpt? Fagmøbler (cash and carry, fosnavåg)

Har du noe valgfag på skolen? Nei.

Har du noen gang vært på et TV-program? Ja, allsang på grensen 

Er ikke på skjermen før 2:57 (mørkebrunt hår og rosa skjorte) sommeren 2008.

Hva heter du på Instagram? gunnnis

Når står du opp om morningen? 06:50 eller 07:15.

Kan du lage en video med morning routine? ja, hvorfor ikke?

Synes du det er irriterende at du får så mange kommentarer? Nei, det er bare koselig.

Hvor mange tommer er macen din? Den er "13" tommer.

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg? Max. 15-20 minutter.

Hvilke parfyme bruker du? Taylor Swift´s parfyme - WonderstruckHvor mange venner har du på facebook? 546.

Vil du endre romme ditt? Jaaa, men rommet hjemme hos foreldrene mine er umulig å endre på. 

Hva slags mobil har du? Iphone 4S

Er du god i nynorsk? Nei, er bedre i Bokmål - selvom jeg bor i nynorskens land.

Hvordan tar man screenshot på mac? Holder inne "cmd", "shift" og "4" så kan du markere det du vil screenshote.

Hvilket kamera har du? Canon EOS 550D

Følger mange eldre deg på din blogg? Det vet jeg ikke, men får høre en del av folk som er eldre enn meg at bloggen min er "kul", "rocker", og at "jeg ikke må slutte å blogge".

Hvorfor bruker du sminke? Jeg bruker sminke fordi jeg føler meg mere komfortabel med enn uten. Har egentlig ingen problemer å gå uten sminke men som sagt så føler jeg meg mer komfortabel med sminke.

Får dere bruke mobiltelefon i timen? Bare når læreren sier vi ikke får lov - så bruker jeg den eller den ligger fremme på pulten.


Har du noen spørsmål til neste uke?

Leserspørsmål #47

 • 26.12.2012 kl. 12:30

Hvor kjøpte du selvutløser fjernkontrollen din? netonnet

Vil du endre rommet ditt? Det er ofte jeg har ville endret på sengen hjemme, men det er umulig.

Hvor mange venner har du på facebook? 535

Hva ville du sagt om fans sendte deg gaver i posten? hadde blitt veldig rørt, over hvor snille lesere jeg har (om det ha skjedd)

Hva slags mobil har du? Samsung Galaxy Y.

Er du god i nynorsk? Om dere har det på skolen? Nja, liker ikke å skrive nynorsk - siden det er "litt" vanskelig å forstå seg på.

Følger mange eldre på skolen din bloggen din? Det vet jeg ikke.

Tegner du bryna dine? Nei, det er helt orginale.

Drikker du kaffe? Nei, om jeg drikker noed med kaffe så må det være kaffe mocca eller kaffe latte. 

Hvor er det du vil reise akkuratt nå? London, New York, Paris

Er du flink på skolen? Jeg mener iallefall det - selvom jeg skulle gjort det enda bedre.

Har du kjæreste? Ja, har verdens beste kjæreste ^^


Lurer dere på noe mer til neste gang? 

Leserspørsmål #46

 • 18.12.2012 kl. 12:41

Favorittsang? Holy Ground - Taylor Swift

Beste blogg? keths.blogg.no 

Hva er humøret ditt akkurat nå? HappyHappyHappy , er jo snart juleferie jo!!! 

Hvilken pc, mobil og kamera har du? Macbook *13* pro, Samsung Galaxy Y og Canon EOS 550D. 

Beste film? Twilight sagaen , men liker veldig godt Avalon High

Hva irriterer deg mest? At internetten ikke funker (når den SKAL funke)

Hvordan vil du beskrive stilen din? Det kommer egentlig ann på hva jeg har på meg , har ikke funnet min beskrivelsen enda.

Forelska? Ja.

Kan du ha flere videoblogger? Kan prøve på det :-)

Hobbyer? Blogging og fotografering.

Forbilde? Mamma mi ♥

Deler du rom med noen på hybelen? Deler bare stue, kjøkken og toalett. Har eget soverom!

Kan du ha romvideo? Ja, kan prøve å lage i romjula.

Etter som du gikk i Herøy gospelkor , kan du ha sangvideo? Skal ta det opp til vurdering!

Hvor høy er du? 156.5 

Hva syns du om mobbing? Jeg HATER det. Har vært et mobbeoffer - så vil ikke at andre skal gå gjennom det samme.

Hvordan er selvtilliten din? Den er veldig bra etter jeg startet å jobbe på Fosnavåg Brygge - før det lå den seriøst på 0 

Kan du legge ut bilde av deg og kjæresten din? Nei, kommer ikke til å legge ut noe bilde ( jeg respekterer han).

DU har sykt RÅ klesstil!!!! Hvor kjøper du klærne dine? Cubus, BikBok, HM & Nelly.com

Går det bra med deg? Ja, har det helt fantastisk. 

Hva syns du om Justin Bieber? Jeg er ikke en blodfan, men han er en ekstremt flink sanger. 

Er du en swiftie? Ja, elsker alle sangene til Taylor. Er bare helt fasinert av måten hun skriver sanger på! 


Noe du lurer på til neste gang ? 

Leserspørsmål #44

 • 04.12.2012 kl. 09:57

Leser du kommentarene som du får på bloggen? Ja.

Hva liker du å blogge om og hvorfor blogger du? Kommer eget innlegg om dette.

Hvilke rettetang bruker du? Bruker en rettetang som er kjøpt hos expert med merket Vidal Sassoon (tror ikke den selger mer).
Kan du ha konkurranse, videoblogger etc. på bloggen? Har julekalender 1-24. Desember.

Hvilke blogger leser du? keths.blogg.no, l0ve.blogg.no, sophieelise.blogg.no, annais.blogg.no og caronlinemaria.blogg.no

Noe du ser frem til? Juleferie :-)

Lager du headerne dine selv og hvilke redigeringsprogram bruker du? De hederene som jeg har laget brukte jeg photofiltre (pc) og nå bruker jeg adobe photoshop editor 10 (mac)

Går du på noe idrett? Nei.

Hvordan musikk hører du på ? Hører egentlig på det meste bortsett fra opera.

Din favorittsang atm? Taylor Swift - Stay Stay Stay 

Du har så FINT hår, hva gjør du for å få det slik? 

Hvem er dine bestevenner? Crystel, Kornelija, Julia, Frida og Helene A.

Kjæreste? Ja.

Forelska? Ja, i kjæresten min!

Favoritt butikk? Bik Bok & HM.

Favoritt mat? Kylling & ris.

Liker du 1D? Har aldri hørt på sangene og jeg er ikke fan.

Liker du Justin Bieber? Jeg er ingen blodfan, men noen av sangene er fine!


Noe mer du lurer på til neste leserspørsmål?  

Leserspørsmål #43

 • 27.11.2012 kl. 11:00

Leser vennene dine bloggen din?? Jaa :-)

Liker du Volleyball? Elsker det , selvom hånden min blir hoven.

Kostet Adobe Photoshop Editor 10 noe? Jeg betalte 560 kr (lastet ned fra App Store på Mac, og hadde gavekort på 600 fra apple)

Har du gått på noe form for idrett? Jeg gikk på svømming 1.vgs - 2.vgs

Er du fornøyd med ditt eget utseende? Ja :-)

Har du tips til en god frokost? Jeg er jo ikke så veldig flink til å spise frokost før jeg går på skolen, noen ganger fordi jeg ikke er sulten og andre ganger fordi jeg ikke har tid. Men en god frokost må faktisk være ny steke baguetter med leverpostei , appelsinjuice og en yogurt.

Kan du beskrive din morgen før du skal på skolen? Står opp kl. 07:00 - sminker meg - frokost - pakker sekken og går til skolen.

Er du fornøyd med klassen din? Ja, en fantastisk gjeng som gjør at du må smile på skolen hele tiden.

Hvilken farge har du i foundationen din fra bareMinerals? Fairy Light.

Svarer du på mail? Jaaa :-)

Hvordan sminker du deg? Vasker ansiktet med vann om morningen, så bruker jeg en rensekrem fra Vasenlin Intensiv Care så påfører jeg dagkrem + krem fra merket Declore som jeg har kjøpt hos huspesialist, så har jeg på meg primer fra Bare Minerals , deretter påfører jeg foundations og solpudder fra Bare Mineral. Foundations : Fairy Light & Solpudder: Faux Tan. Så har på maskara og eyeliner. 

Har du instagram? Ja, heter gunnnis :-)

Bruker du solarium eller er du naturlig brun? Er veldig lenge siden jeg har brukt solarium, men bruker solpudder i ansiktet - men er ikke så bleik i bunn og grunn. 

Bruker du kamerastativ? Ja, og det har jeg kjøpt hos Clash Olson.

Hva fikk du i mat og helse? Når du gikk i 9ende? Jeg fikk 5´er :-) 

Hvordan har du råd til å kjøpe så mye fine klær?  Jeg har egen jobb, men kjøper ikke klær så ofte som før lengre!

Er du en type som liker å skille deg ut i klesveien? Jeg klær meg i det jeg føler for og det jeg syns ser kult ut på meg, og jeg blir inspirert av lookbook.nu. Så kan vel si at jeg prøver å skille meg ut i klessveien. 

Bruker du høye hæler på skolen? Nei, det hadde jeg ikke klart .. for mange oppover bakker. 

Favorittfag? Norsk. 

Hvor mye kostet dongrivesten? Den kostet 380kr. 

Hvilken skoleveske bruker du? Hvor kjøpte du den? Og er den stooor med masse god plass? Jeg bruker den gamle skolesekken til broren min + jeg har en skoleveske fra Bjorn Borg.

Hva skal du neste sommer? Jeg har ikke peiling, blir vel mest jobbing , være med kjæresten å en tur med familien og kjæresten? 


Noe du lurer på til neste gang?

Leserspørsmål #42

 • 20.11.2012 kl. 12:27

Har du planer for 2013? 

 

Hvilke kamera har du? Canon EOS 550D.

 

Kan du lage flere videoblogger? Ja, det kan være fult mulig. Kom med forslag til videoblogg.

 

Farger du håret? Ja, har farget håret fast siden jeg gikk første året på vgs.

 

Hva er din naturlige hårfarge? 

 

Favoritt antrekket ditt?


Hvor redigerer du bildene dine? Jeg bruker Picasa og Adobe Photoshop Editor 10

 

Hvorfor begynte du å blogge? Første gangen jeg blogget var det egentlig for at det var en trend , og jeg har alltid vært intressert å skrive dagbøker, selvfølgelig så er det jo ikke det samme som å blogge, men jeg får informere og fortelle om hverdagen min, og det har hjulpet veldig på skriveferdighetene, selvfølgelig så elsker jeg bloggen og er helt avhengig.

 

Liker du å synge? Ja, elsker og synge! 

 

Hva er det vanligste du gjør i en hverdag? Er på skolen - spiser  - gjør lekser - slapper av - spiser - sover

 

Kan du komme med eksempel på hva dere spiser til middag? - fiskekaker - kjøttkaker - kjøttboller&spagetti - sodd - pizza - tikki kylling - 

 

Kan du lage en video som viser hva du gjør om dagen? Det er mulig jeg kan mikse sammen en video.

 

Når folk spør hvem bestevennene dine er, bør du nevne navn? (ser du har fått spørsmålet flere ganger). Ja, jeg føler jeg nevner navn. For når jeg svarer på de spørsmålene, så er det enten ingen endring eller så er det endring. Dessuten så har jeg verdens beste bestevenner, og dessuten så er de som jeg skriver på bestevenner når folk spørsmålet er de vennene jeg har mest kontakt med, dessuten så betyr de veldig mye for meg og jeg kan snakke med dem om det meste, selvfølgelig så har jeg mest kontakt med Crystal, Kornelija, Yuliya, Helene og Frida. 

 

 


Lurer du på noe til neste leserspørsmål ? 

Leserspørsmål #41

 • 13.11.2012 kl. 11:45

Du sa du var avholds, hvorfor drikker du nå? Fikk lyst til å prøve noe nytt, men jeg er forsiktig! 

 

Har du flest gutte eller jentevenner? Jentevenner , selvom jeg har noen guttevenner. 

 

Er du flink på skolen? Kunne sikkert vært bedre, men jeg gjør mitt beste!

 

Har du gode karakter? Jeg syns de er bra, men de kan forbedres!

 

Hvem er bestevennene dine? Julia, Kornelija, Helene, Crystal og Frida.

 

Pynter du deg ofte til skolen? Jeg har lyst å pynte meg mer enn hva jeg gjør .. vi får se :-)

 

Når har du bursdag? 06. Oktober 

 

Spiser du frokost før du drar på skolen? Ja.

 

Hva gjør du med håret ditt om morningen? Børster det og evt. har det i hestehale :-)

 

Hvem tar outfitbildene dine? Søsteren min eller stativ m/ selvutløser. 

 

Har du noe mer du skal endre på romme ditt? Ja, sikkert med tiden. 

 

Hvilke sko skal du bruke i vinter? Vintersko, blir sikkert de samme som i fjor, viser bilder senere.

 

Kan du legge ut bilder av hele leiligheten ? (med kjøkken og bad , osv?) Skal ta det opp til vurdering :-) 

 

Hvilke middagsretter spiser dere på hybelen? Det meste.

Leserspørsmål #40

 • 06.11.2012 kl. 11:10

Hvordan har du det på jobben? Jeg har det fantastisk , har så utrolig hærlige og gode kollegaer.

 

Retter du håret ofte? Nei, egentlig ikke .. Det er vel mest hos frisøren og noen dager etter ... 

 

Har du kjæreste og er du lykkelig med han? Ja, og jeg føler meg som verdens lykkeligste!

 

Hvem har lengst hår av deg og søsteren din? Uten tvil , så er det søsteren min!

 

Hvilke shampoo og balsam bruker du? Har ikke noe spesiell shampoo eller balsam å bruke lengre .. 

 

Hvor mye penger bruker du i mnd? Hmm .. vanskelig og si når alt går til hybelleige + kosthold!

 

Hvordan er hverdagene dine fortiden? De er egentlig litt for travle, men jeg overlever jo .. 

 

Er du sunn ? Nja,  men har nesten ikke spist snop siden vi flyttet til Volda.

 

Er håret ditt tykt eller tynt? Det er veldig tykt. 

 

Er du positiv? Ja, for det er no ikke noke vits å være negative.

 

Hva gjør du når du redigerer videobloggene dine? bruker imovie, men før brukte jeg windows moviemaker.

 

Kan du lage flere videoblogger? Ja, er i tenkeboksen , kom med forslag!

 

Favoritt resturang i Fosnavåg? Resturang Fosnavåg Brygge.

 

Føler du deg som en sunnmøring? Må vel nesten si ja, selvom mamma er fra Finnmark så er jeg fremdeles halvt sunnmøring siden pappa har bodd på sunnmøre hele livet, noe som jeg også har gjort.

 

Har du prøvd snus? Nei, kommer heller aldri til å prøve det.


Noe du lurer på til neste leserspørsmål? 

Leserspørsmål #39

 • 30.10.2012 kl. 13:20

Kan du vise alle vinterjakkene du kommer til å bruke i vinter? Kommer innlegg!

 

Savner du håret du hadde før du klippte deg? Ja, jeg angrer som en hund!

 

Hva har du brukt konfirmasjonspengene dine på? Lappen til bil.

 

Hva spiser du til frokost? Loff med nugatti eller leverpostei.

 

Hvem tar bildene dine? Søsteren min eller stativet mitt med fjernkontroll. 

 

Går du ofte uten sminke? Elsker og gå uten sminke, men har ikke mange sminkefri bilder på bloggen? 

 

Kan du vise et bilde av deg sminkefri?

 

Bruker du kamerastativ? Ja, det gjør jeg!

 

Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg? Kan bruke opptil 30 minutter. 

 

Hvilke bøker vil du anbefale? En kjærlighetshistorie fra Utøya av Kristoffer Berg.

 

Er du fornøyd med namne ditt? Ja, hvorfor skulle jeg ikke være det?

 

Går du på volda videregående? Ja, det gjør jeg! Fantastisk skole, klassemiljø, osv..

 

Kan du ha konkurranse snart? Ja, har plan om å ha en konkurranse snart - blir også julekalender i år!

 

Kan du vise romme ditt ? Ja, men tror at denne gangen blir det video (innlegg har jeg alt laget)

 

Hva var det siste du spiste? Bringebær ♥

 

Har du endret deg mye fra da du begynte og blogge i 2009? Ja, ekstremt mye forandring må jeg nok si ... 

Leserspørsmål #38

 • 25.10.2012 kl. 18:27

Hva skal du neste sommer? Har ikke funnet ut enda, men blir vel og jobbe en del og ferie i 3 uker? 

 

Er du forelsket? Ja, verdens beste kjæreste ♥

 

Har du stritt hår naturlig? ja.

 

Hvor får du inspirasjonen din fra? lookbook, weheartit, blogger, osv.

 

Hvilke årstall er du født i ? 1991

 

Trener du ofte? Nei, trener ikke .. men SKAL begynde igjen!

 

Hvilke musikk liker du? Det er en stor blanding, liker det meste (ikke opera).

 

Leser du alle kommentarene dine? Ja!

 

Har du macbook pro eller air? Jeg har macbook PRO!

 

Når begynde du med sminke? Når jeg begynte i 9ende.

 

Har du et godt forhold til familien din? Ja, har det! Jeg bor på samme hybel som lillesøsteren min, og er utrolig takknemmelig for at jeg har akkurat de foreldrene som jeg har + lillebroren min også ofc.

 

Hvilke linje går du på vgs? Jeg går vg4 (generell studiekompetanse for de med fagbrev) 

 

Har du gått på handball eller fotball før? Nei, det har jeg ikke. Men har prøvd det ut i gymtimene på skolen!

 

Hvordan fikser du håret ditt om morningen? Gjør egentlig ikke noe spesielt, børster meg og evt. bruker strikk til hestehalen.

 

Hva syns du om din egen blogg? Den er helt grei, blogger når jeg føler for det, men kan si jeg begynde å bli veldig lei av designet jeg har nå! Men får snart nytt ^_^ .. 

 

Bruker du lang tid å fikse deg på før skolen? Før var jeg ekstremt ille, brukte kanskje nesten 30-40 minutter, men nå bruker jeg max. 15 minutter.

 

Kan du snart lage videoblogg? Kommer en videoblogg snart ... har bare problemer med vimeo.

 

Hvor høy er du? 156.5 cm.

 


Noe dere lurer på til neste gang? 

 

 

 

Leserspørsmål #37

 • 16.10.2012 kl. 10:25

Kan ikke du lage videodagbøker? På skolen, hjemme , hybelen og helgene, jobb? Vi får se hva fremtiden bringer ..

 

Bruker du linser? Nei, det gjør jeg ikke .. men har prøvd fargelinser tidligere.. 

 

Hvor er de buksen med glidelås bak fra? nelly.com

 

Hvem er du i timen? Den som sover, den stille eller den som rekker opp hånda? Den stille men rekker også opp hånda.

 

Tristeste bok og film? Idas Dans (bok) og The notebook (film).

 

Godtar du lesere på face? Kommer egentlig ann på ^^

 

Hvorfor farger du håret så ofte? For jeg liker forandring, skal snart ha en forandring om kort tid.

 

Hvordan er Jeffery Campell`s i størrelse? Jeg har de i størrelse 40 og de er litt store, men så har krympet veldig i bena (tror jeg).

 

Leser du noen blogger som er yngre enn deg? Ja, det gjør jeg og mange av de ligger jo på topplisten.

 

Når opprettet du bloggen? 07. Februar 2009

 

Hva fikk du i mat og helse? Jeg fikk 5!

 

Hvilke størrelse har du i den storte blazeren? Den er i størrelse 40.

 
 Har du god seivtillit og eventuelt noen tips til de som sliter med dårlig selvtillit? Jeg har selv slitt veldig med dårlig selvtillit, men den ble mye bedre etter at jeg begynte og jobbe på Resturang Fosnavåg Brygge, pluss at jeg både har familie og kjæreste som støtter meg fult opp. Men det beste som har skjedd meg er faktisk det at jeg har fått verdens beste kjæreste og en jobb jeg er veldig fornøyd med. 

 

Kan du ha flere innlegg om antrekk? Ja, planen er og ha litt flere antrekksinnlegg både med evt. sneak speak på morgen og antrekk senere etter jeg er ferdig på skolen, jeg vet at både jeg og flere av leserne mine ønsker disse antrekksbildene og når jeg ikke tar bilder til antrekk, så er det faktisk ofte at jeg stiller oppi joggebukse og slaskegenser, noe som egentlig burde gjøres noe med, for jeg er ikke så stor fan av å gå hele tiden med joggebukse og slaskebukser på skolen, en gang i blant går fint.

 

Kan du starte med sneak speak antrekk om morning før skolen? Ja, jeg kan iallefall teste det ut og se hva dere synes om det. 

 

Hva heter fjernkontrollen til speilrefleksen din? Canon RC-6

 

Hva er aldersgrensen for å få seg jobb? Jeg er litt usikker, siden jeg fikk jobb som 10 åring som reklamebud. Men Den første jobben jeg fikk var når jeg gikk i 10ende klasse, og da var jeg kioskhjelp på Herøy Fritidsbad og senere Statoil Fosnavåg. Akkurat nå er jeg jo stor fornøyd med å være der jeg er nå. 

 

Hvilke pc har du? Jeg har Macbook Pro.

 

Er du fornøyd med håret ditt? Jeg er ikke så veldig fornøyd med lengden, men det er min egen feil siden jeg ville ha en forandring og håret var slitt. Men selvfølgelig begynner jeg og bli fornøyd med fargen , men skal bli litt lysere med den fargen enten det blir farging hos frisøren her hjemme i Herøy eller om jeg finner meg en frisør i Volda.

 

Tar du bildene dine selv? Bilder som jeg ikke er på tar jeg selv, dersom jeg ikke låner fra google, weheartit eller lookbook.nu, men antrekksbilder er enten lillesøster eller stativet mitt med fjernkontroll. 

 

Kan du lage frokost-tips innlegg? Jeg kan ta prøve å se hva jeg får til, kanskje "studentfrokost" innlegg, hehe!

 

Bruker du ofte extensions? Jeg var fast bruker av det når jeg hadde sort hår. Men har lyst å gå til innskaffelse igjen, men det er jo så DYRT!

 

Retter du håret hverdag? Hvilke produkter bruker du i håret? Retter håret svært sjeldent. Håret mitt er rett til normalt, med at litt av håret går innover helt nederst i tuppene.

 

Bruker du høye hæler på skolen? Jeg brukte høye hæler på første skoledag og siden det har jeg vært fast bruker av converse, joggesko eller vintersko. Jeg har veldig lange oppover bakker, så får veldig vondt i bena mine dersom jeg skulle gått med høye hæler og da hadde nok ødelagt føttene mine (har bare oppover bakker ser dere)

 

Favorittfag? Det må være Norsk & Naturfag.

 

Hvor mye kostet dongrivesten? Den kostet 380 kr. 

 

Hvor mange hull har du i ørene? Jeg har 5.

 

Skal du ha videoblogger? Ja, jeg har plan om å lage videoblogg iallefall i løpet av uken, om jeg får det til. 

 

Hva gleder du deg mest til akkurat nå ? At det blir HELG!

 

Hvilke skoleveske bruker du? Hvor kjøpte du den? Og er den stor med masse god plass? Jeg bruker ei veske med merket Bjorn Borg, jeg kjøpte den på Libris i Fosnavåg og der er plass til alle skolebøkene mine + macbooken = GOD PLASS!

 

Er det mange på skolen som leser bloggen din? Det har jeg faktisk ikke peiling på, så vis du er fra Volda og går Videregående så ROP!

 

 

Leserspørsmål #36

 • 09.10.2012 kl. 10:26

Hva kan få deg til å bare ligge inne og deppe? vet faktisk ikke.

 

Hva mener du med at når du skal "ut" i helgene? Da går jeg enten ut med venner eller kjæresten. 

 

Hvilke fag har du på skolen? Naturfag, Norsk, Matte og Historie. 

 

Hvilke av bloggene til toppbloggerne liker du best? Jeg er veldig glad i sophieelise, L0ve og Aurora.

 

Godtar du alle som venn på blogg.no? Svarer du på brev du får på blogg.no? Jepp.

 

Hva er favoritt maten din? Kylling ♥

 

Favoritt farge? Rosa ♥

 

Er du fornøyd med livet ditt? Ja, er kjempe fornøyd, livet mitt har derimot bare blitt bedre, det ble fantastisk i August 2011 og har bare blitt bedre å bedre siden den gangen, i August 2011 møtte jeg nemmelig han som nå er kjæresten min.

 

Betaler du alt selv eller er det mamma & pappa som betaler? Jeg betaler ALT selv.

 

Kan du tenke deg tattoo? Ja, eller om jeg ikke hadde vært så jækla pyse så!!

 

Hvordan redigeringsprogram bruker du? Adobe photoshop editor 10 og Picasa.

 

Hva drikker du når du drikker? Cider.

 

Hva var det siste du spiste? Kylling og Ris.

 

Er du jomfru? Seriøst? For et spørsmål og stille ..  (litt privatliv må en vel ha?)

 

Er du fornøyd med kamera ditt? Ja, er strålendes fornøyd.

 

Hvor er dongrivesten fra? Vero Moda / Only (Modeca i Fosnavåg)

 

 

Når var sist gang du klina? Når jeg var med kjæresten min!

 

Du var sykt brun en sommer, hva gjorde du da? Tok solarium + jobbet sykt mye ut den sommeren hvor det var ekstremt varmt og solen stekte, og at vi hadde "trope" sommer. 

 

Hvilke parfyme bruker du? En fra Chanel + Christina Aguilera (bruker ikke samtidig altså).

 

Trives du på skolen din? Jepp, det gjør jeg! Trives ekstremt i klassen også, verdens beste klasse.

 

Har sett deg på skolen, du virker sjenert, er du det? Egentlig så ja, men er ikke så sjenert når en først blir kjent med meg.

 


Noe du lurer på til neste uke`s leserspørsmål?  

Leserspørsmål #35

 • 02.10.2012 kl. 10:00

Liker du åndenes makt? Elsker programmet, har en liten kjærlighet for overnaturlige ting. 

Hva syns foreldrene dine om at du drikker? Hallo, jeg er snart 21 år? Men de sier bare at jeg må være forsiktig.

Hva er favorittsangen din atm.? Det må være Good Time med Carly Rae Jepsen feat. Owl City. 

Er du glad i å være lav? Jeg syns det er helt OK. Kan bruke høghæla sko uten å bli for høy.

Har du noen enkle tips til hva en kan gjøre på jentekvelder? Se en skikkelig jentefilm, snakke om gutter, spise god mat (taco eller tapas) og ikke minst overnatte :-) Bare ha det sikkelig gøy lame vennene dine for er ikke ofte jeg har den sjansen.

Går du på samme skole som noen toppbloggere? Nei, det gjør jeg ikke. Men vet det er en haug med bloggere på skolen.

Savner du noen? kjæresten min, mamma, pappa og broren min. 

Kommer du til og bruke den blå parkasen som du brukte i fjor i år også? Ja, selvfølgelig elsker parkasen min selvom den er litt stor, men det er bedre at den er litt for stor en for liten for da kan jeg ha en ekstrem god og varm genser under og da vet jeg at jeg ikke fryser noe spesielt. 

Hvor kjøpte du macbooken din? hos apple.com

Jeg blir veldig fort lei av klærne mine, har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å ikke bli lei? Eneste rådet jeg kan gi er vel og variere og ikke bruke klærne sammen med det samme plagge hele tiden, da blir iallefall jeg fort lei når jeg gjør det .. men du kan også variere på hva du bruker, kanskje på tide og finne fram noe du ikke har brukt på lenge, og bytte det ut litt.. trenger ikke gå å kjøpe helt nye klær for å gjøre det ^^ .. 

Hvorfor klippet du håret ditt? Håret mitt var ekstremt slitt og måtte derfor + jeg hadde lyst på en forandring (som jeg angrer på).

Bruker du å feste siden du drikker? Nei, gjør ikke det. Drar på Fosnavåg Brygge og slår av en prat og drikker litt der ^^ 

Er du en åpen person? Jeg åpner meg ikke for hvem som helst, den som jeg har åpnet meg mest for er nok kjæresten min, han vet ALT om meg! Selvfølgelig er jeg også åpen mot mamma, men det er enkelte ting hun ikke vet som kjæresten vet, men det er personlig mellom meg og kjæresten.

Hvor høy er du? 156.5 cm

Kan du begynde med månedens happening igjen? Ja, hvorfor ikke?

Har du noen gang vært så ful at du har sovna hjemme hos fremmede? Nei, det har jeg ikke. De gangene jeg har drukket så har kjæresten kommet  og hentet meg å fått meg trygt hjem til seg. Overnatter alltid hos kjæresten når jeg har drukket.

Hvor er den plomme røde skjorta fra? Bik Bok.


Noe du lurer på til neste uke?

 

Leserspørsmål #34

 • 19.09.2012 kl. 20:26

Hvilke matematikk har du? Jeg har vanlig teoretisk matte ( tror jeg det heter )

Når står du opp om skoledagene? Tirsdag står jeg opp kl. 08.30 og Onsdag til Fredag 06:35.

Har du lyst på dyr? Ja, har kjempe lyst på hund.

Hvilke sko bruker du inne på skolen? Enten joggesko eller vintersko.

Hvor høy er du? 156.5

Drikker du? Jeg kan iallefall ikke si jeg er avholds lengre.

Har du twitter og instagram? Jepp, heter gunnnis på begge.

Hvilke appel-produkter har du? Ipod og Macbook.

Hvor mange mobiltelefoner har du hatt? Kanskje 12?

Hvor har du kjøpt selvutløserfjernkontrollen din? netonnet.

Kan du legge ut spotifylistene dine? De kommer i eget innlegg.

Bruker du extensions? Nei, ikke nå lengre .. har ikke rett hårfarge (enda)

Betaler du skatt? Ja.

Hvor er den RÅ vesten din fra og hva kostet den? Den er fra Vero Moda ( merket er Only ) koster 380 kr.

Kan du lage videoblogg om hva du har i skolevesken/sekken? Ja, muligens med en senere anledning.

Skal du ha iphone? 4 , 4S eller 5? Om og når jeg skal ha meg iphone blir det enten 4 eller 4S tror jeg.

Kan du begynne og legge ut antrekkene dine igjen? SAVNER antrekkene dine!!! De kommer snart ^^ 

Kan du lage sminkevideo? Jeg skal se hva jeg får til, men kan ikke love noe!

Hvem er din bestevenn(er)? Julia , Kornelija, Helene og Frida.

Går du i samme klasse som Julia? Nei, det gjør jeg dessverre ikke. Hun går i studiespess tredje år for media.

Hvor mange er dere i klassen? Trives du? Vi er ca. 28 stykker og jeg stor trives, verdens beste klasse!

 


Lurer du på noe til neste gang?

Leserspørsmål #33

 • 12.09.2012 kl. 18:30

Har du gått på noe form for aktivitet før? Jeg gikk på korps i 8 år og keybord 1 år men kan jeg telle det som en aktivitet? 

Favorittfag på skolen? Naturfag

Leser foreldrene dine bloggen din? Nei, de leser den ikke, men det vet om at jeg har blogg.

Hva er din naturlige hårfarge?Hvordan såg du ut som baby? Beklager dårlig bilde kvalitet.Trives du i Volda? Ja, jeg trives ganske godt. Selvfølgelig så er jeg hjemme alle helgene så dette er bare "studieplassen" min. 

Hvor mye kostet photoshop? Jeg betalte 560 kr for det jeg bruker ( fikk gavekort på 600 kr når jeg kjøpte macen).

Har du noe kallenamn? Det siste året har det vel bare vært gunnnis eller gunniiii 

Hvor på internett ser du gratis filmer og serier?  På Prosject Free TV.

Hvilke bunad har du? Sunnmørsbunad / Ørskogbunaden


Når er du født? 06. Oktober 1991

Hvor er du født? Volda sykehus

Liker du matte? Det har jeg aldri likt, men jeg forstår det bedre i år enn tidligere.

Hvilke nettside handler du mest på? Har egentlig sluttet og handle på internett , men jeg handlet veldig ofte på nelly.com og picese før da :-)


Lurer du på noe til neste gang?

Leserspørsmål #32

 • 04.09.2012 kl. 12:39

Hvordan har du fått så mye energi til å fylle ut dagene dine slik som du gjør? Jeg har egentlig ikke så veldig mye energi og bruke i løpet av dagen, så jeg vet egentlig ikke hvor all den ekstra energien kommer fra, men det er positivt da. Selvom når jeg kommer tilbake fra, jobb eller kjæresten så bruker jeg for det meste og bare sitte og trykke på mac´en. Selvfølgelig så blir det sikkert litt bedre med tiden, så den energien det er snakk om den bruker jeg sammen med de jeg er veldig glad og de som betyr mest, og jeg bruker opp all energien min spesielt når jeg er på jobb. 

Hva er favorittmaten din? Kan du si hva, når og hvor mye du spiser i løpet av en dag? Favorittmaten min må være en matrett med ris, det er fordi jeg er så ekstremt glad i og spise det (jasmins ris), men selveste favorittretten må være kylling og ris.  Jeg spiser frokost, middag og kveldsmat ( og lunsj når jeg er på skolen). Frokost spiser jeg som oftest 2 skiver med et godt pålegg, samme på kvelden. Til middag så spiser jeg en "varm rett" og det kan variere.

Hvordan søker en jobb? Går du bare til butikken og sier du kunne tenke deg og jobbe der? Jeg er ikke så veldig flink med det og søke på jobber for de fleste jobbene jeg har hatt har jeg fått gjennom arbeidsuken i 9.klasse (Statoil) , badeland var gjennom en venn av pappa og bryggen den skaffet jeg meg selv men jeg sendte bare CV og mobilnummer siden jeg sende mail til sjefen og lurte på om de hadde ledig jobb , selvfølgelig så tenkte jeg jo at jeg sikkert ikke fikk noe jobb der heller , siden jeg da hadde gått rundt på de fleste butikker og spurt etter jobb, og fikk ikke en gang svar om jeg fikk den eller ikke.

Du hadde jo sykt langt hår før, hvorfor klippet du det? Jeg trengte en forandring, men  si jeg savner virkelig det lange håret mitt, så dette blir nok ikke flere ganger at jeg tar den forandringen akkurat. 

Hva syns du om jeffery cambell¨s? Syns de er skikkelig stilige, jeg eier jo et par selv også, og selvom jeg ikke kan bruke de når jeg skal gå til skolen dette året (pga for mye oppover bakker) selvfølgelig så setter jo ikke det en stopper, men jeg har litt problemer med høye hæler og oppover bakker, men det er jeg vel kanskje ikke alene om? 

Hvilke sko størrelse bruker du? Jeg bruker 40/41 .. men det kommer veldig ann på modellen som har laget de skoene, slik som nå før helgen fikk jeg helt nye joggesko av mamma og de er 40,5 og de sitter som et skudd. Perfekt farge og alt , men dette var ikke et spørsmål hvor jeg skulle skryte av de nye skoene mine. 

Har du weheartit konto? Ja, om jeg ikke tar helt feil så finner dere meg under namnet gunnnis

Har du instagram? Jepp, namnet gunnnis.

Har du twitter? jepp, gunnnis der også :-) 

Hva heter skolen din? Volda Videregående Skole

Kjenner du mange i klassen din fra før eller har du blitt kjent? Jeg kjente ingen av dem når jeg startet på skolen, men har blitt kjent med en god gjeng i klassen nå, og jeg har jo vært innom mange forskjellige klasser de siste årene, og jeg må nok si at jeg er utrolig glad for og ha kommet i en klasse som denne. 

Hvilke redigeringsprogram bruker du til video? Bruker Imovie, selvfølgelig så har jeg ikke laget så veldig mange videoblogger enda, men det skal bli en forandring med .

Kan du lage videoblogg snart? Ja, har en plan om å lage en videoblogg til dere, om ikke så alt for lenge .. må bare sjekke om jeg har alt som trengs for å lage en skikkelig bra videoblogg til dere.

Når begynte du med sminke? Jeg begynte først med sminke i 9 klassen, siden jeg ikke hadde peiling på hva foundation, pudder, maskara eller eyeliner var for noe før den tid. 

Hvem tar outfit bildene dine? Selvutløsern med fjernkontroll eller søsteren min. 

Hvilke blogger leser du? Leser : Sophieelise, annais, l0ve, kristineam, keths, martheborg, osv.

Kan du fortelle om macen din? Hva er det egentlig og fortelle om den? Den er helt PERFEKT ♥

Hvor høy er du? Jeg er 156.5

Hvilke kamera har du? Har canon EOS 550D.


Noe mer dere lurer på til neste uke?

Leserspørsmål #29

 • 14.08.2012 kl. 17:52

Hvor er de fargerike buksene din fra? Fra Nelly.com

Tristest film? The notebook.

Godtar du lesere på facebook? Jepp.

Beste drikke? Beste frukt? Crystal´s iskaffe og elsker jordbær.

Har du lyst på tattovering? Hva skal det stå? Har hatt lyst på, men tørr ikke! Om så skulle det vært en tekst som betyr mye.

Godkjenner du kommentarer? Ja.

Når var sist gang du klina med en gutt? Kjæresten min selvfølgelig.

Hvilke skostørrelse bruker du? str. 40/41

Hvilke foundation bruker du? Foundation fra Bare Minerals , fairy light.

Kan du lage sminkevideo? Ja, det kan jeg gjøre.

Hva har du i veska di? Tenkte og lage en video om hva vesken inneholder.

Er du glad i mamman din? Ja, selvfølgelig. Kjempe glad i henne!

Hvordan får du iconene på maccen? Laster de ned fra findmyicon og bruker candybar for å endre.

Hvilke linje går du? hvor? Vg4 allmenn påbygging for de med fagbrev.

Skal du skaffe deg extensions igjen? Usikker, men om det blir det micro exstensions.

Kan du fortelle litt om vennene dine? De er helt spesielle. Men er mest med: Frida, Crystal, Tina og Kornelija.

Er det stress og blogge? Nei, ikke så veldig. Stress : å ha gode blogg ideér.

Hvordan kombinerer du skolearbeid, blogging, osv.? Har et system ser dere!  

Hva gjør deg glad? Kjæresten, familien, jobben og vennene mine!

Hva gjør deg sint/sur? At noen sårer meg.

Yndlingsfarge? ROSA.

Hvor lang er leveringstiden hos nelly? Mellom 2-4 arbeidsdager, men det har også godt over 1 uke.


Lurer dere på noe til neste leserspørsmålsrunde?

Leserspørsmål #28

 • 07.08.2012 kl. 14:19

Bruker du varmebeskyttelse? hvilke? Kms varmebeskyttendes spray.

Hvilke rettetang bruker du? En fra Vidal Sassoon , den er kjøpt på expert.

Bruker du å kure håret ditt? Har ikke gjort det på lenge, men brukte en fra biosilk.

Hvilke shampoo og balsam bruker du? Biosilk.

Hva gjør du for å få den kroppen du har? trener du? Jeg må være ærlig her, har ikke trent skikkelig på 1 år. Så gjør ikke stort bortsett fra å være mye i bevegelse når jeg er på jobb å serverer mat.

Hva var det siste du spiste? Rett i koppen , potetstappe.

5 ting som irriterer deg? Folk som tror de er bedre enn andre, folk som mobber andre, osv.

Hvor er parkas jakka di fra? Den er fra Cubus.

Er du jomfru? Seriøst? Må dere virkelig stille så teite spørsmål?

Er du fornøyd med kamera ditt? Ja, veldig fornøyd.

Hvor er dongrijakka di fra? Den er fra Exit (kjøpt når jeg gikk i 5/6 klassen)

Når var sist gang du "klina"? Alt dere vil nå vite, men har kjæreste, så det sier vel sitt?

Hvilke parfyme bruker du? Chanel eau de toilett.

Jobber du? Ja, som servitør på fosnavåg brygge.

Kan du lage en hårvideo som viser hvordan du fikser "hestehalen din"? ja, hvorfor ikke.

Kan du vise hva du kjøpte på sommerferien din? kommer i eget innlegg.

Ser du selger så utrolig mange kjoler på bloggen, hvorfor? De blir ikke brukt og har aldri blitt brukt (bare prøvd).

Leserspørsmål #27

 • 31.07.2012 kl. 14:30

Hva gjorde klassen din siste skoledag? Den siste skoledagen sammen var samme dag som jeg kom oppi Naturfag, og vi spiste frokost sammen og ga læreren gave fra hele klassen, egentlig utrolig koselig men selvfølgelig trist, siden du kanskje ikke ser gjengen du gikk i klasse med på flere år.

Kommer du til og holde kontakt med de fleste i klassen din? Jeg har mange av dem på facebook, så kan jo hende en tar av en prat i ny og ne, men dette året blir spennende for akkurat dette året så blir vi alle spredd.

Hvordan var det å fullføre skoleåret som var? Det var greit, har ikke så mye jeg ønsker å si om det skoleåret selvom jeg har hatt mange uforglemmelige minner. Det beste minne gjennom hele året må nok ha vært russetiden.

Hvor får du klesinspirasjonen din fra? Jeg får den av og lese andre blogger, lese moteblad og kanskje se noe fint på butikken og deretter begynne å tenke på hva som ville passe den og om jeg har det i skapet.

Favoritt mac apper? Twitter, Adobe Photosho og imovie.

Hvor mange kjoler har du? tror jeg har 5 (akkurat nå)

Har du hatt tannregulering? Jepp (8 klasse til første år på vgs)

Er du lykkelig? Sist du følte deg skikkelig glad? Ja, veldig lykkelig. Føler meg skikkelig glad for har verdens beste kjæreste og familie ♥

Blir du lett irritert? Ja.

Hvor lang tid bruker du på sminke før du skal på skolen? Har brukt 20-30 minutter.

Hva sto i den siste meldingen du sendte? "15 min igjen :-)"

Hva er det siste du gjør før du legger deg? Legger fra meg macbooken og ser litt på en film før jeg sovner.

Hva hører du på akkurat nå? "Want you back - tiffany Alvord"

Er fargen din naturlig? Nei, den er ikke naturlig eller bare etterveksten da.

Hvor tok du hull i ørene? De to første hullene tok jeg på Britt´s Frisør og de 3 andre hullene tok jeg hos Trendy frisørsalong.

Er du den høyeste i venngjengen? Nei, det er jeg ikke (er den minste .. haha)

Snuser du? Det gjør jeg ikke og skal aldri gjøre det heller.


Lurer du på noe til neste uke? 

Leserspørsmål #26

 • 24.07.2012 kl. 20:19

Går du ofte uten sminke? Ja, har blitt en god del i det siste, spesielt pga varmen.

Har du vært i Bergen før? Ja, har vært der en gang tidligere.

Favoritt matrett? Tikki Mansala med kylling og ris.

Tjener du penger på bloggen? Nei.

Favoritt butikk? Bik Bok & Cubus.

Hvordan er forholdet mellom deg og søsteren din? Er praktisktalt bestevenner, trenger jeg si mer?

Lyst å fortelle noe om uvanene dine? Har ikke noen spesielle uvaner og dele.

Hvor redigerer du bildene dine? Picasa og Adobe Photoshop Editor 10 

Favoritt plagg? 

 
Skal du på Justin Bieber konsert? Jeg prøver å skaffe biletter til meg, søsteren min og mamma. Noen som selger 3 stk? (helst sitteplass)

Hvordan går det mellom deg og kjæresten din? Det går veldig bra mellom meg og kjæresten min.

Har du noen gang vurdert å flytte hjemmefra? Ja, det har jeg. Skal flytte på hybel til høsten. 

Hvor kjøper du bandana? Jeg kjøpte de på en butikk på Norby kjøpesenter i sverige.

Digger den blå shortsen, hvor er den fra? Den er fra bik bok.

Bruker du leppestift? Nei, det passer ikke meg helt.

Kan du svare på alle spørsmålene til spørsmålrunden du hadde snart? Ja, det har jeg plan om å gjøre nå (fredag muligens).


Lurer du på noe til neste uke?

Leserspørsmål #25

 • 21.07.2012 kl. 22:47

Hva er dine planer for sommerferien? Sommerferien skal bli brukt til å slappe av, sist uke var jeg på ferie med familien, og resten blir jobb,familie og kjærestekos. 

Hvilken bunad har du? Ørskog bunad eller Martha bunaden (sunnmørsbunaden)

Er du sunn? Kan være det om jeg bare går inn for det, men jeg kunne blitt bedre. I sommer så har det vel egentlig vært veldig mye "fast food" 

Er håret ditt tykt eller tynt? Det er ganske tykt.

Er du positiv? Ja , men kan være negativ også - spesielt STA!

Kan du fortelle oss noe vi ikke vet om deg? Jeg er livredd insekter.

Favoritt resturang i Fosnavåg? Resturang Fosnavåg Brygge og Elmir´s Grillresturang og Kaffebar.

Vil du kalle deg selv en ekte sunnmøring? Ja, må jo vel nesten det, hehe!

Liker du dyr? Ja, elsker dyr - spesielt hund & katt.

Har du prøvd snus eller røyk før? Nei, og kommer aldri til å gjøre det heller.

Hender det at du blir lei av bloggen din? Blir ikke lei av den, men blir vel egentlig mest lei når jeg ikke finner ut hva jeg skal skrive om!

Er du flink på skolen? Kunne nok gjort det mye bedre enn hva som egentlig blir gjort.

Hvor er "good mood" toppen fra? Den er fra Only.

Er du bortskjemt? Nei, kan da ikke si det. 

Er du fornøyd med utseende ditt? Ja, det er jeg.

Leserspørsmål #24

 • 10.07.2012 kl. 18:39

Hvor brei er sengen din? Den er 90cm.

Har du tumblr? Ja, skaffet meg det i går.

Har du twitter? Ja, heter gunnnis

Har du facebook? Ja, heter Gunn Kristin Lia. 

Har du instagram? Ja, heter gunnnis.

Syns du at du og søsteren din ligner på hverandre?

Vi er ikke veldig like, men det er jo likhetstrekk, men det har vel også noe med at jeg bruker "tonn" med sminke og farger håret hele tiden.

Griller du ofte om sommeren? Ja, griller når jeg har mulighet, men det er bror som er grillsjef.

Liker du Justin Bieber? Jeg er ikke den jenta en kan kalle en belieber og som hyler bare de hører om han, men noen sanger er FINE!

Hvilket kamera har du? Canon EOS 550D. Linser : Zoom Lens EF-S 55-250mm og Lens EF-S 18-55mm

Har du kjæreste? Ja, jeg har verdens beste kjæreste! 

Hvilken shampoo og balsam bruker du? Bruker serien BioSilk (shampoo-balsam-hårkur)

Hvor mye penger bruker du på shopping i mnd? Alt for mye egentlig, men det har blitt en stopper på NÅ!


Noe du lurer på til neste leserspørsmål? 

Leserspørsmål #23

 • 03.07.2012 kl. 20:57

Hvilke mobil har du? Jeg har HTC.

Favoritt sang? Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen

Favoritt film? Friends with Benefits 

Vet du hvor vi får kjøpt bandana? Er ikke sikker .. men tror du kanskje får kjøpt på superkul. 

Hvor kjøper du alle buksene dine ? (de med glidelås i rompa) Kjøper de hos Only.

Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg? Hmm .. det er alt fra 1 til 3 timer.

Kan du videoblogge mer? Ja, skal iallefall prøve på det .. Nå har jeg jo macbook så kan redigere bedre filmer.

Ser du på deg som en flink blogger? Jeg kan faktisk vedgå at jeg har vært ekstremt lat med og oppdatere bloggen min de siste dagene, men ellers så føler jeg meg som en flink blogger på eget basis ofc.

Har du noen gang stripet håret ditt? Ja , det har jeg .. første gang jeg stripet det var til konfirmasjonen min i 2006.

Hvor mange convers har du? Jeg har 1 par (sorte)

De conversene som du har , er de sponset? Nei, de er betalt ut av egen lommebok.

Har du god selvtillitt? Joda, men den kan bli bedre .. 

Bryr du deg vis noen skriver en kjempe lang tekst om hvor mye du betyr for dem? Jeg blir iallefall veldig rørt og glad. 

Hvem er bestevennene dine? Kornelija, Tina Marie, Helene A , Helene O og Frida (++)

Er du fornøyd med skoleåret? Ja, er fornøyd.

Hvordan gikk det med eksamen? Det gikk bedre enn forventet, overlykkelig.

Skal du flytte for å gå skole neste år? Muligens.

Har du fått vite om du kommer inn på skolen til neste år enda? Nei, det får jeg ikke beskjed om før etter den 9 juli.

Hva setter du høyest av venner, familie, kjæresten eller utdannelse? Det der var et teit spørsmål.


Noe du lurer på til neste leserspørsmål? 

ukens leserspørsmål #21

 • 20.06.2012 kl. 16:33

Hvilke bøker anbefaler du?
Twilight-sagaen, idas dans og regines dagbok

Vasker du conversene dine?
Ja, jeg vasker conversene, eller mamma gjør det for meg!

Hvor mange tommer har du på pcen din?
Den er 15 tommer.

Skal du noen gang kjøpe mac?
Jeg har planer om å gjøre det når jeg evt. får skattepengene mine!

Farger du brynene ?
Nei, jeg farger ikke brynene mine - det er naturlige!

Hvordan blir man sponset?
Når jeg blir sponset, så sender jeg mail til enkelte og enkelte sender mail til meg. Enkelt og greit, du kan også bli med i ulike programmer for og evt. kunne bli sponset med ulike produkter.

Er du fornøyd med navnet ditt?
Ja, jeg er veldig fornøyd!

Hvilke serier anbefaler du?
Grey's anatomy, gossip girl & criminal minds.

Hva het ungdomsskolen du gikk på?
Ytre Herøy Ungdomskole

Syns du det er gøy å blogge?
Ja, det er veldig gøy og blogge, selvom jeg ikke har vært verdens flinkeste i det siste.

Er du og Frida bestevenner?
Vi er mer gode venner tror jeg, vi har ikke vært så mye sammen utenfor jobben. Vi jobber egentlig mest sammen.

Liker du dialekten din?
Den er da grei, selvom jeg bare snakker sunnmørsk når jeg er på sunnmøre eller er andre steder med folk fra samme plass som meg. På resturangen så var det en familie som er fra der bestefaren min bodde, og jeg begynte og snakke sjåkvær med en gang, ofc. etter og ha spurt hvor de var fra. hehe!

Har du din naturlige hårfarge?
Nei, jeg har ikke min naturlige hårfarge, den har jeg ikke hatt siden første året på vgs - helse og sosial!Såg du på paradise hotel?
Nei, jeg såg ikke årets paradise.

Liker du hotel cæsar?
Ja, det er ganske gøy - liker spesielt det som foregår nå mellom Runa og Storm, dessverre er det jo sommerferie!

Hvordan redigerer du bildene dine, når du gjør det?
Bruker photofiltre.

Hvilke kamera har du?
Canon EOS 550D.

Har du planer for resten av livet (studier)?
Skal bli førskolelærer som kan jobbe både i barnehage og på barneskolen fra 1-4 klasse.

Bruker du noe leppestift på leppene dine?
Nei, jeg bruker ikke leppestift, bruker kanskje litt lipsyl som eos.

Retter du håret ditt?
Ja, det gjør jeg men det er sjeldent.
Ukens leserspørsmål #20

 • 05.06.2012 kl. 09:09

Hvor har du kjøpt Jeffery Campell skoene dine? De er kjøpt hos Nelly!

Merker at stilen din blir finere nå! Syns du selv at stilen din  har endret seg i det siste? 

Hva syns du om Hunter-støvler? De er fine, men har ikke gått til stedet og kjøpe noen selv (enda).

Hva var ditt favoritt antrekk i april?Hvordan har du det akkurat nå? Jeg har det veldig bra, takk som spør! 

Må man være 18 år for å jobbe på Resturang Fosnavåg Brygge? Nei, du trenger ikke være 18. 

Hvor gammel var du da du fikk din første kjæreste? Jeg var 16.

Hvor lang tid har du spart til håret ditt, og farget du håret ditt? Jeg sparer mellom vært frisørbesøk. 

Hvordan var det liksom du og kjæresten din ble sammen? Når jeg og kjæresten min ble sammen var det som dans på roser, noe som det fremdeles er. Jeg er så veldig forelsket i han, og jeg savner han når jeg ikke er sammen med han. Av og til kan det være svært ille til tider. Men vi fant ut at vi bare skulle bli sammen for vi likte hverandre begge to.

Har du noen gang vært i New York? Nei, jeg har ikke vært, men jeg har veldig lyst!

Hvordan har du og kjæresten din det? Vi har det veldig bra sammen. 

Svar er du på mail fra lesere?
Ja, jeg svarer på mail - når jeg får mail fra leserne mine! (sjeldent)

Hvor lang tid bruker du foran speilet? I følge søsteren min bruker jeg kanskje 30 minutter (spesielt før skolen / arbeidsdag)

Bruker du mye tid med kjæresten din? Jeg bruker den tiden vi har når vi har muligheten til det siden begge har jobb + at jeg går skole.

Er Fosnavåg et typisk turiststed, altså er det noe "spesielt" å se der? Ja, det vil jeg faktisk si at det er, spesielt om sommeren da kryr det av turister. 

Hva gjør du på Fosnavåg Brygge? Gjør du det alle andre gjør, for du er jo 20? Jeg gjør det alle andre gjør. 

Hva syns du om din egen stil?
Den har blitt bedre med årene, ser stor forandring.

Hva er det beste du vet med kjæresten din?
Han er verdens beste, hærligste og veldig omtenksom.

Kjøper du mange tynnestrømpebukser i løpet av ett år? Det blir en del, spesielt om sommeren.

Hvor mye koster den blomstrete gjennomsikte toppen? Den koster 199 kr og er kjøpt på CUBUS!Hva gjør du med huden din før du legger deg? den er så fin. Har du aldri slitt med kviser o.l? Jeg bruker en rensepakke fra pernilles qlinikk som heter exuviance og pakken inneholder en ansiktsmaske, dag krem, balanse toner, rense gel og nattkrem. Det er uten parfyme, og siden jeg reagerer på parfyme og all sminke bortsett fra bare minerals eller i.d. bare minerals så blir det en del som går til sminke. Men alle disse produktene som jeg bruker i ansiktet kan brukes i flere mnd før jeg evt. må gå til innkjøp av nytt.

Hvor mye penger bruker du på klær og lignende i løpet av en måned? Egentlig alt for mye , om dere spør meg .. men har blitt flinkere til og spare pengene de siste 2 mnd. 

Har du noen gang blitt mobbet?
Ja, jeg har blitt mobbet. Ble mobbet på barneskolen og ungdomskolen. Så vis dere vil vite mer, kan jeg gjerne skrive et innlegg om dette.

Har du noen fobier? Jeg hater edderkopper, har litt høydeskrekk og sliter med presentasjonsangst.

Hvordan har du det nå? jeg har det veldig bra takk for at du spør, er nok den hyggligeste kommentaren jeg har fått hittil i ukens spørsmål.

Hva kom du oppi eksamen i tiende klasse? Jeg hadde engelsk skriftlig og skulle ha munnlig naturfag, men jeg ble sykemeldt og tatt ut av skolen pga at tanten og søskenbarnet mitt døde i det tidsrommet.

Kommenterer du på andre blogger? Ja, jeg kommenterer andre blogger, og jeg skriver konkret kommentarer, jeg legger aldri igjen at de må kommentere min blogg for det er egentlig opp til eget ønske fra den bloggeren som får kommentar fra meg. 

Hvor jobber du? Resturang Fosnavåg Brygge som servitør.

Noe du vil forandre i livet ditt akkurat nå, og hvorfor?
Nei, det er ikke noe jeg vil forandre på livet mitt  akkurat nå , det er perfekt med småfeil. 

Den største forandring fra ungdomskolen til VGS? Leksemengden og timeplan

Kan du blogge om presentasjonsangst?
Ja, kommer til og lage eget innlegg om det , dette spørsmålet har jeg ventet lenge på!

Bruker du antrekkene dine om igjen? Eller er det engangs bruk? Bruker antrekkene mine om igjen og om igjen. 

Vil du melde deg på Paradise Hotel når du blir eldre?
Nei, det hadde virkelig ikke falt meg inn og melde meg på der. 

Når du skal bestille ting (klær, sminke, o.l) fra nettet, hvordan vet man AKKURAT hvilken størrelse, farge osv som passer deg? Det er et stort mysterium i seg selv, er ikke alltid at det passer perfekt, så av og til blir det bom kjøp og merker det heldigvis før jeg tar av lappen på plagget, så noen ganger blir det returnert, vis ikke så spør jeg søsteren min om hun liker det, og vis hun gjør det så får hun bruke plagget istede for meg. En utrolig fin ordning, når du har en søster med samme størrelse i klær som DEG!


Noe dere lurer på til neste ukens spørsmål? 

 

Ukens leserspørsmål #19

 • 09.05.2012 kl. 08:46

Har du god selvtillit? Ja, jeg mener iallefall det! Mye er takket være bloggen.

Hvilket år er du født? 1991.

Er foreldrene dine skilt? Nei, de er lykkelig gift.

Er du singel? Nei.

Retter du håret ofte? Nei, ikke så ofte. 

Har du hatt regulering? Ja, har nok det ( hele ungdomskolen + første halvåret av videregående) 

Hvor har du kjøpt den blå parkasen? Fikk den i julegave med mamma og pappa i 2011 , men den er fra cubus. 

Kan du filme med Canon EOS 550D? Ja, det kan jeg. 

Hva er din favoritt nettbutikk? Nelly.com!

Vet foreldrene dine at du blogger? Ja, det vet de (selvom de ikke leser den).

Kan du legge ut bilde av deg og søsteren din? Bildet er tatt i Juni 2009.

Godkjenner du lesere på facebook? Ja. 

Leser du innboksen din på blogg? Ja.

Hvor mange for i klassen din? 25 stk (verdens hærligste klasse) 

Hvilken nettside handler du mest på? Nelly.com

Hvordan betaler du når du handler hos nelly? Jeg betaler med faktura (14 dager betaling etter motatt vare) 

Liker du matte? Nei. 

Går du ofte uten sminke? Ja, det har iallefall blitt det.

Kan du vise oss klesskapet ditt? Gjør det i et annet innlegg.

Har du hytte? Nei.


Noe du lurer på til neste ukens leserspørsmål? 

Ukens Leserspørsmål #18

 • 02.05.2012 kl. 09:42

Kan du lage innlegg av romme ditt? Ja :-)

Hvordan fikk du så langt hår? Sparer, og klipper det ikke så ofte .. stusser litt når jeg er hos frisøren.

Hvor kjøper du klærne dine? Cubus, Nelly, HM og Bik Bok.

Hvor er skjorta i headeren din fra (den før russeheaderen)? Den er fra bik bok.

Hvilket kamera har du? Canon EOS 550D.

Hvor høy er du? 156.5 

Når har du bursdag? 06. Oktober.

Hvilken rettetang bruker du? knæsj rosa en fra expert (Vidalsassoon)

Når begynner du på skolen og slutter i ukedagene? Mandag, Torsdag og Fredag 0845 - 1400, Tirsdag 0845 - 1645, Onsdag 0845-1500.

Hvor mange søsken har du og hva heter de? Knut-Olav 19 år og Hanne Elisabeth 15 år.

Hva kostet speilrefleksen din? 5500 kroner.

Hvem tar bildene av deg? Søsteren min eller kamerastiv + fjernkontroll.

Hvor mange annmerkinger har du? Tror ikke at jeg har noen.

Når begynte du med sminke? Når jeg begynte i 9. klasse.

Bruker du veske eller skolesekk på skolen? Skolesekk.

Tjener du penger på bloggen? Nei, det gjør jeg ikke!

Hva heter du på twitter? gunnnis, ofc!

Har du instagram? Nei, men vurderer og skaffe meg!

Hvor gammel er du? 20.

Hvilken mobil har du? HTC.

Hvor kjøper du sminkeproduktene dine? Pernilles qlinikk i fosnavåg eller blivakker.no (om de har tilbud).

Leser du alle kommentarene dine? Ja, det gjør jeg :-)


Noe du lurer på til neste ukens leserspørsmål? 

Ukens leserspørsmål #17

 • 19.04.2012 kl. 22:24

Hva er din favoritt TV-serie? Gossip girl, pretty little liars, greys, hotel cæsar og CSI.

Hvordan størrelse har du i den vinrøde blusen fra BikBok? Den er i størrelse M (38/40)

Svarer du alltid på mail fra leserne? Ja, det gjør jeg .. selvom jeg kanskje ikke alltid er like rask.

Hvor mye kostet det for en middag på jobben din? Vis du lurer på for en 3 retters blir det rundt 500 kr og dette er også med drikke, velger du bare hovudretten + drikkevare (utenom vann) blir det rundt 300 kr.

Hva tror du at du gjør om fem år? Jeg tror kanskje jeg er ferdig på høgskolen og har evt. funnet meg en jobb jeg vil trives veldig godt i , som de fleste vet ønsker jeg og jobbe med barn og vil bli førskolelærer som kan jobbe både i barnehage og fra 1-4 klassen. Og rekner kanskje med at jeg har fått stiftet egen familie.

Dekker BareMinerals foundation(?) ja, jeg syns den dekker veldig bra, dere som leser bloggen min ser det på bildene jeg legger ut av meg selv her på bloggen.

Har du noen gang vært i London? nei, har ikke! Men jeg har veldig lyst.

Hvordan har du hatt det i dag? Jeg har hatt det utrolig bra i dag, og takk som spør.. Så utrolig koselig at leserne mine spør hvordan jeg har, blir alltid like rørt!


Noe du lurer på til neste ukens leserspørsmål? :-)

ukens leserspørsmål #16

 • 10.04.2012 kl. 10:05

Tjener du penger på bloggen? Nei, det gjør jeg ikke!

Når har du bursdag? 06. Oktober

Favoritt butikk? Bik Bok og HM.

Er du lett og bli kjent med? Ja, jeg vil jo si det!

Har du vært i Bergen før? Jepp, har lyst tilbake igjen.

Har du vært i Trondheim før? Ja, jeg har vært der 2 ganger!

Går du ofte uten sminke? Det har blitt mye i det siste, men det er pga det kalde været som vi har her på sunnmøre.

Hvor skal du til sommeren? Det vet jeg ikke enda!

Er du fornøyd med utseende ditt? Ja, jeg er veldig fornøyd.

Liker du dialekten din? Den er fin,  men jeg er typen som legger fort om når jeg snakker med andre.

Er du flink på skolen? Du spør på den dårligeste tiden av året , jeg er veldig skoleleii .. orker ikke tanken på skole egentlig!

Er du russ i år? vet du har vært sort russ tidligere. Ja, jeg er russ i år, men denne gangen er jeg rød russ.

Er du fornøyd med romme ditt? Ja, jeg elsker rommet mitt ..


Lurer du på noe til neste ukens leserspørsmål?

ukens leserspørsmål #15

 • 03.04.2012 kl. 13:32

Hvem tar outfit bildene dine? Lillesøster eller selvutløser + stativ.

Vil du ha macbook air eller macbook pro? Macbook pro

Hvor har du kjøpt selvutløseren din? NetonNet

Favoritt serier? The secret life of american teenager, gossip girl, medium, vampire diares, ++

Elsker du og blogge? Ja, det gjør jeg!

Retter du håret ditt? Ja , noen ganger.

Er du stolt over å være sunnmøring? Ja, det er jo ikke så ille.

Hvor mange land har du vært i? Skal vi se .. Tyskland, Polen, Sverige og Shetland.

Ser du mye på tv? Jepp, jeg gjør dessverre det.

Syns du bloggen din har forandret deg? Ja, den har gjort meg sterkere til sinns.

Farget håret ditt før? Ja, utrolig mange ganger!

Kan du vise romme ditt? Det ligger to videoer av romme mitt ute på bloggen alt, skal jeg lage en tredje?

Hvor høy er du? 156.5

Hvor redigerer du bildene dine? Picasa og Photofiltre.

Har du noen små søsken? Ja, en lillesøster på 15 og en lillebror på 19.

Når ble bloggen laget? Februar 2009.

Hvor har du kjøpt conversene dine? Etter flere returer .. ble de kjøpt i Ulsteinvik på skoringen.

Har du hatt regulering? Ja, det har jeg!

Hvilket kamera bruker du? Canon Eos 550D.

Hvor får du inspirasjon til romme ditt fra? Den kommer ut av det blå + jeg blir inspirert av vintage.

Har du guttevenner? Nei, vil ikke si det.

Har du kysset før? Ja.

Shopper du mye? Det kommer ann på. Har noen perioder jeg shopper mye og andre lite.

Hvor kjøper du de fleste kjolene dine fra? Nelly.com

Er du glad i å stå på ski? Nei, jeg er ikke det! Sist jeg sto på ski havna jeg i en sykebil.

Har du kjøpt speilrefleksen din selv? Jepp!

Bruker du extensions? Ikke nå, men har gjort det tidligere!

Hvilket år ble du født? 1991.

Hva er det meste med og blogge syns du? Det er mye forskjellig. Elsker å lese alle kommentarene deres og skrive - så det blir dannet minner om tiden, for jeg kommer jo selv til og lese tilbake alt dette som jeg har skrevet nå de årene med blogg - når jeg blir eldre, å se tilbake på hva jeg skrev i 2009, spennende!

Hva er ditt forhold til røyk og snus? jeg har ikke noe imot folk som gjør det, men jeg har ikke planer om å starte selv.

Hvem var du sammen med i slutten av mars? Denne herligheten her! ♥
Er det noe du lurer på til neste ukens leserspørsmål?

Ukens Leserspørsmål #14

 • 27.03.2012 kl. 18:29

Hva ville du gjort om noen ringte deg med skjult nummer? Jeg hadde ikke tatt telefonen.

Har du et tips til frokost før skolen? Er matlei og årker ikke spise frokost.

Kan du snakke flytende bokmål eller trøndersk? Ja, kan snakke bokmål - for dere som såg videoen hvor jeg snakket bokmål så vet dere det! Trøndersk? Hmm ... skeptisk der altså.

Hva har skjedd med stilen din? Du er så vågal og tørr å ta sjanser.  Jeg har bare forandret meg, og bryr meg svært lite i negative kommentarer, jeg elsker stilen min og jeg går i det jeg har lyst til og gå i. 

Hva heter skriften på headeren din? Learning curve.

Hvilke størrelse bruker du på bildene dine? 700xp

Bruker du å overnatte hos venninner? Ja, jeg overnatter ... men det er lenge siden nå!

Når begynte du med sminke? Jeg begynte i 9ende klassen. 

Hvilke størrelse bruker du i klær? Jeg bruker M i topper og M i bukser.

Kan du lage "en dag i gunnnis sitt liv" - video?  Ja, hvorfor ikke ... det hadde vært spennende!

Kan du lage "hva er i vesken min" - video? Ja, det kan jeg gjøre!

Er det lenge siden du kjøpte den "vinrøde" blusen? Jeg kjøpte den i august 2011 (like før skolestart).

Hva syns du om Molde? Molde er en utrolig fin by, jeg har sovet på hotell der en gang og håper det blir flere.

Hvilke program bruker du for å lage kollasjer? Picasa.

Hvor mye tid bruker du på lekser? Jeg bruker mye tid på lekser .. 

Er det vanskelig å passe inn i Fosnavåg, altså finne seg venner eller er det en "liten by" som alle tar vare på alle?  Når jeg skulle begynne på ungdomskolen så trodde jeg det var vanskelig og "passe inn" siden jeg kom fra Kvalsvika, Nerlandsøy rett uten for Fosnavåg, men det var ikke så vanskelig og det har faktisk blitt mye lettere med årene som har gått, alle som bor i Fosnavågen er utrolig koselige mennesker og jeg føler meg egentlig mer som en jente fra selve "byen" enn ei jente fra "lande" til tider.

Jeg har sett mye på gossip girl og secret life of american teenager, og legger merke til at du også gjør det, har du sett alle sesongene? hvor mange ganger? Jeg har sett store deler av sesongene som har kommet ut på dvd, og følger en del med på gossip girl og secret life of american teenager, når jeg har tid og ikke jobber de dagene, men jeg ser da heller igjen episodene på internett, har noen sider som jeg har fått med naboen min for noen uker siden så jeg må tilstå at jeg surfer en del i friminuttene på nettsidene for og finne episoder jeg ikke har fått sett.

Hvor ofte bruker du neglelakk?  Jeg bruker egentlig mer neglelakk om sommeren, om vinteren er det så kaldt at og jeg bare pakker inne hendene når det er vinter. Men jeg gleder meg veldig til og bruke neglelakk fremover, elsker forresten de fra HM.

Hvordan sminker du deg, og hva bruker du? Jeg bruker produkter fra Bare Minerals, og jeg sminker meg naturlig, kommer selvfølgelig ann på hvor jeg skal .. skal jeg kanskje ut med venner så har jeg kanskje på litt øyeskygge, men ikke så mye .. liker og sminke meg naturlig. 

Merker stilen din blir finere, hva gjør du for å få en så fin stil?  Jeg gjør egentlig ingenting, den bare blir slik for at jeg kanskje kjøper andre klær enn hva jeg gjorde tidligere, er også mye mer intressert i mote nå enn hva jeg var, selvom det alltid er like koselig og hoppe ned i joggebuksa når jeg kommer hjem fra skolen. 

Hvordan har du det akkurat nå? Jeg har det utrolig bra, tusen takk til deg som spurte! 

Hva er ditt favoritt antrekk fra februar/mars? 

Er det noe mer dere lurer på til neste ukens leserspørsmål? Dere kan spør om hva det måtte være!

Ukens Leserspørsmål #13

 • 20.03.2012 kl. 21:43

Kan du ha gjestebloggere? Ja, kan da prøve på det .. noe som melder seg frivillig? hehe.

Er du aldri med Frida mer? Joda, jeg er med frida, men det er mest på korøvinger .. som jeg har sagt tidligere, vi går på forskjellige skoler og har forskjellige vennekretser, men vi har fremdeles like god kontakt med henne som jeg alltid har hatt.

Kan du skrive litt om hvordan det er og gå allmenn påbygging og hva du gikk før du startet der?

Leser du alle kommentarene dine? ja, jeg leser alle som jeg får inn .. men jeg er ikke like flink til å svare på alle sammen , men det skal jeg bli bedre på! Dere gjør hverdagene lysere med og gi meg så positive kommentarer.

Hvem av disse toppbloggerne liker du best; tcmn eller sophieelise? Sophieelise.

Er det lenge siden du har kjøpt deg noe? hehe .. nei, sist uke? :-)

Hvor mange hull har du i ørene? Jeg har fem 3+2 :-)

Hvorfor farger du håret ditt så mye? jeg farger det "mye" for jeg er fornøyd med å skifte hårfarge, men det har kanskje noe med miljøet jeg lever i? :-)

Har du forandret deg siden du startet og blogge for 3 år siden?  Ja, jeg har forandret meg utrolig mye fra det første bloggbilde til dagens bloggbilde. 

Har du mistet kontakten med Melissa? Nei, jeg har ikke mistet kontakt med Melissa, vi bor bare på forskjellige plasser, går på skole og jobber og har andre hverdagsliv. Men vi har kontakt over msn / facebook og av og til når vi møtes for og gå runden rundt bygda.

Noen tips mot å være skolelei?

Hvilken hårkur bruker du? Bruker en fra biosilk, men vurderer og bytte, har dere noen forslag om hårkur for farget hår?

Kan du snakke flytende filipinsk? Hvis ikke hva slags ord kan du? Flytende, så flink er jeg ikke! Men jeg kan noen enkelte ord, selvfølgelig vet jeg ikke om de ordene betyr noe men det var onkelen min som lærte meg dem en dag. Så om du er fra filipinene så kanskje du kan rette på meg om jeg har noen ord feil :-) 

Kan du legge ut bilder fra da du var liten? Ja, det kan jeg :-)

Har du ipod? Ja, har ipod touch 4.

Hvilket kamera har du? Jeg har Canon Eos 550D.

Har du flere søstre? Du er så SØT! Jeg har en lillesøster og en lillebror, så har bare en lillesøster.

Noe dere lurer på til neste Tirsdag?

ukens leserspørsmål #12

 • 13.03.2012 kl. 19:15

Handler du ofte på nelly.com? Ja, litt for ofte! Men de har så mange nydlige kjoler.

Hvilke butikker har du mest klær fra?  Cubus

Liker du Nespresso eller starbucks? Har ikke smakt. Men liker veldig godt kaffe mocca og kaffe latte :-)

Har du mange lesere på bloggen? Ja, har jo en del .. men sier ikke NEI til flere.

Hvilken tv-reklame liker du best? Når hun dama gifter seg med George Clooney i fylla :-)

Hva er favoritt pålegget ditt? kokt skinke og fiskepudding.

Har du ofte "lættis" uten grunn? Ja, litt for ofte.

Røyker du? Nei, har heller ikke tenkt og begynne!

Bruker du leppestift? Nei.

Bruker du lipgloss eller lepsyl? bruker eos lipbalm.

Hvilken sang nynner du på ofte? Nynner ikke på noen sanger, synger heller!

Hvorfor begynte du og blogge? Først så var det for at det var en hobby som alle først drev med, men så ble det til at jeg ble for glad i blogging .. og ble tilslutt bloggavhengig. Så det er på en måte som og skrive en dagbok, selvfølgelig er den ikke like privat som en dagbok, men det er mye gøyere og skrive blogg, dokumentere deler av livet mitt og få kontakt med andre blogger.

Hva er din plan for fremtiden? Få meg en utdanning, få meg jobb og stifte familie :-)

Har du hytte? Nei.

Har du båt? Nei, men pappa har båt.

Hvilken årstid er best? Sommeren og vinteren!

Hvor mange biler har dere? 3 .. (to av bilene er foreldrene mine sine og den tredje er broren min sin)

Hva er din favoritt katterase? Norsk Huskatt!Hvem likte du av gutter i 8. klasse?
Ingen.

noe du lurer på til neste "ukens leserspørsmål"? 

ukens leserspørsmål #11

 • 06.03.2012 kl. 18:54

Hvem er du vennegjengen (høylytt,glade, klovnen, humørsprederen, osv)? Den stille og glade.

Hva er din største frykt? Maur og Edderkopper.

Hva syns du om gutter med langt hår? Det er fint , men det er ikke alle som passer det.

Er du pappas eller mammas jente? Jeg er nok både mamma og pappas jente.

Favoritt bloggen din? herHvordan tv har du?
Jeg har en som heter Thomson.

Hvilke steder har du reist på ferie til? Nordkapp i Finnmark, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Sverige, osv.

Hvilke språk kan du? Norsk, Engelsk og Filipinsk.

Feiret du nyttårsaften hjemme i 2011? Både hjemme og med andre som betyr mye for meg!

Når har moren din bursdag? 25. September

Når har faren din bursdag? 21. April

Hva heter søskene dine? Knut Olav og Hanne Elisabeth

Når ble huset ditt bygd? I 1989 .. og var ferdig i 1991.

Når sluttet du å tro på julenissen? Det er 7 år siden jeg sluttet og tro på julenissen, og det er sikkert en kjempe rar grunn, men det er bare sannheten .... Det var det eneste året en mannelig person ikke var julenisse, når damen som bestemte seg for og være julenisse det året dukker opp i høyhælte sko, dongribukse og pipe stemme så sluttet jeg og tro på julenissen. 

Hvor gammel var du da? 13 år gammel.

Hvem pleier å være nisse hos dere nå? Ingen.

 

Noe du lurer på til neste uke's leserspørsmål ?

ukens leserspørsmål #10

 • 29.02.2012 kl. 21:40

Har du falt på isen noen gang? Ja, hvem har vel ikke det når de har stått på skøyter?

Har du isbadet før? Nei.

Hva er ditt favoritt antrekk? Har du noen gang hatt en cowboy hatt?
 Ja, hadde en rosa en gang .. jeg og en venninne kjøpte på en messe!

Hvor bor du? Herøy kommune, Møre og Romsdal.

Er det mye trær der? Huset mitt er omringet av trær som pappa har plantet, og vi bor rett under en skog (nesten).

Føler du deg godt hjemme der? Ja, det er jo hjemme mitt .. her har jeg bodd i snart 21 år.

Har du vært på ungdomsfest? Nei, aldri!

Har du søsken? Kan vi se bilde? Ja, har en lillebror og ei lillesøster. (meg i sort)Har dere mange raketter på nyttårsaften? Vi har ikke så veldig mye, eller vi har jo en del! 

Hvilken tv-serie beskriver deg best? hmmm ... det var vanskelig og beskrive meg selv gjennom en tv-serie.

Hva liker du å se på tv? Jeg liker og se veldig mye, men favoritten er vel og falle på disney channel ... 

Hva hadde du gjort uten facebook.com?  Hadde virkelig ikke overlevd, haha! Neida .. har jo bloggen :-)

Er du like sjenert som søsteren din? Ikke nå lengre, takket være jobben på bryggen.

Lager du ofte middag selv? Egentlig ikke, siden mamma alltid (nesten) er hjemme når jeg kommer fra skolen.

Har du tenkt og kjøpe deg ny bil snart? Nei, jeg elsker den lille gule bilen min.

Hvor høy er du? 156.5 , broren min er høyere enn meg og Hanne .. Jeg og Hanne har nesten lik høyde, tror hun er høyere.

Skal du aldri begynne å smake alkohol? Sånn som når du er i selskap og slikt? Kanskje, en vakker dag!

Gleder du deg til å flytte på hybel til høsten? Vis det blir å flytte på hybel, vet ikke helt .. er jo ganske nytt for meg.

Hvilken pc har du? Jeg har en fra compaq.

Hvilke mobil har du? Har en fra HTC.

Hva het kosebamsen din? Jeg hadde en kosebamse som het max mekker (max mekker fra sesam stasjon)

Er du bortskjemt? Kan vel kanskje si at jeg er "litt" bortskjemt.ukens leserspørsmål #9

 • 21.02.2012 kl. 19:15

Har du barn? Nei, ikke enda!

Hvilken måned i året er best? Juni, Juli, August.

Når har du bursdag? 06. Oktober (midt i høstferien)

Hva slags sminke bruker du? Bruker sminke fra Bare Minerals.

Liker du max faxtor? Jeg var fast bruker før jeg fikk allergi mot sminke, så ja!

Hva fikk du i julegave i 2011? dvd spiller, klær, parfyme, pynteting, dvd , gavekort og penger

Fikk du det du ønsket deg? JA

Hva er din favorittmat? akkurat nå er kylling og laks store favoritter.

Spiser du ofte på MC'Donalds? Svært sjeldent.

Hva spiser du når du er på MC'Donalds? Happy Meal.

Hva slags klær bruker du? Bruker det som jeg føler for og gå i. 

Kan du vise favoritt antrekkene dine?  Kan gjøre det i et eget innlegg :-)

Hvilken farge er din naturlige hårfarge? Der er min naturlige hårfarge.Har du noen gang bleket håret ditt?
 Ja, jeg gjorde det når jeg nå gikk fra sort til rødt.

Liker du å farge det permanent? Ja, fargen blir mye bedre.

Hvilken hårfarge har du nå? fargen har blitt litt mørkere .. 


noen dere lurer på til neste dagens leserspørsmål?

ukens leserspørsmål #8

 • 14.02.2012 kl. 17:08

Hvordan får du tid til å blogge i hverdagen når du har skole og mye lekser + og være sosial? 
Jeg lager meg tid, selvom jeg både går skole og har litt lekser så får jeg dagene med blogging til å gå fremover. Dessuten så har du noen ganger hvor jeg må ta pause fra leksene, og det hjelper god del på konsentrasjonene selvom jeg ikke skriver hver eneste dag at jeg sitter med lekser, så gjør jeg det for å lære ikke bare for at det er lekser på planen.  

Hvordan får du selvtillit nok til å kjøre din egen stil? Din er så kul! Jeg elsker og være unormal, så det passer perfekt å gå i det jeg vil gå i , jeg bryr meg ikke om folk syns stilen min er rar .. jeg liker det og det er det som teller.

Er du fornøyd med ditt eget utseende? Ja, jeg er svært fornøyd.

Hvor ofte trener du i uka? trener veldig lite, men teller 2 timer i uka (gymtimen)

Jobber du? Hvis ja; hvor? Resturang Fosnavåg Brygge.

Hva er ditt forhold til musikk? Elsker musikk!

Har du noen gang vært i stavanger? Har kjørt gjennom, men ikke stoppet!

Når du poster dagens outfit, er det de klærne du har gått med på skolen den dagen? Ja, det er alltid klær jeg har gått med på skolen.

Hvordan har du råd til alt du kjøper? Jeg jobber. 

Hvor får du kles- og blogginspirasjon fra? Folk på gata, blogger som jeg leser og meg selv.

Hvilke blogger leser du? tcmn, sophieelise, annais, fannyba, martheborg og keths.

Favoritt butikker? Bik Bok, Gina Tricot, Cubus, Glitter og Nelly.

ukens leserspørsmål #7

 • 07.02.2012 kl. 17:03

Hvor lenge har du blogget? Siden Februar 2009 på denne bloggen. I morgen er det 3 år med bloggen!

Ser du ned på mennesker som ikke har stil, og blikk de gir deg i byen? Nei, det gjør jeg ikke.

Er du deg selv 100% på bloggen din? Ja, jeg er meg selv 100%, men det er mye jeg ikke forteller her på bloggen.

Hva er ditt forhold til røyk, snus og drikke? Jeg har ikke noe imot ,men jeg røyker , snuser eller drikker ikke.

Er du flink til å spise sunt? Når jeg først går inn for det så, men jeg kan skli veldig fort fra igjen.

Hvem tar bildene av deg som du har på bloggen? Lillesøsteren min eller kamerastivet mitt.

Hvilke skostørrelse bruker du? 40-41.

Når fikk du ditt første kyss? Når jeg var 16.

Har du dyr? Nei, ikke nå lengre. Men hadde verdens fineste pus : Favoritt nettbutikk? Nelly.com

Favoritt sko? converesNoe du lurer på til neste leserspørsmål?

ukens leserspørsmål #6

 • 01.02.2012 kl. 11:13

Hva er din største drøm? Få utdanningen jeg alltid har ønsket meg og stifte egen familie.

Hva liker du aller best med julen? Og være sammen med familien og de jeg er glad i. 

Hva drømte du om å bli når du var liten? Som de fleste jentene drømte jeg om å bli prinsesse.

Tar du mye solarium/selvbruning? Tar ikke så veldig mye sol, men jeg bruker ikke selvbruning.

Hvilke blogg leser du? tcmn, sophieelise, fannyba, annais, martheborg og keths.

tcmn vs. annais? om jeg må velge ... ANNAIS.

Hvilket kamera har du? Olympus E510i.

Kunne du blitt venn med en tilfeldig leser av bloggen din? Ja, hvorfor ikke?

Hvor mange lesere har du ca. hver dag? mellom 300-500 , kommer ann på innlegg.

Yndlingsbutikk? Bik Bok.

Favorittpotetgull? Salt og Pepper.

Har du noen uvaner? Ja, hvem har vel ikke det?

Har du bodd i Herøy hele livet ditt? Ja, det har jeg gjort.

Når har du bursdag? 06. Oktober 

Har du røykt før? Nei.

Har du drukket før? Nei.

Liker du fotball, håndball eller noe annet? Liker volleyball

Hvor mange ganger i uken trener du? Trener svært lite.

Er du glad i å svømme? elsker og svømme.

NOE DU LURER PÅ TIL NESTE "UKENS LESERSPØRSMÅL"? 

ukens leserspørsmål #5

 • 25.01.2012 kl. 15:43

Tjener du dine egne penger? Ja.

Har du jobb? Ja.

Kan du gå uten sminke på skolen? Ja.

Hvilken venninne er du mest tullete med? Den som jeg er tullete med er Frida.

Kan du prøve å ha dagens klàdsel og videoblogg litt oftere? Ja, skal prøve og ha det mer.

Farger du håret ditt? Ja.

Er du adoptert? Nei.

Er GinaTricot i Fosnavåg? Nei, men vi får cubus i slutten av februar.

Napper du øyebrynene dine? Ja, men jeg gjør det ikke selv ... gjør det hos Pernilles Kliniq.

Hvilket kamera bruker du? Olympus E510i.

Bruker du extensions? Nei, ikke nå lengre.

Hvorfor sluttet du å bruke løshåret ditt? Var det pga dokumentaren om India? Jeg sluttet og bruke løshåret mitt for jeg farget håret mitt lysere og jeg har ikke tenkt og skaffe meg løshår med det første for jeg føler jeg har sopass langt hår at jeg ikke trenger løshår. For dere som også lurer, så ga jeg bort løshåret mitt til ei jente som går i Koret.

Hvor er skoene dine fra? (de høye sorte) De er fra Nelly.Bor du i Fosnavåg, eller hvor langt fra byen bor du? Nei, jeg bor ikke i selve Fosnavåg. Jeg bor i Kvalsvika, som ligger ca. 15-20 minutter unna med bil eller scooter. 

Liker du twilight? Elsker twilight.

Hvor jobber du? Resturang Fosnavåg Brygge som servitør.

Har du noen gang tenkt å flytte fra hjemstedet? Ja, det tenker jeg ofte på hvor jeg vil bo etter ferdig med utdanning.

Noe dere lurer på til neste "ukens leserspørsmål"? 

ukens leserspørsmål #4

 • 17.01.2012 kl. 16:55

Når begynte du med sminke? 8.klassen!

Er det mange i klassen din som vet om bloggen din og leser den? Jeg vet at de fleste jentene i klassen vet om bloggen, siden mange av dem var med i julekalenderen i desember 2011, men jeg vet ikke om de leser den daglig.

Hvor kjøpte du den blå parkas jakken som du hadde på deg på et bilde du hadde på bloggen tidligere?


Den er kjøpt cubus, fikk den av mamma og pappa i julegave 2011. 

Hvor mange venner har du på bloggen? 600 stk.

Hvor mange sidevisninger har du på bloggen hverdag? Det kommer ann på hvor mye jeg blogger i løpet av en dag, men burde vel blogge (minium) 5 innlegg daglig! Har mellom 100-400 stk.

Kjenner du Helensævik, blogger fra Fosnavåg? Jeg vet hvem hun, for jeg bruker og handle på butikken hun jobber på, utrolig snill og koselig dame. Så hadde faktisk ikke hatt noe i mot og bli bedre kjent med henne siden vi er fra samme "by". Jeg har også snakket litt med henne.

Hvor er den rosa rettetangen din fra? vil du anbefale den? Den er fra Expert, og ja jeg anbefaler den virkelig. Men jeg vet ikke om de selger den lengre på butikken.

Hvor mange skopar har du? 15 skopar.

Hvor mye penger bruker du på mat i uken? litt for mye, det meste går til mat som blir kjøpt i kantina.

Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene dine? Bruker photofiltre og Picasa 3

Kan du lage et innlegg med sanger du liker akkurat nå? Ja, det kan jeg gjøre for dere.

Hvor mye koster earcuffen og må man ha hull i øverste øre for å bruke den? Den kostet 49.50, og nei, du må ikke ha hull øverst i øret for å bruke de som du får kjøpt hos glitterHvilken foundation bruker du? Jeg bruker foundation fra BareMinerals. 

Har du og Frida ett forhold der dere kan snakke om alt? Ja, vi kan snakke om det meste når vi først snakker sammen.

Savarer du på alle spørsmålene du får inn i ukens leserspørsmål? Ja, det gjør jeg.

 

hva syns dere om spørsmålene?

ukens leserspørsmål #3

 • 10.01.2012 kl. 20:49

Kan du lage et innlegg om hvordan du kombinerer plagg? siden du har sykt fin stil! Ja, det kan jeg gjøre.

Hvilken mobiltelefon har du? Jeg har HTC.

Har du koseklær i klesskapet ditt? Ja, jeg har noen kosedresser - rosa, blå og hvit.

Hva syns du om tcmn og sophieelise? De virker som helt ok jenter, som blogger sykt bra. Leser bloggen til sophieelise hver eneste dag og jeg syns virkelig ikke noe galt om noe av jentene, og de fortjener og ligge på topplisten. 

Er det kleint når noen i familien din tar outfitbilder for deg? Nei, ikke det hele tatt .. 

Har du kallenavn på venninnen din Frida? Lille frosk eller bare Snuppa/Søta.

Leser du blogger til de på topplisten? Ja, jeg er iallefall innom tcmn, sophieelise, fannyba, annais og martheborg.

Hvem er dine bestevenner? Helene er min bestevenninne, så har vi selvfølgelig Frida og Kornelija.

Når har du bursdag? 06. Oktober

Kan du vise huset ditt inne og ute? Nei, jeg kommer ikke til og gjøre det. De andre må jo få ha sitt privatliv.

Har du noen tips til hvordan man kan bli like flink å blogge som deg? Kan komme med tips i et innlegg.

Hvor mange feil hadde du på teoriprøven for bil? Jeg hadde 2 feil.

Godtar du alle venneforespørslene på Facebook? Ja, jeg godtar alle sammen.

Liker du å gå med høyhæler? Ja, jeg liker det .. litt for mye .. elsker SKO!

Du vet den personlige avtaleboken som du har designet, hvor er den kjøpt? tryckdig.se

Hvor mange hull har du i ørene? Hvor tok du dem? Hva kostet det? Jeg har 5 hull i ørene, 3 på venstre å 2 på høgre.

Hvor høy er du? 156.5  (sist jeg sjekket)

Hva syns du om jenter med rødt hår? Jeg syns det er utrolig tøft og ikke minst stilig.

Hvem ser du opp til? Mamma.

Hva gjør du på fritiden? Jeg sitter på pcen og blogger, er ute og tar litt bilder når jeg føler for det, og jeg gjør mye lekser. Jobber en god del på jobben og jeg slapper for det meste av, er på korøvinger på mandager når jeg ikke har prøver eller innleveringer.

ukens leserspørsmål #2

 • 03.01.2012 kl. 11:20

Hvor mye kostet den sorte blazeren din fra HM? Den kostet 199kr , ble kjøpt sommeren 2011.Har dere Gina Tricot eller Bikbok der du bor? Nei, nærmeste plass med GT og BikBok er Amfi Moa i Ålesund.

Hvor får du penger i fra, i og med at du shopper en del? Jeg har egen jobb.

Hvilken parfyme bruker du? Bruker mange! Akkurat nå er det Twilight.Hvor lang tid på morningen bruker du på å finne klær? Kan være alt fra 5 til 15 minutter, om jeg ikke gjør det på kvelden.

Hva heter kjøpesenteret i din hjemby? Fosnavåg Brygge og Holmsild Brygge.

Den leopardmønstrede kjolen din, hvor er den fra? Den er fra illusion, men vet ikke om de selger dem lengre.

Når fikk du lappen? 22. Februar 2010.

Favorittmaten din? Kylling med ris og salat.

Hvilket program bruker du for å redigere videoene dine? Windows Movie Maker.

Hva er ditt beste sommerminne? Når jeg var i Kristiansand, Bergen, Stavanger og Lom og fikk møte mange av vennene mine + fikk være med familien min. Turen var ekstremt hærlig, det og komme seg bort var et stort pluss. Det var sommer 2010.Hvor er det du kjøper klærne dine? Cubus, Bik Bok og Gina Tricot.

Hvorfor er aldri Frida på bloggen mer? Vi er ikke så veldig mye sammen på fritiden, for begge har egne liv og går også på forskjellige skoler, vi er sammen når vi er på korøving på mandager, og er sammen når vi jobber sammen en sjelden gang. Men kanskje Frida dukker opp på bloggen en eller annen dag nå i 2012.

Ukens leserspørsmål #1

 • 27.12.2011 kl. 14:31

Tar du blogging på alvor? Bloggingen min tas meget på alvor.

Når startet du og blogge? Februar 2009, på denne bloggen.

Hvordan er blogglivet ditt? Det er akkurat slik det alltid har vært. 

Hvilke hårkur bruker du til håret ditt? Akkurat nå, bruker jeg en fra bioslik.

Kan du fortelle om linjen "allmenn påbygging"? Linja er ikke noe spesiell linje, det er noe alle som vil gå går for og få generell studiekompetanse til og gå høgskole for og få større utdanning. Det er selvfølgelig et år du må være skikkelig konsentrert om hva du skal gjøre og kunne gjøre, for og faktisk klare dette skoleåret. Hard jobbing er spesielt VIKTIG!

Kan du lage sminkevideo? Ja, det kan jeg gjøre for dere.

Kan du ha videoblogg, om der hvor du kan fortelle om deg selv? Ja, det kan jeg også gjøre.

Kan du ta bilde av rommet ditt og skapet ditt? Ja, det kan jeg gjøre.

Hvem tar bildene dine? Lillesøsteren min.

Hvilke videocamera bruker du, hvor er det kjøpt og hva kostet det? 

Kjenner du ei som heter Frida? Ja, hun er en veldig god venninne av meg + vi jobber sammen. 

Har du vært i Molde? Ja, jeg var der ei helg sammen med familien, men det er veldig lenge siden. Vi overnattet på et hotell som jeg ikke husker navnet på, men for en utrolig nydelig by Molde er. 

Hva bruker folk og kalle deg ? Gunn , Gunn Kristin eller gunnnis? Det er faktisk veldig forskjellig, de som ikke kjenner meg annen en bak bloggen .. kaller meg gunnnis, men venninner de kaller meg jo Gunn, hele navnet mitt derimot er bare mamma eller pappa som bruker vis jeg ikke hører når de først roper navnet mitt. 

Kan du vise rommet ditt på videoblogg? Ja, det kan jeg gjøre.

 

Hva syns dere om ukens leserspørsmål #1 ?

Ukens leserspørsmål

 • 25.12.2011 kl. 12:01

Tidligere prøvde jeg meg på noe som var dagens leserspørsmål, men det ble til slutt bare rot, så nå har jeg tenkt og ta opp igjen dette, men denne gangen har det fått nytt navn og skal få egen kategori på bloggen "ukens leserspørsmål". Genialt? Tittelen er sikkert brukt flere ganger, men jeg bare lar det stå til, og se om dette funker på her på bloggen!

Det er bare og sette i gang og spørre, for jeg svarer dere!

Leserspørsmål : Favoritt antrekkene dine?

 • 02.10.2011 kl. 23:19


Noen av mine favoritt antrekk, har du favoritt antrekk?


Leser spørsmål 24 August 2011

 • 24.08.2011 kl. 21:51

POSTET AV : MAGNUS
SPØRSMÅL : MANGE FORSKJELLIGE!

Hvor lenge har du blogget?
- siden februar 2009 på denne bloggen, men noen mnd på alle de andre bloggene jeg har hatt.

Har du peiling på aldersgruppen som leser bloggen din?
- Ja, jeg vet litt om aldersgruppen som leser min blogg. Det er alt mellom 13 - 30 :-)

Hvor lang tid bruker du på badet før skolen starter?
- Jeg bruker å stå opp halv 7, og står kanskje på badet i 15 eller 20 minutter ( kommer ann på hvor trøtt jeg er). 

Hvilke programmer bruker du for å lage de råååstilige headerene du har på bloggen (har lest en stund) ?
- Jeg bruker picasa 3 og photofiltre , begge programmene kan lastes ned fra google.

Er det mange butikker i Kvalsvika?
- Nei, dessverre! Ingen butikker, nærmeste butikk er 5 minutter unna med bil.  SPAR NERLANDSØY!

Hvor høy er du? 
- Jeg er 156.6 sist jeg sjekket ( jeg er lav, haha). 

Dagens leserspørsmål 22. August 2011

 • 22.08.2011 kl. 19:38

POSTET AV : THEA
SPØRSMÅL : HVA ER FAVORITT ANTREKKET DITT? 

Jeg har mange favoritt antrekk. Så her får dere noen smakebiter av favoritt antrekk. Favoritt antrekk eller antrekkene forandres.hvad tycker ni om svaret?

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no