hits

BRYLLUP: SAVE THE DATE

  • 09.02.2018 kl. 08:46

Bryllupsdatoen ble satt i fjor sommer, og familien og venner har fått "sett av datoen" kort for at de skal prøve å ikke legge andre planer på den store dagen vår som vi ønsker å feire sammen med dem. Jeg syns det er så fint at gjestene får et lite varsel, at det er noe spesielt som skal skje. Save the date kortene har jeg laget ved inspirasjon fra google og med hvilke stil jeg og samboeren liker godt, og siden begge er veldig glad i Minnie og Mikke Mus og generelt Walt Disney, var det ganske greit å kombinere dette i save the date kortene som vi sendte ut. Dessuten da blir kortene gjenspeilet i personligheten til brudeparet, veldig unikt og fint. 

HÅPER DERE FÅR EN FIN FREDAG! 

HJELP, VI GIFTER OSS!

  • 04.08.2017 kl. 14:02

Hvem skulle trodd det? At jeg skulle være så heldig at jeg ville finne mannen i mitt liv, og på denne datoen neste år sier vi JA til hverandre i kirken. Jeg skal ikke bare gifte meg med kjæresten min, men også min aller bestevenn. Vi har opplevd allerede så mye sammen på disse årene vi har vært sammen, og noen av de tingene vi har opplevd sammen er blant annet å kjøpe vår første leilighet, reist til utlandet og mye mer. Nå har vi allerede bestemt dato for vielse og bryllupsfest. 

Kjæresten min er den som gjør hjerte mitt helt, og uten han hadde jeg nok ikke vært 120% meg selv. Vi har omtrent et år igjen til den store dagen, men vi har fremdeles mye av bryllupsplanleggingen som enda ikke er i boks. Delvis er det viktigste i boks allerede som fotograf, lokale, kirke, forloverne til brud og brudgom - og vi har fremdeles mye mer som skal gjøres før vi er klare.

Det kommer til å bli et spennende år, og jeg håper dere setter pris på å få følge meg videre steg for steg under planleggingen. 

♥ JEG GLEDER MEG TIL Å LEVE RESTEN AV LIVET SAMMEN MED DEG ♥

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no