BOKTIPS TIL DEG

  • 14.03.2016 kl. 11:27

Heisann dere ♥ 5 bøker har tatt i bokhyllen hjemme på pikerommet hos mamma og pappa, og jeg gleder meg til jeg endelig har tid til å kunne sette meg ned å nyte en av disse fantastiske bøkene. Etter at jeg reiste til tyrkia med familien under sommerferien 2015, har jeg fått helt forkjærlighet på bøker som har en god handling. Jeg har plukket ut disse bøkene som jeg tenkte jeg skulle tipse dere i første omgang. Kanskje dette er noen bøker dere kunne tenke dere å lese også? 


Den du ikke var

Mange, mange ganger ville jeg fortelle deg sannheten, Eva. Det var alltid samme grunn til at jeg lot være... De har bare vært gift i åtte måneder da Jackson blir feid på havet av en brottsjø mens han står og fisker. Vitner ser at han blir tatt av de massive bølgene og forsvinner i havet. Tynget av sorg, bestemmer den unge enken seg for å oppsøke Jacksons familie i Tasmania, med håp om at de kan sørge sammen. Jacksons far og bror skjuler hans fortid, men etter hvert avsløres løgnene hennes ekteskap ble bygget på. Bit for bit legges puslespillet, som til sist viser et helt annet og mørkere bilde av ektemannen Eva trodde hun kjente. Hun kan ikke en gang være sikker på om han virkelig var den mannen hun ble forelsket i. Selv om hjertet er fylt av sorg og forvirring, vekkes følelsene hennes på nytt. Men vil hun noen gang klare å stole på andre - og på sine egen vurderingsevne? Og hvordan skal hun gi slipp på følelsene for den mannen som var hennes livs store kjærlighet. Historien er spunnet sammen av nydelige naturskildringer, levendegjorte karakterer og sterk atmosfære, og byr på en vakker historie og spenningsfylte vendinger. Den du ikke var er en gripende fortelling om hemmeligheter, svik og nye begynnelser!

 
Jeg glemte deg aldri

Lana og Kitty blir bestevenner bare 11 år gamle. De deler en felles skjebne - begge har mistet moren sin. Nå er de i midten av 20-årene og lei av brutte løfter, løgn og savn. Fulle av eventyrlyst forlater de rutinelivet i England og reiser ut på sitt livs drømmereise. Ved en tilfeldighet havner de om bord på den 50-fots store seilbåten «The Blue». Sammen med en gjeng eventyrere skal de seile fra Filippinene til New Zealand. Kitty og Lana har funnet sitt paradis og nyter magien om bord. Dagene er fulle av opplevelser på eksotiske øyer og netter med viltre fester under stjernene. Men et paradis kan mistes like brått som det blir funnet. Snart oppdager Lana og Kitty at flere bærer på sannheter de vil skjule - eller flykte fra. Når en av deres nye venner forsvinner til havs, etter en krangel med de andre på båten, tvinges mange mørke hemmeligheter opp og frem i lyset. Men sannheten er på vei mot havets bunn ...

 
Den dagen du kom tilbake 

Hva gjør du når kjæresten din forsvinner etter åtte fantastiske år - uten et ord? Flora tror hun lever i et perfekt forhold i en lykkelig hverdag. Men akkurat da Flora er klar for å stifte familie, forsvinner kjæresten Fin. Han etterlater ingen beskjed om hvor han har dratt eller hvorfor. Tilbake står en sjokkert og sønderknust Flora. Sakte, men sikkert finner Flora igjen meningen med tilværelsen og skaper et nytt liv. Savnet etter Fin ligger likevel langt der inne. Plutselig en dag, helt uten forvarsel, dukker han opp igjen. Han har forandret seg, sier han, og ønsker å få henne tilbake. Er det mulig å starte på nytt når all tillit er brutt? Eller vil det være et stort feilgrep? Flora må ta sitt livs vanskeligste valg.

 
Bringebærpiken

Cassie er midt i feiringen av sin tiårs bryllupsdag, og har huset fullt av gjester, da hun oppdager at mannen er utro. Og ikke bare det det viser seg at haner faren til den fire år gamle sønnen til hennes beste venninne. Sønderknust flykter hun fra en beskyttet tilværelse i det landlige Skottland. Kelly, Anough og Suzy, venninnene hennes fra skoledagene, bestemmer at Cassie skal bo hos dem etter tur, fire måneder hos hver i New York, Paris og London. Sakte men sikkert finner Cassie fotfeste i sin nye tilværelse, og skaper seg et liv fjernere og fjernere fra mannen som lovet henne evig kjærlighet. Bringebærpiken er en fengslende, romantisk og hjertevarm roman om vennskap og en ung kvinne på søken etter sine egne verdier, sine innerste ønsker og hvem hun egentlig er.

 
Jenta under oliventreet 

Overklassejenta Penelope leter etter spenning og en dypere mening med livet. Under en ferie i Athen hopper hun av og melder seg som frivillig i Røde Kors. Så bryter krigen ut. Denne storslagne historiske fortellingen bringer leseren til vakre Kreta under 2. verdenskrig. Penelope møter en brutalvirkelighet blant sårede soldater og skjulte fiender. Men hun opplever også varmen fra lokalbefolkningen, nye vennskap og en helt spesiell mann. 2005: Lois West og sønnen Alex insisterer på å ta gamletante Penelope med til Kreta for 60- årsmarkeringen av krigen. Kan den aldrende Penelope finne ny glede og livskraft ved å gå inn i fortidens lukkede rom? Kan hennes hemmelige historie inspirere unge Lois til å se seg selv og kjærligheten med nye øyne?

 


 

BØKER DU MÅ LESE

  • 08.08.2015 kl. 14:59

DU ELSKET ALLTID HAVET Av Lucy Clarke
Det er to grunner til at folk reiser. Enten leter de etter noe, eller så rømmer de fra noen. Mia gjør begge deler. Så blir hun funnet død.
Hva gjør du om du blir fortalt at din eneste søster, hun du trodde du kjente alle hemmelighetene til, har hun tatt sitt eget liv? Katie blir knust da lillesøsteren Mia blir funnet omkommet på Bali. Hun hoppet utfor en klippe, sier politiet. Men Katie nekter å tro det og starter sin egen etterforsking. Alt hun har igjen etter Mia, er dagboken fra risen hun var på de siste månedene hun levde. Side for side, land for land, nøster Katie opp i søsterens liv. Det hun oppdager, endrer alt!

SOMMERFUGLØYA Av Corina Bomann
Diana Wagenbachs ekteskap ligger i grus når hun plutselig må ta seg av sine kjære, engelske tantes dødsbo. Som en siste hilsen til Diana har tanten bedt henne kaste lys over en godt bevart familiehemmelighet. Diana følger sporene tanten har etterlatt henne i praktfulle Tremayne House, og oppdager hittil ukjente ting som sine forfedre. Sporene fra fortiden fører henne helt til Sri Lanka, til sommerfuglenes øy, og til et eksotisk landskap fullt av nye erfaringer og følelser. Der finner hun en bittersøt spådom som forandret familiens skjebne for alltid, en forbudt kjærlighet som aldri tok slutt, og sine egne skjebne.... 

  

SECRET Av L. Marie Adeline
Cassie er 35 år gammel og har ikke hatt kjæreste eller sex på fem år. Etter jobben går hun hjem, mater katten, ser en film, spiser, sover, går på jobb ... MEN en dag kommer hun i kontakt med et hemmelig selskap som hjelper kvinner til å virkeliggjøre sine seksuelle fantasier .... og Cassies liv blir aldri det samme igjen. 

SECRET BETROELSER Av L. Marie Adeline
Etter et smertefullt brudd med elskeren gjenopptar Cassie Robichaud arbeidet i det hemmelige selskapet S.E.C.R.E.T. - nå som veileder for selskapet nyeste medlem, Dauphine Mason. Dauphine ser medlemskapet i S.E.C.R.E.T. som en mulighet til å legge en vond fortid bak seg. Men da hennes heteste erotiske fantasier blir virkelige, innser både hun og Cassie at det de egentlig ønsker seg i livet ikke bare er sex, men ekte kjærlighet ... 


 


 

SOMMERENS BOKTIPS

  • 05.08.2015 kl. 14:17

ET HELT HALVT ÅR Av JoJo Moyes
Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid. 

 
 

DEN ENE PLUSS EN Av JoJo Moyes
Dette er en uventet kjærlighetshistorie. Med to fulle jobber og to barn gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. En dag møter hun Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil ha klare det, når fremtid hans er usikker? 

Fifty Shades trilogien

  • 23.07.2013 kl. 14:35

Fifty Shades trilogien - jeg har ikke ord! Fy søren denne forfatteren er flink til å gå rett på sak. Det du leser på baksiden av boken skjer allerede på første side, og når du tror boken ikke kan nå flere spenningspunkter så skjer det umulige som du kunne tenke deg. 
Hele hverdagen min har denne uken dreid seg om Christian Grey og hans elskerinne Anastasia. Jeg har vært nyforelsket, fnist som en tulling, skreket ut i gledeshyl og vært forvirret på en gang. Alt sammen med Fifty Shades boken trykket oppi ansiktet. Elsker serien!!

Fifty shades trilogien handler ikke om blomster og fred. Fifty shades er noen ekstreme bøker. Det er veldig mye erotikk og ikke bare på den romantiske måten. Man får hver eneste vanvittige scene beskrevet i detalj, men det var på ingen måte det som gjorde bøkene så fantastiske. Ved siden av all galskapen så er dette de mest romantiske bøkene jeg noen sinne har lest. Her snakker vi romantikk på et nytt nivå. Verdens mest uskyldige jente møter verdens mest sexye, rike, og erfarne mann tilsynelatende uten følelser og muligheten til å kunne elske noen. Det dristige forholdet deres basert på en kontrakt og en underskrift for taushetsplikt, beveger seg sakte men sikkert i den mest romantiske retningen du bare kunne drømme om. Sannheten er at du vil bli HEKTA og FORELSKET!

Jeg derimot er helt forelsket i serien, når jeg først starter å lese - såå klarer jeg ikke stoppe og må bare lese ferdig alle bøkene. Og jeg gleder meg virkelig til BOK NR. 1 kommer på film. Har flere hørt at den kommer på film? Gleder meg som et barn! Hva med deg???? 

Fotballfruens dagbok

  • 22.01.2013 kl. 20:27

Har ønsket meg denne kjempelenge, så det ble jeg utrolig glad for. Boken inneholder massevis av gode oppskrifter på både middag og dessert, trening og mote. Gleder meg til å sette meg ned å lese den - når jeg ikke har lekser , innlevering å prøver å lese til!Har du fotballfruens dagbok? Har du lest den? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no