SERIETIPS: ARROW

 • 24.09.2017 kl. 09:43

For de fleste betyr vel søndag avslapping og full hjemmedag enten med kjæreste, familie eller alene. Denne søndagen tenkte jeg å tipse dere om en serie som jeg har blitt litt hekta på den siste tiden. Så hvorfor ikke starte denne søndagen med en ny serie? Det hadde jeg gjort - og spesielt med denne serien.

Oliver Queen virker kanskje som en helt vanlig Multimilliardær men etter å ha vært fanget på en øde øy i fem år som følge av en båtulykken han var med i - der han var den eneste overlevende. Faren og elskerinnen til Oliver Queen er blant de døde. Rett før faren døde, ba han Oliver om å rette opp alle feilene han gjorde i forretningslivet, og bringe rettferdighet til hjembyen. Og utfra hva faren har bed han om å gjøre - skaper Oliver et alter EGO: Der han på dagtid er multimilliardær playboy og om natten er han den beryktete Arrow som bekjemper kriminalitet og som skal bringe rettighetene tilbake til samfunnet. 

Oliver har imidlertid nok av personlige problemer ved siden av; ikke alle er like fornøyde med at han er hjemme. Kjæresten som døde var nemlig søsteren til hans eks-kjæreste, advokaten Laurel Lance. , som nå er rasende på ham for alt han har gjort. Dessuten er moren og søsteren skeptiske til hvordan Oliver har forandret seg siden han kom tilbake. Det gjør det heller ikke bedre at faren til Laurel, som er politimann, er fast bestemt på å fange og arrestere The Hood, eller at Oliver på den harde måten erfarer at det å ha et vanlig liv ved siden av å være en kriminalitetsbekjemper og ettersøkt selvtekt ikke er det letteste. 

HAR DERE SETT ARROW FØR? OM IKKE - ANBEFALES DENNE SERIEN!

THE WORLD IS NOT ENOUGH

 • 04.07.2017 kl. 08:33

Hei på dere og god morgen! Jeg satt vel egentlig alarmen på 09:00 idag, men klarte jammen meg det å stå opp en time tidligere. Heh! Og det enda ti lat jeg meg etter midnatt. Jaja, dette er den siste fridagen min denne uken så den skal nytes på best mulig vis. Tenkte jeg skulle dele et tips om denne filmen med dere, så håper jeg at dere liker den like godt som jeg gjorde. Dette er den tredje James Bond-filmen med Pierce Brosnan i hovedrollen som den britiske agenten. Filmen handler om Den Onde Skurken Renard - som er følelsesmessig amputert på grunn av en kule som sitter fast inne i hjernen hans og han er på jakt etter oljearvingen Elektra King. Hun har vært kidnappet av han en gang tidligere, men da klarte hun å rømme. James Bond har fått jobben med å beskytte henne, og havner deretter i oljefeltene i Azerbadjan, der Frk. King bygger en oljeledning til Tyrkia. Jeg hadde aldri sett en eneste James Bond film om det ikke hadde vært for samboeren min, som elsker slike type filmer. Etter at vi har sett flere og flere med samme type sjanger, forstår jeg virkelig ikke hvordan jeg ikke kan ha oppdaget disse på egen hånd. Pierce Brosnan er en av mine favoritt mannlige skuespillere, og det har han vært helt siden jeg oppdaget han i Mamma Mia (selvom den kom ut etter alle James Bond filmene han har vært skuespiller). Om dere ikke har sett James Bond anbefaler jeg hvertfall de fire filmene med Pierce Brosnan, og det er også fordi jeg ikke har sett de andre enda. Filmen har faktisk ALT!Har dere sett "The World Is Not Enough"? 
Dersom dere har sett den: Hva syns dere? 

FILMTIPS: POLTERGEIST (2015)

 • 08.06.2017 kl. 09:08

Hei og god torsdag mine venner! Jeg våknet allerede kl. 06:30 idag, ettersom jeg reiste på jobb allerede kl. 07:30! Uansett timene denne torsdagen kommer nok bare til å fly avgårde som de alltid gjør når jeg er på jobb med godt folk. Jeg tenkte bare å stikke innom før jeg starter på arbeidsdagen min og ønske dere en fantastisk torsdag og håper den blir like fin som min, samtidig så ønsker jeg å tipse dere om en film, dere kanskje kan se i kveld? Den ligger forresten på Netflix. Vi snakkes senere, venner! ♥️

For en stund siden såg jeg Poltergeist såg jeg en nyere versjon av de gamle poltergeist fra 80-tallet. Jeg kan huske at jeg har sett denne filmen tidligere sammen med mamma. Kan si at dette har vært en av de filmene som inneholder overnaturlig fenomener og skremmende scener med klovner som jeg faktisk har likt å se. Jeg har aldri hatt noe imot klovner, men denne klovnen i filmen var ganske skummel. Selv var den spennende og en skremmende film som er til å anbefale, selv om det etter min mening er flere scene filmen som ikke var nødvendig. Historien var god, gode karakter og jeg kan ikke si at jeg har sett disse skuespillerne.

Favoritten min i denne filmen må faktisk være de to yngste Maddie og Griffen Bowen. Det er ingen tvil om det. Jeg anbefaler det hvis du virkelig liker skrekkfilmer. Jeg er ikke den som elsker skrekkfilmer, ettersom jeg er mer en komedie / romantikk / serie person, men denne filmen er noe for seg selv. 

 
  
// ALLE BILDER ER HENTET FRA GOOGLE 
📽 HAR DERE SETT DENNE FILMEN ? 📽


 

THREE ON INSTAGRAM

 • 03.02.2017 kl. 11:43

God morgen og god fredag! I dag vil jeg starte dagen med å dele tre tips til mine favoritt Instagram-kontoer. Det er vel ikke bare jeg som er på utkikk etter inspirasjon i hverdagen, vel? Selv følger jeg en rekke flere kontoer under både natur og reiseliv, foto, trening, fashion og sunn og usunne oppskrifter. Tre av favorittene mine ønsker jeg å vise dere her, og selvfølgelig kommer det flere "tips" om andre Instagram-kontoer ved en senere anledning. Jeg har overnattet hjemme hos foreldrene mine i natt, siden jeg dro på jobb tidlig denne fredagen her. Så jeg hadde familiestund igår kveld sammen med mamma, pappa og søsteren <3 koseliiig ??

  
 
  

@bethanynoelm

Denne jenta her har 5,8M følgere på Instagram, og jeg tror jeg oppdaget Bethany Noel Mota gjennom søsteren min når hun kjøpe et t-skjorte som var designet av henne, og siden den gang har jeg følgt Instagram kontoen hennes daglig. Hun har egen youtube kanal som jeg bruker å titte innom noen ganger, men jeg elsker alle bildene hun legger ut på Instagram og jeg blir rett og slett inspirert av henne. Dersom du ikke har sjekket ut profilen hennes er det på tide. 

  
 
  

@Jannid
Hun her har 1M følgere på Instagram. Jeg vet ikke så mye om denne jenta selvom dette er en av min desidert favoritt Instagram konto, men altså jeg mener he-rre-gud så mange flott bilder denne jenta her tar. Skulle ønske jeg var like flink som henne, og her er det selvfølgelig en drøss med inspirasjon å hente fra hvordan hun kombinerer det perfekte antrekket, trening og bruker naturen som motiv. Jeg kan stirre på bildene hennes i det uendelige.

  
 
  

@mittlillehjerte 

Denne dama her har 96,3t følgere på sin Instagram konto og her blir jeg skikkelig inspirert til når den tid kommer at jeg skal bygge eget hus. 
Janne Iversen kjenner jeg ikke, men de bildene hun tar er mer enn bare inspirerende. Hun har også eget nettside som dere finner her

 

Kanskje dere har noen oppfriskende kontoer å tipse meg om også?
 

DEN PERFEKTE SØNDAGSFILMEN

 • 08.01.2017 kl. 10:41

Du vet når det er en film du har sett, og når den er ferdig ønsker du bare å se den igjen? Slik har jeg hatt det med flere filmer jeg liker - og etter å ha blitt anbefalt å se denne av en leser tidligere på mail. Så måtte jeg yte et forsøk ettersom jeg elsker historiene til Nicholas Sparks. Denne filmen får meg til å både le og gråte på samme tid. Dette er i mine øyne den perfekte filmen, spesielt til late søndagskvelder med popcorn i chipsskålen, stearinlys og dempet belysning. Har dere ikke noe spesielt å gjøre på i kveld ❤️❤️ 
Anbefaler jeg dere alle å se denne på filmen, spesielt hvis du er liker romantiske filmer like godt som jeg gjør. Dere vil ikke angre! 

 
 

The Longest Ride er en uforglemmelig fortelling om to kjærlighetshistorier som er flettet sammen som beviser hvor universelt kjærlighet kan være. I den ene møter vi den eldre mannen Ira, som noen år tidligere mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre, cowboyen Luke som kjemper for å redde familiens ranch på samme tid som han forelsker seg i den unge Sophia. Dette er to par som har lite til felles både når det gjelder alder og erfaringer. Likevel kommer deres veier til å krysse hverandre. 
 

Dere? Har dere ikke en kjæreste å se filmen med, er det ikke noe problem å se den sammen med en venninne som liker romantikk like mye som deg! Da får dere den beste filmopplevelsen og blir sittende og hulke begge to. Jeg lover!

RED / RED2

 • 02.01.2017 kl. 18:36

I filmen Red handler det om at vi møter en gjeng pensjonerte CSI agenter, og vi møter Frank Moses der han nyter hverdagslivet der han ringer inn til et kontor som har kontroll på pensjonen hans. Der han ringer bare for å snakke med den søte saksbehandleren hans og forteller at han ikke har fått sjekkene for pensjon.  Filmen utvikler seg til det enda mer spennende, og han må stikker avgårde for å få hjelp av sine gamle venner. Han tar også med seg saksbehandleren, Sarah. Ettersom de samtalene han har hatt med Sarah, er hun også i fare ettersom de har hatt telefonavlytting. 

  Helen_Mirren_Red_Movie_Image_John_Malkovich 
 

I filmen Red2 møter vi igjen de Frank der han er overbeskyttende ovenfor kjæresten, Sarah. Det blir til med hjelp fra vennene til Frank å løse et mysterium. Sarah utvikler seg gjennom rollen sin i filmen og hun utfordrer seg selv og det vises på at hun er en flink spion. I denne filmen blir det at både erkefiender og venner slår seg sammen for å kunne å løse dette mysteriumet. Gjennom filmen oppstår det også komplikasjoner både på kjærlighet, sjalusi og makt mellom personer. 

 
 BRUCE WILLIS and MARY-LOUISE PARKER star in RED 2Ph: Frank Masi, SMPSP© 2013 Summit Entertainment, LLC. All rights reserved.
 Red_Movie_Image _Bruce_Willis

DISSE FILMENE BØR DERE SE!
LIKER DU? KJÆRLIGHET, ACTION OG DRAMA?
DA ER DISSE FILMENE PERFEKTE


 

UKENS FILM: THE INTERN

 • 26.10.2016 kl. 16:27

I filmen The Intern møter vi 70 år gamle Ben som har oppdaget at pensjonisttilværelsen ikke passer for han. Han tar muligheten til å komme tilbake i spillet med å starte som praktikant for nettbutikken "about the fit" som drives av Jules Ostin. Ben får jobben og blir "hjelperen" til Jules, og hun forstår ikke helt hva hun skal bruke han til ettersom hun selv mener at hun egentlig ikke trenger noen hjelper, mens vi kommer lengre inn i filmen viser det seg at erfaringene som Ben har kommer til nytte når selskapet møter ulike utfordringer. Gjennom filmen utvikler Ben og Jules et vennskap og blir tilslutt bestevenner og Ben får en forfremmelse samt han blir hennes nye privat sjåfør, og henter henne hjemme hos henne hver eneste morgen. Filmen byr på flere morsomme scener. 
 

Er du på utkikk etter en film som du ikke har sett før og ønsker humor? Da anbefaler jeg virkelig denne! 
Ha en fin onsdag folkens! Vi snakkes senere. 

 

HEADPHONES FRA BOSE

 • 01.07.2016 kl. 15:01

Dette er de beste headphones jeg noen gang har hatt i samlingen min! Jeg fikk teste disse når jeg reiste til Spania tidligere i år, og som ordtaket sier once you try BOSE, you never go back! Så langt har jeg testet de under flyreise, og er da jeg mener de har best effekt, selvom de funker supert også under trening, gåturer, skolebiblioteket og mens du ligger i sengen. Bose leverer som aldri før!

Jeg fikk teste svigerfar sine tidligere i år under flyreisen til Spania, og hadde jeg vist om disse tidligere - hadde jeg investert i disse for lenge siden! Lyden er helt fantastisk, og så er de i tillegg veldig behagelig å ha på. Det er også ekstremt deilig at de har en liten knapp på høgre side hvor du kan fjerne all støy, og det er som å komme direkte til paradise. Disse er de beste, og de finnes her 🙃

Prisen er kanskje dyrere enn et vanlig headsett, men likevel er det en god investering ettersom disse holder seg godt, dersom de får rett behandling av eieren selv. Jeg mener at en får mye for pengene om en kjøper disse, og selvfølgelig er de dyre - men ikke for dyre! Disse headphones fra Bose har støyreduksjon til reise, jobb og alt annet samtidig som det gir deg førsteklasses lyd som gir liv til musikken du elsker, og har en lett around-ear-passform som kan gå med hele dagen. Styr musikk og samtaler med mikrofon/fjernkontroll på ledning, og den har et unikt og fint design og den kommer i to farger: svart eller hvit. Denne typen jeg har passer også til Apple enheter, og du får kjøpt dem også for Android og de kommer også i en lekker bæreveske fra BOSE! 🎧🎧

 

Er det noen av dere som bruker BOSE? Hva syns dere om dem? 
DEL GJERNE DETTE INNLEGGET! 🎧

JOHAUG STRIPE BEANIE

 • 31.01.2016 kl. 22:28

100% egne meninger

For litt over en uke siden mottok jeg en del av Johaug kolleksjonen i posten, og jeg har ei svigerinne som fikk seg Johaug jakke i julegave til jul av sin kjære, og ikke nok med det så sto både lue og jakke i stil med hverandre, og da valgte jeg å gi den bort til henne. Hun ble også med på å være modell for dette blogg innlegget, så jeg satt kjæresten min på saken og fikk tatt noen bilder.  

 

Lua fra Johaug er fra milsluker´n  (men ser ut til å være utsolgt nå) - den har en fin farge, og den står i stil med den grå, sorte og gule jakken som hun har på bildet. Luen har fargene gul og grå. Den har også en fleece kant inni luen. Jeg vet ikke hvor jakken er kjøpt, for dem som evt. lurer men dere kan finne Johaug Motion Jacket her og Johaug Ski Pants her ! Vi snakkes senere dere ♥

HAR DERE NOEN JOHAUG PRODUKTER DERE ER FORNØYD MED?

LONDON RETRO

 • 05.09.2015 kl. 18:16

// sponset produkt

For noen dager siden mottok jeg disse London Retro Euston Sort tilsendt fra sunglassesshop. Disse brillene mener jeg er perfekte til både mann og kvinne, som liker denne stilen av solbriller. Med solbrillene følger et etui som jeg mener er søtt og vintage ❤ ❤ 

Prisklassen på solbrillene ligger mellom 500-1100 kr, og har god kvalitet. På nettsiden til Sunglassesshop står det "London Retro Euston fanger looken til aviatoren på 60-tallet. Den er lettere å bruke enn den tradisjonelle aviatoren, og Euston er et enkelt valg for hverdagen UV400 glass". Noe som jeg mener at passer både med kvaliteten og beskrivelsen på disse solbrillene, og de er fine! Dette er forresten bare et av mange par fra London Retro serien, og vis du ønsker å se flere fra samme serie så finner du dem her

Selv om solbrillene er sponset av sunglassesshop så er dette min 100% egne meninger, og jeg syns de er stilige - gleder meg til å bruke disse mye fremover, selvfølgelig kommer jeg til å bruke disse selv om kanskje solen ikke skinner gjennom vinduet. 

  


HVA SYNS DERE OM SOLBRILLENE? 

BARE MINERALS FAVORITTER

 • 06.08.2015 kl. 14:47

Hei og god dag leserne mine ♥ 

BareMinerals er mitt favoritt produkt, og det har det vært siden jeg fikk påvist sminkeallergi. Jeg har testet mange ulike produkter før jeg satt meg fast på favoritt produktene mine fra BareMinerals og jeg blir alltid fornøyd. Jeg bruker ikke sminkekostene fra BareMinerals, men så mener jeg at de jeg bruker er like gode som de fra det merket, her har dere mine favoritt produkter og de produktene jeg bruker daglig, både til hverdag og til fest. Hvilke produkter bruker dere? BareMinerals? GloMinerals? ♥ ♥ 1. FOUNDATION BRUSH er min favoritt når det kommer til å sette foundation fra BareMinerals. Den gir et fantastisk resultat og jeg er fornøyd med dem. Noen ganger kan det hende at hårene som brukes på børsten ramler av og setter seg fast under påføring av foundation, men det er ikke ofte det skjer. 

 2. CONCEALER BRUSH bruker jeg for å legge concealer der jeg ønsker det. Jeg bruker concealer brush til påføring under øynene og andre steder i ansiktet. 

 3. EXPERT FACE BRUSHbruker jeg til å påføre solpudder. Det gir meg perfekt resultat og jeg elsker den. Den gjør at resultatet ser perfekt ut og jeg er fornøyd. 

 4. PRIME TIME jeg bruker denne før jeg påfører både concealer og foundation. Den hjelper meg veldig ettersom jeg har litt problemer med tørr hud.

 5. STROKE OF LIGHT EYE BRIGHTENER den lyser opp områdene rundt øynene. Dette er concealer jeg bruker og den hjelper meg med å fjerne mørke ringer, slik at jeg på dager står opp tidlig så kan jeg bruke den for å se enda mer våknere ut. 

 6. FOUNDATION ORGINAL den forbedrer hudens utseende og gir en feilfri, silkemyk look. Opplev den rene følelsen av silkemyke mineraler på huden din. Den kommer også med solfaktor 15. Den super dekkende foundationen skjuler blant annet : urenheter, kviser og arr. 

 7. FAUX TAN kan brukes i hele ansiktet og gir en vakker, sunn glød som varer hele dagen og ser 100 % naturlig ut. 

100 %  egne meninger om produktene

FAVORITT TV-SERIER!

 • 03.08.2015 kl. 14:27

Heisann dere ❤ 
Jeg tenkte at jeg skulle vise dere mine topp favorittserier som jeg ser på akkurat nå! Jeg elsker å lese slike innlegg hos andre bloggere, enten for det er spennende eller for at jeg finner noen flere serier å følge med på. Har dere noen favorittserier? ❤

 1. PRETTY LITTLE LIARS
  Her følger vi livene til Spencer Hasting, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montegomery - hvor det starter med at jentene faller fra hverandre når deres "leder" Aliso Dilaurentis forsvinner. Aria Montegomery kommer hjem fra Europa etter å vært der sammen med familien i et år. Et år senere er hun tilbake i Rosewood, Pennsylvania og jentene starter å motta mystiske meldinger fra "A". Denne "A" truer med å forteller alle deres dypeste hemmeligheter. Først tror jentene at det er Alison, men når liket hennes blir funnet innser de at noen andre kjenner til alle hemmelighetene deres, inkludert bare de hemmeligheteen som Alison skulle kjenne til. "A" forfulgte også Alision som jentene finner ut senere, og jentene finner ut mer og mer både om "A2 og Alison's forsvinning, alt mens de risikerersine egne liv og havner alltid i problemer.

   
   

 2. THE VAMPIRE DIARIES
  Handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Tanten Jenna forsørger dem etter at de mistet foreldrene i en bilulykke som Elena også var involvert i for omtrent 1 år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan, men det hun ikke vet er at Stefan er vampyr og det gjør at forholdet deres blir mer og mer komplisert! Det hele blir værre når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce

   
   

 3. VERONICA MARS 
  Serien finnes sted i den fiktive byen Neptune i California, USA og handler om Veronica Mars som er en detektiv læring som løser mysterier. I Neptune er det to typer mennesker, de såkalte "09-erne" som er de rike og mektige, og de som jobber for "09-erne", arbeiderene. Serien starter med at Veronica prøver å finne ut hvem som drepte Bestevenninne Lilly Kane, datteren av den rikeste mannen i Neptune. Veronica går gjennom ulike forvandlinger fra start til slutt, hun startet med at hun var kjæreste med broren til Lilly, Duncan Kane - som har ulike turbulente forhold mellom hverandre i første sesong. Andre sesong starter med at de har funnet tilbake til hverandre og hennes nærmeste bestevenninne Mag, dør i en bussulykke, og hun gjør alt for å finne ut hvorfor dette egentlig skjedde. I siste sesong av Veronica Mars har hun starter på Hearst College sammen med Wallace, Logan, Mac og Dick.  Hun møter Piz på College siden han er romkameraten til Wallace og hun innleder et forhold til Piz etter at det blir slutt mellom henne og Logan som har vært av og på i alle sesongene av serien.  

    

 4. GREYS ANATOMY 
  Serien starter med at vi følger "Meredith Grey" og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved et fiktivt sykehus i Seattle i Washington. Rollefiguren "Meredith Grey" har en fremtredenes rolle i serien, men i det lange løp får de andre vel så stor oppmerksomhet. Serien starter først og fremst med at Meredith møter Derek, og de starter å date og blir kjærester. Samtidig oppstår det problemer langs veien til kjærlighet mellom dem. Det viser seg at Derek er gift og har ikke skilt seg enda, og dette blir værre for Meredith enn en kan tenke seg. Men hun ender tilslutt opp med å få kjærligheten i sitt liv, få 2 barn og en ektemann som elsker henne.

    

HAR DERE NOEN FAVORITT SERIE? SKRIV DEN I KOMMENTARFELTET!

FAVORITT SANGER

 • 29.07.2015 kl. 13:52

 

 

 

 

 

 

 

HVA ER DINE FAVORITT SANGER? 

SANGEAN DAB-RADIOER

 • 17.11.2014 kl. 21:47

Jeg er medlem hos LikenShare noe som jeg anbefaler til dere alle sammen. Det er spesielt ypperlig å bli tester av ulike produkter dersom du har blogg.  Denne gangen søker jeg meg inn som ambassadør for Sangean DAB-radioer, og er mest kjent for høy kvalitet, utsøkt lyd, og spesielt for sine unike egenskaper på DAB mottaksfølsomhet. Jeg har også bare hatt positive opplevelser tidligere med DAB-radioer generelt, og jeg har blitt fullstendig avhengig av det selvom jeg hører på radio når jeg er på soverommet eller i bilen, siden det er der jeg har radio. Dere kan lese om mine tidligere erfaringer med DAB-radio fra tidligere finnere dere her

Når jeg hører på Radio, går det for det meste i musikk som spilles på P3! Det er en favoritt kanal som jeg våkner til om morningen, noe som er en flott start på dagen når jeg får høre på favoritt kanalen min og den fortsetter når jeg kjører til skolen i bilen min! 
Det skulle nesten bare mangle at jeg fikk bruke DAB-radio andre plasser hvor det hadde vært mulighet, derfor er DAB-radioer fra Sangean til perfekt bruk, spesielt hos meg. 

// samarbeid og reklame via Likenshare

THE VAMPIRE DIARIES

 • 12.08.2014 kl. 12:41

The Vampire Diaries
Handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Tanten Jenna forsørger dem etter at de mistet foreldrene i en bilulykke som Elena også var involvert i for omtrent 1 år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan, men det hun ikke vet er at Stefan er vampyr og det gjør at forholdet deres blir mer og mer komplisert! Det hele blir værre når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. 

 
 
 

HAR DU SETT THE VAMPIRE DIARIES ? VIS IKKE HAR DU GÅTT GLIPP AV SKREKK, DRAMA OG FANTASI!

BLI UKENS BLOGG

 • 08.08.2014 kl. 18:02

Kjære lesere. Vil du bli ukens blogg og få et bilde, samt link og en tekst til bloggen din? Les videre. 

Har hatt dette "konseptet" på bloggen min tidligere. Der ukens blogg får et bilde med navnet/bloggnavnet ditt, en liten tekst og en link til bloggen sin i en hel uke. Det trekkes selvsagt hver uke. Ble inspirert av en av favorittbloggerene til å gjøre dette igjen. Jeg har ikke mange lesere, men de jeg har er så utrolig herlige, at dette vil være deres belønning for alle de fine og omtenksome kommentarene deres. Tusen takk på forhånd, for dere som vil melde dere på, utrolig koselig.

Alt du trenger å gjøre er. . . 

- Skriv ned noe postive sider ved deg selv og dine mål for livet. 

- Lik og del dette innlegget, samt bloggen min HER.
SERIEANBEFALING

 • 21.07.2014 kl. 11:37

Jeg tror de fleste bloggere og lesere syns det er hyggelig med anbefalinger. Og nå ønsker jeg å snakke litt om seriene som jeg følger med på. De står ikke i rekkefølge, og jeg skriver mine favorittserier denne gangen. Kanskje det kommer flere anbefalinger av serier, dersom dere liker denne type anbefaling. Håper dere vil like innlegget, kos dere.

Pretty Little Liars
Her følger vi livene til Spencer Hasting, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montegomery - hvor det starter med at jentene faller fra hverandre når deres "leder" Aliso Dilaurentis forsvinner. Aria Montegomery kommer hjem fra Europa etter å vært der sammen med familien i et år. Et år senere er hun tilbake i Rosewood, Pennsylvania og jentene starter å motta mystiske meldinger fra "A". Denne "A" truer med å forteller alle deres dypeste hemmeligheter. Først tror jentene at det er Alison, men når liket hennes blir funnet innser de at noen andre kjenner til alle hemmelighetene deres, inkludert bare de hemmeligheteen som Alison skulle kjenne til. "A" forfulgte også Alision som jentene finner ut senere, og jentene finner ut mer og mer både om "A2 og Alison's forsvinning, alt mens de risikerersine egne liv og havner alltid i problemer.

 
 

HAR DU SETT PRETTY LITTLE LIARS? HVA ER DIN FAVORITTSERIE?

 

PROGRAM : POPCORN-TIME

 • 25.06.2014 kl. 13:46

Har dere hørt om Popcorn-Time? Det er ikke lenge siden jeg oppdaget det, og jeg må si meg overrasket over det programmet! Jeg kan ikke så veldig mye om det enda, men det jeg vet er at det er gratis og du kan se de filmene og tv-seriene du ønsker! Jeg føler det passer meg og mitt forbruk perfekt, samt at jeg er daglig bruker av netflix fordi jeg har Apple TV! Men nok om apple og mer om popcorn-time! Har du lyst til å se dine favorittserier og mye mer? Da anbefaler jeg popcorn-time! Bli overrasket over hvor bra dette programmet faktisk er, og det positve med det hele er at jeg kan se det på storskjerm pga muligheten fra Apple TV!! ♥Eneste du må gjøre er å laste det ned enten du har mac eller pc! Lurer dere på hvordan, så spør meg!

SMILELAB

 • 23.04.2013 kl. 17:21

jeg har nå testet ut smilelab teeth whitning strips.Dere har sikkert alt hørt om smilelab? Den er profesjonellt utviklet av tannleger tilpasset at vi selv kan gjøre det hjemme. Smilelab er det enkleste du får innen (bra og fungerende) tannbleking. Det forbedrer munnhygienen din og fjerner skadelige bakterier og plakk. Det er heller ingen smak. Jeg må bare si, at jeg er fornøyd med produktet.1 pakke inneholder 14 "strips" og en reisebeholder. Det er kjempe lett å feste de! De sitter godt og tas lett av. Jeg liker ikke å prate så mye imens., siden det kan samles opp endel spytt. Men ellers kan du gjøre hva enn du vil. En har det på i mellom 30 - 40 minutter.

Smilelab er så enkelt, og jeg kunne ikke sagt meg mere fornøyd!

Har du testet Smilelab? 

// egne meninger

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no