KONSERT ; ARIANA GRANDE!

Categories HVERDAG

Denne helgen har jeg vært sammen med familien i Oslo! Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kunne reise ned å tilbringe en natt på Radisson Blue Plaza med familien. Opplevelsen i seg selv var den beste jeg hadde hatt på lenge sammen med søsteren min ♥ ♥  Rixton var oppvarmingsbandet for Ariana Grande og de spilte flere av sangene som jeg har blitt hekta på. Helt fantastisk!! 

  

Ariana Grande var noe helt for seg selv. Den fantastiske følelsen bare å høre sangene hun fremførte. Flere av sangene var fine kjærlighetssanger, og den fineste sangen hun fremførte var den med videoen der du kunne høre stemmen til bestefaren hennes, som sier iloveyou ♥ Det å se henne fortelle fansen om hvor høgt hun elsket dem smeltet hjerte mitt, hun er en av de få artistene jeg har opplevd som elsket fansen sin så høgt som hun gjør! Hun hadde den fantastiske stemmen og er helt imponert av bruken.

  

Vi satt på rad 13 oppe i tribunen og det var helt perfekt sitteplass, du fikk med deg hele konserten selvom du satt et stykke unna! Men vi hadde god utsikt og stemning oppe i tribunen var helt fantastisk! De siste sangene ble det skikkelig dansefest i tribunen ♥ ♥

HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT? HAR DU VÆRT PÅ ARIANA GRANDE? 

3 kommentarer

3 thoughts on “KONSERT ; ARIANA GRANDE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *