BUSSEN KOM SOM BESTILT!

Categories HVERDAG

Da var det endelig mandag igjen – og det er tid for “ny uke, nye muligheter”. Men denne mandagen kunne ikke ha startet dårligere! Jeg valgte selvfølgelig å ta bussen til skolen i dag for undervisningen passet perfekt inn med busstidene, men nå skal dere høre hva som skjedde for bussen kjørte faktisk fra stoppet på Garnes før bussen som jeg satt på med kom fra Fosnavåg, helt utrolig. Og med en like oppgitt busssjåfør som kjørte bussen jeg satt ble meget irritert og mumlet noe om at den bussen skulle vente!!

Bussen kjørte videre til neste destinasjon! Jeg og flere ble dessverre stående igjen på Garnes og vente … vente … vente … vente! Jeg ble mektig irritert over dårlig kommunikasjon mellom bussselskapet og tok saken i egne hender og ringte til nettbuss’s kontor på Furene og fikk bestilt buss til meg og de som skulle til Volda/Ørsta – så bussen kom som bestilt og tusen takk for det! Jeg ble stående å gjenta til meg selv at den dagen jeg valgte å ta buss så velger bussen å kjøre fra oss! Er det ikke bare helt utrolig? Men så er dette tydeligvis ikke første gangen at den bare har kjørt før den skal heller – så det gjorde egentlig bare helt idiotisk! 

Vel .. Er vel kanskje dette en kan kaller for dagens utblåsing? 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “BUSSEN KOM SOM BESTILT!

  1. Haha fikk dere bestilt egen buss?
    Men enig i dårlig kommunikasjon mellom sjåførene. Samtidig er jo det irriterende å måtte vente på at en annen buss skal komme. Jeg går vgs i vik, og idag måtte vi vente et kvarter på Garnes før vi fikk kjøre fordi bussen fra Volda med passasjerer som skulle på våres buss til Fosnavåg, ikke hadde kommet.

  2. Malin: Jepp, fikk bestilt buss! Seriøst? Det er bare helt utrolig. Denne “ruta” har jo gått i snart 1 mnd med bytting av buss på garnes osv at jeg skjønner virkelig ikke at de ikke snart får orden i saker og ting , det er jo oss studenter det går utover og våres fravær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *