FØRSTE PÅSKEDAG

Categories HVERDAG

Hei dere ♥ her kommer en liten oppdatering for gårsdagen – det har ikke skjedd så mye, men det har skjedd litt. Bloggingen blir som normalt om noen dager, har en del prøver og innleveringen som skal inn på fronter før denne uken er omme – men skal prøve å få forhåndskrevet noen innlegg som faller i smak til dere, men jeg lover ingenting. 

Familien våknet tidlig, spiste frokost og gjorde oss klare til 3 timer og 30 minutter i bilen for vår destinasjon var Skjåk for hygge ♥
Vi ankom Skjåk ca. 12:30 og dro direkte til gravene for å legge på blomster hos bestemor,bestefar, onkel å tantes grav. Etter en stund dro vil tilbake til Skjåk Skeid Kro for dagens middag til 179 kr (i prisen var det inkludert dessert + kaffi) Naaaam Naaam!

Etter en stund dro vi mot Lom for besøk av flere gravsteiner, besøke slekt også møtte vi på tante og onkel som testet ut bobilen. Onkelen min (mammas svoger) bor i området og vi besøkte han og fikk møte på den nye “samboeren” hunden hans = nydelig!!! (… psst pappa? jeg vil også ha hund…) Etter et lite besøk hos han dro vil tilbake til sentrum for kjøp av brus og slush – måtte faktisk spise slush med skei for de hadde ikke sugerør, men det smakte god til at jeg fikk hjernefrys!!

Stoppet også i Stryn – da kjøpte vi mer slush men denne gangen var det med sugerør.  Avsluttet “roadtrip” med å bestille pizza på Elmirs i Fosnavåg. Verdens beste pizza, ikke sant folkens? Gikk “tidlig” til sengs etter all kjøringen. 

  
  

 

 

1 kommentar

1 thought on “FØRSTE PÅSKEDAG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *